Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χαίρετε!!

Διάβασα οόλο το παλιό τόπικ, όλο το καινούριο(ουφ!)κ επιτέλους γράφω!

Είμαι νέα νοικοκυρά και μαμά(είμαι 23 χρ κ παντρεύτηκα πριν 2 χρόνια περίπου,στο πατρικό μου δεν έκανα κ πολλά),άρα συμβουλές δεν έχω να δώσω αλλά ευχαρίστως θα πάρω! Από τότε που σας ανακάλυψα το σπίτι μου έχει μπει σε μια σειρά! Είμαι στην 36η εβδομάδα, παρόλαυτά, προχθές έκανα γενική στην κουζίνα, χθες στο 1 μπάνιο, σήμερα στην κρεβατοκάμαρα στο παιδικό και στο 2ο μπάνιο κ δε θέλω να σταματήσω! Έβαλα πλυντήρια,άπλωσα κ ετοιμάζομαι να σιδερώσω. Το σπίτι μου είναι καθαρό κ όμορφο!

Καλά Ειρήνη respect, δε λέω τίποτα άλλο! Ήμουν τελείως ασχετη[τι??καθαρίζουμε τη θήκη απορρυπαντικού του πλυντηρίου(το τι έβγαλα..)??γυρίζουμε το στρώμα κάθε 3 μήνες??γουάτ??]

Θα ήθελα να μου πεις ένα μπούσουλα για το πως καθαρίζεις το μπάνιο. Δοκιμάζω διάφορα αλλά θα ήθελα να ακούσω τι πρόγραμμα βάζεις εσύ, με ποια σειρά καθαρίζεις τα είδη υγιεινής, τι προιοντα χρησιμοποιείς πόσα σφουγγάρια κλπ.. Θα το εκτιμούσα αν έβρισκες λίγο χρόνο να μου απαντήσεις! Αα! Κ σου κάνω επιτόπου αίτημα φιλίας στο pretty nails!

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά έχω ενθουσιαστεί κ κυρίως νυκοκυρευτεί;) Εδώ θα είμαι κ θα σας διαβάζω!!:P:p:p

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαίρετε!!

Είμαι νέα νοικοκυρά και μαμά(είμαι 23 χρ κ παντρεύτηκα πριν 2 χρόνια περίπου,στο πατρικό μου δεν έκανα κ πολλά),άρα συμβουλές δεν έχω να δώσω αλλά ευχαρίστως θα πάρω! Από τότε που σας ανακάλυψα το σπίτι μου έχει μπει σε μια σειρά! Είμαι στην 36η εβδομάδα, παρόλαυτά, προχθές έκανα γενική στην κουζίνα, χθες στο 1 μπάνιο, σήμερα στην κρεβατοκάμαρα στο παιδικό και στο 2ο μπάνιο κ δε θέλω να σταματήσω! Έβαλα πλυντήρια,άπλωσα κ ετοιμάζομαι να σιδερώσω. Το σπίτι μου είναι καθαρό κ όμορφο!

Καλά Ειρήνη respect, δε λέω τίποτα άλλο! Ήμουν τελείως ασχετη[τι??καθαρίζουμε τη θήκη απορρυπαντικού του πλυντηρίου(το τι έβγαλα..)??γυρίζουμε το στρώμα κάθε 3 μήνες??γουάτ??]

Θα ήθελα να μου πεις ένα μπούσουλα για το πως καθαρίζεις το μπάνιο. Δοκιμάζω διάφορα αλλά θα ήθελα να ακούσω τι πρόγραμμα βάζεις εσύ, με ποια σειρά καθαρίζεις τα είδη υγιεινής, τι προιοντα χρησιμοποιείς πόσα σφουγγάρια κλπ.. Θα το εκτιμούσα αν έβρισκες λίγο χρόνο να μου απαντήσεις! Αα! Κ σου κάνω επιτόπου αίτημα φιλίας στο pretty nails!

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά έχω ενθουσιαστεί κ κυρίως νυκοκυρευτεί;) Εδώ θα είμαι κ θα σας διαβάζω!!:P:p:p

καλημερα να σου πω τι κανω εγω!!!Εχω 3 σφουγγαρια ενα για τουαλετα, 1 νιπτιρα μπανιερα 1 πλακακια τοιχου + 3 βετεχ. Χρησιμοποιω μια φορα την εβδομαδα το υγρο dettol οποθ πλενω τουαλετα νιπητρα 1 φορα το μηνα τα πλακακια τοιχου και καθημερινα για λεκανι και νιπτηρα σπρει dettol που εχει με οτι αρωμα σ αρεσει!!!Εγω την χλωρινη δεν την μπορω βγαζω σπυρια σε ολο το σωμα και μονο απο την μυρωδια της στην κυριολεξια ομως τα βγαζω!!!ΑΑΑ επισης οταν κανουμε μπανιο και αφου τελειωσουμεολοι μπαινω και μαζευω τα νερα και στεγνωνω την μπανιερα και τα πλακακια με μια πετσετα που εχω ετσι δεν εχω δει ποτε μα ποτε μουχλα κλπ. Να ρωτησω τωρα εγω κατι!!!1Προσπαθω να βγαλω το συρταρακι του πλυντηριου για να το πλυνω και δεν βγαινει γιατι????

kelli79 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τη χλωρίνη ούτε εγώ την μπορώ, τη χρησιμοποιώ ελάχιστα. Χρησιμοποιώ όμως λευκό ξύδι!

Το συρταράκι του πλυντηρίου κ γω δυσκολεύτηκα να το βγάλω, έχει κάπου ένα δοντάκι που το συγκρατεί κ έπρεπε να το πιέσω,μήπως έχει κ σένα κάτι ανάλογο?

xhbDp2.png863np2.png

Κορίτσια μου.......

Μόλις, πριν 20 λεπτά γύρισα! Από το πρωί... έφυγα στις 10 παρά και μόλις μαζεύτηκα... :rolleyes: τα χω δει όλα η γυναίκα!!! :tongue:

Ελπίζω να είστε όλες καλά, καλώς τα καινούργια κορίτσια μου, πάω να χτυπήσω 3 σουβλάκια και θα επανέλθω ή αργότερα ή το πρωί!

Σας γλυκοφιλώ όλες και φυσικά θα απαντήσω σε όλες!

Μάκια-μάκια! ;);)

777885dugw57gt25.gif

kelli79 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τη χλωρίνη ούτε εγώ την μπορώ, τη χρησιμοποιώ ελάχιστα. Χρησιμοποιώ όμως λευκό ξύδι!

Το συρταράκι του πλυντηρίου κ γω δυσκολεύτηκα να το βγάλω, έχει κάπου ένα δοντάκι που το συγκρατεί κ έπρεπε να το πιέσω,μήπως έχει κ σένα κάτι ανάλογο?

thx thx το βρηκα και το επλυνα πωπω βρωμα που ειχε!!!Λοιπον να πω και κατι ακομα εγω εχω 3 κατσαρολες 1 μεγαλη 1 μεσσαια 1 μικρη 2 τηγανια 1 μεγαλο 1 μικρο και 3 πυρεξ στα αντιστοιχα μεγεθη και αυτο για να τα πλενω με το που τα χρησιμοποιω ετσι δεν ειναι ποτε ανω κατω. Επισης οταν μαγειρυω με το που χρησιμοποιω κατι αμεσως μετα παει στη θεση του και μετα ανεβαινει το επομενο υλικο και επανω στον παγκο μενει μονο αλατι πιπερι και τελος με το που θα μπουν ολα στο τσουκαλι δεττολ για τον παγκο και κουζινα ετοιμη!!!Τρωμε???Οταν τελειωνουμε αντι να μπουν στον νεροχυτη κατευθειαν πλυντηριο οποτε η κουζινα παντα μα παντα πεντακαθαρη ακομα και οταν κανω τραπεζια με 20-30 ατομα...Επισης καντε γλυκακια ευκολα πχ σουφλε σοκολατας ετοιμο σε 15 λεπτα, ατομα μηλοπιτακια 10 λεπτα και 1 φορα την εβδομαδα κεικ!!!Μετα απο τοσες δουλειες εχετε κατι να γλυκαθειτε και σε χρονο μηδεν και το σπιτι μοσχομυριζει φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Με εχεις πάρει στο λαιμό σου!

Κακούργα:tongue:

Δυο βερνικια πήγα και πήρα σήμερα

Ενα βιολέ και ενα φούξια,χαρούμενα πολύ και τα δύο!!!

Βλέπω τα χεράκια με τα ωραία νυχάκια και τα υπέροχα χρώματα και ζηλεύω!!!

xaxaxaxaxa!!!!!!!! :tongue::tongue:

Βρίσε με!!!

Γενικά όμως, μη φορτωθείς βερνίκια. Δες, διάλεξε και αγόρασε μόνο αυτά που θα λατρέψεις!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

ειρηνη μου το ξερω εγω στο πρωτο απο 2 μεχρι τεσσερο μια απο τα ιδια τωρα ξεκινησε πολυ νωρις ειδικα εχτες λυποθυμησα κιολας και μετα ολη μερα ζαλιζομουνα σημερα μια χαρα σα να μην ειμαι εγκυος νιωθω και μια που σημερα ενιωθα καλα αφησα το μικρο μου φιογκακι στη πεθερα και σιγα σιγα ψιλοεκανα δυο πραγματακια τουλαχιστον ειναι μαζεμενα και οχι τρελαμενα αυριο αν ειμαι παλι καλα θα κανω και ενα ξεσκονισμα ωστε το τριημερο να το περασω ξαπλα και τρωγοντας:D:D:D

Υπομονή γιατί τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις δυστυχώς... :(

Τα ίδια πέρασα και γω και τόσες άλλες.. Υπομονή και το νέο φιογκάκι θα σε "ανταμείψει" για μια ζωή!!! :wink:;-)

777885dugw57gt25.gif

ενα έχω να πω......

με έχετε βοηθήσει πολύ και σας ευχαριστώ τα μάλλα.......

καλό τριήμερο σε όλες.

Πόσο ΧΑΙΡΟΜΑΙ που το ακούω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!::!::!:

Ευχαριστούμε κοριτσάκι μου!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Χαίρετε!!

Καλώς ήρθες και χαίρομαι πολύ που είσαι μαζί μας!!! :P:p

Μα είδες..? Είδες τι όμορφα σε κάνει να νιώθεις ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι...?? Αχ... λατρεύω την αίσθηση!!! :wink:

Με το καλό το μπεμπάκι σου!!!!

χαχαχαχαχα α, ρε κοριτσάκι με έκανες και γέλασα!!! :lol::lol: Έπεσα κάτω από τα γέλια λέμε με τον τρόπο που τα γράφεις! Σαν να σε άκουγα!! :lol:

Θα σου γράψω ξεχωριστό μήνυμα για το μπάνιο. Μείνει ήσυχη κοριτσάκι μου! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Να ρωτησω τωρα εγω κατι!!!1Προσπαθω να βγαλω το συρταρακι του πλυντηριου για να το πλυνω και δεν βγαινει γιατι????

Συνήθως έχει μία "εγκοπούλα" που πρέπει να πατήσεις για να βγει.

Τι μάρκα είναι (μήπως το βρούμε στο ιντερνετ?)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε? Είστε καλά?

Εγώ σήμερα... αχ καλά και χαλαρά! :tongue:

Ξυπνήσαμε χαλαρά, ντυθήκαμε και την κοπανήσαμε για βόλτα! Πήραμε καφεδάκια στο χέρι και πήγαμε Γλυφάδα, Καβούρι, παραλία... περπατήσαμε... ήταν τέλεια, το χρειαζόμασταν πολυ!

Μετά πήγαμε στην πεθερά μου που μας είχε μαγειρέψει ζεστό φαγάκι και.... ξεκοιλιαστήκαμε!!! :tongue::tongue:

Επιστρέψαμε σπίτι και ξαπλώσαμεεεεε... αχ τι καλά να χαλαρώνεις!

Το απόγευμα σιδέρωσα λιγάκι πολύ χαλαρά και τώρα κάναμε τα μπάνια μας και την πέσαμε στους καναπέδες μας....

Σας γλυκοφιλώ όλες! ;)

777885dugw57gt25.gif

Kαλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Ωραία περάσατε στο πάρτυ Ειρήνη?

Εμεις σήμερα ξεκουραζόμαστε,πήγαμε εκκλησία το πρωί,ήπιαμε καφεδάκι με την ξαδέρφη μου που ήρθε για τριήμερο και μετά φάγαμε στο σπίτι μας με τους γονείς μας,είχε μαγειρέψει και η πεθερά μου και έτσι δεν κουράστηκα.:wink::wink:Ξαναβγήκαμε έξω για βόλτα στην εξοχή και μαζευτήκαμε πρίν από λίγο...Στο σπίτι δεν έχω κάνει τίποτα σήμερα αλλά έκανα γερή επίθεση εχθές και είμαστε οκ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Αυτές τις μέρες δεν έκανα και πολλές δουλειές γιατί έλειπε ο αντρούλης μου,οπότε με απασχολούσε πλήρως ο μικρούλης μου.

Σήμερα όμως από το μεσημέρι και μετα του δίνω και καταλαβαίνει.

Εβαλα πλυντήριο,σιδέρωσα κάτι ρούχα του μικρού,του μαγείρεψα το φαγάκι του για αύριο,μαγείρεψα και για εμάς,που φάγαμε το απόγευμα αντί για μεσημέρι...Και συνεχίζω με συμμάζεμα γιατί αύριο θα ρθουν πεθερός και γονείς μου να φάμε.Εκτάκτως πάρθηκε η απόφαση...Οπότε δεν με παίρνει να αφήσω ασυγύριστα...Αύριο θα έχω μαγείρεμα.

Οι λεπτομέρειες στο μαγειροκαφέ...

xaxaxaxaxa!!!!!!!! :tongue::tongue:

Βρίσε με!!!

Γενικά όμως, μη φορτωθείς βερνίκια. Δες, διάλεξε και αγόρασε μόνο αυτά που θα λατρέψεις!!! ;)

Φέτος πήρα αρκετά βερνίκια,γιατί είχα καιρό να πάρω,κάποια είχαν αρχίσει να ξεραίνονται...

Οπότε ό,τι παίρνω το χρειάζομαι

Κι αν σε λέω ...κακούργα,για πλάκα το λέω,βρε...

Το ξέρεις!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε? Είστε καλά?

Εγώ σήμερα... αχ καλά και χαλαρά! :tongue:

Ξυπνήσαμε χαλαρά, ντυθήκαμε και την κοπανήσαμε για βόλτα! Πήραμε καφεδάκια στο χέρι και πήγαμε Γλυφάδα, Καβούρι, παραλία... περπατήσαμε... ήταν τέλεια, το χρειαζόμασταν πολυ!

Μετά πήγαμε στην πεθερά μου που μας είχε μαγειρέψει ζεστό φαγάκι και.... ξεκοιλιαστήκαμε!!! :tongue::tongue:

Επιστρέψαμε σπίτι και ξαπλώσαμεεεεε... αχ τι καλά να χαλαρώνεις!

Το απόγευμα σιδέρωσα λιγάκι πολύ χαλαρά και τώρα κάναμε τα μπάνια μας και την πέσαμε στους καναπέδες μας....

Σας γλυκοφιλώ όλες! ;)

Ωραίο πράγμα η χαλαρουίτα!

Συνεχίστε δυναμικά

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια

Εύχομαι να περάσετε όλες όμορφα αύριο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...