Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια,βρήκα αυτό για τον φούρνο μικροκυμάτων...

το μετέφρασα στο google...

http://en.wikipedia.org/wiki/Microwave_oven#Effects_on_food_and_nutrients

"Επιδράσεις στα τρόφιμα και τις θρεπτικές ουσίες

Σταφίδες όταν μαγειρεύονται σε φούρνο μικροκυμάτων παράγει σημαντική καπνό

Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι αν χρησιμοποιηθεί σωστά, το μαγείρεμα μικροκυμάτων δεν μεταβάλλει την περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά των τροφίμων σε μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι τα συμβατικά θέρμανσης, και ότι υπάρχει μια τάση προς μεγαλύτερη κατακράτηση πολλών μικροθρεπτικών συστατικών με φούρνο μικροκυμάτων, πιθανώς λόγω του μικρότερου χρόνου προετοιμασίας. [21] Microwaving έχουν ανθρώπινο γάλα σε υψηλές θερμοκρασίες αντενδείκνυται, λόγω της σημαντικής μείωσης της δραστηριότητας των παραγόντων antiinfective. [22]

Οι Οποιαδήποτε μορφή του μαγειρέματος θα καταστρέψουν κάποια θρεπτικά συστατικά στα τρόφιμα, αλλά οι βασικές μεταβλητές είναι πόσο νερό χρησιμοποιείται στη μαγειρική, πόσο καιρό το φαγητό είναι μαγειρεμένο, και σε ποια θερμοκρασία. [23] Τα θρεπτικά συστατικά χάνονται κυρίως από την έκπλυση σε νερό μαγείρεμα, η οποία τείνει να γίνει πιο υγιεινό μαγείρεμα μικροκυμάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις συντομότερους χρόνους μαγειρέματος που απαιτούνται. [24] Οι φούρνοι μικροκυμάτων κάνει τη μετατροπή της βιταμίνης Β12 από την ενεργό σε ανενεργό μορφή, με αποτέλεσμα περίπου το 30-40% των Β12 που περιέχονται σε τρόφιμα να χρησιμοποιηθεί από τα θηλαστικά. [25 ] Μία μελέτη έδειξε ότι φούρνο μικροκυμάτων μπρόκολο χάνει 74% ή περισσότερο των φαινολικών συστατικών (97% των φλαβονοειδών), ενώ βράζει χάνει το 66% των φλαβονοειδών, και υψηλής πίεσης βρασμού χάνει 47%, [26] και αν η μελέτη έχει διαψευστεί από την άλλες μελέτες. [27] Για να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες φαινολικές στις πατάτες, στο φούρνο μικροκυμάτων πρέπει να γίνει σε 500W. [28]

Σπανάκι διατηρεί το σύνολο σχεδόν του φυλλικού οξέος, όταν μαγειρεύονται σε φούρνο μικροκυμάτων? Σε σύγκριση, χάνει περίπου το 77% όταν μαγειρεύτηκε στον συμβατικό φούρνο, γιατί τα τρόφιμα σε μια σόμπα είναι συνήθως βραστά, απόπλυση θρεπτικών συστατικών. Μπέικον ψημένα στον φούρνο μικροκυμάτων έχει σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα καρκινογόνων νιτροζαμινών από το συμβατικώς μαγειρεμένο μπέικον. [23] στον ατμό τα λαχανικά έχουν την τάση να διατηρούν περισσότερα θρεπτικά συστατικά όταν από φούρνο μικροκυμάτων όταν μαγειρεύτηκε στον συμβατικό stovetop. [23] μικροκυμάτων λεύκανση είναι 3-4 φορές πιο αποτελεσματικό από το βραστό νερό λεύκανση στην διατήρηση των υδατοδιαλυτών βιταμινών φολικό οξύ, θειαμίνη και ριβοφλαβίνη, με την εξαίρεση του ασκορβικού οξέος, εκ των οποίων 28,8% χάνεται (έναντι 16% με βραστό νερό λεύκανση). [29]"

κι ακόμα ένα σίτε...http://www.health.harvard.edu/fhg/updates/Microwave-cooking-and-nutrition.shtml

κάπου λένε και για τις χύτρες ταχύτητος ότι είναι καλύτερες από το να μαγειρεύεται το φαγητό 2 ώρες στν κατσαρόλα την απλή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πώς την κάνατε βρε καλή μου?Αυτή είναι άψογη!!Πήρες έτοιμη ζαχαρόπαστα ή έκανες μόνη σου?Να την χαίρεστε!

πήρα έτοιμο ρολό την ζαχαρόπαστα ροζ και την τοποθέτησα πάνω από τη τούρτα,τα ζωάκια επίσης έτοιμα,οπότε δεν έκανα και πολλά,η τούρτα ήταν παντεσπάνι-κρέμα βανίλια-παντεσπάνι-κρέμα φράουλα-παντεσπάνι-κρέμα,για να κολλήσει η ζαχαρόπαστα.γέρνει σε μια πλευρά αλλά δεν φαίνεται στη φώτο!!;);)

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας!!:Dνα είστε κι εσείς πάντα καλά!!

πήρα έτοιμο ρολό την ζαχαρόπαστα ροζ και την τοποθέτησα πάνω από τη τούρτα,τα ζωάκια επίσης έτοιμα,οπότε δεν έκανα και πολλά,η τούρτα ήταν παντεσπάνι-κρέμα βανίλια-παντεσπάνι-κρέμα φράουλα-παντεσπάνι-κρέμα,για να κολλήσει η ζαχαρόπαστα.γέρνει σε μια πλευρά αλλά δεν φαίνεται στη φώτο!!;);)

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας!!:Dνα είστε κι εσείς πάντα καλά!!

απο που το πηρες ετοιμο το ρολο???

Διαφημίσεις

miamama, να την χαίρεστε! Η τούρτα είναι απλά τέλεια!

Καλημέρες, κοριτσάκια! Σήμερα σπιτάκι. Απεργώ. Έχω ένα σχετικά τακτοποιημένο σπιτάκι κι ετοιμάζομαι για μαγείρεμα, ξεσκόνισμα, σκούπισμα και λίγες εξωτερικές δουλειές. Μετά, αν μου μείνει χρόνος πριν γυρίσει η μικρή από τον παιδικό, θα συνεχίσω με το ευχάριστο κομμάτι ξεκαθαρίσματος-οργάνωσης. Δεν ξέρω αλλά αυτές τις "δουλειές" δεν τις βαριέμαι. Ίσα ίσα, σχεδόν καλοπερνάω, όταν τις κάνω. Γιατρέ μου, είμαι πολύ άρρωστη :lol:; Αφού απορώ πώς δεν τα έκανα τόσο καιρό.

Γιατρέ μου,

Δεν είσαι ΚΑΘΟΛΟΥ άρρωστη.

Στο λέει η τρελο-δεν-εχω-γιατρεια-άρρωστη!!! ;);)

ΕΥΓΕ!

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα κορίτσια,πως είστε σήμερα?

Ομικρός μου είναι ακόμη με πυρετό,όλη τη νύχτα δεν κοιμήθηκα,ο γιατρός εχθές έλειπε και θα τον πάω σήμερα.Βρέχει όμως πάρα πολύ και πως θα τον βγάλω έξω?:rolleyes:Δεν νομίζω να έχει κάνει βρογχίτιδα αλλά καλού κακού ας τον δει.

Πολλά περαστικά του!!!!!!!!!!!! :(:(

777885dugw57gt25.gif

Αχ... σήμερα λόγω καιρού και άλλων παραγόντων, βαριόμουν πολύ...

Δούλεψα, έκανα ημι-μόνιμο γαλλικό σε μια πελάτισσα (σας έχω βάλει φωτογραφίες εννοείται!!! ;) ) και επέστρεψα σπιτάκι μου.

Ψευτομάζεψα... δεν είχα όρεξη.

Μόλις φάγαμε, σε λίγο θα ξεκινήσουμε διάβασμε με τον μικρούλη μου και το απόγευμα θέλω να

- βάλω ηλεκτρική σκούπα

- σιδερώσω.

Όμορφα και χαλαρά...! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Δούλεψα, έκανα ημι-μόνιμο γαλλικό σε μια πελάτισσα (σας έχω βάλει φωτογραφίες εννοείται!!! ;) ) και επέστρεψα σπιτάκι μου.

Μπήκα να σας κάνω τσα!Διάβασα τα πάνω πάνω κι εχω να ρωτήσω το εξής...

Οι πελάτισσες σίγουρα θα νιώθουν το λιγότερο σταρ,ε;:tongue:

Εχω δουλίτσα

Θα σας διαβασω αργότερα

Οι πελάτισσες σίγουρα θα νιώθουν το λιγότερο σταρ,ε;:tongue:

Νομίζω πως το ευχαριστούνται πολυ! Ρίχνουμε πολύ γέλιο!

Με ρωτάνε

"πως θέλεις να ποζάρουν τα χέρια μου???!!!"

"να βάλω καλέ και κανα δαχτυλίδι να δείξει λιγουλάκι???"

και άλλα τέτοια!

Πολύ γέλιο!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Πήγαμε το πρωι στο γιατρό και μας είπε πως είναι ίωση,ωστόσω επειδή φοβάται μην κάνει βρογχίτιδα, γιατί κάτι ακούει,ξεκινήσαμε αερολίν.Ο πυρετός επιμένει ακόμα ,ελπίζω από αυριο να υποχωρήσει.

Σήμερα όπως καταλαβαίνετε,έχω κάνει πολύ λίγα πράγματα.Επλυνα τα μπάνιακαι αφου καθάρισα την κουζίνα μετά το φαγητό έκανα και τα ντουλάπια της κουζίνας εξωτερικά και άπλωσα δύο πλυντήρια που δεν ξέρω όμως πως θα στεγνώσουν.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

κοριτσια εχετε και καποια σελιδα η προφιλ στο facebook που ανεβαζετε tips? κατι αναφερετε για το fb? δωστε και σε μενα το url να σας παρακολουθω

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...