Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Για να μην κουνιέται στους δικούς μου...θα το πιάσω με συραπτικό στις άκρες... lol

Δεν θέλω κάτι βαρύ...έχω ένα μπορντό χειμωνιάτικο...και ένα πορτοκαλί-πράσινο, ελαφρύ για πιο καλοκαιρινό...αλλά μου έκατσε να πάρω κάτι "ανοιξιάτικο"...να ελαφρύνει ο χώρος...

Αλλά Jumbo θα πάω γιατί έχω υποσχεθεί στον μεγάλο οπότε σίγουρα θα τσεκάρω...

Μεγάλο συραπτικό, μην ξεχάσεις!!! :lol::lol::lol:

Ναι, ρίξε μια ματιά... δεν χάνεις τίποτα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνακι ξερω οτι θα μου βαλεις τις φωνες με αυτα που θα σου γραψω.Σημερα επειτα απο παααααααρα πολυ καιρο περιποιηθηκα το προσωπο μου με προιοντα ακριβοπληρωμενα απο το Λαμπρο εδω και μηνες.Οπως βλεπεις εχω αφησει το <κουφαρακι μου> εντελως απεριποιητο.ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΘΑ Τ ΑΝΤΕΞΩ.

- Μην αφήνεις τον εαυτό σου Σοφάκι μου! Ρίχνει την ψυχολογία σου και όταν είμαστε πεσμένες ψυχολογικά, πέφτει και η όρεξη μας και σε πολλά άλλα θέματα! ;)

- Μπράβο όμως που το έκανες τελικά! Πως νιώθεις? Ανεβηκες καθολου???

- Ποιος είναι ο Λάμπρος ρε παιδιά???!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσακια μου συγνωμη ξεχασα να σας χαιρετησω.Σημερα εχουμε εξοδο με τον αντρουλη μου <κοπη πιτας της δουλειας του>επειτα απο παρα πολλους μηνες.Απο δουλειες τιποτα.Κι αυριο μερα ειναι

Καλή διασκέδαση κοριτσι μου!!!!!!!!!!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Πω πω τί μου κάνετε ????

Σας διαβάζω αλλά έχω μέρες να γράψω ...

Ειρήνη (αρχηγέ μας),

Με γεια το μαλλί !!!!

Κάπου κάτι πήρε το μάτι μου για ξυριστικές μηχανές που γράφατε κι έχω να σας πω ένα πολύ απλό tip (αλλά θαυματουργό) : για να ΜΗΝ διατρέχετε τον κίνδυνο να κοπείτε, κατά την διάρκεια του ξυρίσματος, περνάτε τα σημεία με babyoil αυτό το κλασικό με το ροζ καπάκι δλδ... τελειώνεις τσακ-μπαμ και δεν κόβεσαι ποτέ !

Επιπλέον, ενυδατώνεται και περισσότερο το δέρμα ... ΟΚ, το μόνο κακό είναι ότι η μπανιέρα γίνεται λίγο κάπως, αλλά αν την περάσεις ένα χεράκι με καθαριστικό στο επιτόπιο... μικρό το κακό !!!

Φιλάκια σε όλες και καλό Σ/Κ εύχομαι !

Διαφημίσεις

Αυτό που λέει η Κάντυ το εχω κάνει μια φορά...Οντως πολύ καλό.Καλά εκανες και το έγραψες

Κι αν γίνεται η μπανιέρα χάλια,ε και;Σαμπως και δεν θα καθαριστεί μετά;

Πω πω τί μου κάνετε ????

Σας διαβάζω αλλά έχω μέρες να γράψω ...

Ειρήνη (αρχηγέ μας),

Με γεια το μαλλί !!!!

Κάπου κάτι πήρε το μάτι μου για ξυριστικές μηχανές που γράφατε κι έχω να σας πω ένα πολύ απλό tip (αλλά θαυματουργό) : για να ΜΗΝ διατρέχετε τον κίνδυνο να κοπείτε, κατά την διάρκεια του ξυρίσματος, περνάτε τα σημεία με babyoil αυτό το κλασικό με το ροζ καπάκι δλδ... τελειώνεις τσακ-μπαμ και δεν κόβεσαι ποτέ !

Επιπλέον, ενυδατώνεται και περισσότερο το δέρμα ... ΟΚ, το μόνο κακό είναι ότι η μπανιέρα γίνεται λίγο κάπως, αλλά αν την περάσεις ένα χεράκι με καθαριστικό στο επιτόπιο... μικρό το κακό !!!

Φιλάκια σε όλες και καλό Σ/Κ εύχομαι !

Έλα βρε κοριτσάκι! Τι τέλειο tip ειναι αυτό??? Τέτοια θέλουμε να μαθαίνουμε!!!

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολυ!!!!!!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

- Μην αφήνεις τον εαυτό σου Σοφάκι μου! Ρίχνει την ψυχολογία σου και όταν είμαστε πεσμένες ψυχολογικά, πέφτει και η όρεξη μας και σε πολλά άλλα θέματα! ;)

- Μπράβο όμως που το έκανες τελικά! Πως νιώθεις? Ανεβηκες καθολου???

- Ποιος είναι ο Λάμπρος ρε παιδιά???!!! :tongue::tongue:

Η ψυχολογια μου ανεβηκε παρα πολυ.Μεχρι και τα μωρα μου μου ειπαν οτι ειμαι παρα πολυ ομορφη .Υποσχομαι αρχηγε να ενταξω την περιποιηση στο καθημερινο μου προγραμμα.Λαμπρο λενε τον ανδρα μου.

Να 'μαι κι εγώ! Γύρισα από δουλειά, πήγα για τρέξιμο, έφτιαξα μια υπερ-σαλάτα κι εκατσα να σας διαβάσω τρώγοντας. Σήμερα μου έδωσα ρεπό από μαγείρεμα και, τόσο μου άρεσε, που σκέφτομαι να το καθιερώσω. Ο αντρούλης ξεγέλασε την πείνα του με ομελέτα (που έφτιαξε μόνος του, βεβαίως) και τώρα είμαι σίγουρη ότι το βράδυ θα ζητάει delivery :rolleyes:.

Μόλις φάω με περιμένει συμμάζεμα, πλυντήριο, νεροχύτης-πιάτα, αποτελείωμα σίδερου, οργάνωση μαγειρέματος για την επόμενη βδομάδα γιατί το απόγευμα έχει super market. Κι άλλα θα έπρεπε να γίνουν αλλά δεν θα τρελαθώ κιόλας ;)

Τα πλακάκια μου στην κουζίνα κατά σημεία στους αρμούς έχουνε μαυρίσει. Μια καλή κυρία που με βοηθούσε κάποτε στις δουλειές τα είχε ψεκάσει με άζαξ για τα άλατα και τα είχε κάνει λαμπίκο κάποτε. Τώρα που θα έπρεπε να ξαναγίνουν έχω το μικράκι στο σπίτι και δεν θέλω να εισπνέει τέτοια καθαριστικά. Καμιά άλλη ιδέα? να σημειώσω ότι ατμοκαθαριστές κτλ δεν έχω.

kalliopaki, έχω το ίδιο πρόβλημα στο μπάνιο καθώς δεν έχει παράθυρο, μόνο εξαερισμό :twisted: (γκρρρ, τραγικό!) Γενικά, κι εγώ αποφεύγω όσο γίνεται τα ισχυρά, με έντονες μυρωδιές καθαριστικά γι' αυτό σκέφτομαι να εφαρμόσω την πρόταση της Χαράς.

Παρεμπιπτόντως, Χαρά, σε τι ποσότητα και σε τι αναλογίες περίπου χρησιμοποιείς τη σόδα και το ξύδι; Βασικά, να πω την αλήθεια, θα ήθελα πάρα πολύ να βρω από κάπου, δανεικό, έναν ατμοκαθαριστή να τον δοκιμάσω. Είμαι πολύ περίεργη να δω, αν, όντως, κάνει τη δουλειά που φαίνεται στη διαφήμιση π.χ. της telemarketing (είμαι πολύ θύμα που το πίστεψα :confused:)

Κορίτσια, όταν στρώνεται το κρεβάτι, διπλώνεται κουβέρτες κ βάζετε κάλυμμα? Εγώ τα βγάζω στο μπαλκόνι να αεριστούν (όταν έχει καλό καιρό) κ τα ξανα στρώνω. Το πάπλωμα πιάνει όλο το κρεβάτι κ μου φαίνεται σαν κάλυμμα.Δεν ξέρω αν θεωρήται στρώσιμο, αλλά δεν έχω χώρο να αποθηκεύω κουβέρτες κ μου κάνει πρακτικό.

Με γεια το μαλλί! Πάντα, ανεξάρτητα του αν καλύπτεται (όπως γίνεται τώρα με το πάπλωμα) ή όχι όλο το κρεββάτι, στρώνω κανονικά τα σκεπάσματά μας χωρίς κάλυμμα. Μάλιστα, το καλοκαίρι που σκεπαζόμαστε με σεντόνι μόνο, το διπλώνω, το αφήνω στα πόδια και πάλι δεν βάζω κάλυμμα. Συμφωνώ, με Ειρήνη, να μην δυσκολεύεις τη ζωή σου, εφόσον εσένα δεν σε βολεύει.Να σου πω την αλήθεια, νομίζω, ότι είναι μια συνήθεια που έχει εκλείψει και θα περίμενα να το δω σε σπίτι που φιλοξενεί μεγαλύτερους ανθρώπους. Αυτά, με κάθε κάλη πρόθεση, κοριτσάκι. Είναι μόνο η γνώμη μου.:)

Φιλιά!!!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Σήμερα έκανα αρκετές δουλίτσες κοριτσάκια μου. Εκτός από τα πρωινά που σας είχα γράψει:

- Πήγαμε με τον μικρό μου και του αγόρασα ένα ζευγαρι σπορτεξάκια.

- Πέρασα σκούπα το σπίτι

- Σφουγγάρισα

- Πέρασα με ξυδάκι τα 3 χαλιά του σαλονιού (καιρός ήταν...!)

- Τελείωσα με τα νέα καλύμματα των καναπέδων...

Νωρίς το απόγευμα δούλευα οπότε.. είμαι ικανοποιημένη! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου οσο αφορα αυτο που ειπα με το ξυδι και τη σοδα εγω δεν εβαλα καθολου νερο για να δω αποτελεσμα εχω την εντυπωση οτι κατι τοσο δυσκολο καλο ειναι να μη βαλετε νερο για να εχει αποτελεσματα οσο για τη ποσοτητα εβαλα ενα φλυτζανι του καφε μικρο σοδα και ενα ξυδι παντως αληθεια σας το λεω τα πλακακια και η αρμοι γιναναι σαν καινουργοι λες και τα ειχα βαλει τα πλακακια εκεινη την ωρα εγω ενθουσιαστηκα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Χειμωνιάτικη καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εγώ ασχολούμαι με το σπίτι, γιατί το απόγευμα δουλεύω.

- Ψευτομάζεψα

- Έστρωσα κρεβάτια

- Άλλαξα ριχτάρια (από κόκκινο-χρυσό, σε καφέ-χρυσό) και ανανεώθηκε όλο το σαλόνι μου.

- Εβαλα πλυντήριο πιάτων

- Απλωσα το νυχτερινό πλυντήριο ρούχων

Σας αφήνω για την ώρα.

Εχω να βάλω σκούπα, να σφουγγαρίσω... έχω αρκετές δουλίτσες να κάνω σήμερα! ;)

Σήμερα έκανα αρκετές δουλίτσες κοριτσάκια μου. Εκτός από τα πρωινά που σας είχα γράψει:

- Πήγαμε με τον μικρό μου και του αγόρασα ένα ζευγαρι σπορτεξάκια.

- Πέρασα σκούπα το σπίτι

- Σφουγγάρισα

- Πέρασα με ξυδάκι τα 3 χαλιά του σαλονιού (καιρός ήταν...!)

- Τελείωσα με τα νέα καλύμματα των καναπέδων...

Νωρίς το απόγευμα δούλευα οπότε.. είμαι ικανοποιημένη! ;);)

Αρχηγόπουλο εύγε!!Πότε τα πρόλαβες όλα αυτά βρε θηρίο;

Σίγουρα το σπίτι σου θα είναι πάντα τακτοποιημένο και γι' αυτό κάνεις σε τόσο σύντομο χρόνο τόσες πολλές δουλειές!

Αυτό είναι κι εμένα το όνειρό μου...

Και όνειρο πάντα θα μείνει...

Αχ

Λοιπόν πριν από καμιά ώρα μου ήρθε μια ιδέα οργάνωσης και όχι μόνο την υλοποίησα,αλλά θα την μοιραστώ και μαζί σας

Με έχετε βάλει σε καλό δρόμο σκέψης...

Λοιπόν ο άντρας μου κι εγώ αγαπάμε πολύ τη μαγειρική κι έχουμε άπειρα περιοδικά συνταγών,αλλά και κάποιες σειρές βιβλίων που έχουν κυκλοφορήσει

Οταν παντρευτήκαμε κάναμε ένα ξεδιάλεγμα και πετάξαμε τα τεύχη μου είχαμε διπλά

Ειχαμε προνοήσει όταν μας έφτιαχνε ο μαραγκός την κουζίνα, να γίνει ένας χώρος για να φυλάσσονται τα περιοδικά και τα βιβλία μαγειρικής

Εχουμε στην κουζίνα 4 ράφια γι' αυτή τη δουλειά,από το ύψος του πάγκου της κουζίνας και κάτω.

Δεν τα είχα όμως καθόλου οργανωμένα και τον τελευταίο χρόνο είχα παραχώσει ανάμεσά τους κι άλλα περιοδικά και ένθετα εφημερίδων

Μου ρθε λοιπόν η φλασιά,πήρα μια σακουλάρα σκουπιδιών,πέταξα τη σαβούρα και στη συνέχεια κάνοντας κι ένα καλό καθαρισμα τακτοποίησα τα περιοδικά ανά κατηγορία

Πχ.μια κατηγορία είναι τα εορταστικά μενού για Χριστούγεννα-Πάσχα,άλλη κατηγορία η σειρά βιβλίων του Γαστρονόμου,άλλη η σειρά βιβλίων που είχε κυκλοφορησει καποτε με ενα περιοδικό ο Μαμαλάκης και τα υπόλοιπα ανα εποχή:Ανοιξη,Καλακαίρι και Φθινόπωρο-Χειμώνας μαζί

Τακτοποιήθηκαν με τετοιο τρόπο που θα μπορώ να βρίσκω ό,τι θελω γρήγορα και άνετα

Και φυσικά καθάρισε ο τόπος και εξοικονομήθηκε και χώρος

Αρχηγόπουλο εύγε!!Πότε τα πρόλαβες όλα αυτά βρε θηρίο;

Σίγουρα το σπίτι σου θα είναι πάντα τακτοποιημένο και γι' αυτό κάνεις σε τόσο σύντομο χρόνο τόσες πολλές δουλειές!

Αυτό είναι κι εμένα το όνειρό μου...

Και όνειρο πάντα θα μείνει...

Αχ

Λοιπόν πριν από καμιά ώρα μου ήρθε μια ιδέα οργάνωσης και όχι μόνο την υλοποίησα,αλλά θα την μοιραστώ και μαζί σας

Με έχετε βάλει σε καλό δρόμο σκέψης...

Λοιπόν ο άντρας μου κι εγώ αγαπάμε πολύ τη μαγειρική κι έχουμε άπειρα περιοδικά συνταγών,αλλά και κάποιες σειρές βιβλίων που έχουν κυκλοφορήσει

Οταν παντρευτήκαμε κάναμε ένα ξεδιάλεγμα και πετάξαμε τα τεύχη μου είχαμε διπλά

Ειχαμε προνοήσει όταν μας έφτιαχνε ο μαραγκός την κουζίνα, να γίνει ένας χώρος για να φυλάσσονται τα περιοδικά και τα βιβλία μαγειρικής

Εχουμε στην κουζίνα 4 ράφια γι' αυτή τη δουλειά,από το ύψος του πάγκου της κουζίνας και κάτω.

Δεν τα είχα όμως καθόλου οργανωμένα και τον τελευταίο χρόνο είχα παραχώσει ανάμεσά τους κι άλλα περιοδικά και ένθετα εφημερίδων

Μου ρθε λοιπόν η φλασιά,πήρα μια σακουλάρα σκουπιδιών,πέταξα τη σαβούρα και στη συνέχεια κάνοντας κι ένα καλό καθαρισμα τακτοποίησα τα περιοδικά ανά κατηγορία

Πχ.μια κατηγορία είναι τα εορταστικά μενού για Χριστούγεννα-Πάσχα,άλλη κατηγορία η σειρά βιβλίων του Γαστρονόμου,άλλη η σειρά βιβλίων που είχε κυκλοφορησει καποτε με ενα περιοδικό ο Μαμαλάκης και τα υπόλοιπα ανα εποχή:Ανοιξη,Καλακαίρι και Φθινόπωρο-Χειμώνας μαζί

Τακτοποιήθηκαν με τετοιο τρόπο που θα μπορώ να βρίσκω ό,τι θελω γρήγορα και άνετα

Και φυσικά καθάρισε ο τόπος και εξοικονομήθηκε και χώρος

μπραβο σου πολυ καλα!!εγω χθες το μονο που εκανα ηταν την τροφοθηκη. χαλασε ενας μηχανισμος στο ενα συρταρι και επρεπε να τα βγαλω ολα απο μεσα για να το φτιαξει ο αντρας μου. ετσι εβγαλα και τα αλλα δυο και τα εφτιαξα. εβαλα προσωρινα σε ενα ταπερ τα αλευρια μεχρι να παω ικεα να παρω κατι καλυτερο. μακια. ελπιζω να καταφερω να κανω καμμια δουλεια σημερα.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Υπέροχη μέρα μας κάνει στην Αθήνα! :D

Είμαι ψώφια... :( ο μικρός μου σήμερα ξύπνησε πρωι-πρωί... δούλευα κι όλας... ψευτο-ψώνισα και επέστρεψα σπίτι. Δεν εκανα σχεδον τιποτα, μονο μαγειρεψα. Αγόρασα και ένα υπέροχο νέο χρώμα, σας έχω βάλει φωτο στο facebook! ;)

Πάω να την πέσω αγκαλιά με τον μικρό μου, μέχρι να έρθει ο μπαμπάς μας, γιατί αλλού πατώ και αλλού βρίσκομαι.

Και το βράδυ έχουμε να πάμε σε ένα φιλικό ζευγάρι που θέλουμε πολυ να τους δούμε.

Και ο μικρός έχει τρελό διάβασμα και γω τρελό σιδέρωμα.... :rolleyes:. Για αύριο τα βλέπω αυτά.

Σας γλυκοφιλώ και θα επανέλθω!! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...