Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια...

Ελπίζω να είστε καλά και στα ζεστά...

Έχετε καμμία πρόταση για καλά και οικονομικά ριχτάρια;

Ακόμα και στις εκπτώσεις...λέμε τώρα...80 και 90 δεν προτίθεμαι να δώσω...για πείτε καμμιά καλή ιδέα...

Eπίσης, θα ήθελα έστω και για μία ημέρα το σπιτι μου να είναι έτσι ακριβώς...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και απο εμένα,

σας διαβάζω εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλα ποτε δεν είχα χρόνο να γράψω ή τις ώρες που είχα χρονο να σας διαβασω δεν είχα όρεξη να γραψω.

Είμαι η Σοφία, η ταλαιπωρημένη μητέρα δύο κοριτσιών 8 και 4 ετών και παλεύω και εγώ να οργανωθώ.(αν και είμαι σε καλό δρομο τελευταια)

Παρόλο που είμαι εξαιρετικά κουρασμένη και αγχωμένη (απαιτητική δουλεια,διαβασματα, τρεξιματα σε φροντιστήρια και δραστηριότητες καθημερινα και συντηρηση ενός σπιτιού 170τμ με τρεις ορόφους) καθημερινα τον τελευταιο μήνα φεύγοντας απο τη δουλεια καθαριζα εστω και ενα ντουλάπι οπότε μπορώ να πω ότι εχω βάλει μια σχετική τάξη στο χαώδες σπιτι μου.

Συνεχίστε την καλή δουλεια και εγω θα είμαι εδώ να σας λέω τον πονο μου με την "υπεροχη" μεζονέτα μου με τα 18 παραθυρα και τις 5 βεράντες που δεν θελω ουτε να βλέπω.......!!!!!!

κοριτσια για τα εκζέματα κάποια στιγμή που είχε βγάλει η κόρη μου της πέρασε με την atropel της frezyderm με επάλειψη 2 φορες την ημέρα. είναι σούπερ ενυδατική και ''αθώα''. κάνει δουλειά. Την προτείνω σε περίπτωση που δεν επισκεφτείτε γιατρό. Εμάς ο παιδίατρος την χορήγησε.

Γειά σας κοριτσάκια...

Eπίσης, θα ήθελα έστω και για μία ημέρα το σπιτι μου να είναι έτσι ακριβώς...

Ααααα μπορείς .....ταχτοποίησε τα όλα και καθίστε όλη η οικογένεια στον καναπέ , μην τρώτε , μην αναπνέετε και όλα θα μείνουν όπως τα ταχτοποίησες .... Επίσης η καλύτερη πρόταση που έχω να σου κάνω Georgina μου είναι να τα κάνεις όλα και να βγείτε έξω όλοι μαζί βολτίτσα και όταν επιστρέψεις θα τα δεις όλα έτσι για κάποια δευτερόλεπτα και μετά φτου ξανά απ' την αρχή ...τσάντες , μπουφάν , ρούχα κ.τ.λ.

Εγώ φίλη μου, χρησιμοποιώ το Hagerty. Για όλα μου τα ασημένια κοσμήματα. Το έχω αγοράσει από το super market. Ειναι το "μπουκαλάκι" της hagerty (γιατί υπάρχουν πολλά είδη απο τη συγκεκριμένη εταιρεία) οπου μέσα στο μπουκαλάκι αυτό, υπάρχει ένα πλαστικό καλαθάκι, ας πούμε, που εκεί βάζεις τα ασημικά σου (δαχτυλίδια, κολιέ κλπ.) και τα αφήνεις μεσα στο υγρό (όση ώρα σου λέει). Μετά τα σκουπίζω, τους ρίχνω λίγο νεράκι και τα ξανασκουπίζω. Γυαλίζουν όσο δεν μπορώ να σου πω! Μέχρι και ρολόι έχω βάλει εκεί (προσοχή: τις άκρες του μόνο!!! οχι τον μηχανισμό!!)

Για τα λοιπά ασημικά (πλέον δεν έχω πολλά γιατί βαρέθηκα το καθάρισμα) χρησιμοποιώ πάλι της εταιρείας αυτής αλλά το βαζάκι. Για το καθάρισμα λοιπόν χρησιμοποιώ παλιά κάλτσα και καθαρίζει τέλεια. Εφαρμόζει στο χέρι μου σαν γάντι και κάνω άψογη δουλειά παντού χωρίς να λερώνομαι και χωρίς να χάνω χρόνο! Την φοράω και τρίβω! ;)

Ευχαριστώ! Μ'αρεσει που τα λες αναλυτικά και με λεπτομέρειες, έτσι δίνονται οι σωστές οδηγίες! Θα εφαρμόσω, και πάλι ευχαριστώ!

Γεια σας νοικοκυροκόριτσα!!

Σας παρακολουθώ,αλλά τι χειμαρρώδεις που είστε και σήμερα...

:lol::lol::tongue::tongue:

Πού να δεις τι επαθα εγώ,που εκανα όλα τα άνωθεν και τρεις μάσκες στη μούρη...

Κατά της 11 χθες βράδυ εμφάνισε το μωρό συμπτώματα γαστρεντερίτιδας(ευτυχώς καλά πάει,ελαφρά το περνά)που την είχε όπως αποδείχθηκε αρπάξει ο περιστέρης που είναι ψιλοχάλια από την Κυριακή

Ξενύχτησα λοιπόν...

Αλλά με στυλ:tongue:

Η μούρη τσίτα και λαμπερη:lol::lol::lol:

Μην τα θέμε κι όλα τα δικά μας:tongue:

Καλά, μ'εκανες και γέλασα! Περαστικά σας όμως!

Καλημέρα και απο εμένα,

σας διαβάζω εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλα ποτε δεν είχα χρόνο να γράψω ή τις ώρες που είχα χρονο να σας διαβασω δεν είχα όρεξη να γραψω.

Είμαι η Σοφία, η ταλαιπωρημένη μητέρα δύο κοριτσιών 8 και 4 ετών και παλεύω και εγώ να οργανωθώ.(αν και είμαι σε καλό δρομο τελευταια)

Παρόλο που είμαι εξαιρετικά κουρασμένη και αγχωμένη (απαιτητική δουλεια,διαβασματα, τρεξιματα σε φροντιστήρια και δραστηριότητες καθημερινα και συντηρηση ενός σπιτιού 170τμ με τρεις ορόφους) καθημερινα τον τελευταιο μήνα φεύγοντας απο τη δουλεια καθαριζα εστω και ενα ντουλάπι οπότε μπορώ να πω ότι εχω βάλει μια σχετική τάξη στο χαώδες σπιτι μου.

Συνεχίστε την καλή δουλεια και εγω θα είμαι εδώ να σας λέω τον πονο μου με την "υπεροχη" μεζονέτα μου με τα 18 παραθυρα και τις 5 βεράντες που δεν θελω ουτε να βλέπω.......!!!!!!

Αχ κορίτσι με τα πολλά τετραγωνικά και τα πολλά παράθυρα! Κι εγώ που νόμιζα ότι όταν μεγαλώσουν τα παιδιά θα προλαβαίνω....

Μην αγχού! Τράβα την κουρτίνα, σε 5-10 χρόνια θα σε βοηθάνε οι μικρές!

Διαφημίσεις

Κι εγώ που νόμιζα ότι όταν μεγαλώσουν τα παιδιά θα προλαβαίνω....

Οταν μεγαλώσουν εχουν άλλα...ενα δυωρο για διάβασμα, μια ωρα πηγαινε-ελα αγγλικά,γυμναστικη, χορό και παει λέγοντας.

Ανυπομονώ για την στιγμη που θα πηγαινοερχονται μόνα τους (ευτυχως είμαστε επαρχία και δεν αργήσει υπερβολικά αυτη η ώρα)

Ααααα μπορείς .....ταχτοποίησε τα όλα και καθίστε όλη η οικογένεια στον καναπέ , μην τρώτε , μην αναπνέετε και όλα θα μείνουν όπως τα ταχτοποίησες .... Επίσης η καλύτερη πρόταση που έχω να σου κάνω Georgina μου είναι να τα κάνεις όλα και να βγείτε έξω όλοι μαζί βολτίτσα και όταν επιστρέψεις θα τα δεις όλα έτσι για κάποια δευτερόλεπτα και μετά φτου ξανά απ' την αρχή ...τσάντες , μπουφάν , ρούχα κ.τ.λ.

Συμφωνω!!!Σε αυτά τα σπίτια,αν υπάρχουν λεμε,δεν υπάρχουν παιδιά η αν υπάρχουν βρίσκονται μονο μπροστά σε μία οθόνη...δεν υπάρχουν άντρες ανοικοκύρευτοι...και προφανώς υπάρχει πάντα μία γυναίκα να τακτοποιεί και να καθαρίζει...οπότε κάνε όνειρα!:|:neutral:Εδώ που τα λέμε΄πάντως ζήλεψα το απόλυτα ομοιόμορφα τακτοποιημένο ψυγείο!;)

Καλημέρα σε όλες!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kiki...σε νιώθω απόλυτα...

Τη flexitol μου την είχε προτείνει φαρμακοποιός...και τη βρίσκω καλή...

Το θέμα είναι...όπως είπε και η Ειρήνη...ότι η περιποίηση χεριών πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση...2-3 φορές...το να βάλεις κρέμα μία φορά δεν λέει τίποτα...

Από τότε που ξεκίνησα και βάζω 2-3 φορές...έχω δει μεγάλη διαφορά στα χεράκια μου...

Και το dispenser στην κουζίνα θα το βάλω ως υπενθύμιση...μετά το νερό κρεμούλα στα χεράκια...

Συμφωνώ,το μόνο που βοηθάει πραγματικα είναι να είσαι επιμελης με την περιποίηση.Εγώ έχω σκορπίσει στα δωμάτια απο ένα βαζάκι κρέμα...μία στον υπολογιστή,μία στο κομοδίνο μου,μία στο μπάνιο...:wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα και απο εμένα,

Καλωσήρθες Σοφία!Εμείς οι γυναίκες όλα τα καταφέρνουμε τελικά!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Έχετε καμμία πρόταση για καλά και οικονομικά ριχτάρια;

Ακόμα και στις εκπτώσεις...λέμε τώρα...80 και 90 δεν προτίθεμαι να δώσω...για πείτε καμμιά καλή ιδέα...

στα πράκτικερ είδες?

http://www.praktiker.gr/Product/rixtari-senil-monoxromo-se-diafores-apoxroseis-diastaseis-11739?catNavId=360

και πρέπει να έχει αρκετή ποικιλία.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα λατρεμένα μου!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ! :P

Σήμερα δούλευα νωρίς το πρωί. Μετά ηρθε η κομμωτρια μου και με έκανε ξανθιά...ξανθιά όμως!!! ;) Αχ... ο άντρας μου πάλι θα με κοιτάει με απορία (κάθε 3 και λίγο τ αλλάζω...) αλλά εγώ ανέβηκα πολύ! Καλέ... φτού μου!!! :lol::lol::lol::lol:

Α.... αγόρασα επιτέλους και ένα ζευγάρι υπέροχες γαλότσες που είχα βάλει στο μάτι καιρό. Τώρα, με τις εκπτώσεις... ήταν η σωστή ώρα!!! Αχ... ανέβηκα η γυναίκα!!! :P

Ψευτομάζεψα το σπίτι, άπλωσα ένα πλυντήριο και σήμερα το φαγάκι της τεμπελιάς.. σπαγγετίνη με κόκκινη σάλτσα...! Μια χαρά!!

Επανέρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

777885dugw57gt25.gif

Εγώ χρησιμοποιώ τα max3 του άντρα μου. Ούτε κοψίματα , ούτε φαγούρα! Καμιά σχέση με τα ''κοινά'' ξυράφια.

καλημέρα !

Kαι γω αντρικά χρησιμοποιώ. Οχι τα max3 (που και μένα χρησιμοποιεί ο άντρας μου! :P ) γιατί είναι ακριβά, αλλά χρησιμοποιώ ξυραφάκια με 2 λεπίδες για ξύρισμα προσώπου ανδρών. Είναι καλύτερα, κάνουν καλύτερη δουλειά χωρίς πολλές επαναλήψεις, δεν αφήνουν ερεθισμούς... μια χαρά! Καμία σχέση με τα κοινά ξυράφια όπως λες!!!

777885dugw57gt25.gif

Kαι γω αντρικά χρησιμοποιώ. Οχι τα max3 (που και μένα χρησιμοποιεί ο άντρας μου! :P ) γιατί είναι ακριβά, αλλά χρησιμοποιώ ξυραφάκια με 2 λεπίδες για ξύρισμα προσώπου ανδρών. Είναι καλύτερα, κάνουν καλύτερη δουλειά χωρίς πολλές επαναλήψεις, δεν αφήνουν ερεθισμούς... μια χαρά! Καμία σχέση με τα κοινά ξυράφια όπως λες!!!

Και εγώ παρομοίως αλλά ερεθίζεται το δέρμα μου στο επόμενο εικοσιτετράωρο,όταν αρχίζουν να βγαίνουν.Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε δεκτό!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Λοιπόν σήμερα είχα δουλειά εκτός σπιτιού και έτσι μαγείρεψα πρωί-πρωί.Οταν γύρισα σπίτι το βρήκα έτοιμο αλλά κατα τ'άλλα γίνοταν χαμός!Τακτοποίησα τα υπνοδωμάτια,έκανα ένα ελαφρύ ξεσκόνισμα και σκούπισα με σουίφερ το πάτωμα σε αυτά.Έβαλα ένα πλυντήριο ρούχα, μάζεψα άλλο ένα,έβαλα χλωρίνη στις λεκάνες και σκούπισα με απολυμαντικό μπανιέρα και νιπτήρα.Τώρα το σπιτάκι μου είναι οκ!:-P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...