Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας φιλενάδες νοικοκυρές!!

Χθες βράδυ που είχα ...έμπνευση άνοιξα ενα νέο θεματάκι με τίτλο "Οδηγός επιβίωσης στην κρίση".

Αν θέλετε,ελάτε κι από εκεί να ανταλλάσσουμε καμιά ιδέα

Κατά τα άλλα τίποτα...

Από χθες βράδυ με χτυπά κι εμένα αλύπητα η χλαπάτσα της γαστρεντερίτιδας

Ευτυχώς που ο μικρός μου έχει σχεδόν αναρρώσει...Αν και γκρινιάζει ασταμάτητα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρχηγόπουλο εύγε!!Πότε τα πρόλαβες όλα αυτά βρε θηρίο;

Σίγουρα το σπίτι σου θα είναι πάντα τακτοποιημένο και γι' αυτό κάνεις σε τόσο σύντομο χρόνο τόσες πολλές δουλειές!

Αυτό είναι κι εμένα το όνειρό μου...

Και όνειρο πάντα θα μείνει...

Αχ

Δεν υπάρχει σπίτι πάντα τακτοποιημένο ματάκια μου! Απλώς, φροντίζω να προνοώ και να οργανώνομαι ώστε να μην πελαγώνω! Ας πούμε, επειδή ήξερα πως σήμερα έχω πήξημο-μέρα, είχα προνοήσει να κανω τις δουλίτσες μου εχτές ώστε σήμερα να μη δώσω σημασία!

Και πρόσεχε: όταν το σπίτι μου είναι και βρώμικο και μη-τακτοποιημένο ΠΑΝΤΑ ξεκινάω με την τακτοποίηση! Ετσι, το σπίτι στο μάτι μου είναι τακτοποιημένο / μαζεμένο, δεν με πιάνουν τα νεύρα μου και κάνω την καθαριότητα σιγά0σιγά και με ηρεμία!

Πχ.μια κατηγορία είναι τα εορταστικά μενού για Χριστούγεννα-Πάσχα,άλλη κατηγορία η σειρά βιβλίων του Γαστρονόμου,άλλη η σειρά βιβλίων που είχε κυκλοφορησει καποτε με ενα περιοδικό ο Μαμαλάκης και τα υπόλοιπα ανα εποχή:Ανοιξη,Καλακαίρι και Φθινόπωρο-Χειμώνας μαζί

Τακτοποιήθηκαν με τετοιο τρόπο που θα μπορώ να βρίσκω ό,τι θελω γρήγορα και άνετα

Και φυσικά καθάρισε ο τόπος και εξοικονομήθηκε και χώρος

ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ!!!! Μπράβο!

Ξέρεις, έχεις μπει στο νόημα πια. Αυτό είναι και όλο το θέμα του easy living. Το να σε τρώει στο μυαλουδάκι να σκέφτεσαι διαρκώς τι μπορείς να κάνεις καλύτερο για την οργάνωση του σπιτιού σου! Γιατί η οργάνωση και επιπλέον χώρο θα σου φέρει αλλά και.... ηρεμία!

Ευγε! :!::!:

777885dugw57gt25.gif

γεια σας κοριτσια και απο εμενα! peristeraki αυτο με τα περιοδικα οπως εχω γραψει το εχω και εγω αλλα σε χειροτερο βαθμο και σε ολα τα θεματα! μαγειρικη, ταξιδια, ιστορια, γονεις, παιδια!!!!!!! οτι να ναι. παντως οπως εχω πει πως αρχισα και εγω αυτο το ξεκαθαρισμα και εαν και ειναι δυσκολο πιστευω παω αρκετα καλα! ηδη αδειασε ραφι βιβλιοθηκης! και εβαλα τα βιβλια. τα υπολοιπα ξεχωρισα τι ηθελα και τα εβαλα σ ενα ντοσιε! εχω δρομο ομως. βρε κοριτσια αρχισα μια δουλεια με τις ντουλαπες αλλα μου φαινεται πολυ πικρα. χειροτερα απο τις δικες μας που πλεον μου φαινονται παιχνιδακι! διαλεγω τα ρουχα του μικρου και οτι εχω που μπορω να ξαναχρησιμοποιησω, πρωτα ο θεος, στο νεο μας μωρακι! να τα πλυνω- σιδερωσω. απιστευτα ρουχα που πολλα ηδη το πρωτο παιδι δεν μπορεσε να φορεσει! αυτος ειναι ο δικος μου "πονος" για την ωρα!

ειρηνη μου μεγια το μαλλακι.

βρε κοριτσια αρχισα μια δουλεια με τις ντουλαπες αλλα μου φαινεται πολυ πικρα. χειροτερα απο τις δικες μας που πλεον μου φαινονται παιχνιδακι! διαλεγω τα ρουχα του μικρου και οτι εχω που μπορω να ξαναχρησιμοποιησω, πρωτα ο θεος, στο νεο μας μωρακι! να τα πλυνω- σιδερωσω. απιστευτα ρουχα που πολλα ηδη το πρωτο παιδι δεν μπορεσε να φορεσει! αυτος ειναι ο δικος μου "πονος" για την ωρα!

ειρηνη μου μεγια το μαλλακι.

Πάρε βαθιά ανάσα και χαλάρωσε...

Κι εγώ είμαι σε διαδικασία τακτοποίησης ντουλαπών,αλλά δεν το κάνω μια κι έξω

Εχω αρχίσει εδώ κι εβδομάδες και τακτοποιώ φύλλο-φύλλο και συρτάρι-συρτάρι

Αρχικά νόμιζα ότι θα ξανατσαπατσουλευτούν,αλλά ό,τι έχω ηδη τακτοποιήσει είναι στη θεση του

Το παν είναι να βρει καθε αντικείμενο τη μεριά του και να είναι η κατάλληλη

Μενουμε σχεδόν τρια χρόνια στο σπίτι μας και για κάποια πράγματα ακόμα δεν εχει βρεθεί η κατάλληλη θεση,για άλλα βρίσκεται μέσα από την χρήση του κάθε πράγματος

Περιμένεις δεύτερο παιδάκι;

Αν ναι,πλύνε και τακτοποίησε σε σημείο που θα εχεις άμεση πρόσβαση αυτά τα ρούχα που θα χρειαστείς πρώτα

Μην τα πλύνεις όλα από τώρα,γνώμη μου ταπεινή...

Αν κάποια από αυτά τα χρειαστείς σε 1 ή 2 χρόνια σίγουρα θα τα ξαναπλύνεις...

peristeraki ναι περιμενω παιδακι! και η αληθεια ειναι εχω αγχωθει!. δεν ξερω τι να πρωτο πλυνω. κατι παρομοιο που μου λες μου ειπε και ο αντρας μου απλα νιωθω παλι στα χαμενα γιατι ειναι πλεον και πολλα τα ρουχα και για αρχη δεν ξερω τι θα χρειαστει και για ποσο?! μαλλον ειναι το γενικο αγχος τωρα! με τις δικες μας ντουλαπες τα εχω καλυτερα γιατι εχω βρει μια εκκλησια και τα δινω και δεν στεναχωριεμαι οτι πανε χαμενα. απλα και παλι στα δικα μου πρεπει να κανω υπομονη να δω τι κιλα θα χασω και ολα τα κ.λ.π. που ξερω θα τα εχετε περασει και εσεις

Διαφημίσεις

και γω περιμένω παιδάκι patousitsa. Αυτό που έκανα εγω ΄'ηταν να πλύνω - σιδερώσω όλη την προίκα (σεντόνια, πάνες, πετσέτες, κουβέρτες, κουρτίνα κλπ) συν τα φορμάκια και εσώρουχα, καλτσάκια κλπ που είναι για ηλικία 1-3 μηνών μόνο. Μετά βλέπουμε....μου βγήκαν 4-5 πλυντήρια!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

mirtoula και patousitsa με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια σας!

patousitsa ηρέμησε και άκου τι σου λέει ο άντρας σου.Λογικό είναι να έχεις άγχος βέβαια,αλλά θυμήσου τι έκανες όταν γέννησες το πρωτο παιδάκι.

Θυμάμαι πάντως ότι είχα εξαρχής πάρει ό,τι χρειαζόμουν για το μωρό κι ας μου έλεγαν όλοι ότι θα πάρω δώρα και ότι ξοδεύομαι.

Ειχα αγοράσει όλα τα ρούχα για τους πρωτους τρεις μήνες κι όταν μου εκαναν δώρα αν εκρινα ότι μαζεύονταν πολλά,τα άλλαζα και επαιρνα για μεγαλύτερη ηλικία.

Δεν χρειαζόταν πχ να έχω 30 πετσετες μπάνιου.

Ετσι από τότε οργανώθηκα,αξιοποίησα τα δώρα κάνοντας αλλαγές για μεγαλύτερη ηλικία και αυτή την στιγμή που ο μικρός είναι 14 μηνών, του έχω ρούχα μέχρι και για 3 ετών.Οχι τα πάντα βέβαια,αλλά κάποια κομμάτια βρίσκονται ήδη στη ντουλάπα.Αυτά που εχω για του χρόνου τον χειμώνα δεν τα έχω πλύνει.Τα εχω τακτοποιημένα σε ενα συρτάρι όλα μαζί.Εχω πλύνει μόνο αυτά που θα χρησιμοποιήσω όταν φτιάξει λίγο ο καιρός

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω ανελλιπως αλλά δε γραφω γιατί δεν έχω και κάτι αξιολογο να γραψω. Παίρνω όμως πολλές ιδεες από εσας - να'στε καλά.

Λοιπον εγω εχω μια κορουλα περιπου 2 χρονών. Μενω στην επαρχια με τους γονεις μου για να μου κρατάνε το παιδί και ο άντρας μου μένει στο σπιτι μας στην Αθηνα (λογοι εργασίας που μας κρατάνε σε απόσταση). Επειδή λοιπον συγκατοικώ με ανθρώπους μεγάλης ηλικίας καταλαβαινετε και λίγο τη διακόσμηση του σπιτιου. Η μαμά μου θελει οπωσδηποτε (και το τονιζω αυτό) κάτι στρωμένο στα κρεβάτια. Στρωνων λοιπον πανω από το παπλωμα μια κουβερτα την οποία το βραδυ, αν δεν κρυωνω, τη διπλωνω στην ακρη του κρεβατιού και ξεμπερδευω.

ΚΑι κάτι άλλο: την κουνια της μικρης την εχω στο δωματιο μου και μου εχετε δωσει ωραιες ιδεες ωστε να δημιουργησω μια δικη της γωνια ώστε να φαινεται καλύτερα στο παιδί. Απλά το οργανώνω και οικονομικά λίγο λόγω εποχής.

Καληνύχτα και συγγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά ήθελα να εξηγησω την ιδιαιτεροτητα της καταστασης

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Γεια σας αγάπες!Η οργάνωση συνεχίζεται!!!

Αντί να κάνω τα κλασικά συμμαζέματα σήμερα είπα να συνεχίσω την σε βάθος καθαριότητα της κουζίνας.

Καθάρισα λοιπόν το μεγάλο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη,ένα μεγάλο ντουλάπι που φυλάω κάποιες ηλεκτρικές μικροσυσκευές και τέσσερα συρτάρια,τα οποία τα έβγαλα,έπλυνα το περιεχόμενό τους,τα ξανατακτοποίησα.

Περιττό να σας πω ότι με την τακτοποίηση εξοικονόμησα πάλι χωρους

Και συνεχίζω...

Ολη μέρα θα την βγάλω στην κουζίνα...Ευτυχώς που κάποια ντουλάπια έχουν καθαριστεί και τακτοποιηθεί πρόσφατα

Οργάνωση και καθαριότητα μέχρι τελικής πτώσης

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα! φωτεινη καλως ηρθες στην παρεουλα μας. εγω κοριτσια εκανα - με βοηθεια - λογω της καταστασης μου τα χαλια! νερακι, ξυδι και διελυσα και ελαχιστη σοδα! δεν ξερετε ποσο τα χαιρομαι! εχω ξετρελαθει. ποσο καθαρισανε αλλα και αποτη φρεσκαδα των χρωματων! το βραδακι λεω να πιαστω με το σιδερο οπου και εκει εχω βαλει μια ταξη! η στοιβα που κοντευε το ταβανι τερμα!!!!!! ποσο χαιρομαι! εχω βεβαια μερικα πλυντηρια που μ αυτη την υγρασια δυσκολο το στεγνωμα αλλα οκ! δεν απογοητευομαι! αυτα τα ολιγα κοριτσια απο εμενα. τα φιλια μου

peristeraki, πολλά μπράβο!!! Έχεις πάρει τέτοια φόρα που ούτε η γαστρεντερίτιδα δεν σε πτοεί :lol:! Περαστικά σε όλους σας!

Αυτό το σ/κ έκανα κι εγώ πολύ δουλειά! Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Χθες, μάλιστα, που τελείωσα τις ντουλάπες τις δικές μου και της μκρής (έχω καιρό τώρα, η ανεπρόκοπη :cool:, που κάνω κάθε τόσο κι από λίγο), τις είδε ο άντρας μου και ήρθε με ύφος παραπονεμένου κουταβιού και μου λέει "Τις δικές μου δεν θα μου τις κάνεις; Να βοηθήσω κι εγώ αλλά μόνος μου δεν θα τις κάνω τόσο καλά". Δεν ξέρω αν μ' έγλειφε :rolleyes: ή αν το εννούσε αλλά ήταν τόσο γλύκα, που δεν με νοιάζει καν. Και το καλό είναι ότι θα τον ρωτούσα έτσι κι αλλιώς αν ήθελε να του τις κάνω.

Φωτεινή, διαβάζοντας το μήνυμά σου σκέφτηκα ότι, δεδομένης της κατάστασης, κάνεις μάλλον το καλύτερο που γίνεται (που μπήκες, π.χ., στο τριπάκι να φτιάξεις τη γωνιά για τη μικρή). Στο λέω γιατί, αν ήμουν στη θέση σου, θα ήθελα να κάποιος το πίστευε όντως, να μου το 'λεγε. ;)

Οι μικρές μας έχουν λίγες μέρες διαφορά!

Καλό υπόλοιπο Κυριακής!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

peristeraki, πολλά μπράβο!!! Έχεις πάρει τέτοια φόρα που ούτε η γαστρεντερίτιδα δεν σε πτοεί :lol:! Περαστικά σε όλους σας!

:lol::lol::lol:Ευχαριστούμε

Πες το ψέματα!!Η γαστρεντερίτιδα μου δωσε φτερά:tongue:

Λοιπόν δεν έχω ακόμα τελειώσει...Εκανα φούρνο,φούρνο μικροκυμάτων με το κόλπο με το λεμόνι(πολύ καλό!μπράβο στην κοπέλα που μας το έγραψε!),καθαρισα και τον απορροφητήρα όπου μη σας μιλήσω για...μπίχλα...

Και συνεχίζω δριμύτερη...

Δεν κάνω τις δουλειές σερί

Εννοείται...

Παρακολουθώ και ειδήσεις

Μας πήρε και μας σήκωσε χθες στο Νομό Ηλείας,αν είδατε...

Κι απόψε ερχεται νεο κύμα κακοκαιρίας

Πώς τον καθάρισες καλή μου, γιατί και ο δικός μου είναι χάλια!

Ντροπή μου,αλλά θα το πω...

Δεν τον είχα καθαρίσει ποτε γιατί δεν ήξερα το πώς...

Το πήρα απόφαση σήμερα,τον έβγαλε ο άντρας μου,είδαμε ότι το φίλτρο του είναι μεταλλικό και καθώς χωρίζεται σε δύο κομμάτια, μου ήταν πανεύκολο να τον πλύνω με καυτό νερό και απορρυπαντικό πιάτων

Τωρα περιμένω να στεγνώσει καλά καλά να τον ξανατοποθετησουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...