Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

hello...

λοιπόν...έχω ένα σπίτι τακτοποιημένο... όχι απόλυτα καθαρό...αλλά τακτοποιημένο...

α) μία μεγάλη σακούλα Jumbo γεμάτη παιχνίδια βρήκε τη θέση της στο υπόγειο...

β) ξεκαθάρισα τις ντουλάπες του Αλέξη που φιλοξενούσαν διάφορα πράγματα και όχι σχετικά με αυτόν...έχει μείνει ένα μικρό ντουλάπι αλλά ok...το χω

γ) έπλυνα...στέγνωσα 2 πλυντήρια...έπλυνα 3ο πλυντήριο με μπουφάν τα οποία θα στεγνώσουν τον Μάρτιο πλέον...και έπλυνα και τα πατάκια κουζίνας και μπάνιου...

δ) τακτοποίησα την κρεβατοκάμαρά μου που είχε γίνει αγνώριστη...

έχω κάτι μικρά ακόμα...αλλά για δουλειά ενός μεσημεριού....είμαι περήφανη!

Το άλλο μεγάλο project που έχω λέγεται....ΥΠΟΓΕΙΟ...αλλά για αυτό περιμένω και παρέα τον σύζυγο...πήραμε και κάτι ωραιότατα κόκκινα dexion και πάμε για τρελό ξεκαθάρισμα!!!

Επίσης, για τις εγκυούλες μας... περιμένει καμμία κοριτσάκι;

καλό σας βράδυ

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

IMG027.jpg

Να σας κεράσω λίγη τουρτίτσα...σήμερα το κοριτσάκι μου έκλεισε τα 3 της χρόνια!!μικρή κυρία πλέον!!

η

να τη χαιρεσαι,ναναι γερη και ευτυχισμενη!!!!να τα εκατοστησει!!!!ωραιο το κερασμα σου.μμμμμ...

καλησπερα, εγω σημερα ασχοληθηκα με σιδερωμα.χθες τλκ δεν προλαβα και το εκανα σημερα. εβαλα και αλλο ενα πλυντηριο. τωρα θελω να παω να πλυνω πιατα και να μαζεψω κουζινα, να τακτοποιησω σιδερωμενα και μετα μπανακι. επισης κατι που εφαρμοζω τις τελευταιες 2 εβδομαδες, ειναι οτι ξυπναω 10 λεπτα νωριτερα το πρωι και καθομαι και ενα 5λεπτο παραπανω πριν φυγω για δουλει. ετσι μαζευω κρεβατια, μπιτζαμες, πεταμενα απτο πρωι, οτι εχει βγει σε ποτηρι, πιατο, ριχταρια, ενα ψευτομαζεμα δηλαδη...αυτο με βοηθαει γιατι οταν γυρναω ειναι μαζεμμενα τα βασικα και εγω νιωθω πολυ πολυ καλυτερα:wink:;-)

κοριτσακια μου γεια σας και απο εμενα! επιτελους τελειωσα με τη στοιβα απο ασιδερωτα και ειμαι πολυ χαρουμενη. βεβαια αρχιζει μ ενοχλει που βλεπω παλι το καλαθι απλυτων να ανεβει αλλα δυσκολος καιρος με βροχη και υγρασια. οποτε κανω λιγο υπομονη! miamama να χαιρεσαι το κοριτσακι σου, γερο και καλοφωτισμενο. georgina μου εγω περιμενω αγορακι!! αυτα κοριτσια απο εμενα! αχ αμα ξερετε καμια καλη σελιδα! ψαχνω για κρεβατι για το νεαρο μας! ευχαριστω εκ προτερων!

Διαφημίσεις

Nα σας ρωτήσω,εννοείτε τα πλακάκια σε όλο το μπάνιο?Τα πλακάκια γύρω από τη μπανιέρα και το νυπτήρα τα κάνετε κάθε φορά που πλένετε το μπάνιο?

Καλημέρα Χρύσα μου!

Ναι, μιλάω για γενική του μπάνιου ΜΕ τα πλακάκια!

Κάθε βράδυ, αφού κάνουμε μπάνια όλη η οικογένεια, τα περνάω με ένα βιτέξ ώστε να παίρνω τα πολλά νερά και να μένει μόνο η αναγκαστική υγρασία επάνω τους.

Ευτυχώς, έχω παράθυρο στο μπανιο και αφού τελειώσουμε το ανοίγω και στεγνώνουν τα πάντα!!;)

777885dugw57gt25.gif

IMG027.jpg

Να σας κεράσω λίγη τουρτίτσα...σήμερα το κοριτσάκι μου έκλεισε τα 3 της χρόνια!!μικρή κυρία πλέον!!

Κοριτσάκι μου γλυκό

Να χαίρεσαι το μικρό σου αγγελάκι! Να αξιωθείς να τη δεις να μεγαλώνει και να γίνεται ένας υπέροχος άνθρωπος!!! :!::!:

777885dugw57gt25.gif

hello...

λοιπόν...έχω ένα σπίτι τακτοποιημένο... όχι απόλυτα καθαρό...αλλά τακτοποιημένο...

α) μία μεγάλη σακούλα Jumbo γεμάτη παιχνίδια βρήκε τη θέση της στο υπόγειο...

β) ξεκαθάρισα τις ντουλάπες του Αλέξη που φιλοξενούσαν διάφορα πράγματα και όχι σχετικά με αυτόν...έχει μείνει ένα μικρό ντουλάπι αλλά ok...το χω

γ) έπλυνα...στέγνωσα 2 πλυντήρια...έπλυνα 3ο πλυντήριο με μπουφάν τα οποία θα στεγνώσουν τον Μάρτιο πλέον...και έπλυνα και τα πατάκια κουζίνας και μπάνιου...

δ) τακτοποίησα την κρεβατοκάμαρά μου που είχε γίνει αγνώριστη...

έχω κάτι μικρά ακόμα...αλλά για δουλειά ενός μεσημεριού....είμαι περήφανη!

ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μεγάλη υπόθεση να είναι το σπίτι τακτοποιημένο! Θα σας το λέω μέχρι να με... βρίσετε!!! :tongue::lol:

έπλυνα...στέγνωσα 2 πλυντήρια...έπλυνα 3ο πλυντήριο με μπουφάν τα οποία θα στεγνώσουν τον Μάρτιο πλέον...και έπλυνα και τα πατάκια κουζίνας και μπάνιου...
xaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια!Σήμερα λέω να καθαρίσω το σπίτι πλην κουζίνας φυσικά...Κι ό.τι προλάβω,πρόλαβα!

Χθες δεν εκανα τίποτα...Α σιδερωσα ενα πλυντήριο

IMG027.jpg

Χρόνια πολλά στην κουκλίτσα σου!Να την χαίρεσαι!Τι είστε εσείς,μαμά και μπαμπάς,καλλιτέχνες...Υπέροχή η τούρτα σας

Mια και έχω κάτι μικρές συσκευασίες από κρέμα μαλλιών θα το δοκιμάσω... και θα πω και εγώ την άποψή μου....ο μόνος μου ενδοιασμός είναι μήπως στομώσει το ξυραφάκι...

:lol::lol::lol:

Ενα τετοιο άγχος θα το είχα κι εγώ...Χρειάζομαι ρεκτιφιέ:tongue:

Διαφημίσεις

IMG027.jpg

miamama, να την χαίρεστε! Η τούρτα είναι απλά τέλεια!

Καλημέρες, κοριτσάκια! Σήμερα σπιτάκι. Απεργώ. Έχω ένα σχετικά τακτοποιημένο σπιτάκι κι ετοιμάζομαι για μαγείρεμα, ξεσκόνισμα, σκούπισμα και λίγες εξωτερικές δουλειές. Μετά, αν μου μείνει χρόνος πριν γυρίσει η μικρή από τον παιδικό, θα συνεχίσω με το ευχάριστο κομμάτι ξεκαθαρίσματος-οργάνωσης. Δεν ξέρω αλλά αυτές τις "δουλειές" δεν τις βαριέμαι. Ίσα ίσα, σχεδόν καλοπερνάω, όταν τις κάνω. Γιατρέ μου, είμαι πολύ άρρωστη :lol:; Αφού απορώ πώς δεν τα έκανα τόσο καιρό.

Σας αφήνω, πάω ν' αρχίσω.

Χρύσα, περαστικά στο μικρούλι!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Kαλημέρα κορίτσια,πως είστε σήμερα?

Ομικρός μου είναι ακόμη με πυρετό,όλη τη νύχτα δεν κοιμήθηκα,ο γιατρός εχθές έλειπε και θα τον πάω σήμερα.Βρέχει όμως πάρα πολύ και πως θα τον βγάλω έξω?:rolleyes:Δεν νομίζω να έχει κάνει βρογχίτιδα αλλά καλού κακού ας τον δει.

Εχθές όπως σας είπα έκανα μόνο τα απαραίτητα ,δεν είχα καθόλου όρεξη.Εκατσα όλο το απόγευμα και ασχολήθηκα με το παιδάκι μου.

Σημερα σηκώθηκα και έβαλα αμέσως σκούπα, ξεσκόνισα λίγο το σαλόνι και ήρθε μία φίλη μου για καφε.

Τώρα έχω μαγείρεμα και όταν γυρίσω από το γιατρό πρέπει οπωσδήποτε να πλύνω μπάνια:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

miamama, να την χαίρεστε! Η τούρτα είναι απλά τέλεια!

Καλημέρες, κοριτσάκια! Σήμερα σπιτάκι. Απεργώ. Έχω ένα σχετικά τακτοποιημένο σπιτάκι κι ετοιμάζομαι για μαγείρεμα, ξεσκόνισμα, σκούπισμα και λίγες εξωτερικές δουλειές. Μετά, αν μου μείνει χρόνος πριν γυρίσει η μικρή από τον παιδικό, θα συνεχίσω με το ευχάριστο κομμάτι ξεκαθαρίσματος-οργάνωσης. Δεν ξέρω αλλά αυτές τις "δουλειές" δεν τις βαριέμαι. Ίσα ίσα, σχεδόν καλοπερνάω, όταν τις κάνω. Γιατρέ μου, είμαι πολύ άρρωστη :lol:; Αφού απορώ πώς δεν τα έκανα τόσο καιρό.

Σας αφήνω, πάω ν' αρχίσω.

Χρύσα, περαστικά στο μικρούλι!

Σε ευχαριστώ Κική μου!Εγώ πάλι αυτές τις δουλειές τις βαριέμαι θανάσιμα,όμως τα έχω σε μία καλή κατάσταση και έτσι δεν χρειάζεται να τα κάνω συχνά:wink:;-)Μένουν βέβαια 2-3 πραγματάκια με τα οποία δεν έχω ασχοληθεί ακόμα.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

IMG027.jpg

Μiamama να χαίρεσαι την κόρη σου,να είναι χιλιόχρονη και ευτυχισμένη!

Συγχαρητήρια για την τούρτα,έκανες επαγγελματική δουλειά!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!

Αυτο το Σ/Κ εκανα απιστευτες δουλειες!!Και τωρα απολαμβανω το μοσχομυριστο σπιτακι μου!;)

Διαβαζα πιο πανω που γραφατε για το μπειπι οιλ για το ξυρισμα..Λοιπον να σας γραψω ενα αλλο τιπ που το ειχα διαβασει χρονια πριν στο κοσμοπολιταν και το εφαρμοζω.

Για το ξυρισμα : περνουμε μαλακτικο των μαλλιων [απλο-φθηνο], το απλωνουμε και ξυριζομαστε! Δατς ιτ!!

Και το δερμα γινετε βελουδινο και δεν κανουμε χαλια το μπανιο!;)

δικια μου εισαι εσυ.....:lol:ειμαι φαν του κοσμοπολιταν και κανω το ιδιο.ουτε ενυδατικη δεν χρειαζεται μετα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...