Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

http://vixenmade.blogspot.com/2012/02/clothespin-magnets.html

σας βαζω με σελιδα με κατι που μου αρεσε χθες!ευκολο πολυ και ομορφο!θα το κανω καποια στιγμη!

χχχ

Ομορφα!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ ωραία ιδέα!

Σε ένα τέτοιο συρτάρι έχω βάλει διάφορα κουτάκια από μπομπόνιέρες,χρωματιστά και εκεί έχω ταξινομίσει διάφορα μικροπράγματα.Φαίνεται πολύ χρωματιστό και χαρούμενο:wink:

Και γω. Όπως εχω πει, το έχω στο συρτάρι κάτω από τα μαχαιροπίρουνα και εκεί βάζω τα μικρά και εκνευριστικά (:tongue:) που σε άλλη περίπτωση θα κυκλοφορούσαν από δω και από κει. (αναπτήρες, τα αντικλείδια των εσωτερικών πορτών του σπιτιού, κορδελίτσες κλπ.)

:P

777885dugw57gt25.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Ήλιος με δόντια σήμερα!

Το σπίτι μου σε κακή κατάσταση, το παιδικο πάρτυ την Κυριακή άφησε το χώρο... φαντάζεστε πως!!!!! Συμμάζεψα, καθάρισα τα βασικά, γιατί και εχθές όλη μέρα έξω...

Αλλά άξιζε τον κόπο, η μικρή πέρασε τέλεια, το ίδιο κι εμείς! Ξεφύγαμε λίγο

καλα ρε κοριτσια να σας ρωτησω τις υπολοιπες γκαστρουλες πως τα καταφερνετε με παιδι εξω απο τη κοιλια με παιδι στη κοιλια και σπιτι??? εγω εχω αρχισει και αγχωνομαι οτι δε θα τα καταφερω για πειτε να αγχωθω??

Μην πανικοβάλλεσαι! Θα συνηθίσεις σιγά σιγά και όλα θα γίνουν! Όχι στην εντέλεια, αλλά θα γίνουν. Μην είσαι υπερβολική και μην τα θες όλα εδώ και τώρα. Να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου και το πρώτο σου παιδάκι!

Μάθε να ζητάς βοήθεια όμως. Εγώ που δεν το 'χα να ζητάω, ήρθαν έτσι τα πράγματα που αναγκάστηκα και να δεις τι καλά που γίνονται όλα με μία μικρή βοήθεια από άντρα και γιαγιάδες.... Τώρα ο σύζυγος είναι προγραμματισμένος για κάποιες δουλίτσες! Μας έμεινε από την εποχή της εγκυμοσύνης.... ;)

Kαλησπέρα...Σήμερα ηταν μία μέρα με πολλές υποχρεώσεις αλλά είμαι ευχαριστημένη με όσα κατάφερα:)

Το πρωί βγήκα για εξωτερικές δουλειές και γύρισα αργά το μεσημέρι.Αφού φάγαμε πήγαμε στη θάλασσα οικογενειακώς στο εξοχικό μας για να κοιτάξουμε κάποιες επισκευές εκεί.Το αγοράκι μου το ευχαριστήθηκε πολύ,έτρεξε, έπαιξε με την καρδιά του και μόλις επιστρέψαμε ανέλαβα το σπίτι,έστρωσα κρεβάτια,τίναξα χαλιά και ξεσκόνισα στα υπνοδωμάτια ,έβαλα σκούπα,ξεσκόνισα σαλόνι και κουζίνα και έστρωσα την πλυμμένη μοκέτα στην κουζίνα.

Τελικά μου μένουν μόνο τα τζαμια και τα μπάνια για αύριο και μετά θα ξεκουραστώ και θα περιποιηθώ τον εαυτό μου.Ελπίζω δηλαδή,αν είμαστε καλά...:wink:;-)Πάω να βάλω για ύπνο το αγοράκι μου και να αράξω στο καναπέ...

Εσύ κάθε μέρα δουλειές κάνεις??? Μα κάθε μέρα????? Πως το κάνεις αυτό????

Επίσης, θέλω την άποψη σου γιατί αν θυμάμαι καλά κάνεις και ψωμάκι. Οπότε:

α) εάν κάνεις ψωμί με προζύμι, πόσο αφήνεις το προζύμι? 1 μέρα ή 3?

β) μήπως έχεις καμιά εύκολη συνταγή για ζύμη πίτσας?

Κορίτσια και προς όλες φυσικά οι άνω ερωτήσεις! Δεκτά και πμ!!!!

xaxaxaxaxa!!!!!!!! :tongue::tongue:

Βρίσε με!!!

Γενικά όμως, μη φορτωθείς βερνίκια. Δες, διάλεξε και αγόρασε μόνο αυτά που θα λατρέψεις!!! ;)

Καλά, περιττό να πω ότι είμαι έτοιμη να πάω να αγοράσω το βερνικάκι το φουξ-βιολεττί να το πω? αυτό που είχες αναρτήσει τις προάλλες! Βέβαια σπανίως βάζω χρώμα τα νυχάκια του χεριού, αλλά ειναι must have!!!

Κι επειδή είμαι επιρρεπής κρατώ τη συμβουλή, δεν θα βιαστώ, γιατί τα βλέπω, τα θέλω, αλλά που χρόνος για νυχάκια.... Θα μας πεις και τη μάρκα?

Μου αρέσει πολύ και μία μάρκα με φαρδύ πινέλο, ένα πέρασμα και τσααακ, βαμμένο το νυχάκι. Στεγνώνουν και γρήγορα! Θα τη δω σπίτι και θα σας πω εάν ενδιαφέρεστε, εγώ σώθηκα!

άλλαξα σεντόνια, πετσέτες, μαζεψα σακκούλες σκουπιδιών από τουαλέτες, λαμποκόπησα το νεροχύτη μου, έκανα εκκαθάριση σε μπλούζες μου που δεν χρειάζομαι-δεν φοράω πια, σε ένα σετ σεντονιών που δεν μυο αρέσει-ταιριάζει κ έχω έτοιμη μεγάλη σακκούλα για ανθρώπους που εύχομαι να τα χαρούν!

τακτοποίησα κ ρουχαλάκια που δεν φοράει το σπλάχνο μου λόγω μεγέθους σε βαλίτσα!

Μπραβο! Μπράβο που έκανες ξεσκαρτάρισμα και μπράβο που θα τα δώσεις σε ανθρώπους που τα σχρειάζονται! Μπράβο!

έκανα μια ωραιότατη περιποίηση στο προσωπάκι μου με μασκούλα!!!!!
Εύγε!!!;)

Μπράβο που έκανες τα πάντα. Και ξεκουράστηκες, και ασχολήθηκες με το σπίτι, και ξεσκάρταρες και έπαιξες με το μικρό!

777885dugw57gt25.gif

- Έχω ήδη βαλει και αποστειρώνονται τα υλικά μου.

Βρε Ειρήνη λύσε μου μια απορία, γιατί ντρέπομαι να ρωτήσω αλλού. Σε κάθε πελάτισσα που πας χρησιμοποιείς άλλο σετ; Πώς γίνεται με την αποστείρωση γιατί κακά τα ψέμματα είναι θέμα.....

Κατά τα άλλα εγώ διαβάζω σήμερα πάααααρα πολύ και επειδή δε θέλω να αφιερώσω χρόνο για δουλειές, κάθε φορά που σηκώνομαι από την καρέκλα μου για κάποιο λόγο (π.χ. νερό) βάζω κάτι στη θέση του ή καθαρίζω στα γρήγορα κάτι. Το σπίτι αρχίζει σιγά σιγά να συνέρχεται από το τριήμερο.....

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

.Εγω εχω το εξης πορβλημα σεσουαρ σιδερο μαλλιων σιλκεπιλ και ξυριστικ ησυζυγου που και πως να τα βαλω σε συρταρια και ντουλαπα δεν χωρανε δεν εχω πουθενα ραφιερα μεσα σε ντουλαπα και στην συρταριερα εγω ρουχα!!!

Πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις χώρο για να τα τακτοποιήσεις.

Από την άλλη δεν είναι απαραίτητο να βάλεις σεσουάρ και σίδερο μαλλιών μαζί με τα άλλα.

Εγώ έχω το σεσουάρ μου και το σίδερο μαλλιών μου, στο ντουλαπάκι στο κομοδίνο μου. Την ξυριστική του άντρα μου, την έχω στο καλαθάκι πάνω στο πλυντήριο μας. ;)

777885dugw57gt25.gif

Οκ, τελείωσα και την ηλεκτρική σκούπα.

Η φακή μας έγινε.

Άδειασα τα απόνερα από το πλυντήριο ρούχων

Μάζεψα το πλυντήριο που είχα απλωμένο στην απλώστρα από προ-χθές (πάλι σίδερο! :rolleyes: ).

Έπλυνα τον καθρέπτη του λουτρού...

και τώρα την άραξα... ;)

777885dugw57gt25.gif

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΕΥΚΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΕΣΠΑ

ΑΠΟ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΟΟΡΟΠΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΙΞΑ ΤΡΕΛΛΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΠΛΗΝΤΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΟΥΝΑ ΟΡΘΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΜΠΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΔΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΦΙΟΓΚΑΚΙ (ΒΛΕΠΕ ΕΙΡΗΝΗ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΣΠΡΙΟ ΣΑΣ ΦΙΛΩ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Μην πανικοβάλλεσαι! Θα συνηθίσεις σιγά σιγά και όλα θα γίνουν! Όχι στην εντέλεια, αλλά θα γίνουν. Μην είσαι υπερβολική και μην τα θες όλα εδώ και τώρα. Να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου και το πρώτο σου παιδάκι!

Μάθε να ζητάς βοήθεια όμως. Εγώ που δεν το 'χα να ζητάω, ήρθαν έτσι τα πράγματα που αναγκάστηκα και να δεις τι καλά που γίνονται όλα με μία μικρή βοήθεια από άντρα και γιαγιάδες.... Τώρα ο σύζυγος είναι προγραμματισμένος για κάποιες δουλίτσες! Μας έμεινε από την εποχή της εγκυμοσύνης.... ;)

ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑΓΙΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ;)

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Ήλιος με δόντια σήμερα!

Το σπίτι μου σε κακή κατάσταση, το παιδικο πάρτυ την Κυριακή άφησε το όλη μέρα έξω...

Αλλά άξιζε τον κόπο, η μικρή πέρασε τέλεια, το ίδιο κι εμείς! Ξεφύγαμε λίγο

χώρο... φαντάζεστε πως!!!!! Συμμάζεψα, καθάρισα τα βασικά, γιατί και εχθές

Εσύ κάθε μέρα δουλειές κάνεις??? Μα κάθε μέρα????? Πως το κάνεις αυτό????

Επίσης, θέλω την άποψη σου γιατί αν θυμάμαι καλά κάνεις και ψωμάκι. Οπότε:

α) εάν κάνεις ψωμί με προζύμι, πόσο αφήνεις το προζύμι? 1 μέρα ή 3?

β) μήπως έχεις καμιά εύκολη συνταγή για ζύμη πίτσας?

Κορίτσια και προς όλες φυσικά οι άνω ερωτήσεις! Δεκτά και πμ!!!!

H αλήθεια είναι πως κάνω κάθε μέρα δουλείες,αλλά νομίζω πως κάπως έτσι είναι για όλες,γιατί κάθε μέρα θα συμμαζεψουμε,θα καθαρίσουμε νεροχύτη,θα στρωσουμε κρεβάτια κ.τ.λ. Σκούπα θα βάλω μέρα παρά μέρα,μπάνιο 2 φορές την εβδομάδα,ξεσκόνισμα 2 φορές την εβδομάδα,μία το απλό και μία το σπέσιαλ:lol::lol:βεράντες μία φορά την εβδομάδα κ.τ.λ

Παρασκευή και Σάββατο κάνω αρκετές δουλειές και την Κυριακή σχεδόν τίποτα.

Τελοσπάντων κάθε μέρα θα κάνω ένα συμμάζεμα και επιπλέον άλλη μία δουλειά.Ετσι δεν μου πέφτουν μαζεμένες και είναι αυτό που με βολεύει.Επιπλέον κανω αυτό που λέει και η Ειρήνη,μετά τις 8 το βράδυ κάνουμε τα μπανάκια μας και στο σπίτι πέφτει μπλακαουτ,δεν δουλευει κανείς,αράζουμε!Αυτά βέβαια επειδή δεν δουλεύω...

Ψωμί κάνω με μαγιά ,με την οποία κάνω προζύμι,της ώρας βέβαια και τι αφήνω κανά 40λεπτο σε ζεστό μέρος.Συνταγή έχω για πίτσα,θα τη βρώ και θα σου γράψω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλά, περιττό να πω ότι είμαι έτοιμη να πάω να αγοράσω το βερνικάκι το φουξ-βιολεττί να το πω? αυτό που είχες αναρτήσει τις προάλλες! Βέβαια σπανίως βάζω χρώμα τα νυχάκια του χεριού, αλλά ειναι must have!!!

Κι επειδή είμαι επιρρεπής κρατώ τη συμβουλή, δεν θα βιαστώ, γιατί τα βλέπω, τα θέλω, αλλά που χρόνος για νυχάκια.... Θα μας πεις και τη μάρκα?

Μου αρέσει πολύ και μία μάρκα με φαρδύ πινέλο, ένα πέρασμα και τσααακ, βαμμένο το νυχάκι. Στεγνώνουν και γρήγορα! Θα τη δω σπίτι και θα σας πω εάν ενδιαφέρεστε, εγώ σώθηκα!

Είναι της ORLY. ;)

Φυσικά και να μην βιαστείς. Δες τι σου αρέσει, κάνε μια βόλτα και μετά επέλεξε 1-2 βερνικια που θα τα βάψεις. Μην αγοράσεις κάτι που θα το κρατήσεις μόνο στο ντουλάπι! ;)

777885dugw57gt25.gif

Βρε Ειρήνη λύσε μου μια απορία, γιατί ντρέπομαι να ρωτήσω αλλού. Σε κάθε πελάτισσα που πας χρησιμοποιείς άλλο σετ; Πώς γίνεται με την αποστείρωση γιατί κακά τα ψέμματα είναι θέμα.....

Κατά τα άλλα εγώ διαβάζω σήμερα πάααααρα πολύ και επειδή δε θέλω να αφιερώσω χρόνο για δουλειές, κάθε φορά που σηκώνομαι από την καρέκλα μου για κάποιο λόγο (π.χ. νερό) βάζω κάτι στη θέση του ή καθαρίζω στα γρήγορα κάτι. Το σπίτι αρχίζει σιγά σιγά να συνέρχεται από το τριήμερο.....

Να μην ντρέπεσαι! Να ρωτάς τα πάντα ειδικά την κοπέλα που φέρνεις στο σπίτι σου!

Αν σε κολλήσει ηπατίτιδα ή μύκητες ή κάτι άλλο? Μην ντρέπεσαι λοιπόν και ρώτα! :!:

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το πως αποστειρώνει, μια αισθητικός άκρων! Οχι το αν θα σου λιμάρει καλά τα νύχια, όχι αν θα σου κρατήσει 3 ή 5 μέρες το βερνίκι!

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ είναι η αισθητικός άκρων, να έχει τόσα σετ (κόφτες κλπ.) όσα και τα ραντεβού που έχει σε μία μέρα, τα οποία μετά τα αποστειρώνει σε κλίβανο (ΚΑΙ ΜΟΝΟ!)

ΟΧΙ ΧΛΩΡΙΝΕΣ

ΟΧΙ DETTOL

Αυτά είναι ημίμετρα και δεν αποστειρώνουν! Μην σας ξεγελάνε.

Εχω διώξει κοπέλα από το σπίτι, η οποία έκανε του άντρα μου και με τα ίδια υλικά ήθελε να κάνει και τα δικά μου και είχε το θράσος να μου πει πως αποστειρώνει κάθε βράδυ!

Οταν την ρώτησα

"Και συγνώμη, αν εσύ έχεις 5 ραντεβού σε μία μέρα, δουλεύεις με τα ίδια υλικά και στα 5 άτομα? Και αν ο άλλον έχει ηπατίτιδα πριν από μενα, πρέπει να την αποκτήσω και γω?"

Και έκανε γαργάρα! :mad:

Γίνομαι έξαλλη με τους μη-επαγγελματίες, με τους άσχετους που αγοράζουν 2 υλικά και πάνε να δουλέψουν!

Μακριά και προσοχή κορίτσια μου!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου σου βγάζω το καπέλο! σε όλα σου, αλλά ένα ακόμα για την αποστείρωση!

την είχα πατήσει με αισθητικό που είχε έρθει να μου κάνει τα νυχάκια των ποδιών, γιατί των χεριών τα έχω πει....

ήμουν κ έγκυος κ ξάπλα! κ είχα κ όρεξη για νυχάκια! ήμουν σε ροζ συννεφάκι τί να κάνω!!!!!!

το λοιπόν κατέληξα στη δερματολόγο, κανονική αγωγή μου έδωσε αφού τελείωσα με θηλασμό. αυτό σας λέω μόνο!

πολύ βασική η αποστείρωση που λέει η Ειρήνη! δυστυχώς δεν είναι όλες σαν εσένα καλή μου!

Το πρωί βγήκα έξω για δουλειές και ήπια και ένα καφέ στην κουμπάρα μου,δυστυχώς δεν είχα βάλει φαγητό και έτσι μόλις πήρα το παιδάκι μου από το σχολείο ήρθα και μαγείρεψα κατευθείαν κιμά με ρύζι που γίνεται σχετικά γρήγορα.(η πίττα μένει για αύριο).Ευτυχώς το πρωί που είχα φύγει είχα στρώσει κρεβάτια και ήταν τακτοποιημένα:wink:,έκανα λοιπόν λίγο το μπάνιο με πανάκια ντετόλ και τον καθρέφτη,γιατί απ'ότι φαίνεται δεν προλαβαίνω να το πλύνω καλά σημερα,τακτοποίησα τα παππούτσια μας στην παππούτσοθήκη και λίγο τη συμμάζεψα,έβαλα και ένα πλυντήριο να πλένει και νά'μαι!Το πιτσιρίκι μου έφαγε και βλέπει για λίγο dvd και εγώ περιμένω τον άντρα μου να φάμε παρεούλα!

Ερώτηση κρίσεως,όταν κάνετε γενική,τι δουλειές εννοείται?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

για μένα γενική είναι να μετακινήσω έπιπλα, να καθαρίσω παντού!!!!!!τα πάντα!!!!!

γι'αυτό θέλω το λιγότερο 2 ΣΚ!

πώς το κάνεις τον κιμά με το ρύζι; τί ρύζι βάζεις χρύσα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...