Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Και τώρα που είπα τον πόνο μου, ας περάσω στο παρασύνθημα:

Τα πλακάκια μου στην κουζίνα κατά σημεία στους αρμούς έχουνε μαυρίσει. Μια καλή κυρία που με βοηθούσε κάποτε στις δουλειές τα είχε ψεκάσει με άζαξ για τα άλατα και τα είχε κάνει λαμπίκο κάποτε. Τώρα που θα έπρεπε να ξαναγίνουν έχω το μικράκι στο σπίτι και δεν θέλω να εισπνέει τέτοια καθαριστικά. Καμιά άλλη ιδέα? να σημειώσω ότι ατμοκαθαριστές κτλ δεν έχω.

Νομιζω πως θα χρειαστείς "βοήθεια" από τέτοιους είδους σκληρό καθαριστικό :(. Αν τελικά το αποφασίσεις, πες μου να σου πω πρόταση.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε? Εγώ έχω λίγο μπουκωμένη μυτούλα, αλλά οκ! Έφιαξα κ εγώ μαλλί (Ειρήνη μεγιά το νέο μας λουκ!!). Σιδέρωσα κ έφτιαξα τα συρτάρια οπού βάζω πετσέτες κ σεντόνια. Δίπλωσα όλες τις πετσέτες ομοιόμορφα κ σέταρα τα σεντόνια, γιατί γινόταν μπάχαλο! Όταν σιδέρωνα, τα έβαζα χύμα κ για να τα βρω έκανα ανασκαφές... Τώρα χαίρομαι να τα βλέπω!! Κορίτσια, όταν στρώνεται το κρεβάτι, διπλώνεται κουβέρτες κ βάζετε κάλυμμα? Εγώ τα βγάζω στο μπαλκόνι να αεριστούν (όταν έχει καλό καιρό) κ τα ξανα στρώνω. Το πάπλωμα πιάνει όλο το κρεβάτι κ μου φαίνεται σαν κάλυμμα.Δεν ξέρω αν θεωρήται στρώσιμο, αλλά δεν έχω χώρο να αποθηκεύω κουβέρτες κ μου κάνει πρακτικό.

Με γεια σου κοριτσάκι μου! Ωραία ειναι?

Για το κρεβάτι που λες, επέλεξε το γρηγοροτερο. Ειναι μια καθημερινή δουλειά η οποία είναι αμαρτία να σου τρώει πολυ χρόνο!

Εγώ χρησιμοποιώ μόνο το πάπλωμά μας οπότε με μία κίνηση το στρώνω και ευτυχώς δεν θέλει πολλά-πολλά! ;)

777885dugw57gt25.gif

Με γεια σου κοριτσάκι μου! Ωραία ειναι?

Για το κρεβάτι που λες, επέλεξε το γρηγοροτερο. Ειναι μια καθημερινή δουλειά η οποία είναι αμαρτία να σου τρώει πολυ χρόνο!

Εγώ χρησιμοποιώ μόνο το πάπλωμά μας οπότε με μία κίνηση το στρώνω και ευτυχώς δεν θέλει πολλά-πολλά! ;)

κ εγώ έτσι πιστεύω, πρακτικό κ γρήγορο! Έχει φαγωθεί η μαμά μου να μου δώσει ένα κουβερλί που μου έχει πάρει κ όταν της λέω ότι δεν το χρειάζομαι κ μόνο χώρο στο συρτάρι θα πιάνει με κοιτάει σαν ufo!!

Στο μαλλί, είχα ανταύγειες κ τώρα τα έβαψα όλα καστανόξανθα κ λίγο κούρεψα τις άκρες.Δεν έκανα μεγάλη αλλαγή, αλλά έστω κ αυτή η μικρή, μου άρεσε! Το καλοκαίρι ξανά ανταύγειες..

Και για τα κορίτσια μου, που τους αρέσουν οι φωτογραφίες, σας βάζω την καθημερινή, πλαστική, τσαντούλα μου για τα πέρα-δώθε, ώστε να μην γεμίζω πλαστική σακούλα:

P2031041-1.jpg

P2031040-1.jpg

777885dugw57gt25.gif

Και τώρα που είπα τον πόνο μου, ας περάσω στο παρασύνθημα:

Τα πλακάκια μου στην κουζίνα κατά σημεία στους αρμούς έχουνε μαυρίσει. Μια καλή κυρία που με βοηθούσε κάποτε στις δουλειές τα είχε ψεκάσει με άζαξ για τα άλατα και τα είχε κάνει λαμπίκο κάποτε. Τώρα που θα έπρεπε να ξαναγίνουν έχω το μικράκι στο σπίτι και δεν θέλω να εισπνέει τέτοια καθαριστικά. Καμιά άλλη ιδέα? να σημειώσω ότι ατμοκαθαριστές κτλ δεν έχω.

να σου πω να δοκιμασεις κατι που εκανα και εγω στη δικια μου κουζινα

εβαλα σες μπωλ σοδα και ξυδι λευκο και πηρα μια παλια οδοντοβουρβα το εκανα ενα περασμα στην αρχη και μετα απο 2-3 λεπτα το ετριψα με την οδοντοβουρτσα τα δικα εγιναν καταλευκα αφου τα κοιταγα και ηταν λες και εβαλα καινουργια ελπιζω να βοηθησα και να μη χρειαστει να βαλει βαρια απορυππαντικα δοκιμασε το παντως αξιζει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

καλε δε σας χαιρετισα ντροπη μου

τι μου κανετε κοριτσακια μου εμεις μια χαρα εμενα το σπιτακι μου εχει μεινει αφανταστα τακτοποιημενο και με δυο κινησεις ακριβως ειναι ολα τελεια το μονο που παραμελησα τις τελευταιες μερες με το κρυο και τωρα θα τραβαω τα μαλλια μου ειναι τα απλυτα που πρεπει να πλυνω και τα ασιδερωτα που θα μαζευτουν λλα τι να κανουμε θα περασε κι αυτο και μετα θα ειναι ολα τελεια

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

κ εγώ έτσι πιστεύω, πρακτικό κ γρήγορο! Έχει φαγωθεί η μαμά μου να μου δώσει ένα κουβερλί που μου έχει πάρει κ όταν της λέω ότι δεν το χρειάζομαι κ μόνο χώρο στο συρτάρι θα πιάνει με κοιτάει σαν ufo!!

Στο μαλλί, είχα ανταύγειες κ τώρα τα έβαψα όλα καστανόξανθα κ λίγο κούρεψα τις άκρες.Δεν έκανα μεγάλη αλλαγή, αλλά έστω κ αυτή η μικρή, μου άρεσε! Το καλοκαίρι ξανά ανταύγειες..

Εδώ προσπαθούμε να λιγοστέψουμε τα καθημερινά μας και η μάνα θέλει να σου δώσει και... φρου-φρου???!!!! :eek::lol: Α πα πα πα!!!

Με γεια κοριτσάκι μου!!!!! Με γεια η αλλαγή! :P

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα Parents Housewives :)

Τα δικά μου κέφια είναι λίγο στα πατώματα σήμερα...και απλά μετράω ώρες αντίστροφα για να πάω σπιτάκι μου...στα παιδάκια μου...

Κάνε μας δύο αγάπη... να μαστε σετάκι.... :(

Και κάτι άσχετο: αν θέλεις φτηνά ριχτάρια που δεν θα αγχωνεσαι για το αν θα πάθουν τίποτα, ρίξε μια ματιά στα... Jumbo.

Πήρα πέρσι 3 (πολύ μεγάλο μέγεθος, δύο για 4θέσιο και ένα για 2θέσιο) για τους καναπέδες μου σε χοντρή πλέξη, βαρύ που δεν κουνιέται και χαλάει εύκολα σε κόκκινο χρώμα με χρυσές πλέξεις. Καταπληκτικό και πολύ φτηνά. Ασε που τα βάζω στο πλυντήριο και δεν παθαίνουν τίποτα. Δεν το περίμενα απο τα jumbo! :D

777885dugw57gt25.gif

να σου πω να δοκιμασεις κατι που εκανα και εγω στη δικια μου κουζινα

εβαλα σες μπωλ σοδα και ξυδι λευκο και πηρα μια παλια οδοντοβουρβα το εκανα ενα περασμα στην αρχη και μετα απο 2-3 λεπτα το ετριψα με την οδοντοβουρτσα τα δικα εγιναν καταλευκα αφου τα κοιταγα και ηταν λες και εβαλα καινουργια ελπιζω να βοηθησα και να μη χρειαστει να βαλει βαρια απορυππαντικα δοκιμασε το παντως αξιζει

Ανακατεύεις σόδα και ξύδι χωρίς νερό?

Λέτε να πρέπει να τα ξαναπλύνω τα ρούχα? θα έχουν μείνει πάνω από οχτώ ώρες μέσα στο πλυντήριο.:rolleyes:

Aνοίγεις πλυντήριο...βγάζεις ρούχα...

οπτικός έλεγχος αν υπάρχουν στίγματα... Υπάρχουν... τα ξαναπλένεις...

Δεν υπάρχουν...

Έλεγχος για περίεργες μυρωδιές... Υπάρχουν... μαλακτικό και ξέβγαλμα ρούχων...

Δεν υπάρχουν...

Τη λεκάνη παραμάσχαλα και καλό άπλωμα... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Πήρα πέρσι 3 (πολύ μεγάλο μέγεθος, δύο για 4θέσιο και ένα για 2θέσιο) για τους καναπέδες μου σε χοντρή πλέξη, βαρύ που δεν κουνιέται και χαλάει εύκολα σε κόκκινο χρώμα με χρυσές πλέξεις. Καταπληκτικό και πολύ φτηνά. Ασε που τα βάζω στο πλυντήριο και δεν παθαίνουν τίποτα. Δεν το περίμενα απο τα jumbo! :D

Για να μην κουνιέται στους δικούς μου...θα το πιάσω με συραπτικό στις άκρες... lol

Δεν θέλω κάτι βαρύ...έχω ένα μπορντό χειμωνιάτικο...και ένα πορτοκαλί-πράσινο, ελαφρύ για πιο καλοκαιρινό...αλλά μου έκατσε να πάρω κάτι "ανοιξιάτικο"...να ελαφρύνει ο χώρος...

Αλλά Jumbo θα πάω γιατί έχω υποσχεθεί στον μεγάλο οπότε σίγουρα θα τσεκάρω...

beSZp2.pngdsR5p2.png

καλε δε σας χαιρετισα ντροπη μου

τι μου κανετε κοριτσακια μου εμεις μια χαρα εμενα το σπιτακι μου εχει μεινει αφανταστα τακτοποιημενο και με δυο κινησεις ακριβως ειναι ολα τελεια.

Πολλά μπράβο! Αυτος ειναι και ο στόχος μας. Να το φτάσουμε σε ένα επίπεδο που με ένα ψιλο-μάζεμα να δείχνει τακτοποιημένο και να παραμένουμε ήρεμες! :-P

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι ξερω οτι θα μου βαλεις τις φωνες με αυτα που θα σου γραψω.Σημερα επειτα απο παααααααρα πολυ καιρο περιποιηθηκα το προσωπο μου με προιοντα ακριβοπληρωμενα απο το Λαμπρο εδω και μηνες.Οπως βλεπεις εχω αφησει το <κουφαρακι μου> εντελως απεριποιητο.ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΘΑ Τ ΑΝΤΕΞΩ.

Κοριτσακια μου συγνωμη ξεχασα να σας χαιρετησω.Σημερα εχουμε εξοδο με τον αντρουλη μου <κοπη πιτας της δουλειας του>επειτα απο παρα πολλους μηνες.Απο δουλειες τιποτα.Κι αυριο μερα ειναι

Kαλημέρα Parents Housewives :)

Τα δικά μου κέφια είναι λίγο στα πατώματα σήμερα...και απλά μετράω ώρες αντίστροφα για να πάω σπιτάκι μου...στα παιδάκια μου...

sofiapar...θα συμφωνήσω απολύτως...έχουμε πάρα πολλά ρούχα....και το διαπίστωσα με εμάς και τη μικρή μου...ο Αλέξης καθότι αγοράζουμε ρούχα ανά σαιζόν τον κρατάω σε λογικά επίπεδα...αλλά με τη μικρή έπαθα πλάκα...το laundry bag γεμάτο ασφυκτικά και συρτάρια, ντουλάπα τίγκα!!! Έπαθα... το καλό είναι ότι τα περισσότερα είναι δανεικά οπότε με την αλλαγή εποχής έχουμε πάλι φύγε εσύ - έλα εσύ... Επίσης, θεωρώ ότι τα κοριτσάκια έχουν γενικότερα περισσότερα ρούχα...φούστες, φορέματα, παντελόνια, κολλάν...κλπ κλπ κλπ

Ενώ τα αγοράκια είναι πιο απλά... :)

To δικό μου σεσουάρ....απλά έπιανε χώρο...ώσπου έπεσε...έσπασε...και τέλος...

Τώρα με τα παιδιά και το κολυμβητήριο σκέφτομαι να πάρω ένα μικρό, απλό και φορητό...

οπότε δεν μπορώ να προσφέρω βοήθεια και συμβουλές...

φιλάκιααααα

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ εγω για τα παιδια απο τη μερα που γεννηθηκαν εχω αγορασει ελαχιστα.Για το Φιλιππο μου δινει η νονα του που εχει απο το γιο της.Για τη Μαρια μου ομως μου δινουν απο 4 μεριες .Και επειδη ειναι αρκετα αδυνατη πολλα τα φυλαω για αργοτερα.Οποτε χαμος απο ΡΟΥΧΟΜΑΝΙ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...