Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

:lol::lol::lol:Ευχαριστούμε

Πες το ψέματα!!Η γαστρεντερίτιδα μου δωσε φτερά:tongue:

Λοιπόν δεν έχω ακόμα τελειώσει...Εκανα φούρνο,φούρνο μικροκυμάτων με το κόλπο με το λεμόνι(πολύ καλό!μπράβο στην κοπέλα που μας το έγραψε!),καθαρισα και τον απορροφητήρα όπου μη σας μιλήσω για...μπίχλα...

Και συνεχίζω δριμύτερη...

Δεν κάνω τις δουλειές σερί

Εννοείται...

Παρακολουθώ και ειδήσεις

Μας πήρε και μας σήκωσε χθες στο Νομό Ηλείας,αν είδατε...

Κι απόψε ερχεται νεο κύμα κακοκαιρίας

peristeraki περαστικούλια! και καλά κουράγια.. κάτι πήρε το μάτι μου στις ειδήσεις...

τι κόλπο είναι αυτό με το λεμόνι? μπορείς να το επαναλάβεις σε παρακαλώ γιατί μάλλον μου ξέφυγε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικά καλημέρα σε όλες! με τη βιάση για το κόλπο ξεχάστηκα η γαιδούρα!

Ευπειθώς αναφέρω ότι εχθές σημέρα μία στοίβα κι έχει μείνει άλλη μία, αλλά με πιο εύκολα ρουχάκια οπότε πιστεύω σήμερα να κατεδαφιστεί και να αρχίσω πάλι τα πλυντήρια...

Επίσης έχω στο πλάνο σουίφερ και συντήρηση μπάνιου. Ελπίζω οι μικρές να με αφήσουν!

Για την ώρα δουλίτσα, οπότε σας χαιρετώ, σας φιλώ και θα σας ξαναδιαβάσω σε κάποιο διάλειμμα

peristeraki περαστικούλια! και καλά κουράγια.. κάτι πήρε το μάτι μου στις ειδήσεις...

τι κόλπο είναι αυτό με το λεμόνι? μπορείς να το επαναλάβεις σε παρακαλώ γιατί μάλλον μου ξέφυγε

Να σαι καλά kalliopaki...Ευχαριστούμε!

Το κόλπο με το λεμόνι το είχε γραψει μια κοπέλα αρκετό καιρό πριν...Δεν θυμάμαι ποια και δεν ξέρω αν το έκανα και σωστά.Πάντως το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό

Εβαλα ενα πιάτο βαθυ με νερό,χυμό λεμονιού και φλούδες από λεμόνι μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων, τον εβαλα να δουλέψει 2-3 λεπτά.Με τη βοήθεια των υδρατμών καθαρισε πολύ εύκολα,αλλά και μοσχοβόλισε

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε όλες!:D

Τρεξιμο πολυ ολες αυτες τις ημέρες αλλα τελικά καταφερα

να φτιαξω το ντουλάπι του μπάνιου που τοσο καιρό ήθελα

να το τακτοποιήσω αλλα όλο το ανέβαλα. Το αποτέλεσμα

ήταν παααρα πολυ καλο και ξεσαβούριασα κιολας.

Το κυριοτερο κομματι τωρα ειναι να φτιαξω την ντουλαπα

της βεραντας. Εκει εχει ο αντρας μου αρκετα εργαλεία και διαφορα

αλλα που η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι τι μπορει να ειναι

καταχωνιασμενο εκει μεσα. Θα πρεπει καποια στιγμή να το ξεκινήσω

και αυτο....Μαλλον το Σ/Κ, γιατι μιλανε για βροχες και θα ειναι δύσκολο

να ειμαι εξω με βροχή και αερα.

Φιλια και καλημερα σε όλες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσάρες!!!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

το ΣΚ ήταν γεμάτο φίλους και βόλτες. Όλο το Σάββατο είχα φίλους στο σπίτι με φαγητά, ψητά στο τζάκι και ποτάκια με αποτέλεσμα να μην κάνω καμία δουλειά αλλά και να γίνει το σπίτι ...αστα να πάνε.

το βασικό είναι ότι γέμισα τις μπαταρίες και έτσι με υπέροχη διάθεση την Κυριακή το έφερα σε μια πολύ καλή κατάσταση. Μαγείρεψα το φαγητάκι μας, έβαλα ένα πλυντηριο και μάζεψα άλλο ένα, άλλαξα τα σεντονάκια μας, έκανα και τα μπάνια ...ακόμα και τα πλακάκια (Ειρήνη σε δύο μήνες πάλι αυτό;). Είναι λίγο μπελαλίδικο, ομολογουμένως :(:( )

Σήμερα έχω να σιδερώσω τα δύο πλυντήρια, και να καθαρίσω λίγο καλύτερα το σαλόνι που είχε πολύ δουλειά και απλά έκανα ...αυτό που λένε ...όσα βλέπει η πεθερά.

Με μεγάλο σοκ ανακάλυψα κάτι κούτες που έχω στην πάνω ντουλάπα των κοριτσιών και δεν ξέρω τί περιέχουν μέσα και κάποια στιγμή πρέπει να την ανοίξω. Τραγικό είναι να μην ξέρεις τι έχεις.

Από το απογευματάκι, θα οργανωθώ καλύτερα με τις δουλίτσες του σπιτιού.:rolleyes:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κ καλη εβδομαδα.Νομιζω πως διαβασα ολες τις σελιδες σας .Ειμαι στην δουλεια κ με περιμενει ενα σπιτι χαος γιατι ολη την εβδομαδα ηταν αρρωστα τα παλικαρακια μου κ δεν προλαβα να κανω πολλα πραγματα.Θα οργανωθω που θα πει με τοσες τελεις συμβουλες που δινετε ολες σας ...

Να σαι καλά kalliopaki...Ευχαριστούμε!

Το κόλπο με το λεμόνι το είχε γραψει μια κοπέλα αρκετό καιρό πριν...Δεν θυμάμαι ποια και δεν ξέρω αν το έκανα και σωστά.Πάντως το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό

Εβαλα ενα πιάτο βαθυ με νερό,χυμό λεμονιού και φλούδες από λεμόνι μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων, τον εβαλα να δουλέψει 2-3 λεπτά.Με τη βοήθεια των υδρατμών καθαρισε πολύ εύκολα,αλλά και μοσχοβόλισε

Ευχαριστώ, εύκολο και γρήγορο ακούγεται. θα το εφαρμόσω το βράδυ

Ευχαριστώ, εύκολο και γρήγορο ακούγεται. θα το εφαρμόσω το βράδυ

κοριτσια δεν θελω να σας στεναγχωρισω αλλα ξερετε ποσο επικινδυνο ειναι το φουρνακι ε,?οι επιστημονες κατεληξαν σε ερευνεσ που λενε οτι οταν δουλευει ο φουρνος μικροκυματων πρεπει να παμε σε αλλο χωρο μεχρι να τελειωσει.τοσο ισχυρη ειναι η ακτινοβολια και μαλιστα εχω διαβασει οτι τροποποιει το dna των φαγητων.θα ανεβασω το λινκ που το διαβασα οταν το βρω...

καλημέρα και καλή εβδομάδα...

μία φράση έχω για εσάς... παραλάβαμε ξύλα για το τζάκι πριν από λίγο...

και ξέρετε τι σημαίνει αυτό ε; ε; ε;

Εχω και σαλόνι και μπαλκόνι κ@λ@.... επίσης αν και σπίτι σήμερα...έχω τρελή δουλειά για το γραφείο...συν ένα μικρό ζιζάνιο στα πόδια μου... τι χαρά...

Πάω να κάνω το βασικότερο όλων... σκούπισμα σαλονιού...

τα λέμε αργότερα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

κοριτσια δεν θελω να σας στεναγχωρισω αλλα ξερετε ποσο επικινδυνο ειναι το φουρνακι ε,?οι επιστημονες κατεληξαν σε ερευνεσ που λενε οτι οταν δουλευει ο φουρνος μικροκυματων πρεπει να παμε σε αλλο χωρο μεχρι να τελειωσει.τοσο ισχυρη ειναι η ακτινοβολια και μαλιστα εχω διαβασει οτι τροποποιει το dna των φαγητων.θα ανεβασω το λινκ που το διαβασα οταν το βρω...

κι εγώ ο μ@λ@κ@3 κάθομαι εκεί μπροστά μέχρι να ζεσταθεί το γάλα...

Διαφημίσεις

κι εγώ ο μ@λ@κ@3 κάθομαι εκεί μπροστά μέχρι να ζεσταθεί το γάλα...

κι εγω αυτο εκανα.:-(κι ενω ειπα πως δεν θα το χρησημοπειω δεν μπορω.ειναι μια ευκιλια....

Καλησπερα κοριτσακια!!

Αυτο το Σ/Κ εκανα απιστευτες δουλειες!!Και τωρα απολαμβανω το μοσχομυριστο σπιτακι μου!;)

Διαβαζα πιο πανω που γραφατε για το μπειπι οιλ για το ξυρισμα..Λοιπον να σας γραψω ενα αλλο τιπ που το ειχα διαβασει χρονια πριν στο κοσμοπολιταν και το εφαρμοζω.

Για το ξυρισμα : περνουμε μαλακτικο των μαλλιων [απλο-φθηνο], το απλωνουμε και ξυριζομαστε! Δατς ιτ!!

Και το δερμα γινετε βελουδινο και δεν κανουμε χαλια το μπανιο!;)

http://soulouposeto.blogspot.com/2011/07/blog-post_20.html

ριξτε μια ματια εδω!!

εφτιαξα και εγω διακοσμητικο για το σαλονι και εχω πανω ενα κερακι!ειναι πολυ ομορφο!

κοριτσια ειδα σε ενα μαγαζι ενα τραπεζι και το θελωωωω!!απο κατω εχει ενα τεραστιο κορμο και απο πανω το γυαλι!! ειναι τελειο λεμεεε!!

βρηκα που λετε εναν τετοιο μεγαλο κορμο για να το φτιαξω με τον αντρα μου,αλλα ειναι πολυ βαρυς και δεν ξερουμε πως να τον μεταφερουμε στο σπιτι!! -.-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...