Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κοριτσια για τα εκζέματα κάποια στιγμή που είχε βγάλει η κόρη μου της πέρασε με την atropel της frezyderm με επάλειψη 2 φορες την ημέρα. είναι σούπερ ενυδατική και ''αθώα''. κάνει δουλειά. Την προτείνω σε περίπτωση που δεν επισκεφτείτε γιατρό. Εμάς ο παιδίατρος την χορήγησε.

Atropel έχω και εγώ σπίτι...γιατί η μικρή κάποια στιγμή είχε ξερή επιδερμίδα και κάτι σαν ατοπική δερματίτιδα...δεν ξέρω όμως να κάνει κάτι για τα εκζέματα...

Μια και έδωσες όμως την ιδέα...και αφού η μικρή δεν την χρειάζεται πλέον...

η Αtropel στολίζει την κουζίνα μου... :)

Για τα χεράκια με το έκζεμα δύο πρακτικές συμβουλές που εφαρμόζω φέτος και σώθηκα (πέρσι το δεξί μου χέρι δε βλεπόταν αναμνηστικό των απολυμαντικών ΜΕΝΝ που νοσηλεύτηκε ο μικρός μου όταν γεννήθηκε)

ΓΑΝΤΙΑ! ΠΑΝΤΟΥ! (ειδικά όταν έχει παιχνίδι με νερά, αλλά και στο κρύο).

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ. Μόνο. Ούτε κορτιζόνες ούτε τίποτα.

Εγώ πάντως δεν μπορώ να κάνω δουλειές ή το οτιδήποτε με γάντια...

είμαι καταστροφή όταν φοράω γάντια...τα μόνα που χρησιμοποιώ είναι τα μίας χρήσης σε σπάνιες περιπτώσεις στην κουζίνα...π.χ. καθάρισμα καλαμαριών, σουπιών κλπ

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααααα μπορείς .....ταχτοποίησε τα όλα και καθίστε όλη η οικογένεια στον καναπέ , μην τρώτε , μην αναπνέετε και όλα θα μείνουν όπως τα ταχτοποίησες .... Επίσης η καλύτερη πρόταση που έχω να σου κάνω Georgina μου είναι να τα κάνεις όλα και να βγείτε έξω όλοι μαζί βολτίτσα και όταν επιστρέψεις θα τα δεις όλα έτσι για κάποια δευτερόλεπτα και μετά φτου ξανά απ' την αρχή ...τσάντες , μπουφάν , ρούχα κ.τ.λ.
Συμφωνω!!!Σε αυτά τα σπίτια,αν υπάρχουν λεμε,δεν υπάρχουν παιδιά η αν υπάρχουν βρίσκονται μονο μπροστά σε μία οθόνη...δεν υπάρχουν άντρες ανοικοκύρευτοι...και προφανώς υπάρχει πάντα μία γυναίκα να τακτοποιεί και να καθαρίζει...οπότε κάνε όνειρα!:|:neutral:Εδώ που τα λέμε΄πάντως ζήλεψα το απόλυτα ομοιόμορφα τακτοποιημένο ψυγείο!;)

To ξέρω ότι δεν είναι εφικτό...θεωρώ ότι αυτά τα σπίτια είναι καθαρά σπίτια για φωτογράφιση...

έχει περάσει ένα επιτελείο έχει φτιάξει τα πάντα και μετά απλά τραβάμε φωτογραφίες...

Έχετε δει τα σπίτια που ετοιμάζει ο Σούλης και η Φειδά....πριν μπει η οικογένεια είναι όλα τέλεια και στη θέση τους και οργανωμένα και ξεκούραστα στο μάτι...

Εγώ θέλω να δω τα πλάνα μετά το πρώτο 10ημερο πως έχει καταλήξει η κατάσταση...

Θεωρώ όμως ότι το σπίτι σου πρέπει να το ζεις...και να το απολαμβάνεις!!!

Και φυσικά όπως είπε η Χρύσα... σε αυτά τα σπίτια ή δεν υπάρχουν παιδιά ή η νταντά τα κρατάει σε 1 δωμάτιο και μετά μαζεύει το χάος...

Τώρα που είπα χάος...νομίζω ότι πρέπει να μαζέψω τη σκηνή από το σαλόνι και να την ξαναβγάλω σε κανα μήνα... θέλει μελέτη και προσεκτικό χειρισμό το θέμα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

στα πράκτικερ είδες?

http://www.praktiker.gr/Product/rixtari-senil-monoxromo-se-diafores-apoxroseis-diastaseis-11739?catNavId=360

και πρέπει να έχει αρκετή ποικιλία.

Δεν είδα γιατί δεν έχω κάποιο κοντά μου....αλλά θα το βάλω στο πρόγραμμα και θα κάνω μία βόλτα....ευχαριστώ!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Σήμερα δούλευα νωρίς το πρωί. Μετά ηρθε η κομμωτρια μου και με έκανε ξανθιά...ξανθιά όμως!!! ;) Αχ... ο άντρας μου πάλι θα με κοιτάει με απορία (κάθε 3 και λίγο τ αλλάζω...) αλλά εγώ ανέβηκα πολύ! Καλέ... φτού μου!!! :lol::lol::lol::lol:

Mε γεια το νέο look....

Καλό κουράγιο στον σύζυγο...που δεν ήξερε...δεν ρώταγε για το που έμπλεξε...

Η απορία μου είναι τι λέει ο Ανδρέας για όλα αυτά και με τι μαλλί σε προτιμά αυτός...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Χαιρετω τις χαρωπες νοικοκυρουλες και σας λεω οτι επιτελους ΣΙΔΕΡΩΣΑ:P:pΜιλαμε δεν αφησα τιποτα ασιδερωτο.Ευτυχως βεβαια η αδερφη μου τακτοποιουσε με τα μικρα τα παιχνιδια τους στο δωματιο και ετσι τα καταφερα.Η απορια της ηταν η εξης<Καλα με τοσα ρουχα ασιδερωτα τι φορουσατε?>Κι ομως ειχαμε.Ρε κοριτσια μηπως παραεχουμε πολλα ρουχα:?:Βεβαια τα απλυτα εχουν μαζευτει αλλα δε με νοιαζει.Τζωρτζινακι μου γεια:D

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! :P

Τι κρύο και σήμερα?? Τα χω παίξει η γυναίκα... και δούλευα.. μπρρρρ!!!:rolleyes:

Δούλευα, μαζευτήκαμε, ο άντρας μου πήρε τον μικρό από το σχολείο, μέχρι να έρθουν εγώ μαγείρεψα... τώρα λιγακι χαλαρώνω για κανα 10λεπτο και να ξεκινήσω διάβασμα με τον μικρούλη.... :rolleyes:

Επανέρχομαι! ;)

777885dugw57gt25.gif

Χαιρετώ την ξανθιά πλέον αρχηγό κι όλα τα όμορφα κορίτσια!!

Χαθηκα αλλά σας διαβαζω καθημερινά

Εχει ο μικρός μου ίωση γαστρεντερίτιδας,που την κόλλησε από τον μπαμπά του,κι εχω δυο μωρά στο σπίτι να νταντεύω.Ακύρωσα όλα μου τα ιδιαίτερα για να προσεχω τα αγόρια μου.Εχω λίγο ξενύχτι κι αρκετά πλυσιματα-σιδερωματα με ενα πλυντήριο που υπολειτουργεί και το βαζω μισογεματο να πλύνει για να μην κλαταρει

Κατα τ'αλλα καλά...

Σήμερα λέω να συνεχίσω την οργάνωση της ντουλάπας μου

Οσο για το σπίτι γίνεται χαμός,αλλά είναι λογικό λόγω ειδικών συνθηκών.

Φιλάκια

Hellooo Girlsss!!

Με αφορμη την αρχηγο Ειρηνη και τα μαλλια της [με γεια ))] θελω να ρωτησω κατι ασχετο, αλλα καθε βοηθεια δεκτη!!

Καηκε που λετε το σεσουαρ μου :(

Ξερει να μου πει καποια καμια μαρκα καλη, να παω αυριο να αγορασω, γιατι εχω και αρραβωνες το βραδυ και δεν μπορω να παρουσιαστω ετσι!!!!????

Mε γεια το νέο look....

Καλό κουράγιο στον σύζυγο...που δεν ήξερε...δεν ρώταγε για το που έμπλεξε...

Η απορία μου είναι τι λέει ο Ανδρέας για όλα αυτά και με τι μαλλί σε προτιμά αυτός...

Εσύ αγάπη με ξέρεις και από τα 18 μου... κάτι ξέρεις περισσότερο! :tongue:;)

Ευχαριστώ G μου!

Ο μικρούλης είναι του διπλωματικού σώματος... δεν υπάρχει το παιδί! Μιλάμε για την απόλυτη διπλωματία. Τα προσέχει όλα... ΜΑ ΟΛΑ βρε παιδιά και πάντα είναι με την καλή κουβέντα στο στόμα!

Μου λέει:

- Α μαμά μου είσαι κούκλα!!!

- Μανουλίτσα μου τι κούκλα είσαι!!!!

Οτιδήποτε και αν κάνω! Αν ντυθώ λίγο καλύτερα... μόλις βαφτώ... μόλις αλλάξω το μαλλί.... το πιάνει στον αέρα...

Ελπίζω και πιστεύω κάποια μέρα να κάνει μια γυναίκα πολύ ευτυχισμένη (και αρκετές άλλες μέχρι τότε!!!! :lol::lol::lol: )

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας, κοριτσάκια!

Χριστιάνα, δυστυχώς, δεν ξέρω να σε βοηθήσω :?.

Περιστερόπουλο, περαστικά σας, μωρέ!

Κική, η κεραλοιφή δρα και θεραπευτικά και με καλά αποτελέσματα,όσον ασφορά τα γάντια,επειδή και εγώ τα χρησιμοποιούσα,μπορείς να πάρεις γάντια χωρίς πούδρα.Είναι λίγο πιο ακριβά αλλά αξίζει το κόπο!:wink:

Δυστυχώς, Χρυσάκι, το budget στη δουλειά αυτόν τον καιρό δεν δικαιολογεί ούτε ευρώ παραπάνω από τα απολύτως απαραίτητα. Πάντως, σ' ευχαριστώ, θα το κοιτάξω για το σπίτι, αν και, κι εγώ όπως η Georgina, στο σπίτι χρησιμοποιώ γάντια μόνο για να καθαρίσω την λεκάνη της τουαλέτας και στην κουζίνα, στο πλύσιμο-καθάρισμα ψαριών, θαλασσινών και κοτόπουλου. Για όλες τις υπόλοιπες δουλειές δεν με βολεύουν καθόλου τα γάντια, οπότε καλά να πάθω :-(.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Χαιρετώ την ξανθιά πλέον αρχηγό κι όλα τα όμορφα κορίτσια!!

Χαθηκα αλλά σας διαβαζω καθημερινά

Εχει ο μικρός μου ίωση γαστρεντερίτιδας,που την κόλλησε από τον μπαμπά του,κι εχω δυο μωρά στο σπίτι να νταντεύω.Ακύρωσα όλα μου τα ιδιαίτερα για να προσεχω τα αγόρια μου.Εχω λίγο ξενύχτι κι αρκετά πλυσιματα-σιδερωματα με ενα πλυντήριο που υπολειτουργεί και το βαζω μισογεματο να πλύνει για να μην κλαταρει

Κατα τ'αλλα καλά...

Σήμερα λέω να συνεχίσω την οργάνωση της ντουλάπας μου

Οσο για το σπίτι γίνεται χαμός,αλλά είναι λογικό λόγω ειδικών συνθηκών.

Φιλάκια

Ωχ.... :(:(:( περαστικά βρε πουλί μου.... περαστικά στο περιστερόνιο!

Μην ζορίζεσαι κοριτσάκι μου. Οταν υπάρχουν ειδικές συνθήκες, μη ζορίζεις και το καημένο κουφαράκι σου! Σιγά-σιγά. Φρόντισε τους αρρώστους σου και τον εαυτό σου που φροντίζει τους πάντες! Ασε το σπίτι! Οταν ηρεμίσεις λίγο! Μην ξεχνάς: με ένα "ντου" θα το φέρεις βόλτα! Τωρα προέχουν άλλα!

Περαστικά!!!!

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολυ ματάκια!!!!!!!!!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Εσύ αγάπη με ξέρεις και από τα 18 μου... κάτι ξέρεις περισσότερο! :tongue:;)

Ευχαριστώ G μου!

Ο μικρούλης είναι του διπλωματικού σώματος... δεν υπάρχει το παιδί! Μιλάμε για την απόλυτη διπλωματία. Τα προσέχει όλα... ΜΑ ΟΛΑ βρε παιδιά και πάντα είναι με την καλή κουβέντα στο στόμα!

Μου λέει:

- Α μαμά μου είσαι κούκλα!!!

- Μανουλίτσα μου τι κούκλα είσαι!!!!

Οτιδήποτε και αν κάνω! Αν ντυθώ λίγο καλύτερα... μόλις βαφτώ... μόλις αλλάξω το μαλλί.... το πιάνει στον αέρα...

Ελπίζω και πιστεύω κάποια μέρα να κάνει μια γυναίκα πολύ ευτυχισμένη (και αρκετές άλλες μέχρι τότε!!!! :lol::lol::lol: )

Εχει να παραμυθιάσει αυτός γυναίκες...;);)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ & EASY LIVING

Κοριτσάκια μου,

Ενας πολύ-πολύ απλός κανόνας που ακολουθώ πάντα, τα τελευταία χρόνια, είναι ο... προγραμματισμός!

Με τον προγραμματισμό έχω σωθεί άπειρες φορές και έχω κρατήσει το σπίτι, αλλά κυρίως, τα νεύρα μου σε καλή κατάσταση! ;)

Προγραμματίστε λοιπόν. Και όταν λέω προγραμματίστε δεν εννοώ με χαρτί και μολύβι και με τη στενή όρια του όρου, να καταπιεστείτε!

Εννοώ, προγραμματίστε στο μυαλό σας. Και προγραμματίστε όταν δεν χρειάζεται κάτι να το κάνετε αμάν και ντε, όταν δεν πιέζεστε, όταν είστε ας πούμε πιο χαλαρή.

Μερικά απλά παραδείγματα:

- Όταν είναι χειμώνας και "ανοίγει" λίγο ο καιρός, βάλτε ένα μικρό πλυντήριο με τα κασκώλ, σκούφους, γάντια. Μην περιμένετε να έρθει πάλι το κρύο και να είναι όλα βρώμικα. Θα εκνευριστείτε.

- Όταν περιμένετε να έχετε δύσκολο πρόγραμμα για τις επόμενες 3-4 μέρες. Προγραμματίστε από πριν ένα πολύ απλό πρόγραμμα φαγητού με ζυμαρικά, πατατούλες και γενικότερα φαγητά που γίνονται γρήγορα χωρίς επιπλέον ταλαιπωρία.

- Αφού πας στο σούπερ μάρκετ, μην βαρεθείς να περιμένεις στην ουρά. Καλύτερα να ξοδέψεις 7-8 λεπτά στην αναμονή παρά να χρειαστεί να ξαναπάς!

Μερικά απλά παραδείγματα του προγραμματισμού. Προγραμματίστε στο μυαλό σας και βάση των δικών σας οικογενειακών αναγκών και κερδίστε χρόνο!

Μην περιμένετε την "ανάγκη" να έρθει και να πρέπει να κάνετε κάτι γιατί τότε σίγουρα θα πιεστείτε, σίγουρα θα εκνευριστείτε και σίγουρα δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε...;)

777885dugw57gt25.gif

Hellooo Girlsss!!

Με αφορμη την αρχηγο Ειρηνη και τα μαλλια της [με γεια ))] θελω να ρωτησω κατι ασχετο, αλλα καθε βοηθεια δεκτη!!

Καηκε που λετε το σεσουαρ μου :(

Ξερει να μου πει καποια καμια μαρκα καλη, να παω αυριο να αγορασω, γιατι εχω και αρραβωνες το βραδυ και δεν μπορω να παρουσιαστω ετσι!!!!????

Χριστιάνα έχω ένα της Βosch 2400w και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Έχει τεχνολογία ιόντων για να μην φριζάρουν τα μαλιά και αρκετά καλή φισούνα.Πολύ καλα είναι της Babyliss αλλά μπορείς να βρείς, σε καλές τιμές πια, και τα επαγγελματικά ,σε καταστήματα που πουλάνε είδη κομμωτηρίου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...