Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και παμε πισω στα δικα μας...

Ειχε τετοιο παλιοκαιρο σημερα!!Αφου ηταν μερα κ νομιζα πως ηταν νυχτα!! :)

δεν ειχα κ ρευμα 3 ωρες μεχρι το μεσημερι..κ μολις ηρθε μαγειρεψα μια συνταγη που ειδα το πρωι στην τιβι σουφλε πατατας με λουκανικα κ λαχανικα.

τα ρουχα ειναι απλωμενα απο χθες στο σαλονι κ του χρονου μαλλον θα στεγνωσουν. εχω να πλυνω κ τα πιατα απο το μεσημερι κ δεν θελω να κανω φασαρια μην ξυπνησει η μικρη.. μου εκανε κ αντρας μου χαλια το πατωμα με τα παπουτσια του γιατι εβρεχε πολυ εκεινη την ωρα που ηρθε.. τι αλλο? εχω κ ενα σωρο που πρεπει να κανω για τη βαφτιση κ ολο λεω αυριο,αυριο κ στο τελος θα τρεχω κ δεν θα φτανω.. αυτααααα

Με επιασε μια λιγουρα κ ειπα να φτιαξω κανα ευκολο κεικ σοκολατας!εχετε σελιδες να μου στειλετε με συνταγες??κατι ευκολο εε??ειμαι ασχετη εντελως στη ζαχαροπλαστικη!

Διαφημίσεις

Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Κάνω τον κιμά σάλτσα,όπως για τα μακαρόνια, και ξεχωριστά κάνω το ρύζι.

Παίρνω ρύζι κίτρινο το οποίο το βράζω,στη διπλή ποσότητα νερού και προσθέτω 1-2 κουταλιές λάδι και λίγο αλάτι,ίσως και ένα κύβο λαχανικών και το αφήνω ώσπου να πιει όλα τα υγρά του .Το σερβίρω με λίγο τριμμένο τυρί και από πάνω τον κιμά.

Για αλλαγή μπορείς να βράσεις το ρύζι μέσα στη σάλτσα του κιμά αφού προσθέσεις το ανάλογο νερο ή για πιο ελαφρύ ακόμη,να το βράσεις όπως τα μακαρόνια σε μπόλικο νερό και να το σουρώσεις. Στη σάλτσα του κιμά πολλές φορές βράζω χυλοπίτες ή και αχιβαδάκι.Απλά πράγματα...

χρύσα μου ευχαριστώ.

ρύζι κίτρινο εννοείς για πιλάφι; όντως απλό!:)

αχχ τι να κανω που ειναι κολλητη της κουμπαρας μου?

και η κουμπαρα μου την εχει για τοπ στη δουλεια της κ αν της πω κ τιποτα θα μου πει οτι ειμαι υπερβολικη..

ντρεπομαι κιολας να το ακυρωσω γιατι παω σε αυτη παρα πολυ καιρο κ με ξερει..

χριστιάνα μου άλλαξέ την ή χρησιμοποίησε δικά σου εξαρτήματα!

ανατρίχιασα με όσα έγραψες!

μπλιαχ!

δεν παίζουμε με την υγεία μας κ αν η κουμπάρα σου δεν καταλαβαίνει, ξεκίνα να σκέφτεσαι τί δεν πάει καλά!

Τουλάχιστον πάρε ένα δικό σου σετ. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω.....

Ειρήνη τι λες;

στο μυαλό μου είσαι!

Να σαι καλα Φεφώνι μου.

Υπολογίζω την καλή σου την κουβέντα, το ξέρεις νομίζω. ;);)

Το ξέρω... :(. Την έχουν πατήσει αρκετές πελάτισσες μου έτσι στο παρελθόν, μα και φίλες μου! Κυκλοφορούν πολλές άσχετες αλλά κυριως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ!

Γι αυτό λοιπόν προσοχή! Και κυρίως σε αυτά που δεν "φαίνονται". Αυτά να φοβάστε περισσότερο!

(είχα σκοπό να γράψω θέμα στο face, στο Irene's nails, γι αυτό αναλυτικά και θα το κάνω σύντομα! ;) )

να γράψεις, να το διαβάσω. σήμερα δεν έβαλες τίποτα ούτε τις τελευταίες μέρες. γιατί;

Γραψε Ειρηνη μου να ξερουμε κ εμεις..

Οσο για το σφουγγαρακι που λες..τι να πω..μπορει η προηγουμενη που εβαψε να ειχε ακμη κ να γεμιζα κ εγω σπυρια! για το λιπ γκλος μπορει η προηγουμενη να ειχε ερπητα κ να κολλουσα.. πφφφ..αηδιασα τωρα!!

Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι η υγεία σου και όχι το αν θα παρεξηγηθεί καποιος. Κανονικα η κουμπαρα σου, θα πρεπει να σε καταλαβαινει και να βαζει πανω από όλα την υγιεινη και οχι την φιλια.

Ουτως ή άλλως άλλο η φιλία άλλο ο επαγγελματισμός ε? ;)

Εννοείται το τι θα κάνεις αφορά μόνο εσένα κοριτσάκι μου! ;)

Υ.Γ. Μια συμμαθήτρια μου στο σχολείο, είχε μια ασθένεια στα βλέφαρα, την οποία θα μπορούσε να την έχει οποιαδήποτε κοπέλα. Γιατί εγώ πρέπει να την "κονομήσω" βάζοντας την ίδια μάσκαρα??? :confused:

σωστή. κ λίγα λες!

Μολις εφτιαξα ενα τσαγακι απο Δυοσμο-Γλυκανισο-Λουϊζα.Οσες εχετε προβλημα με φουσκωματα,αερια,κολιτιδες,ευερεθιστο εντερο, να ξερετε οτι βοηθαει πολυ.

. τι αλλο? εχω κ ενα σωρο που πρεπει να κανω για τη βαφτιση κ ολο λεω αυριο,αυριο κ στο τελος θα τρεχω κ δεν θα φτανω.. αυτααααα

Πότε είναι?

Προσπάθησε να βάλεις ένα χρονοδιάγραμμα, το οποίο να μην είναι πιεστικό, για να το κρατήσεις.

Αύριο, θα σου βάλω και γω 1-2 φωτογραφίες από τη βάφτιση του μικρού μου, να σου δώσω καμιά ιδέα! ;)

777885dugw57gt25.gif

ασε Φεφη..καμια συνεννοηση πλεον με την κουμπαρα μου.την ξερω και 10 χρονια κ απορω τι επαθε τελευταια.προτιμω να μην μιλησω απο το να τσακωθω γιατι αν της πεις κατι για την κολλητη της την αισθητικο μεχρι εκει θα το φτασει.. anyway..

να γράψεις, να το διαβάσω. σήμερα δεν έβαλες τίποτα ούτε τις τελευταίες μέρες. γιατί;

Και λόγω χρόνου (δούλευα και το πρωί και δουλεύω πάλι το απόγευμα) αλλά και επειδή δεν θέλω να βομβαρδίζω με πληροφορίες και φωτογραφίες. Θέλω να υπάρχει μία "χαλαρή" ροή πληροφοριών ;) .

σωστή. κ λίγα λες!
Άστα... :( σκέψου πως εγώ με τον σταφυλόκοκο που είχα πάθει, με τα χάπια που έπαιρνα όχι μόνο είχα γίνει σαν τέρας αλλά και απαγορευόταν να μείνω έγκυος κατά τη διάρκεια της λήψης γιατί υπήρχε κίνδυνος... τερατογέννεσης!!! :(:(:(:(:(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Πότε είναι?

Προσπάθησε να βάλεις ένα χρονοδιάγραμμα, το οποίο να μην είναι πιεστικό, για να το κρατήσεις.

Αύριο, θα σου βάλω και γω 1-2 φωτογραφίες από τη βάφτιση του μικρού μου, να σου δώσω καμιά ιδέα! ;)

EINAI TELI APRILIOU. SORY GIA TA AGGLIKA ALLA KOLLHSE TO LANGUAGE BAR!

VRIKA POLLES IDEES K DEN KSERW TI NA KANW.EXW MPERDEYTEI. THELW NA KANW VINTAGE STYL ME THEMA KARDIES!

VALE MOU FWTO NAIIII!!!!!!!

Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι η υγεία σου και όχι το αν θα παρεξηγηθεί καποιος. Κανονικα η κουμπαρα σου, θα πρεπει να σε καταλαβαινει και να βαζει πανω από όλα την υγιεινη και οχι την φιλια.

Ουτως ή άλλως άλλο η φιλία άλλο ο επαγγελματισμός ε? ;)

Εννοείται το τι θα κάνεις αφορά μόνο εσένα κοριτσάκι μου! ;)

Υ.Γ. Μια συμμαθήτρια μου στο σχολείο, είχε μια ασθένεια στα βλέφαρα, την οποία θα μπορούσε να την έχει οποιαδήποτε κοπέλα. Γιατί εγώ πρέπει να την "κονομήσω" βάζοντας την ίδια μάσκαρα??? :confused:

Επειδή η δουλειά μου είναι μακιγιέζ,άσχετα αν πια δεν το εξασκώ όπως τουλάχιστον παλαιότερα,το μόνο που σε σώζει είναι να έχεις κάποια πράγματα δικά σου,τα οποία βέβαια για να τα χρησιμοποιησει η μακιγιέζ πρέπει να είναι καλής ποιότητας για να έχουν και καλό αποτέλεσμα.

Σφουγγαράκια εγώ πάντα είχα 2-3 από καθε είδος και το βράδυ τα έπλενα με σαπουνόνερο.Βέβαια αυτό είναι κάτι που κοστίζει καθώς με το πλύσιμο φθίρονται πάρα πολύ και μετά από λίγα μακιγιάζ θέλουν πέταμα..Από μάσκαρα όμως,αιλάινερ και κραγιόν δεν γλιτώνεις.

Τα βρώμικα σφουγγαράκια,πάντως΄εκτός του ότι είναι ανθυγιεινά ,κάνουν και άσχημο make up γιατί δεν απλώνουν σωστά το προιόν.Επίσης make up και κονσίλερ είναι καλύτερο να μπάινουν με τα χέρια καθώς και πιο καθαρά είναι(αν είναι πλυμένα:rolleyes:) και επειδή απλώνουν καλύτερα το υλικό ,λόγω της θερμότητας.

Υ.Γ. χιονίζει!!!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

δεν ξερω δεν μου αρεσε καθολου το ολο σκηνικο αλλα πρεπει να την υποστω αλλη μια φορα γιατι την εκλεισα για τη βαφτιση για βαψιμο + νυχια......

Χριστιάνα, πάρε ένα δικό σου σετ πινέλα και πες της ότι έβγαλες χαλαζία στο μάτι και δεν θέλεις να κολλήσεις και καμια άλλη πελάτισσα..!

Εγώ αυτό έπαθα και χειρουργήθηκα μάλιστα, από κάποια άλλη που με κόλλησε :-( Και εκτός αυτού, κι εγώ με τη σειρά μου κόλλησα μια φίλη μου που χρησιμοποίησε τις σκιές μου, η οποία επίσης χειρουργήθηκε φυσικά! Ο οφθαλμίατρος μου είχε πει τότε να πετάξω όοοολα μου τα μακιγιάζ, σκιές, μάσκαρες, πινέλα κτλ. Το θυμάμαι και συγχίζομαι :mad:

Ειρήνη μου ευχαριστούμε πολύ, πολύ διαφωτιστικό το ποστ σου :D

g8Sbp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Δούλευα μέχρι αργά χθες και δεν πρόλαβα να ξαναμπώ!

Τι κάνετε?

Εγώ πήγα το φιογκάκι σχολείο, περασα από φούρνο και σουπερ και επέστρεψα σπιτάκι μου.

Εχω αρκετά να κάνω σήμερα και δουλεύω πάλι το απόγευμα (ευτυχως...! :tongue: ).

Πάω να ετοιμάσω μερικά πραγματακια στο σπιτάκι μου και θα επανέλθω. Θέλω και να σχολιάσω διάφορα αλλά και να σας βάλω μερικές φωτογραφίες!

Μάκια-μάκια! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...