Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να μην ντρέπεσαι! Να ρωτάς τα πάντα ειδικά την κοπέλα που φέρνεις στο σπίτι σου!

Αν σε κολλήσει ηπατίτιδα ή μύκητες ή κάτι άλλο? Μην ντρέπεσαι λοιπόν και ρώτα! :!:

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το πως αποστειρώνει, μια αισθητικός άκρων! Οχι το αν θα σου λιμάρει καλά τα νύχια, όχι αν θα σου κρατήσει 3 ή 5 μέρες το βερνίκι!

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ είναι η αισθητικός άκρων, να έχει τόσα σετ (κόφτες κλπ.) όσα και τα ραντεβού που έχει σε μία μέρα, τα οποία μετά τα αποστειρώνει σε κλίβανο (ΚΑΙ ΜΟΝΟ!)

ΟΧΙ ΧΛΩΡΙΝΕΣ

ΟΧΙ DETTOL

Αυτά είναι ημίμετρα και δεν αποστειρώνουν! Μην σας ξεγελάνε.

Εχω διώξει κοπέλα από το σπίτι, η οποία έκανε του άντρα μου και με τα ίδια υλικά ήθελε να κάνει και τα δικά μου και είχε το θράσος να μου πει πως αποστειρώνει κάθε βράδυ!

Οταν την ρώτησα

"Και συγνώμη, αν εσύ έχεις 5 ραντεβού σε μία μέρα, δουλεύεις με τα ίδια υλικά και στα 5 άτομα? Και αν ο άλλον έχει ηπατίτιδα πριν από μενα, πρέπει να την αποκτήσω και γω?"

Και έκανε γαργάρα! :mad:

Γίνομαι έξαλλη με τους μη-επαγγελματίες, με τους άσχετους που αγοράζουν 2 υλικά και πάνε να δουλέψουν!

Μακριά και προσοχή κορίτσια μου!

Εχεις δίκιο,το κακό είναι πως δεν μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων,θα ρωτήσεις,θα σου πει αλλά δεν ξέρεις πόσο αλήθεια είναι.Το μόνο που κάνω είναι ότι δεν αλλάζω την κοπέλα που ενίοτε μου φιαχνει νύχια αφού δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα πρόβλημα:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για μένα γενική είναι να μετακινήσω έπιπλα, να καθαρίσω παντού!!!!!!τα πάντα!!!!!

γι'αυτό θέλω το λιγότερο 2 ΣΚ!

πώς το κάνεις τον κιμά με το ρύζι; τί ρύζι βάζεις χρύσα;

Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Κάνω τον κιμά σάλτσα,όπως για τα μακαρόνια, και ξεχωριστά κάνω το ρύζι.

Παίρνω ρύζι κίτρινο το οποίο το βράζω,στη διπλή ποσότητα νερού και προσθέτω 1-2 κουταλιές λάδι και λίγο αλάτι,ίσως και ένα κύβο λαχανικών και το αφήνω ώσπου να πιει όλα τα υγρά του .Το σερβίρω με λίγο τριμμένο τυρί και από πάνω τον κιμά.

Για αλλαγή μπορείς να βράσεις το ρύζι μέσα στη σάλτσα του κιμά αφού προσθέσεις το ανάλογο νερο ή για πιο ελαφρύ ακόμη,να το βράσεις όπως τα μακαρόνια σε μπόλικο νερό και να το σουρώσεις. Στη σάλτσα του κιμά πολλές φορές βράζω χυλοπίτες ή και αχιβαδάκι.Απλά πράγματα...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαβασα Ειρηνη αυτα που εγραψες για την αποστειρωση.

Η δικια μου αισθητικος τωρα που το λες δεν κανει.Τελειωνει τη δουλεια της, τα ψεκαζει με ενα σπρει αντισηπτικο κ τα βαζει στη θεση τους.Και ειμαι σιγουρη πως τα ιδια χρησιμοποιει ολη μερα για ολες τις πελατισσες.:rolleyes:

Επισης οταν βαφει χρησιμοποιει τα ιδια πινελα.Θυμαμαι οταν ηταν να με βαψει για το γαμο,εκανε πρωτα εμενα, μετα τη μαμα μου κ μετα την κουμπαρα μου με τα ιδια!και με το ιδιο λιπ γκλος.τα βουρτσακια αυτα αποστειρωνοντε?Πως τα καθαριζουν?Και ηταν σωστο να χρησιμοποιησει τα ιδια σε ολες μας?Πηρα ομως τη δικη μου μασκαρα γιατι εχω ευαισθητα ματια κ επεμενε να βαλει απο τη δικη της και με ετσουζαν τα ματια μου μετα!Αυτη πως την καθαριζει?

Την τελευταια φορα που πηγα συναιβει κ κατι που με εβαλε σε σκεψεις.

Η αισθητικος που λετε κανει τη δουλεια στο σπιτι της και εχει εκει κ το σκυλο της να μπαινοβγαινει.οκ εγω ειμαι ζωοφιλη κ δεν με ενοχλει, σε αλλες ομως δεν θα αρεσε. Εκει που μου εφτιαχνε τα νυχια μου, βλεπω το σκυλο κατω απο τα ποδια μου που της ειχε παρει 3 κουτακια με στρασακια, τα ανοιξε και τα εγλυφε.

Τον βλεπει αυτη που λετε, κ επεσε κατω στα γονατα, κ μαζεψε ολα τα στρασακια απο χαμο κ πανω που νομιζα οτι θα τα πεταγε τα ξενεεβαλε στο κουτακι τους!!!:idea: και αρχισε να μου λεει ιστοριες πως της εφαγε κ αλλα πραγματα οπως κρεμες....κ σκεφτομουνα...εκει τι εκανε τις μαζεψε παλι για να μην πανε χαμενες??:mad:

δεν ξερω δεν μου αρεσε καθολου το ολο σκηνικο αλλα πρεπει να την υποστω αλλη μια φορα γιατι την εκλεισα για τη βαφτιση για βαψιμο + νυχια......

Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή η κοπέλα είναι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Δεν χρειάζεται καθόλου να την υποστείς ένα σωρό κοπέλες κάνουν αυτή τη δουλειά και με περισσότερη ασφάλεια. Νευρίασα πάααααρα πολύ τώρα.

Ειρήνη μου ευχαριστώ.

sbxre6a2f.png

αχχ τι να κανω που ειναι κολλητη της κουμπαρας μου?

και η κουμπαρα μου την εχει για τοπ στη δουλεια της κ αν της πω κ τιποτα θα μου πει οτι ειμαι υπερβολικη..

ντρεπομαι κιολας να το ακυρωσω γιατι παω σε αυτη παρα πολυ καιρο κ με ξερει..

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου σου βγάζω το καπέλο! σε όλα σου, αλλά ένα ακόμα για την αποστείρωση!

την είχα πατήσει με αισθητικό που είχε έρθει να μου κάνει τα νυχάκια των ποδιών, γιατί των χεριών τα έχω πει....

ήμουν κ έγκυος κ ξάπλα! κ είχα κ όρεξη για νυχάκια! ήμουν σε ροζ συννεφάκι τί να κάνω!!!!!!

το λοιπόν κατέληξα στη δερματολόγο, κανονική αγωγή μου έδωσε αφού τελείωσα με θηλασμό. αυτό σας λέω μόνο!

πολύ βασική η αποστείρωση που λέει η Ειρήνη! δυστυχώς δεν είναι όλες σαν εσένα καλή μου!

Να σαι καλα Φεφώνι μου.

Υπολογίζω την καλή σου την κουβέντα, το ξέρεις νομίζω. ;);)

Το ξέρω... :(. Την έχουν πατήσει αρκετές πελάτισσες μου έτσι στο παρελθόν, μα και φίλες μου! Κυκλοφορούν πολλές άσχετες αλλά κυριως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ!

Γι αυτό λοιπόν προσοχή! Και κυρίως σε αυτά που δεν "φαίνονται". Αυτά να φοβάστε περισσότερο!

(είχα σκοπό να γράψω θέμα στο face, στο Irene's nails, γι αυτό αναλυτικά και θα το κάνω σύντομα! ;) )

777885dugw57gt25.gif

Ερώτηση κρίσεως,όταν κάνετε γενική,τι δουλειές εννοείται?

Κυριολεκτικό ξέσκισμα του σπιτιού! :lol::lol:

Για μένα θα πει να κανω τα πάντα. Ντουλάπια, σοβατεπί, έπιπλα, σαπούνισμα πίσω απο τις οικοσυσκευές... τα πάντα.

Γι αυτό και μου παίρνει πολύ καιρό. Δεν λέω

"Θα κάνω γενική" και πλακώνομαι σε ένα Σαβ/κο.

Λέω θα κάνω γενική και ξεκινω τις δουλειές και όποτε τελειώσω! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Εχεις δίκιο,το κακό είναι πως δεν μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων,θα ρωτήσεις,θα σου πει αλλά δεν ξέρεις πόσο αλήθεια είναι.Το μόνο που κάνω είναι ότι δεν αλλάζω την κοπέλα που ενίοτε μου φιαχνει νύχια αφού δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα πρόβλημα:rolleyes:

Εγώ πλέον, μετά από αυτή που σας ενέφερα, πριν κλείσω ραντεβού ρωτούσα.

Και ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ να ασχοληθώ με αυτό... γιατί δεν έβρισκα κοπέλα να είμαι ευχαριστημένη! :mad:

Μου λέγανε κάτι τρελά....

Άλλη πως τα ψεκάζει με απολυμαντικό

Αλλη πως τα βουλιάζει σε ντετόλ

Αλλη πως τα βάζει στη χλωρίνη... οτι θες άκουσα.

777885dugw57gt25.gif

Διαβασα Ειρηνη αυτα που εγραψες για την αποστειρωση.

Η δικια μου αισθητικος τωρα που το λες δεν κανει.Τελειωνει τη δουλεια της, τα ψεκαζει με ενα σπρει αντισηπτικο κ τα βαζει στη θεση τους.Και ειμαι σιγουρη πως τα ιδια χρησιμοποιει ολη μερα για ολες τις πελατισσες.:rolleyes:

Χμ... το αντισηπτικό "σκοτώνει" το 1 εκατοστό των βακτηριδίων/μικροβίων... από ασθένειες δε... δεν κάνει τίποτα! Αν είσαι ευχαριστημένη μαζί της, αγόρασε δικό σου σετ (λίμα, κόφτη νυχιών, κόφτη για πετσάκια και μία φτηνή ξύλινη ράσπα) και να κρατάς σπίτι σου. Κανονικά ανησυχώ και για τα εξαρτήματα του τροχού της αλλά... τι να σου πω...:confused:

Επισης οταν βαφει χρησιμοποιει τα ιδια πινελα.Θυμαμαι οταν ηταν να με βαψει για το γαμο,εκανε πρωτα εμενα, μετα τη μαμα μου κ μετα την κουμπαρα μου με τα ιδια!και με το ιδιο λιπ γκλος.τα βουρτσακια αυτα αποστειρωνοντε?Πως τα καθαριζουν?Και ηταν σωστο να χρησιμοποιησει τα ιδια σε ολες μας?Πηρα ομως τη δικη μου μασκαρα γιατι εχω ευαισθητα ματια κ επεμενε να βαλει απο τη δικη της και με ετσουζαν τα ματια μου μετα!Αυτη πως την καθαριζει?

Την τελευταια φορα που πηγα συναιβει κ κατι που με εβαλε σε σκεψεις.

Η αισθητικος που λετε κανει τη δουλεια στο σπιτι της και εχει εκει κ το σκυλο της να μπαινοβγαινει.οκ εγω ειμαι ζωοφιλη κ δεν με ενοχλει, σε αλλες ομως δεν θα αρεσε. Εκει που μου εφτιαχνε τα νυχια μου, βλεπω το σκυλο κατω απο τα ποδια μου που της ειχε παρει 3 κουτακια με στρασακια, τα ανοιξε και τα εγλυφε.

Τον βλεπει αυτη που λετε, κ επεσε κατω στα γονατα, κ μαζεψε ολα τα στρασακια απο χαμο κ πανω που νομιζα οτι θα τα πεταγε τα ξενεεβαλε στο κουτακι τους!!!:idea: και αρχισε να μου λεει ιστοριες πως της εφαγε κ αλλα πραγματα οπως κρεμες....κ σκεφτομουνα...εκει τι εκανε τις μαζεψε παλι για να μην πανε χαμενες??:mad:

Τα γλυψε το σκυλί και τα μάζεψε??????????????????????? :eek:

Με κουφανες!

Ενα θα σου πω: από αισθητικό, κόλλησα οξύ σταφυλόκοκο και για 9 μήνες έπαιρνα κάτι πανάκριβα χάπια που μου διέλυσαν κυριολεκτικά τις 2 πάνω στιβάδες του δέρματος μου, με αποτέλεσμα να είμαι σαν φρικιο!

ΠΡΟΣΟΧΗ κοριτσιά μου!:!::!:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή η κοπέλα είναι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Δεν χρειάζεται καθόλου να την υποστείς ένα σωρό κοπέλες κάνουν αυτή τη δουλειά και με περισσότερη ασφάλεια. Νευρίασα πάααααρα πολύ τώρα.

Ειρήνη μου ευχαριστώ.

Τίποτα. Θα γράψω αναλυτικά για το θέμα αυτό στο face, κάποια στιγμή και θα το βάλω και εδώ.

Εγώ, αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο είναι αυτό το σφουγγαράκι που απλώνουν το make-up... Σχεδόν πάντα είναι ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΙΚΟ!!! :mad::mad:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα!

Ειρήνη ευχαριστώ πολύ για την απάντηση όσον αφορά το μπάνιο!

Καθαρά Δευτέρα χτες κ είχαμε επισκέψεις με παιδάκια.. Αλλά ήταν τόσο καθαρό κ συμμαζεμένο το σπίτι απ το Σάββατο, οπότε μια ηλεκτρική έβαλα σήμερα κ ένα γρήγορο συμμάζεμα κ είναι πάλι όπως πριν! Επίσης με το που σηκώθηκα έστρωσα κατευθείαν το κρεβάτι(δεν το έκανα ποτέ μα ποτέ στο πατρικό μου:oops:) και έπλυνα ότι είχε ο νεροχύτης! Το μόνο που έχω να κάνω είναι σίδερο κ μάλιστα αρκετό.. Αλλά δε βαριέσαι!

Επίσης να πω ότι το πρωί είχαμε 15 πόντους χιόνι αλλά τώρα βγήκε ήλιος κ άρχισε να λιώνει.. Ωραία ήταν όσο κράτησε.. Αα! Κ καλή Σαρακοστή!

xhbDp2.png863np2.png

Γραψε Ειρηνη μου να ξερουμε κ εμεις..

Οσο για το σφουγγαρακι που λες..τι να πω..μπορει η προηγουμενη που εβαψε να ειχε ακμη κ να γεμιζα κ εγω σπυρια! για το λιπ γκλος μπορει η προηγουμενη να ειχε ερπητα κ να κολλουσα.. πφφφ..αηδιασα τωρα!!

Ερώτηση κρίσεως,όταν κάνετε γενική,τι δουλειές εννοείται?

Τα πάντα! Το θέμα είναι ότι δεν έχω στάνταρ κάποια μέρα που κάνω γτ είναι πολύ κουραστικό.. Ας πούμε έκανα γενική στην κουζίνα γιατί δεν πήγαινε άλλο.. Αλλά που θα πάει θα οργανωθώ κ σε αυτό το θέμα!

xhbDp2.png863np2.png

αχχ τι να κανω που ειναι κολλητη της κουμπαρας μου?

και η κουμπαρα μου την εχει για τοπ στη δουλεια της κ αν της πω κ τιποτα θα μου πει οτι ειμαι υπερβολικη..

ντρεπομαι κιολας να το ακυρωσω γιατι παω σε αυτη παρα πολυ καιρο κ με ξερει..

Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι η υγεία σου και όχι το αν θα παρεξηγηθεί καποιος. Κανονικα η κουμπαρα σου, θα πρεπει να σε καταλαβαινει και να βαζει πανω από όλα την υγιεινη και οχι την φιλια.

Ουτως ή άλλως άλλο η φιλία άλλο ο επαγγελματισμός ε? ;)

Εννοείται το τι θα κάνεις αφορά μόνο εσένα κοριτσάκι μου! ;)

Υ.Γ. Μια συμμαθήτρια μου στο σχολείο, είχε μια ασθένεια στα βλέφαρα, την οποία θα μπορούσε να την έχει οποιαδήποτε κοπέλα. Γιατί εγώ πρέπει να την "κονομήσω" βάζοντας την ίδια μάσκαρα??? :confused:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...