Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συντηρηση ενός σπιτιού 170τμ με τρεις ορόφους

Σοφία μου εγω σε νιώθω απόλυτα!Εχω ακριβώς το ίδιο σπίτι με όσα μέτρα, ορόφους, μπαλκόνια και παράθυρα αναφέρεις....μα πού το είχαμε το μυαλό μας κ πήραμε τέτοια σπίτια??Αυτό αναρωτιέμαι καμιά 10ρια φορές την ημέρα!!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Σοφία μου εγω σε νιώθω απόλυτα!Εχω ακριβώς το ίδιο σπίτι με όσα μέτρα, ορόφους, μπαλκόνια και παράθυρα αναφέρεις....μα πού το είχαμε το μυαλό μας κ πήραμε τέτοια σπίτια??Αυτό αναρωτιέμαι καμιά 10ρια φορές την ημέρα!!!

Eγω όταν εφτιαξα το σπιτι και ζητησα τόσα παράθυρα είχα γυναίκα για τις δουλειες κάθε 15 μέρες οπότε δεν με ενοιαζε....δεν σκέφτηκα όμως την ρημαδοκρίση που θα ερχοταν και θα εκοβα την καλή κυριούλα.

Τωραααα..αστα να βρωμίζονται!!!!

Με γεια Ειρηνη το μαλλί...καλωσήρθες στο κλάμπ

Καλημέρα και απο εμένα,

Συνεχίστε την καλή δουλεια και εγω θα είμαι εδώ να σας λέω τον πονο μου με την "υπεροχη" μεζονέτα μου με τα 18 παραθυρα και τις 5 βεράντες που δεν θελω ουτε να βλέπω.......!!!!!!

Καλώς ήρθες και καλώς σε βρήκαμε!!!

Μείνε κοντά μας, ελπίζω να βρεις παρηγοριά! ;)

Βρε παιδί μου... βρε κορίτσι μου... αυτό δεν ειναι σπίτι.. είναι της Δυναστείας και της Αλέξις το ταπεινό, πριν τίμιο :tongue: , χαμόσπιτο!

Ειλικρινά δηλαδή... μιλάμε για την ανείπωτη ταλαιπωρία... πως το παλεύεις αυτό το σπίτι βρε κοριτσάκι μου????!!!!!! :eek::eek:

777885dugw57gt25.gif

Mε γειά σου Ειρήνη!Ωραίο η αίσθηση της ανανέωσης και νομίζω πως θα αρέσει και στον άντρα σου?:wink::wink:

Ευχαριστώ Χρυσακο μου!

Τελικά... του άρεσαν!!! :twisted:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν σήμερα είχα δουλειά εκτός σπιτιού και έτσι μαγείρεψα πρωί-πρωί.Οταν γύρισα σπίτι το βρήκα έτοιμο αλλά κατα τ'άλλα γίνοταν χαμός!Τακτοποίησα τα υπνοδωμάτια,έκανα ένα ελαφρύ ξεσκόνισμα και σκούπισα με σουίφερ το πάτωμα σε αυτά.Έβαλα ένα πλυντήριο ρούχα, μάζεψα άλλο ένα,έβαλα χλωρίνη στις λεκάνες και σκούπισα με απολυμαντικό μπανιέρα και νιπτήρα.Τώρα το σπιτάκι μου είναι οκ!:-P

Καλή ξεκούραση κοριτσάκι μου!!!!

777885dugw57gt25.gif

Eγω όταν εφτιαξα το σπιτι και ζητησα τόσα παράθυρα είχα γυναίκα για τις δουλειες κάθε 15 μέρες οπότε δεν με ενοιαζε....δεν σκέφτηκα όμως την ρημαδοκρίση που θα ερχοταν και θα εκοβα την καλή κυριούλα.

Τωραααα..αστα να βρωμίζονται!!!!

Εγω ακόμα -από το υστέρημά μου - έχω γυναίκα κάθε 15 γιατί δεν μπορώ με τίποτα να τα φέρω βόλτα μόνη μου, είμαι και έγκυος. φαντάσου κόβω τόσα και τόσα λόγω οικονομικού κ αυτό το θεωρώ το νο1 απαραίτητο. Μεγάλο και δύσκολο σπίτι...ουφ....καλό μας κουράγιο...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

http://christinad-christinascorner.blogspot.com/2011/11/blog-post_09.html

http://christinad-christinascorner.blogspot.com/2011/05/blog-post_09.html

κι εδώ μερικές ιδέες για κρεμούλες έχω βάλει...

καλό μήνα κορίτσια!

Το site σου είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!

777885dugw57gt25.gif

Κι ομως εντελώς ταπεινο είναι αν διαιρεσεις το 170/3 ο κάθε όροφος είναι ουσιαστικα μικρός.

Συν ότι το ημιυπογειο το μισό είναι αποθηκη και wc οπότε ουσιαστικά 25τμ είναι εκμεταλλεύσιμα.

Απλα δεν καθαρίζεται και δεν οργανωνεται με τόσες σκάλες.

Σκέψου πόσα πράγματα μεταφερονται καθημερινα από τον εναν οροφο στον αλλο και πόσο δύσκολο είναι να τα ξαναπάς στην θέση τους.

Οι δε μικρές παίρνουν παιχνίδια απο τον εναν οροφο στον αλλο και ενίοτε για να μην κουράζονται τα πετάνε κι όλας απο τη μια σκάλα στην αλλη οπότε απο τον 1ο στο ημιυπόγειο μεταφέρονται σε χρονο ρεκορ.

Εχουμε καμμια λύση γι αυτο;;;;;;

Κι ομως εντελώς ταπεινο είναι αν διαιρεσεις το 170/3 ο κάθε όροφος είναι ουσιαστικα μικρός.

Συν ότι το ημιυπογειο το μισό είναι αποθηκη και wc οπότε ουσιαστικά 25τμ είναι εκμεταλλεύσιμα.

Σκέψου πόσα πράγματα μεταφερονται καθημερινα από τον εναν οροφο στον αλλο και πόσο δύσκολο είναι να τα ξαναπάς στην θέση τους.

Οι δε μικρές παίρνουν παιχνίδια απο τον εναν οροφο στον αλλο και ενίοτε για να μην κουράζονται τα πετάνε κι όλας απο τη μια σκάλα στην αλλη οπότε απο τον 1ο στο ημιυπόγειο μεταφέρονται σε χρονο ρεκορ.

Εχουμε καμμια λύση γι αυτο;;;;;;

Σε νιώθω πουλάκι μου... σε νιώθω... :(

Είναι απίστευτα δύσκολο να "μαζευτεί" τέτοιο σπίτι.

Το μόνο που θα μπορουσα να σκεφτώ, τώρα στα πρόχειρα, είναι πως αν ήμουν στη θέση σου, θα φρόντιζα να έχω το σπίτι τόσο μα τόσο οργανωμένο που τουλάχιστον τα παιχνίδια και διάφορα μικρο-εκνευριστικά που μεταφέρονται, να τα πέρναγα εντελώς στο ντούκου.

Προσπάθησε να οργανωθείς (σιγά-σιγά) όσο μπορείς ώστε να φτάσεις το σπίτι σου στο επίπεδο που παιχνίδια κλπ., να μην τα "βλέπεις" καν! Να νιώσεις πιο ήρεμη!

Οτι θες, εδώ είμαστε! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια ένα γρήγορο γεια κι από μένα (τρέεεεεεεχωωω λέμεεεεεε).

Για τα χεράκια με το έκζεμα δύο πρακτικές συμβουλές που εφαρμόζω φέτος και σώθηκα (πέρσι το δεξί μου χέρι δε βλεπόταν αναμνηστικό των απολυμαντικών ΜΕΝΝ που νοσηλεύτηκε ο μικρός μου όταν γεννήθηκε)

ΓΑΝΤΙΑ! ΠΑΝΤΟΥ! (ειδικά όταν έχει παιχνίδι με νερά, αλλά και στο κρύο).

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ. Μόνο. Ούτε κορτιζόνες ούτε τίποτα.

Για τις γεμιστές κοιλίτσες (πατουσίδιο ακούς; ) μόνο αμυγδαλέλαιο που είπε και η φίλη πιο πάνω κι ούτε μία ραγάδα για δείγμα. Επίσης όταν αφυδατώνεται πολύ το δέρμα χρειαζόμαστε περισσότερα λιπη στη διατροφή μας. Χιμήξτε στα αβοκάντο!

Κατά τα άλλα με κούρεψε ο καλός μου (χάλια είναι αλλά το ήξερα ότι θα γινόταν έτσι γιατί τα μακραίνω και είμαι στη φάση της υπομονής. ευτυχώς μακραίνουν γρήγορα και τα μαγικά του τα χεράκια θα με κάνουν άνθρωπο σύντομα).

Να αναφέρω ότι με τη διατροφή που κάνω κοντεύω τα κιλά που είχα στο Λύκειο. Σντόινγκ! Και ο στόχος δεν ήταν να αδυνατίσω........ Αλλάαααα με έχει φάει η κουζίνα.

Φιλιά συνεχίζω το τρέξιμοοοοοοοο!

Υ.Γ. Για το πολυεπίπεδο σπίτι. Μια φίλη είχε βάλει ψάθινα "κασελάκια" στις σκάλες και μάζευε εκεί τα ξέμπαρκα για να μην κυκλοφορούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όταν δε βαριόταν θανάσιμα έκανε διανομή....

sbxre6a2f.png

Ξανθομαλλούσα Ειρήνη, με γεια το μαλλί :)!

Δοκιμασε αμυγδαλοελαιο ...

Ειναι πολυ καλο και για τα ματια. Να βαζεις πριν ξαπλωσεις γυρω απο την περιοχη των ματιων.

:idea: Αμυγδαλέλαιο για την περιοχή γύρω από τα μάτια, ε; Και το σκεφτόμουν καιρό τώρα να ξεκινούσα να βάζω κάτι. Αυτό μάλλον πληροί όλα τα κριτήρια που είχα στο μυαλό μου. Ευχαριστώ, dimitrab!

Μπράβο Κική ,την έχεις εκπαιδεύσει από τώρα!Θα έχει αυτή ένα σπίτι λαμπίκο!Αυτή η νύφη να μείνει παρακαλώ στα αγόρια του καφέ!:P

Θα μου την προσέχετε, όμως, Χρυσάκι, ε; Δεν θα είστε αυστηρές πεθερούλες, ε; :lol:

Viki...και εγώ μαζί σου... όταν ο σύζυγος αναβαθμόστηκε στην mach 3 turbo... πήρα εγώ το παλιό mach 3το οποίο χρησιμοποιώ πάντα σε συνδυασμό με το Gilette gel του... χαχα

mach 3 turbo χρήστρια, παρακαλώ! Ο πρώην κάτοχός της είναι πλέον περήφανος γενειαφόρος, χιχι!

Να σου πω...να γνωριστούμε με τον δικό μου;;;

Ο δικός μου τα θέλει όλα στη σειρά τους και στη θέση τους...

και έχει καθαρίσει με μωρομάντηλα ότι βρει μπροστά του...

και λατρεύει το μαγείρεμα και το σκούπισμα... :)

Α, θα κάνουν σούπερ ζευγαράκι. :tongue:

κοριτσια για τα εκζέματα κάποια στιγμή που είχε βγάλει η κόρη μου της πέρασε με την atropel της frezyderm με επάλειψη 2 φορες την ημέρα. είναι σούπερ ενυδατική και ''αθώα''. κάνει δουλειά. Την προτείνω σε περίπτωση που δεν επισκεφτείτε γιατρό. Εμάς ο παιδίατρος την χορήγησε.

Viki, θυμάσαι περίπου τιμή;

ΓΑΝΤΙΑ! ΠΑΝΤΟΥ! (ειδικά όταν έχει παιχνίδι με νερά, αλλά και στο κρύο).

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ. Μόνο. Ούτε κορτιζόνες ούτε τίποτα.

miriki, η κεραλοιφή λειτουργεί και θεραπευτικά (όταν τα χέρια έχουν ήδη "ανοίξει") ή μόνο προληπτικά; Εγώ, δυστυχώς, στη δουλειά που έλεγα, φοράω συχνά γάντια χειρουργικά, τα οποία εσωτερικά έχουν μια πούδρα που κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα και μετά από κάθε χρήση τους πρέπει να ματαξαναπλύνω τα χέρια μου (=έξτρα νεράκι) :mad:.

Καληνύχτες!!!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Kαλημέρα φίλες μου!Σήμερα ξύπνησα νωρίς νωρίς και, μιας και θα λείπω πάλι από το σπίτι, μαγείρεψα,άπλωσα ένα βραδυνό πλυντήριο και ναι,τα καλάθια μου είναι άδεια!

Κική, η κεραλοιφή δρα και θεραπευτικά και με καλά αποτελέσματα,όσον ασφορά τα γάντια,επειδή και εγώ τα χρησιμοποιούσα,μπορείς να πάρεις γάντια χωρίς πούδρα.Είναι λίγο πιο ακριβά αλλά αξίζει το κόπο!:wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα και απο εμένα,

σας διαβάζω εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλα ποτε δεν είχα χρόνο να γράψω ή τις ώρες που είχα χρονο να σας διαβασω δεν είχα όρεξη να γραψω.

Είμαι η Σοφία, η ταλαιπωρημένη μητέρα δύο κοριτσιών 8 και 4 ετών και παλεύω και εγώ να οργανωθώ.(αν και είμαι σε καλό δρομο τελευταια)

Παρόλο που είμαι εξαιρετικά κουρασμένη και αγχωμένη (απαιτητική δουλεια,διαβασματα, τρεξιματα σε φροντιστήρια και δραστηριότητες καθημερινα και συντηρηση ενός σπιτιού 170τμ με τρεις ορόφους) καθημερινα τον τελευταιο μήνα φεύγοντας απο τη δουλεια καθαριζα εστω και ενα ντουλάπι οπότε μπορώ να πω ότι εχω βάλει μια σχετική τάξη στο χαώδες σπιτι μου.

Συνεχίστε την καλή δουλεια και εγω θα είμαι εδώ να σας λέω τον πονο μου με την "υπεροχη" μεζονέτα μου με τα 18 παραθυρα και τις 5 βεράντες που δεν θελω ουτε να βλέπω.......!!!!!!

Nadia...Σοφία....η λύση για σένα είναι οργάνωση ανά επίπεδα...

αλλιώς τι να την κάνεις τη γυμναστική με τόσο πάνω-κάτω κάθε μέρα...

Δες στα videos του youtube ή κάποιο ξένο περιοδικό για ιδέες...αλλά υπάρχουν και ιδέες και λύσεις...επίσης μπορείς να βάλεις και τις μικρές σου να μαζεύουν τα δικά τους...

Οταν μεγαλώσουν εχουν άλλα...ενα δυωρο για διάβασμα, μια ωρα πηγαινε-ελα αγγλικά,γυμναστικη, χορό και παει λέγοντας.

Ανυπομονώ για την στιγμη που θα πηγαινοερχονται μόνα τους (ευτυχως είμαστε επαρχία και δεν αργήσει υπερβολικά αυτη η ώρα)

Δεν θέλω να το σκέφτομαι...δεν θέλω να το σκέφτομαι....

γιατί όταν το σκέφτομαι μου έρχεται ζαλάδα....

κατά τα άλλα όταν είναι μικρά λέμε υπομονή θα μεγαλώσουν και όλα θα είναι καλύτερα...

τελικά το καλύτερο είναι τον 1ο χρόνο...μαμ κακά και νάνι....στο καρότσι και τέλος...

Mirtoula...στο θέμα σπιτιού ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις το "στερνή μου γνώση"...

Δεν υπάρχει άτομο που να έχτισε ή να αγόρασε και να μην αναρωτήθηκε κάποια στιγμή...

"μα που είχα το μυαλό μου"....απλά μαθαίνεις...μαθαίνουν οι φίλοι σου ώστε να κάνουν άλλα λάθη και όχι τα ίδια...και κάνεις ότι καλύτερο μπορείς!

Οι δε μικρές παίρνουν παιχνίδια απο τον εναν οροφο στον αλλο και ενίοτε για να μην κουράζονται τα πετάνε κι όλας απο τη μια σκάλα στην αλλη οπότε απο τον 1ο στο ημιυπόγειο μεταφέρονται σε χρονο ρεκορ. Εχουμε καμμια λύση γι αυτο;;;;;;

Οι μικρές θέλουν άμεσα εκπαίδευση...κάτι σαν παιχνίδι που θα επιβραβεύονται...

ή απειλή ότι τα παιχνίδια θα βγουν έξω από το παράθυρο και θα μείνουν εκεί...

Αλλά είναι 2 και κορίτσια και σε ηλικία που μπορούν να μαζεύουν τουλάχιστον τα παιχνίδια τους.

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...