Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Ωραία περάσατε στο πάρτυ Ειρήνη?

Εμεις σήμερα ξεκουραζόμαστε,πήγαμε εκκλησία το πρωί,ήπιαμε καφεδάκι με την ξαδέρφη μου που ήρθε για τριήμερο και μετά φάγαμε στο σπίτι μας με τους γονείς μας,είχε μαγειρέψει και η πεθερά μου και έτσι δεν κουράστηκα.:wink::wink:Ξαναβγήκαμε έξω για βόλτα στην εξοχή και μαζευτήκαμε πρίν από λίγο...Στο σπίτι δεν έχω κάνει τίποτα σήμερα αλλά έκανα γερή επίθεση εχθές και είμαστε οκ!

Χρύσα μου ήταν όμορφα. Ξεκουραστήκαμε εμείς οι μεγάλοι και λύσσαξαν οι φιόγκοι!!! :tongue::tongue:

Καλή ξεκούραση! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φέτος πήρα αρκετά βερνίκια,γιατί είχα καιρό να πάρω,κάποια είχαν αρχίσει να ξεραίνονται...

Οπότε ό,τι παίρνω το χρειάζομαι

Κι αν σε λέω ...κακούργα,για πλάκα το λέω,βρε...

Το ξέρεις!!!

Όχι παιδί μου, αστειεύομαι και γω! Αλλωστε οι φίλοι είναι στα δύσκολα, στα εύκολα έχουμε πολλούς γύρω μας οπότε... βρίσε με!!! :lol::lol::lol:

Και πολύ καλά έκανες και αγόρασες για το κουφαράκι σου! Να το φροντίζουμε κι αυτό που φροντίζει για όλα! :wink:

Μάκια-μάκια!

777885dugw57gt25.gif

Μετά τη χθεσινή τρέλα (δούλευα από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ χωρίς καν να πάω... τουαλέτα!!! :rolleyes::rolleyes: ) σήμερα όπως σας είπα... χαλαρώνουμε.

Μόλις παραγγείλαμε και πίτσα... πάλι τη γλύτωσα!!! :lol::lol::lol:

Και μια που άνοιξα το ντοσιεδάκι με τα delivery... έκανα και ένα μίνι-ξεσκαρτάρισμα στους καταλογους!!! :mrgreen::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα και καλή σαρακοστή!

Σήμερα αν και δεν θα έπρεπε θα περάσουμε την ημέρα στο σπίτι,ο καιρός δεν είναι καλός το ίδιο και η διάθεσή μας οικογενειακώς.Ανάψαμε φωτιά,πήραμε λαγάνα και ξεκουραζόμαστε στο σπιτάκι μας.Ισως έρθουν και κάποιοι φίλοι με τον κολλητό του μικρού για καφέ,να κάτσουμε εμείς,να παίξουν και τα πιτσιρίκια:wink:

Έστρωσα κρεβάτια,συμμάζεψα,έκοψα χόρτα για να φιάξω αύριο πιττούλα,πάω να βάλω σκούπα και ένα πλυντήριο και τέλος οι δουλειές...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Θα ήθελα να μου πεις ένα μπούσουλα για το πως καθαρίζεις το μπάνιο. Δοκιμάζω διάφορα αλλά θα ήθελα να ακούσω τι πρόγραμμα βάζεις εσύ, με ποια σειρά καθαρίζεις τα είδη υγιεινής, τι προιοντα χρησιμοποιείς πόσα σφουγγάρια κλπ.. Θα το εκτιμούσα αν έβρισκες λίγο χρόνο να μου απαντήσεις! Αα! Κ σου κάνω επιτόπου αίτημα φιλίας στο pretty nails!

1) ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΑ

Χρησιμοποιώ 2 σφουγγάρια και 2 βιτέξ.

1 βιτέξ & σφουγγάρι για την λεκάνη και 1 βιτέξ & σφουγγάρι για τα υπόλοιπα.

2) ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

Παλιότερα χρησιμοποιούσα αρκετά καθαριστικά, ειδικά στη μπανιέρα. Τα τελευταία 2 χρόνια χρησιμοποιώ μόνο χλωρίνη και απορρυπαντικό κατά των αλάτων. Τίποτα άλλο. Και πεντακάθαρο είναι το μπάνιο μου και οικονομία κάνω στην τσέπη μας και γλυτώνω χώρο στην αποθήκευση των υλικών μου.

3) Το πρώτο που καθαρίζω είναι το πιγκάλ και το καλαθάκι μαζί με την λεκάνη. Αφού τελειώσω με αυτά, κάνω τον νιπτήρα, τον καθρέπτη και το επιπλάκι. Μετά το πλυντήριο (εξωτερικά) και τέλος την μπανιέρα.

Σε φιλώ! ;)

Υ.Γ. Το καλό με το μπάνιο μου είναι πως έχω παράθυρο, που ανοίγω συνεχώς οπότε δεν ανησυχώ για τα νερά και τη μούχλα.. :)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Μία απλή λύση για να οργανώσετε ένα πρόχειρο γραφείο, είναι σε ένα συρτάρι σας, να τοποθετήσετε ένα διαχωριστικό (σαν αυτά που βάζουμε τα μαχαιροπίρουνα μας) και... βουαλά... ;)

office.jpg

777885dugw57gt25.gif

Επισης οταν μαγειρυω με το που χρησιμοποιω κατι αμεσως μετα παει στη θεση του και μετα ανεβαινει το επομενο υλικο και επανω στον παγκο μενει μονο αλατι πιπερι και τελος με το που θα μπουν ολα στο τσουκαλι δεττολ για τον παγκο και κουζινα ετοιμη!!!

Την καλύτερη δουλειά κάνεις!! ;)

Εγώ που δεν το κάνω αυτό, φτάνω 12 η ώρα το βράδυ κι έχω ένα νεροχύτη άσ'τα να πάνε, που είμαι και πολύ κουρασμένη για να τον καθαρίσω. Σήμερα προσπάθησα να κάνω αυτό που είπες, και ομολογώ ότι από τη μια μου είναι λίγο εκνευριστικό κάθε λίγο και λιγάκι να κάθομαι πάνω από το νεροχύτη να πλένω :rolleyes: , από την άλλη όμως τουλάχιστον έχει φτάσει 10:30 και ο νεροχύτης μου είναι σχεδόν άδειος :P .

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Καλημερα κοριτσια!!

Πως τα περασατε χθες???

Εμεις χαλαρα πηγαμε φαγαμε σε ενα συγγενικο σπιτι..Πηγαμε βολτα μετα το απογευμα..Και αργοτερα εστειλα για βολτα τον καλο μου με τη μικρουλα και εκανα για ενα τριωρο ασταματητα δουλειες...κουραστηκα αλλα αξιζε τον κοπο.. Τωρα βεβαια ειναι παλι ακαταστατα..πως γινετε μεσα σε μια νυχτα δεν μπορω να καταλαβω.. τεσπα..παω να φερω την απλωστρα μεσα γιατι με τετοια βροχη σε κανα μηνα θα στεχνωσουν τα ρουχα!!

http://vixenmade.blogspot.com/2012/02/clothespin-magnets.html

σας βαζω με σελιδα με κατι που μου αρεσε χθες!ευκολο πολυ και ομορφο!θα το κανω καποια στιγμη!

χχχ

Kαλημέρα σε όλη τη παρέα!Σήμερα πήγα πρώτη ημέρα στο σχολείο το αγόρι μου μετά από πολύ καιρό.Είχε ξυπνήσει από τις 7 από τη λαχτάρα του για να πάει,και μου φώναζε να ετοιμαστούμε!

Εχθές καθάρισα τη θήκη του πλυντηρίου και το έβαλα να πλύνει στους 90 με ξύδι και σόδα,τώρα έχω την αίσθηση τουλάχιστον πως είναι καθαρό!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Πως τα περασατε χθες???

Εμεις χαλαρα πηγαμε φαγαμε σε ενα συγγενικο σπιτι..Πηγαμε βολτα μετα το απογευμα..Και αργοτερα εστειλα για βολτα τον καλο μου με τη μικρουλα και εκανα για ενα τριωρο ασταματητα δουλειες...κουραστηκα αλλα αξιζε τον κοπο.. Τωρα βεβαια ειναι παλι ακαταστατα..πως γινετε μεσα σε μια νυχτα δεν μπορω να καταλαβω.. τεσπα..παω να φερω την απλωστρα μεσα γιατι με τετοια βροχη σε κανα μηνα θα στεχνωσουν τα ρουχα!!

http://vixenmade.blogspot.com/2012/02/clothespin-magnets.html

σας βαζω με σελιδα με κατι που μου αρεσε χθες!ευκολο πολυ και ομορφο!θα το κανω καποια στιγμη!

χχχ

Πολύ κομψά Χριστιάνα!:-):smile:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Μία απλή λύση για να οργανώσετε ένα πρόχειρο γραφείο, είναι σε ένα συρτάρι σας, να τοποθετήσετε ένα διαχωριστικό (σαν αυτά που βάζουμε τα μαχαιροπίρουνα μας) και... βουαλά... ;)

office.jpg

Πολύ ωραία ιδέα!

Σε ένα τέτοιο συρτάρι έχω βάλει διάφορα κουτάκια από μπομπόνιέρες,χρωματιστά και εκεί έχω ταξινομίσει διάφορα μικροπράγματα.Φαίνεται πολύ χρωματιστό και χαρούμενο:wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα καλημέρα!

χόρτασα ύπνο το τριήμερο, αλλά κ δουλειες! στο φαγητό το παραέκανα, αλλά το ευχαριστήθηκα!

καταρχήν παρασκευή έκανα μια κρεμούλα στο παιδί, έπλυνα τα άπαντα από κατσαρόλια, τάπερ κλπ! πήγα για καφέ στη γειτόνισσα, όπου κ το παιδί έπαιξε με την κόρη της γειτόνισσας!

πρωί σαββάτου, έβαλα ρεβύθια, κατέβασα κουρτίνες κρεβατοκάμαρας που δεν τις άντεχα άλλο βρώμικες! τις έπλυνα, τις άπλωσα-είχε τέλεια λιακάδα-αφού είχα σκουπίσει σφουγγαρίσει τη βεράντα!

άλλαξα σεντόνια, πετσέτες, μαζεψα σακκούλες σκουπιδιών από τουαλέτες, λαμποκόπησα το νεροχύτη μου, έκανα εκκαθάριση σε μπλούζες μου που δεν χρειάζομαι-δεν φοράω πια, σε ένα σετ σεντονιών που δεν μυο αρέσει-ταιριάζει κ έχω έτοιμη μεγάλη σακκούλα για ανθρώπους που εύχομαι να τα χαρούν!

τακτοποίησα κ ρουχαλάκια που δεν φοράει το σπλάχνο μου λόγω μεγέθους σε βαλίτσα! κ φύγαμε οικογενειακώς για ψώνια, βόλτα! κάναμε φωτοσύνθεση!!!! το παιδί ήταν ντυμένο ροζ ποντικούλα, η μαμά φορούσε ένα χρωματιστό καπέλο! μόνο ο μπαμπάς μας ήταν νορμάλ!

το μεσημέρι φάγαμε, πλύναμε τα άπαντα πάλι. απόγευμα σιδέρωσα 2 πλυντήρια, έβαλα ακόμα ένα κ απολαύσαμε σπιτάκι, μπανάκι κ μαμ!!!!!!

μάθαμε στον μπαμπά μας να κάνει τραχανά για το παιδί! ουάου!

Κυριακή πρωί σιδέρωσα τη μια κουρτίνα από τις 2! ξεπατώθηκα, γιατί είχα κ το κοριτσάκι μου να παίζει ανάμεσα στα πόδια μου!!!!

έκανα μια ωραιότατη περιποίηση στο προσωπάκι μου με μασκούλα!!!!!

πήγα με το σπλάχνο στην εκκλησία κ ανάψαμε ένα κεράκι!

για φαγητό μας είχαν ετοιμάσει τα πεθερικά που μας έδωσαν κ τα πεσκέσια μας!

απόγευμα ασχολήθηκα με πλύσιμο μαρούλια, ρόκα, μαϊδανό, άνηθο. κατέψυξα τα βοτάνια μου! ετοίμασα φαγητό παιδιού! κατέψυξα τα ρεβυθάκια!

έπλυνα τάπερ-κατσαρόλια! κ χαλάρωσα με τα αγαπάκια μου!

πρωί καθαρής δευτέρας τίναξα ριχτάρια, έβαλα σκούπα, καθάρισα τουαλέτες, πήρα σκόνες, καθάρισα εξωτερικά τα ντουλάπια της κουζίνας, έκανα εκκαθάριση στο χώρο που βάζω τα περιοδικά-εφημερίδες!

πέταξε πράγμα!

όπως κ με κρεμάστρες! αντικατέστησα αρκετές κ πέταξα πολλές μεταλλικές-καθαριστηρίου!

πήρα μεγάλη χαρά!

φάγαμε στα πεθερικά-αυτό με έσωσε, αλλιώς δεν θα προλάβαινα κ τόσα πολλά!, γυρίσαμε. το απόγευμα σιδέρωσα ό,τι είχε απομείνει, κουρτίνα, ρούχα, έβαλε ο σύζυγος κ άλλο πλυντήριο ρούχων, κ πλυντήριο πιάτων! τί καλά ο αγαπούλης μου!

κ κυρίως ασχολήθηκε με το παιδί, οπότε εγώ είχα άνεση στις δουλειές μου!

τακτοποίησα φαγητά, ετοίμασα σαλάτες, φαγητό για σήμερα, σφουγγάρισα!

γενικά πήρα ικανοποίηση!

σήμερα θα ασχοληθώ αποκλειστικά με το παιδί μου!

καλημερουδια πειτε με τσαπατσουλα αλλα εγω κουρτινες δεν σιδερωνω ποτε με το που πλυθουν κατευθειαν στην θεση του και δεν μου φαινονται ποτε τσαλακωμενες.Εγω εχω το εξης πορβλημα σεσουαρ σιδερο μαλλιων σιλκεπιλ και ξυριστικ ησυζυγου που και πως να τα βαλω σε συρταρια και ντουλαπα δεν χωρανε δεν εχω πουθενα ραφιερα μεσα σε ντουλαπα και στην συρταριερα εγω ρουχα!!!ΑΑΑ επισης οταν τα σιδερωνω μπαινουν κατευθειαν σε κρεμαστρες οπτε οταν τελειωσω ολα αποθηκευονται κατευθειαν σε ντουλαπες.Διπλωμενα εχω μονο εσωρουχα φενελακια και καλτσες....ΑΑΑ ακομα εγω βαζω τα παντα ολα τα ρουχα μαζι για πλυσιμο με χρεωμοπαγιδες και ποτε δεν ειχα προβλημα απλα ξεχωριζω τα ναμεικτα με πουλοβερ και μεταζωτα....Επισης και μην με βρισετε εχω μονο 1 βια 2 πλυντηρια την εβδομαδα...Σεντονια αλλαζω μια φορα την εβδομαδα και 2 φορεσ την εβδομαδα αλλαζω μαξιλαροθηκες. Ρουχα εχουμε σπιτιου για εξω και πυτζαμες.Πυτζαμες αλλαζουν καθε βδομαδα μονο τα φανελακια βγαζω μερα παρα μερα τα ρουχα του σιτιου καθε 3 μερες μονο μεσα στο σπιτι τα φοραμε και τα ρουχα τα καθημερινα αεριζονται και αν δεν εχουν λερωθει φοριονται ακομα μια φορα.Πετσετες καθε 2 μερες αλλαζω.Βεβαιως εχω 8 κιλο πλυντηριο αυτα καλη βδομαδα να εχουμ

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Τι κάνετε?

Εγώ, πριν μισή ωρίτσα επέστρεψα, δούλευα και σήμερις...! :tongue:

Πλάκωσα λοιπόν τώρα το σπίτι:

- Έβαλα πλυντήριο για την νύχτα με μαύρα

- Έπλυνα τα πάντα στον νεροχύτη μου

- Τακτοποίησα το βαλιτσάκι με τα βερνίκια μου

- Έχω ήδη βαλει και αποστειρώνονται τα υλικά μου.

Πάω να ετοιμάσω μια φακούλα και να βάλω σκούπα!

Επανέρχομαι!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

... πλένω :rolleyes: , από την άλλη όμως τουλάχιστον έχει φτάσει 10:30 και ο νεροχύτης μου είναι σχεδόν άδειος :P .

Έτσι ακριβώς και γω.

Σκέψου, πως και το αλάτι που θα βάλω, αμέσως το βάζω πίσω στη θέση του.

Πίστεψε με, είναι η μόνη λύση για να διατηρηθεί ο πάγκος μας καθαρός και τα νεύρα μας.... ήρεμα! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...