Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια και απο εμενα! peristeraki αυτο με τα περιοδικα οπως εχω γραψει το εχω και εγω αλλα σε χειροτερο βαθμο και σε ολα τα θεματα! μαγειρικη, ταξιδια, ιστορια, γονεις, παιδια!!!!!!! οτι να ναι. παντως οπως εχω πει πως αρχισα και εγω αυτο το ξεκαθαρισμα και εαν και ειναι δυσκολο πιστευω παω αρκετα καλα! ηδη αδειασε ραφι βιβλιοθηκης! και εβαλα τα βιβλια. τα υπολοιπα ξεχωρισα τι ηθελα και τα εβαλα σ ενα ντοσιε! εχω δρομο ομως.

Σιγά-σιγά κοριτσάκι μου. Σημασία έχει που σου μπήκε το μικρόβιο και πλέον το χεις στο μυαλό σου και το "κυνηγάς" όποτε έχεις χρόνο.

Πάντως από την τακτοποίηση των περιοδικών θα δεις και

Οργάνωση και

Καθαριότητα και

Τάξη! :wink:;-)

777885dugw57gt25.gif

peristeraki ναι περιμενω παιδακι! και η αληθεια ειναι εχω αγχωθει!. δεν ξερω τι να πρωτο πλυνω. κατι παρομοιο που μου λες μου ειπε και ο αντρας μου απλα νιωθω παλι στα χαμενα γιατι ειναι πλεον και πολλα τα ρουχα και για αρχη δεν ξερω τι θα χρειαστει και για ποσο?! μαλλον ειναι το γενικο αγχος τωρα! με τις δικες μας ντουλαπες τα εχω καλυτερα γιατι εχω βρει μια εκκλησια και τα δινω και δεν στεναχωριεμαι οτι πανε χαμενα. απλα και παλι στα δικα μου πρεπει να κανω υπομονη να δω τι κιλα θα χασω και ολα τα κ.λ.π. που ξερω θα τα εχετε περασει και εσεις

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να έρθει το φιογκάκι σου!!! ;););)

Μην ανησυχείς και μην άγχεσε! Ολα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά.

Βρες τους ρυθμούς σου και κάνε την οργάνωση του σπιτιού σου κατά πως σε βολεύει εσενα και μόνο.

Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε σε οτιδήποτε μπορούμε!!

777885dugw57gt25.gif

και γω περιμένω παιδάκι patousitsa. Αυτό που έκανα εγω ΄'ηταν να πλύνω - σιδερώσω όλη την προίκα (σεντόνια, πάνες, πετσέτες, κουβέρτες, κουρτίνα κλπ) συν τα φορμάκια και εσώρουχα, καλτσάκια κλπ που είναι για ηλικία 1-3 μηνών μόνο. Μετά βλέπουμε....μου βγήκαν 4-5 πλυντήρια!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να έρθει και το δικό οσυ ΦΙΟΓΚΑΚΙ ματάκια μου!!!!!!!!!!!!!!! :!::!::!:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω ανελλιπως αλλά δε γραφω γιατί δεν έχω και κάτι αξιολογο να γραψω. Παίρνω όμως πολλές ιδεες από εσας - να'στε καλά.

Λοιπον εγω εχω μια κορουλα περιπου 2 χρονών. Μενω στην επαρχια με τους γονεις μου για να μου κρατάνε το παιδί και ο άντρας μου μένει στο σπιτι μας στην Αθηνα (λογοι εργασίας που μας κρατάνε σε απόσταση). Επειδή λοιπον συγκατοικώ με ανθρώπους μεγάλης ηλικίας καταλαβαινετε και λίγο τη διακόσμηση του σπιτιου.

Φωτεινούλα καλώς ήρθες και καλώς σε βρήκαμε!

Σε καταλαβαίνω... :rolleyes: το να ζεις μαζί με ανθρώπους μεγάλους σε ηλικία, πέραν του ότι σε βοηθούν πολυ και να είναι καλά, είναι δύσκολο σε σχέση με το να διακοσμήσεις, οργανώσεις, τακτοποιήσεις τον χώρο σου όπως τον θες... υπομονή!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

peristeraki, πολλά μπράβο!!! Έχεις πάρει τέτοια φόρα που ούτε η γαστρεντερίτιδα δεν σε πτοεί :lol:! Περαστικά σε όλους σας!

Αυτό το σ/κ έκανα κι εγώ πολύ δουλειά! Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Χθες, μάλιστα, που τελείωσα τις ντουλάπες τις δικές μου και της μκρής (έχω καιρό τώρα, η ανεπρόκοπη :cool:, που κάνω κάθε τόσο κι από λίγο), τις είδε ο άντρας μου και ήρθε με ύφος παραπονεμένου κουταβιού και μου λέει "Τις δικές μου δεν θα μου τις κάνεις; Να βοηθήσω κι εγώ αλλά μόνος μου δεν θα τις κάνω τόσο καλά". Δεν ξέρω αν μ' έγλειφε :rolleyes: ή αν το εννούσε αλλά ήταν τόσο γλύκα, που δεν με νοιάζει καν. Και το καλό είναι ότι θα τον ρωτούσα έτσι κι αλλιώς αν ήθελε να του τις κάνω.

Μπράβο! Αυτό πάει να πει πως και τις είχε κάνει υπέροχες και πως ο άντρας σου το πρόσεξε! (προσόν για έναν άντρα!!! :lol::lol::tongue: ). Μπράβο και καλή συνέχεια!

777885dugw57gt25.gif

Μάλιστα, με σαπουνάδα λοιπόν. Αυτό πρέπει να το κάνω και γω. Thank you:p

Ναι παιδί μου! Και γω έτσι τον καθαρίζω.

Εχω ένα μπωλ που βάζω χλιαρό νερό με υγρό σαπούνι για τα πιάτα και με ένα σφουγγαράκι πιάτων που έχω για τέτοιες δουλειές το περνάω. Αφού απομακρύνω οτιδήποτε το περνάω με βρεγμένο βιτέξ.. απλό και.. αστράφτει!

Δεν θέλει τίποτα περισσότερο!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε? Πως είστε? Πως είναι τα κέφια?

Εμείς εδώ.. καλά!

Χθες, πήγαμε σε ένα φιλικό ζευγάρι... όμορφα ήταν, χρειάζεται κι αυτο! :rolleyes:

Σήμερα από τις 9.30 σιδέρωνα... έκανα όλο το σίδερο, ενώ ο άντρας μου μας έφτιαξε καφεδάκι και χαλαρώναμε με μουσική.

Φάγαμε το καθιερωμένο φαγητό-περίθαλψη απο την μάνα του άντρα μου και γυρίσαμε, διάβασα τον μικρό μου και τώρα... χαλαρώνω......... θα ασχοληθώ με το κουφάρι μου, μπανάκια, κρεμούλες και τα ρέστα!!! :tongue::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα και απο μενα κοριτσακια. τι κανετε???νοικοκυρες μου εσεις??/εγω χθες εκανα σκουπισμα , σφουγγαρισμα, ξεκονισμα και 2 πλυντηρια. σημερα μαγειρεμα , μπαλκονια και ολα τα τζαμια μεσα εξω. και μιας που κοιμηθηκε νωρις το μπουμπουκι μου, επισα και τακτοποιησα το ντουλαπι με τα ταπερ. και ξεκινησα και το ψυγειο. παω τωρα να το τελειωσω και αν εχω ορεξη θα σιδερωσω και λιγακι. αυτα!!!η κουζινα μου βεβαια εχει δουλιτσα ακομη πολυ. καλο βραδυ...

Διαφημίσεις

Hello! Ευχαριστώ κοπέλες για τα καλά σας λόγια. Για δουλειες δεν μιλάω γιατι με δυο σπιτια στο μυαλό μου κανω ο,τι προλαβαινω. Απλά δεν ξερω ποσο θα κρατησει το διαστημα που θα ειμαστε χωρια με τον αντρα μου και δεν θελω να χαλάω λεφτα ή να μαζευω πραγματα που μετά δε θα τα χρειάζομαι. Γι αυτο μου αρεσουν οι ιδεες σας εδω και στο φορουμ γενικότερα. Καληνυχτα σε όλες.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Kαλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?

Λοιπόν τα νέα τα δικά μας, απο την Παρασκευή φυγαμε οικογενειακως για Αθήνα και επιστρέψαμε εχθές το απόγευμα.Είδα την αδερφούλα μου που μένει εκεί ,ψώνισα και δυο τρία πράγματα που χρειαζόμουν και πάλι πίσω στο σπιτάκι μας:):)

Το σπίτι το είχα συγιρίσει την παρασκευή προτού φύγω και τουλάχιστον ήταν οκ όταν φτάσαμε,γέμισα όμως με δύο πληντήρια άπλυτα ρούχα ,που έχουν ξεκινήσει να πλένονται.Το δυσάρεστο ομως είναι οτι ο γιος μου τη νύχτα ανέβασε πυρετό ο καημένος.Κάποια ιωση φαίνεται πως τσίμπησε.Να δούμε πως θα εξελιχθεί...:-(:-(

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα χρύσα!Τα περάσατε καλά ε;

Περαστικά στον γιόκα σου.Μάλλον ίωση θα έχει,οι γιατροί πλέον δεν πιστεύουν στα κρυολογήματα.

Χθες όπως είδες,ασχολήθηκα μόνο με την κουζίνα.Σήμερα αν προλάβω θα κάνω ενα καθαρισματάκι και στο υπόλοιπο σπίτι.Κι εχω και αρκετό σιδέρωμα

Καλημέρα χρύσα!Τα περάσατε καλά ε;

Περαστικά στον γιόκα σου.Μάλλον ίωση θα έχει,οι γιατροί πλέον δεν πιστεύουν στα κρυολογήματα.

Χθες όπως είδες,ασχολήθηκα μόνο με την κουζίνα.Σήμερα αν προλάβω θα κάνω ενα καθαρισματάκι και στο υπόλοιπο σπίτι.Κι εχω και αρκετό σιδέρωμα

Mπράβο περιστεράκι!Μονο με την κουζίνα,αλλά έκανες πολύ σημαντικές και ακόμα περισσότερο βαρετές δουλείες!Εγώ σήμερα δεν έχω καθόλου όρεξη,θα αρκεστώ στα απαραίτητα!:rolleyes:

Ναι, καλά περάσαμε,χωρίς να σημαίνει πως κάναμε κάτι ιδιαίτερο,ούτε για ένα καφέ δεν πήγαμε κάπου,αλλάξαμε όμως παραστάσεις και όπως είπα είδα και την αδερφή μου που μου λείπει πολύ!

Σε ευχαριστώ για τις ευχές,σίγουρα ίωση έχει,θα δω πως θα πάει και μάλλον θα τον πάω το απόγευμα στο γιατρό.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...