Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ & EASY LIVING

Κοριτσάκια μου,

Ενας πολύ-πολύ απλός κανόνας που ακολουθώ πάντα, τα τελευταία χρόνια, είναι ο... προγραμματισμός!

Με τον προγραμματισμό έχω σωθεί άπειρες φορές και έχω κρατήσει το σπίτι, αλλά κυρίως, τα νεύρα μου σε καλή κατάσταση! ;)

Προγραμματίστε λοιπόν. Και όταν λέω προγραμματίστε δεν εννοώ με χαρτί και μολύβι και με τη στενή όρια του όρου, να καταπιεστείτε!

Εννοώ, προγραμματίστε στο μυαλό σας. Και προγραμματίστε όταν δεν χρειάζεται κάτι να το κάνετε αμάν και ντε, όταν δεν πιέζεστε, όταν είστε ας πούμε πιο χαλαρή.

Μερικά απλά παραδείγματα:

- Όταν είναι χειμώνας και "ανοίγει" λίγο ο καιρός, βάλτε ένα μικρό πλυντήριο με τα κασκώλ, σκούφους, γάντια. Μην περιμένετε να έρθει πάλι το κρύο και να είναι όλα βρώμικα. Θα εκνευριστείτε.

- Όταν περιμένετε να έχετε δύσκολο πρόγραμμα για τις επόμενες 3-4 μέρες. Προγραμματίστε από πριν ένα πολύ απλό πρόγραμμα φαγητού με ζυμαρικά, πατατούλες και γενικότερα φαγητά που γίνονται γρήγορα χωρίς επιπλέον ταλαιπωρία.

- Αφού πας στο σούπερ μάρκετ, μην βαρεθείς να περιμένεις στην ουρά. Καλύτερα να ξοδέψεις 7-8 λεπτά στην αναμονή παρά να χρειαστεί να ξαναπάς!

Μερικά απλά παραδείγματα του προγραμματισμού. Προγραμματίστε στο μυαλό σας και βάση των δικών σας οικογενειακών αναγκών και κερδίστε χρόνο!

Μην περιμένετε την "ανάγκη" να έρθει και να πρέπει να κάνετε κάτι γιατί τότε σίγουρα θα πιεστείτε, σίγουρα θα εκνευριστείτε και σίγουρα δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε...;)

Συμφωνώ,συμφωνώ!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hellooo Girlsss!!

Με αφορμη την αρχηγο Ειρηνη και τα μαλλια της [με γεια ))] θελω να ρωτησω κατι ασχετο, αλλα καθε βοηθεια δεκτη!!

Καηκε που λετε το σεσουαρ μου :(

Ξερει να μου πει καποια καμια μαρκα καλη, να παω αυριο να αγορασω, γιατι εχω και αρραβωνες το βραδυ και δεν μπορω να παρουσιαστω ετσι!!!!????

Ευχαριστώ κουκλί μου!!!

Κοίτα, νομίζω πως πρέπει να το "πιάσεις" από την χρήση που κάνεις.

Αν το χρησιμοποιείς μια στο τόσο για λίγο, πάρε ενα πιστολάκι της "σειράς" να κάνεις και οικονομία.

Αν πάλι το χρησιμοποιείς, καλύτερα να επενδύσεις σε ένα καλό πιστολάκι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αλλά και σου κρατήσει χρόνια.

Εγώ, δεν κάνω μεγάλη χρήση αλλά έχω αγοράσει επαγγελματικό πιστολάκι γιατί θέλω να είναι καλής ποιότητας (μερικές φορές με πιάνει και θέλω να κάνω τη δουλειά μου σωστά!). Το αγόρασα πριν 3-4 χρόνια, είναι της μάρκας ceriotti περίπου 60?, αν θυμάμαι καλά. Σκεφτείτε πως το παλιό μου πιστολάκι το είχα περί τα 10 χρόνια!

777885dugw57gt25.gif

Viki, θυμάσαι περίπου τιμή;

γυρω στο 20αρικο αλλά έχει αρκετή ποσότητα. Συμβουλέψου και τον φαρμακοποιό σου όμως. Εμάς ο γιατρός έκζεμα είχε πει τότε και πρώτα μας έδωσε μια φαρμακευτική αλοιφή και τίποτα. Με αυτήν εξαφανίστηκε. Είχε και φαγούρα το παιδί και ανακούφιζε και εκεί.

Atropel έχω και εγώ σπίτι...γιατί η μικρή κάποια στιγμή είχε ξερή επιδερμίδα και κάτι σαν ατοπική δερματίτιδα...δεν ξέρω όμως να κάνει κάτι για τα εκζέματα...

Μια και έδωσες όμως την ιδέα...και αφού η μικρή δεν την χρειάζεται πλέον...

η Αtropel στολίζει την κουζίνα μου... :)

μα, το έκζεμα δερματίτιδα είναι. Το είχα ψάξει πολύ τότε με την περίπτωση της κόρης μου. Ξεκινώντας βέβαια εκφράζοντας όλες τις απορίες μου στο γιατρό. Για του λόγου το αληθές:http://www.dermatology.svhm.org.au/Skin%20Ed/MCH%20Translations/Translations/Greek%20%20translation/GREEK%20hand%20dermatitis.pdf

γυρω στο 20αρικο αλλά έχει αρκετή ποσότητα. Συμβουλέψου και τον φαρμακοποιό σου όμως. Εμάς ο γιατρός έκζεμα είχε πει τότε και πρώτα μας έδωσε μια φαρμακευτική αλοιφή και τίποτα. Με αυτήν εξαφανίστηκε. Είχε και φαγούρα το παιδί και ανακούφιζε και εκεί.

viki, ευχαριστώ! :)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!:P

Εχθές δεν έκανα ΤΊΠΟΤΑ:tongue::tongue::tongue:

Τα παιδάκια μου πήγαν μετά το σχολείο κατευθείαν στην γιαγιά τους, κι εγω χαλάρωσα τόοοοοσο πολυ!!!!

Μόνο ένα πλυντήριο έβαλα το βράδυ. Αλλα το πρωι δεν πρόλαβα να το απλώσω, με πλάκωσε το πάπλωμα:lol:

Λέτε να πρέπει να τα ξαναπλύνω τα ρούχα? θα έχουν μείνει πάνω από οχτώ ώρες μέσα στο πλυντήριο.:rolleyes:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Χειμωνιάτικη καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εγώ ασχολούμαι με το σπίτι, γιατί το απόγευμα δουλεύω.

- Ψευτομάζεψα

- Έστρωσα κρεβάτια

- Άλλαξα ριχτάρια (από κόκκινο-χρυσό, σε καφέ-χρυσό) και ανανεώθηκε όλο το σαλόνι μου.

- Εβαλα πλυντήριο πιάτων

- Απλωσα το νυχτερινό πλυντήριο ρούχων

Σας αφήνω για την ώρα.

Εχω να βάλω σκούπα, να σφουγγαρίσω... έχω αρκετές δουλίτσες να κάνω σήμερα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Λέτε να πρέπει να τα ξαναπλύνω τα ρούχα? θα έχουν μείνει πάνω από οχτώ ώρες μέσα στο πλυντήριο.:rolleyes:

Μόνο αμα δεις κάτι πράσινα παράσιτα να φυτρώνουν πάνω στα ρούχα!!! :mrgreen::lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα νοικοκυροκόριτσα!

Χθες εκανα τελικά αυτό που είπα,έφτιαξα ενα μερος της μεγάλης ντουλάπας (σχεδόν 4 μέτρα)που εχω στην κρεβατοκάμαρά μου και συγκεκριμένα τους χώρους που έχω τα δικά μου ρούχα.Τα υπόλοιπα μέρη της ντουλάπας τα είχα κάνει άλλη φορά κι ευτυχώς εχουν μείνει τακτοποιημένα.Εχω κάνω αυστηρή σύσταση στον αντρούλη μου...

Μου εκανε τρομερή εντύπωση που με την τακτοποίηση,εκεί που εδειχνε να εχουν φρακάρει τα πάντα,εξοικονομηθηκε και χωρος.Αυτή τη φορά όμως την εφτιαξα με προγραμμα.Δηλαδή σε άλλη στοίβα οι μπλούζες οι πιο καθημερινές,σε άλλη στοίβα οι πιο καλές,αλλού εκείνες που δεν μου κάνουν(ακόμα) κ.ο.κ

Κρεμασα δίπλα δίπλα τα παντελόνια, δίπλα δίπλα τις φούστες...Η αληθεια είναι ότι είχα να βάλω τάξη από την εποχή της εγκυμοσύνης εκεί μέσα

Μου έχει μείνει άλλο ένα φύλλο,όπου κάτω έχω κάποια φορεματα και γενικά καλοκαιρινά ρούχα και πάνω κάποια χειμωνιάτικα που δεν εχω πολυφορεσει και λόγω κιλών και μιας και λόγω μωρού δεν πολυκυκλοφορω

Πάντως το κομματι που εφτιαξα χθες ηταν από τα πιο δύσκολα...

Σας ζαλισα,αλλά εχω ενθουσιαστεί!

Λοιπόν έχω βαρεθεί να πλένω-απλώνω-σιδερώνω σεντόνια.

Είναι το δικό μας το κρεββάτι σύν ένα διπλό ακομα που ξαπλώνει καμιά γιαγιά, κάθε εβδομάδα ΝΑ η στοίβα. Στο μεταξύ έχω κάποια σεντόνια που σχεδόν δεν τσαλακώνουν και κάποια άλλα που γίνονται πλισέ. Τα έχω χρόνια και δεν θυμάμαι ούτε μάρκα ούτε τίποτα, αλλά δεν γίνεται να στρώνω μόνο αυτά, τα βαριέμαι...

Και τώρα που είπα τον πόνο μου, ας περάσω στο παρασύνθημα:

Τα πλακάκια μου στην κουζίνα κατά σημεία στους αρμούς έχουνε μαυρίσει. Μια καλή κυρία που με βοηθούσε κάποτε στις δουλειές τα είχε ψεκάσει με άζαξ για τα άλατα και τα είχε κάνει λαμπίκο κάποτε. Τώρα που θα έπρεπε να ξαναγίνουν έχω το μικράκι στο σπίτι και δεν θέλω να εισπνέει τέτοια καθαριστικά. Καμιά άλλη ιδέα? να σημειώσω ότι ατμοκαθαριστές κτλ δεν έχω.

Διαφημίσεις

Δηλαδή σε άλλη στοίβα οι μπλούζες οι πιο καθημερινές,σε άλλη στοίβα οι πιο καλές,αλλού εκείνες που δεν μου κάνουν(ακόμα) κ.ο.κ

χα! κι εγώ έχω τέτοια στοίβα ;) ξες, με αυτές που δεν μου κάνουν (ακόμα)!

μπράβο για την ωραία ντουλάπα, εύγε!

Μου εκανε τρομερή εντύπωση που με την τακτοποίηση,εκεί που εδειχνε να εχουν φρακάρει τα πάντα,εξοικονομηθηκε και χωρος.

Αυτή τη φορά όμως την εφτιαξα με προγραμμα.Δηλαδή σε άλλη στοίβα οι μπλούζες οι πιο καθημερινές,σε άλλη στοίβα οι πιο καλές,αλλού εκείνες που δεν μου κάνουν(ακόμα) κ.ο.κ

Κρατώ αυτά τα δύο και ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πιασες το νόημα περιστεριδιο μου!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink::wink::wink:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε? Εγώ έχω λίγο μπουκωμένη μυτούλα, αλλά οκ! Έφιαξα κ εγώ μαλλί (Ειρήνη μεγιά το νέο μας λουκ!!). Σιδέρωσα κ έφτιαξα τα συρτάρια οπού βάζω πετσέτες κ σεντόνια. Δίπλωσα όλες τις πετσέτες ομοιόμορφα κ σέταρα τα σεντόνια, γιατί γινόταν μπάχαλο! Όταν σιδέρωνα, τα έβαζα χύμα κ για να τα βρω έκανα ανασκαφές... Τώρα χαίρομαι να τα βλέπω!! Κορίτσια, όταν στρώνεται το κρεβάτι, διπλώνεται κουβέρτες κ βάζετε κάλυμμα? Εγώ τα βγάζω στο μπαλκόνι να αεριστούν (όταν έχει καλό καιρό) κ τα ξανα στρώνω. Το πάπλωμα πιάνει όλο το κρεβάτι κ μου φαίνεται σαν κάλυμμα.Δεν ξέρω αν θεωρήται στρώσιμο, αλλά δεν έχω χώρο να αποθηκεύω κουβέρτες κ μου κάνει πρακτικό.

Kαλημέρα Parents Housewives :)

Τα δικά μου κέφια είναι λίγο στα πατώματα σήμερα...και απλά μετράω ώρες αντίστροφα για να πάω σπιτάκι μου...στα παιδάκια μου...

sofiapar...θα συμφωνήσω απολύτως...έχουμε πάρα πολλά ρούχα....και το διαπίστωσα με εμάς και τη μικρή μου...ο Αλέξης καθότι αγοράζουμε ρούχα ανά σαιζόν τον κρατάω σε λογικά επίπεδα...αλλά με τη μικρή έπαθα πλάκα...το laundry bag γεμάτο ασφυκτικά και συρτάρια, ντουλάπα τίγκα!!! Έπαθα... το καλό είναι ότι τα περισσότερα είναι δανεικά οπότε με την αλλαγή εποχής έχουμε πάλι φύγε εσύ - έλα εσύ... Επίσης, θεωρώ ότι τα κοριτσάκια έχουν γενικότερα περισσότερα ρούχα...φούστες, φορέματα, παντελόνια, κολλάν...κλπ κλπ κλπ

Ενώ τα αγοράκια είναι πιο απλά... :)

To δικό μου σεσουάρ....απλά έπιανε χώρο...ώσπου έπεσε...έσπασε...και τέλος...

Τώρα με τα παιδιά και το κολυμβητήριο σκέφτομαι να πάρω ένα μικρό, απλό και φορητό...

οπότε δεν μπορώ να προσφέρω βοήθεια και συμβουλές...

φιλάκιααααα

beSZp2.pngdsR5p2.png

Nirma, μια φορά που μου είχαν ξεμείνει στο πλυντήριο, την άλλη μέρα σαν να μου μύριζαν λίγο κ τα έβαλα στο πρόγραμμα για ξέβγαλμα. Τώρα να ξανακάνεις ολόκληρη πλύση, νομίζω κρίμα είναι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...