Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πραγματικά ήταν πολύ πρωτότυπο.

Σκέψου πως τότε, όλοι νόμιζαν πως ήταν η μπομπονιέρα και μας έλεγαν

"Καλέ, γιατί δεν μας καλέσατε?!!!!???" :lol::lol::lol::lol:

Χαίρομαι που σου άρεσε ματάκια μου!

αχαχαααα!! Εμμ με το δικιο τους!! μου αρεσουν πολυ οι πρωτοτυπιες!οι φρεσκες ιδεες!κατι που δεν το εχω ξαναδει!

ολες οι βαφτισεις που εχω παει ειναι μια απ`τα ιδια.το πολυ να εχουν κανα μπαλονι στολισμενο κ για προσκληση ενα χαρτι σκετο τυπωμενο απο τους ιδιους! εγω θελω να κανω κατι ξεχωριστο για την κουκλιτσα μου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!καλέ τι κρύο είναι αυτό?Εχθές το βράδυ χιόνισε αλλά σήμερα λιώνουν με τον ηλιο.Το παιδάκι μου το πήγα αργά σχολείο λόγω καιρού και μετά ήρθε μία φίλη μου για καφέ.

Πρωί πρωί ανοιξα το καφέ,έβαλα μουσικούλα και ξεκίνησα δουλειές.Απλωσα 2 πλυντήρια,συμμάζεψα το μπάνιο,έστρωσα κρεβάτια,συμμάζεψα υπνοδωμάτια,άναψα φωτιά και έκανα ζυμαράκι για σπανακόπιττα.Πάω να φιάξω την πίττα μου και ένα λαχανόρυζο για το μικρό.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σου βάζω τα δικά μου προσκλητήρια, που έκανα για τον Ανδρεούλη μου.

Είναι κρυστάλλινη καραμέλα και μέσα είχαμε εσωκλείσει το προσκλητήριο.

Στο χαρτάκι που είναι εξωτερικά της καραμέλας, γράφαμε το όνομα του προσκεκλημένου! :P

andr2.jpg

andr.jpg

Πολύ πρωτότιπο και όμορφο!

Εχω τρέλα με τις μπομπονιέρες,τα προσκλητήρια και συναφή!Θεωρώ πως είναι μία μορφή τέχνης,αν ασχοληθείς.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γειά σας κορίτσια!

χθες δεν έκανα σχεδόν τίποτα.

μόνο μια κρεμούλα για όλους μας, έπλυνα ό,τι λέρωσε. ασχολήθηκα με το παιδί κ το χαρήκαμε όλοι!

αργότερα τοστάκια-πιτσάκια στο φούρνο κ μια σαλάτα κ τέλος!

ωραίο πράγμα να προγραμματίζεις κ να απολαμβάνεις το σπίτι σου καθαρό με όσους αγαπάς!

για την αποστείρωση θα το διαβάσω αργότερα όταν έχω ησυχία.

κ εγώ έβγαλα χαλάζιο πολλές φορές! 2 φορές χειρουργείο! κρίμα! από τότε είμαι πολύ προσεκτική στο τί βάζω στα ματάκια μου!

χριστιάνα πού βρίσκω λουίζα κ γλυκάνισο; όχι ότι δυόσμο βρίσκω εύκολα...

χρύσα είσαι άξια νοικοκυρά! σε παρατηρώ κάθε μέρα πόσα κάνεις!

σήμερα θα κάνω φαγάκι μπόλικο, θα ασχοληθώ με σιδέρωμα, ώστε αύριο να είμαι ελεύθερη για βόλτα ή οικογένεια αποκλειστικά!

μάκια σε όλες!

Γεια σας και από μένα κοριτσάκια μου.

Μόλις έφαγα μια ασύληπτη ποσότητα κοφτών μακαρονιών με ρεγκάτο και κόκκινη σαλτσούλα.... :tongue::tongue:

Έκανα αρκετές δουλίτσες σήμερα.

- Ξεσκόνισα όλο το σπίτι

- Μαγείρεψα

- Σιδέρωσα (2 ώρες... και ακόμη δεν τελείωσα! :rolleyes: ).

- Τακτοποίησα το συρτάρι με τις πυτζαμούλες μας.

- Αγόρασα το νέο χρώμα της Orly για την άνοιξη (ένα υπέροχο τριανταφυλλί!!!), θα σας βάλω σύντομα φωτογραφίες στο site.

- Απάντησα σε κάποια μηνύματα στο προφιλ των νυχιών.

- Καθάρισα τους πάγκους της κουζίνας.

Αυτά και μια χαρά για σήμερα. ;)

Τώρα θα ξεκινήσουμε με το φιογκάκι το διάβασμα και το απόγευμα δουλεύω και σήμερα ;).

Σας φιλώ καλά μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ελα ΦεΦη!!Καλα ρε συ..δεν εχει δυοσμο στο Λουλουδισταν???:tongue:

Χωρις πλακα τωρα παραξενο μου ακουγετε να μην βρισκεις!Η γιαγια μου εχει σε γλαστρα κ τον αποξηρενει κ μου δινει..πουλανε κ στα σουπερμαρκετ κ γλυκανισο κ δυοσμο κ λουϊζα..Εγω απο εκει τα παιρνω παντα,στο ραφι με τα τσαγια.

Επειδη εγω εχω προβληματα με το "συστημα" μου, το εψαξα πολυ στο ιντερνετ για κανα αγνο γιατροσοφι κ βρηκα αυτο το τσαι που σας ειπα κ βοηθαει οντως πολυ! Ρωτα και σε φαρμακεια καποια πουλανε κ τσαγια!

αχαχαααα!! Εμμ με το δικιο τους!! μου αρεσουν πολυ οι πρωτοτυπιες!οι φρεσκες ιδεες!κατι που δεν το εχω ξαναδει!

ολες οι βαφτισεις που εχω παει ειναι μια απ`τα ιδια.το πολυ να εχουν κανα μπαλονι στολισμενο κ για προσκληση ενα χαρτι σκετο τυπωμενο απο τους ιδιους! εγω θελω να κανω κατι ξεχωριστο για την κουκλιτσα μου..

Μα αυτό είναι το ωραίο. Να κάνεις κάτι όμορφο και κομψό στα δικά σου μέτρα και με το δικό σου γούστο. Αμα είναι να κάτι οτι και οι λοιποί... δεν είναι έκφραση δική σου... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια!καλέ τι κρύο είναι αυτό?Εχθές το βράδυ χιόνισε αλλά σήμερα λιώνουν με τον ηλιο.Το παιδάκι μου το πήγα αργά σχολείο λόγω καιρού και μετά ήρθε μία φίλη μου για καφέ..

Το χω βαρεθεί το κρύο.... :mad::mad:

777885dugw57gt25.gif

Πολύ πρωτότιπο και όμορφο!

Εχω τρέλα με τις μπομπονιέρες,τα προσκλητήρια και συναφή!Θεωρώ πως είναι μία μορφή τέχνης,αν ασχοληθείς.:)

Έχεις απολυτο δίκιο Χρύσα μου!

Ειλικρινά, αν είχα οικονομική άνεση, όλο με τέτοια θα ασχολιόμουν! Το πόσο μ' αρέσει!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

σήμερα θα κάνω φαγάκι μπόλικο, θα ασχοληθώ με σιδέρωμα, ώστε αύριο να είμαι ελεύθερη για βόλτα ή οικογένεια αποκλειστικά!

μάκια σε όλες!

Έτσι! Το χεις πιάσει το νόημα! Προνοείς και τακτοποιείσαι! Εύγε μικρό μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Έχεις απολυτο δίκιο Χρύσα μου!

Ειλικρινά, αν είχα οικονομική άνεση, όλο με τέτοια θα ασχολιόμουν! Το πόσο μ' αρέσει!

Και εγω!!Το ονειρο μου ειναι να ανοιξω ενα μαγαζακι με υπεροχα ειδη σπιτιου κ διακοσμησης και να κανω διακοσμησεις γαμων-βαφτισεων..Στην επομενη μου ζωη θα σπουδασω ντιζαϊνερ!! χεχε

2 ωρες σιδερωμα Ειρηνη??πωπω ποσα μαζευτηκαν?? Εχω κ εγω σιδερο αλλα ειναι λιγα, μιση ωρα θα μου παρει περιπου..

Ναι. Ξέρεις τι "πληρώνω" ε..? Που αρρώστησα για 10 μέρες!

Γιατί φαντάσου άπλυτα που μαζεύτηκαν 10 μέρες!!! :( ΠΑΝΙΚΟΣ.

Οπότε, τώρα, βάζω μέρα παρά μέρα πλυντήριο (νύχτα δηλαδή) γιατί δεν στεγνώνουν και γρήγορα με τέτοια υγρασία οπότε... κουράγιο να χω να σιδερώνω! :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...