Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ψιλο-μαζεύτηκα!

- Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο με τα μαύρα

- Μάζεψα κρεβάτια

- Ψευτομάζεψα τα διάφορα που είχαν μείνει απο βραδύς (ποτήρια, ρούχα κλπ.)

Εχω έναν νεροχύτη... της αυτοκτονίας, γιατί χθες δούλευα και τα αγόρια μου φρόντισαν γι αυτό... :rolleyes::tongue:

Θέλω να κάνω αρκετά πραγματάκια σήμερα! ;) Θα δούμε!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

EINAI TELI APRILIOU. SORY GIA TA AGGLIKA ALLA KOLLHSE TO LANGUAGE BAR!

VRIKA POLLES IDEES K DEN KSERW TI NA KANW.EXW MPERDEYTEI. THELW NA KANW VINTAGE STYL ME THEMA KARDIES!

VALE MOU FWTO NAIIII!!!!!!!

Σου βάζω τα δικά μου προσκλητήρια, που έκανα για τον Ανδρεούλη μου.

Είναι κρυστάλλινη καραμέλα και μέσα είχαμε εσωκλείσει το προσκλητήριο.

Στο χαρτάκι που είναι εξωτερικά της καραμέλας, γράφαμε το όνομα του προσκεκλημένου! :P

andr2.jpg

andr.jpg

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα σε όλες!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω καθόλου.... (είστε και "λαλίστατες"). Λείπαμε και το τριήμερο, ξεκινάω και 8ωρο στη δουλεια (μέχρι τώρα ήμουν 6ωρο) και το σπίτι έχει πέσει σε ... δέκατη μοίρα :( Αφού ο στόχος από χθές είναι να βάλω μια σκούπα! Που θα πάει θα τα καταφέρω σήμερα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Δούλευα μέχρι αργά χθες και δεν πρόλαβα να ξαναμπώ!

Τι κάνετε?

Εγώ πήγα το φιογκάκι σχολείο, περασα από φούρνο και σουπερ και επέστρεψα σπιτάκι μου.

Εχω αρκετά να κάνω σήμερα και δουλεύω πάλι το απόγευμα (ευτυχως...! :tongue: ).

Πάω να ετοιμάσω μερικά πραγματακια στο σπιτάκι μου και θα επανέλθω. Θέλω και να σχολιάσω διάφορα αλλά και να σας βάλω μερικές φωτογραφίες!

Μάκια-μάκια! ;)

Καλημέρα!

Όλα αυτά μέχρι τώρα? Εγώ ακόμη πίνω καφέ! Τελειώνει όμως όπου 'ναι και θα αρχίσω. Έχω:

• Σιδέρωμα (3 πλυντήρια)
  • Τοποθέτηση (εμένα μου παίρνει περισσότερη ώρα να βάλω τα σιδερωμένα στην θέση τους από ότι να τα σιδερώσω.....οπότε το μετράω σαν ξεχωριστή δουλειά :tongue:)
  • Νεροχύτης (και πάλι χάλια τον άφησα εχθές)
  • Κουζίνα (μίνι - γενική)
  • Μαγείρεμα (για φακές προσανατολίζομαι, εσείς τι θα φτιάξετε?)
  • Μπαλκόνια (όχι, δεν τρελάθηκα να τα πλύνω με αυτό το κρύο, αλλά επιτέλους πρέπει να μαζέψω κάτι σπασμένα από την κακοκαιρία)
  • Τα καθημερινά (συμμάζεμα, στρώσιμο κρεβατιών, μπάνια)
  • Μετατροπή ρημαδωματίου σε δωμάτιο επισκεπτών γιατί αύριο έρχετε η μανούλα μου!!!!!!

Φιλάκια!

Καλημεραααααα!!!!!!!!!!!

Τι κανετε??Εμεις παρα τον παλιοκαιρο οκ!!Βαρεθηκα να βρεχει!!!!

Ειρηνη!!καλε τι πρωτοτυπο προσκλητηριο ειναι αυτο?ειμαι σιγουρη οτι θα αρεσε σε ολους!Περιμενω φωτο κ απο το τραπεζι ευχων αν δεν σου κανει κοπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελενα!!!Εχεις κ εσυ ρημαδοδωματιο???????:tongue: και νομιζα πως ημουν η μονη!!

Σημερα θα μαγειρεψω σουπα αυγολεμονο με κοτοπουλακι,οτι πρεπει με τετοιο κρυο!!

Παω να ξεπαγωσω το κοτοπουλο κ να μαζεψω τα ρουχα που ειναι απλωμενα απο προχθες στο σαλονι!!:mad:

Διαφημίσεις

Τα βρώμικα σφουγγαράκια,πάντως΄εκτός του ότι είναι ανθυγιεινά ,κάνουν και άσχημο make up γιατί δεν απλώνουν σωστά το προιόν.

Φρίκη Χρύσα μου... φρίκη!

Ο δερματολόγος μου, μου είχε πει τότε πως τα σφουγγαράκια αυτά είναι οτι πιο βρώμικο μπορούμε να βάλουμε στο πρόσωπό μας... :(:(

777885dugw57gt25.gif

Χριστιάνα, πάρε ένα δικό σου σετ πινέλα και πες της ότι έβγαλες χαλαζία στο μάτι και δεν θέλεις να κολλήσεις και καμια άλλη πελάτισσα..!

Εγώ αυτό έπαθα και χειρουργήθηκα μάλιστα, από κάποια άλλη που με κόλλησε :-( Και εκτός αυτού, κι εγώ με τη σειρά μου κόλλησα μια φίλη μου που χρησιμοποίησε τις σκιές μου, η οποία επίσης χειρουργήθηκε φυσικά! Ο οφθαλμίατρος μου είχε πει τότε να πετάξω όοοολα μου τα μακιγιάζ, σκιές, μάσκαρες, πινέλα κτλ. Το θυμάμαι και συγχίζομαι :mad:

Ειρήνη μου ευχαριστούμε πολύ, πολύ διαφωτιστικό το ποστ σου :D

Α πα πα πα!!!!!!! :(:(:( Φρίκαρα μ αυτό που έγραψες!!!

Τι λες βρε πουλάκι μου??????!!!!

777885dugw57gt25.gif

Α πα πα πα!!!!!!! :(:(:( Φρίκαρα μ αυτό που έγραψες!!!

Τι λες βρε πουλάκι μου??????!!!!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!

Ειχα βγαλει κ ο εγω χαλαζια μικρη!!!

Η χειροτερη εμπειρια μετα την καισαρικη!!!!:(

Εκανα κ εγω εγχειρηση...τι μου θυμησες τωρα..........

Καλημέρα σε όλες!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω καθόλου.... (είστε και "λαλίστατες"). Λείπαμε και το τριήμερο, ξεκινάω και 8ωρο στη δουλεια (μέχρι τώρα ήμουν 6ωρο) και το σπίτι έχει πέσει σε ... δέκατη μοίρα :( Αφού ο στόχος από χθές είναι να βάλω μια σκούπα! Που θα πάει θα τα καταφέρω σήμερα...

Σιγά-σιγά. Ειδικά τώρα που άρχισες και φουλ δουλειά... σιγά-σιγά και θα ξαναμπεις σε πρόγραμμα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!

Όλα αυτά μέχρι τώρα? Εγώ ακόμη πίνω καφέ! Τελειώνει όμως όπου 'ναι και θα αρχίσω. Έχω:

• Σιδέρωμα (3 πλυντήρια)
  • Τοποθέτηση (εμένα μου παίρνει περισσότερη ώρα να βάλω τα σιδερωμένα στην θέση τους από ότι να τα σιδερώσω.....οπότε το μετράω σαν ξεχωριστή δουλειά :tongue:)
  • Νεροχύτης (και πάλι χάλια τον άφησα εχθές)
  • Κουζίνα (μίνι - γενική)
  • Μαγείρεμα (για φακές προσανατολίζομαι, εσείς τι θα φτιάξετε?)
  • Μπαλκόνια (όχι, δεν τρελάθηκα να τα πλύνω με αυτό το κρύο, αλλά επιτέλους πρέπει να μαζέψω κάτι σπασμένα από την κακοκαιρία)
  • Τα καθημερινά (συμμάζεμα, στρώσιμο κρεβατιών, μπάνια)
  • Μετατροπή ρημαδωματίου σε δωμάτιο επισκεπτών γιατί αύριο έρχετε η μανούλα μου!!!!!!

Φιλάκια!

Και ήδη έχω κάνει άλλα τόσα. Αλλά έτσι κάνω. Το πρωί που είμαι ξεκούραστη φορτσάρω και μετά σιγά-σιγά... ελατώνω ταχύτητα!

Και γω την τακτοποίηση των σιδερομένων την "μετράω" για ξεχωριστή δουλειά! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια.

Χθες καθάρισα το πλυντήριο ρούχων. Αφού το έκανα καινούριο λέω να κάνω και μια πλύση για τα άλατα. Εγώ μέχρι τώρα έβαζα μόνο σόδα και 90 βαθμούς. Κάπου αναφέρατε και για ξύδι. Ξύδι λευκό ενοείτε ή ξύδι να'ναι και οτι να΄ναι?

ξυδι λευκο καλυτερα.εγω χρησιμοποιω ενα φθηνο..

εγω μολις μαζεψα τα ρουχα,τα διπλωσα κ εβαλα εσωρουχα κ καλτσες στη θεση τους..μαζεψα το σπιτι κ πρεπει τωρα να πλυνω τα πιατα..το χειροτερο μου......

καλημέρα κορίτσια.

Χθες καθάρισα το πλυντήριο ρούχων. Αφού το έκανα καινούριο λέω να κάνω και μια πλύση για τα άλατα. Εγώ μέχρι τώρα έβαζα μόνο σόδα και 90 βαθμούς. Κάπου αναφέρατε και για ξύδι. Ξύδι λευκό ενοείτε ή ξύδι να'ναι και οτι να΄ναι?

Να ρωτήσω κάτι: όταν λέμε σόδα εννοούμε μαγειρική σόδα, ή υπάρχει άλλη?

Καλημεραααααα!!!!!!!!!!!

Τι κανετε??Εμεις παρα τον παλιοκαιρο οκ!!Βαρεθηκα να βρεχει!!!!

Ειρηνη!!καλε τι πρωτοτυπο προσκλητηριο ειναι αυτο?ειμαι σιγουρη οτι θα αρεσε σε ολους!Περιμενω φωτο κ απο το τραπεζι ευχων αν δεν σου κανει κοπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πραγματικά ήταν πολύ πρωτότυπο.

Σκέψου πως τότε, όλοι νόμιζαν πως ήταν η μπομπονιέρα και μας έλεγαν

"Καλέ, γιατί δεν μας καλέσατε?!!!!???" :lol::lol::lol::lol:

Χαίρομαι που σου άρεσε ματάκια μου!

777885dugw57gt25.gif

Να ρωτήσω κάτι: όταν λέμε σόδα εννοούμε μαγειρική σόδα, ή υπάρχει άλλη?

ναι ναι , μαγειρική. Είναι η καλύτερη. Και με κάθε πλύση μια κoυταλιά της σούπας μαζί με το απορρυπαντικό αντί για calgon.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...