Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τι ειδική θεραπεία εννοείς Ειρήνη γιατι και εμένα είναι φουλ στο έκζεμα τα χέρια μου.:?:

Χρυσάκι μου

Το έκζεμα είναι ένα φλεγμονώδες νόσημα που προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα στο δέρμα. Εξαρτάται τι είδους έκζεμα είναι, για να σου πω περισσότερα.

- Σίγουρα πρέπει να αποφεύγεις τα ερεθιστικά προϊόντα.

- Συνήθως βοηθά κάποια κρέμα με κορτιζόνη.

- Να προσπαθήσεις να φοράς γάντια με ύφασμα στο εσωτερικό τους.

- Αν επιμείνει, καλό είναι να σε δει ένας δερματολόγος!

Μην το αφήνεις πάντως!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρες, κοριτσάκια!

Προσθέστε κι άλλη μία στο club με τα ξηρά, με εκζεματάκι επίσης, χεράκια :mad:. Εμένα το πρόβλημά μου ξεκινάει από τη δουλειά, όπου, για λόγους υγιεινής, πλένω τα χέρια μου πάαααρα πολλές φορές, οπότε μόλις αρχίσει το κρύο αμέσως ξεραίνονται και "ανοίγουν". Κι η κρέμα τσούζειιι! Παρ' όλα αυτά βάζω συχνά μέσα στην ημέρα (έχω κι εγώ μία μόνιμα μέσα στην τσάντα μου) και τώρα μου φάνηκε πολύ καλή και λέω να την εφαρμόσω και η ιδέα της Georgina για dispenser στο σπίτι.

Georgina, η flexitol που λες είναι φαρμακευτική; Κάνει τίποτα (εννοώ περισσότερο από τις "καλλυντικές");

Επίσης, δύο ολόμαυρα χαλιά στο σαλόνι=τίγκα χνούδι (ακόμη και στο μπάνιο με τη μορφή αυτής της σούπερ ενοχλητικής χνουδόσκονης πάνω σε λευκά είδη υγιεινής :mad:) αλλά... σας έχω τη λύση! 2χρονο πορωμένο με την καθαριότητα :lol:. Μαζεύει χνούδια καλύτερα κι από την ηλεκτρική και τα πετάει στα σκουπίδια, στρώνει το πατάκι του μπάνιου, αν, θεός φυλάξοι, περνώντας το ξεστρώσει, ζητάει μωρομάντηλο για να καθαρίσει το τραπέζι της και, το τελευταίο, την πέτυχε ο μπαμπάς της με χαρτί στο μπάνιο να καθαρίζει την πόρτα του πλυντηρίου και του είπε ότι "έκανε φοβερή δουλειά"! :tongue:

Κατά τα άλλα, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχω καταφέρει να οργανωθώ κάπως σε σχέση με τις δουλίτσες του σπιτιού μου με τρόπο, μάλιστα, που να μου μένει και λίγος χρόνος για να προχωρώ, έστω και με ρυθμούς χελώνας, το μεγάλο project (αρχηγέ μου :wink:) της γενικότερης αναδιοργάνωσης του σπιτιού μου! Κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο θα σας κάνω περίληψη όλων όσων έχω κάνει από τότε που ξεκίνησε το θεματάκι μας να μου δώσετε feedback!

Σας φιλώ!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Χρυσάκι μου

Το έκζεμα είναι ένα φλεγμονώδες νόσημα που προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα στο δέρμα. Εξαρτάται τι είδους έκζεμα είναι, για να σου πω περισσότερα.

- Σίγουρα πρέπει να αποφεύγεις τα ερεθιστικά προϊόντα.

- Συνήθως βοηθά κάποια κρέμα με κορτιζόνη.

- Να προσπαθήσεις να φοράς γάντια με ύφασμα στο εσωτερικό τους.

- Αν επιμείνει, καλό είναι να σε δει ένας δερματολόγος!

Μην το αφήνεις πάντως!

Ειρήνη μου το πρόβλημα το γνωρίζω καθ'ότι πάσχω από παιδι,έλεγα μήπως γνωρίζεις κατι ιδιαίτερο...Η θεραπεία παραφίνης που κάνεις κανει δουλειά?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη μου το πρόβλημα το γνωρίζω καθ'ότι πάσχω από παιδι,έλεγα μήπως γνωρίζεις κατι ιδιαίτερο...Η θεραπεία παραφίνης που κάνεις κανει δουλειά?

Αυτό είχα προτείνει στην Τζωρτζίνα αλλά για τις βαθιές χαρακιές. Οχι για περιπτωση εκζεματος. Μην κανεις παραφινη ακομη και να στο προτείνουν!

Για το έκζεμα πρέπει να το δεις. Μην το αφηνεις, αμαρτια ειναι να σε τσουζει και να φαίνεται έτσι το χεράκι σου. Οταν βρεις χρονο και διαθεση, δες το λιγακι! :(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Επίσης οι κορτιζονούχες κρέμες κάνουν δουλειά αλλά μακροπρόθεσμα το δέρμα λεπταίνει και γίνεται πιο ευαίσθητο!

Δεν είναι μόνιμη λύση. Ειναι προσωρινή. Αμα το εχεις τοσα χρονια θα πρεπει καποια στιγμη να το κοιταξεις κοριτσακι!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρες, κοριτσάκια!

Προσθέστε κι άλλη μία στο club με τα ξηρά, με εκζεματάκι επίσης, χεράκια :mad:. Εμένα το πρόβλημά μου ξεκινάει από τη δουλειά, όπου, για λόγους υγιεινής, πλένω τα χέρια μου πάαααρα πολλές φορές, οπότε μόλις αρχίσει το κρύο αμέσως ξεραίνονται και "ανοίγουν". Κι η κρέμα τσούζειιι! Παρ' όλα αυτά βάζω συχνά μέσα στην ημέρα (έχω κι εγώ μία μόνιμα μέσα στην τσάντα μου) και τώρα μου φάνηκε πολύ καλή και λέω να την εφαρμόσω και η ιδέα της Georgina για dispenser στο σπίτι.

Georgina, η flexitol που λες είναι φαρμακευτική; Κάνει τίποτα (εννοώ περισσότερο από τις "καλλυντικές");

Επίσης, δύο ολόμαυρα χαλιά στο σαλόνι=τίγκα χνούδι (ακόμη και στο μπάνιο με τη μορφή αυτής της σούπερ ενοχλητικής χνουδόσκονης πάνω σε λευκά είδη υγιεινής :mad:) αλλά... σας έχω τη λύση! 2χρονο πορωμένο με την καθαριότητα :lol:. Μαζεύει χνούδια καλύτερα κι από την ηλεκτρική και τα πετάει στα σκουπίδια, στρώνει το πατάκι του μπάνιου, αν, θεός φυλάξοι, περνώντας το ξεστρώσει, ζητάει μωρομάντηλο για να καθαρίσει το τραπέζι της και, το τελευταίο, την πέτυχε ο μπαμπάς της με χαρτί στο μπάνιο να καθαρίζει την πόρτα του πλυντηρίου και του είπε ότι "έκανε φοβερή δουλειά"! :tongue:

Κατά τα άλλα, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχω καταφέρει να οργανωθώ κάπως σε σχέση με τις δουλίτσες του σπιτιού μου με τρόπο, μάλιστα, που να μου μένει και λίγος χρόνος για να προχωρώ, έστω και με ρυθμούς χελώνας, το μεγάλο project (αρχηγέ μου :wink:) της γενικότερης αναδιοργάνωσης του σπιτιού μου! Κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο θα σας κάνω περίληψη όλων όσων έχω κάνει από τότε που ξεκίνησε το θεματάκι μας να μου δώσετε feedback!

Σας φιλώ!

Μπράβο Κική ,την έχεις εκπαιδεύσει από τώρα!Θα έχει αυτή ένα σπίτι λαμπίκο!Αυτή η νύφη να μείνει παρακαλώ στα αγόρια του καφέ!:P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αυτό είχα προτείνει στην Τζωρτζίνα αλλά για τις βαθιές χαρακιές. Οχι για περιπτωση εκζεματος. Μην κανεις παραφινη ακομη και να στο προτείνουν!

Για το έκζεμα πρέπει να το δεις. Μην το αφηνεις, αμαρτια ειναι να σε τσουζει και να φαίνεται έτσι το χεράκι σου. Οταν βρεις χρονο και διαθεση, δες το λιγακι! :(

Ευχαριστώ Ειρήνη μου,δεν το έχω αφήσει,απλα έχω μάθει να το προσέχω και να ζω με αυτό!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρες, κοριτσάκια!

Αν ανοίγουν, αρκεί να τα προστατέψεις. Με κρεμούλες, γαντάκια και τα σχετικά! ;)

Χαχαχαχα το παιδί σου είναι το mini-me!!! :lol::lol::lol::lol:

Μπράβο, μπράβο, χιλιάδες μπράβο!!! Παιδί μου κόλλησες το μικρόβιο και τώρα ποιος σε πιάνει! Σιγά-σιγά, μην αγχώνεσαι, οργανώσου με ρυθμούς χελώνας και σκέψου πως οι κόποι σου θα αποδώσουν!

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!! :!::!:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

μετά το ξύρισμα δεν αντέχω τη φαγούρα στα ποδια μου!

Εγώ χρησιμοποιώ τα max3 του άντρα μου. Ούτε κοψίματα , ούτε φαγούρα! Καμιά σχέση με τα ''κοινά'' ξυράφια.

καλημέρα !

Georgina δεν έχω συγκεκριμένη αναλογία, αλλά το ελαιόλαδο να είναι περισσότερο, ώστε να είναι λίγο νερουλό όταν θα κάνεις μασάζ στο σώμα. Πιο πηχτό δεν το κάνω γιατί η ζάχαρη είναι άγρια στην υφή κ φοβάμαι ερεθισμό. Ξεβγάζω με νερό, μετά βάζω αφρό κ ξύρισμα. Κ μετά κανονικά ξέβγαλμα με αφρόλουτρο.

Μπήκε στη λίστα...τώρα μένει να δω πότε θα βρω τόσο χρόνο στη διάθεσή μου...

εκτός και αν απασαλείψω τα πόδια μου και αρχίσω και κυκλοφορώ στο σπίτι έτσι... :)

Επίσης, αν σε ενοχλεί η λιπαρότητα δοκίμασε το body lotion CARAMEL PASSION από τα Galerie De Beaute. Περιέχει βιταμίνη Ε και Αλόη και απορροφάται τόσο γρήγορα που ακόμα και γω πολλές φορές απορώ. Και συνεχίζει να "δουλεύει" και αφού βάλουμε τα χέρια μας στο νερό! :P

Aυτή θα τη δοκιμάσω σίγουρα... thaaaaannnnkkkksssss

Εγώ χρησιμοποιώ τα max3 του άντρα μου. Ούτε κοψίματα , ούτε φαγούρα! Καμιά σχέση με τα ''κοινά'' ξυράφια.

Viki...και εγώ μαζί σου... όταν ο σύζυγος αναβαθμόστηκε στην mach 3 turbo... πήρα εγώ το παλιό mach 3το οποίο χρησιμοποιώ πάντα σε συνδυασμό με το Gilette gel του... χαχα

beSZp2.pngdsR5p2.png

Καλησπέρες, κοριτσάκια!

Kiki...σε νιώθω απόλυτα...

Τη flexitol μου την είχε προτείνει φαρμακοποιός...και τη βρίσκω καλή...

Το θέμα είναι...όπως είπε και η Ειρήνη...ότι η περιποίηση χεριών πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση...2-3 φορές...το να βάλεις κρέμα μία φορά δεν λέει τίποτα...

Από τότε που ξεκίνησα και βάζω 2-3 φορές...έχω δει μεγάλη διαφορά στα χεράκια μου...

Και το dispenser στην κουζίνα θα το βάλω ως υπενθύμιση...μετά το νερό κρεμούλα στα χεράκια...

Να σου πω...να γνωριστούμε με τον δικό μου;;;

Ο δικός μου τα θέλει όλα στη σειρά τους και στη θέση τους...

και έχει καθαρίσει με μωρομάντηλα ότι βρει μπροστά του...

και λατρεύει το μαγείρεμα και το σκούπισμα... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Πού να δεις τι επαθα εγώ,που εκανα όλα τα άνωθεν και τρεις μάσκες στη μούρη...

Κατά της 11 χθες βράδυ εμφάνισε το μωρό συμπτώματα γαστρεντερίτιδας(ευτυχώς καλά πάει,ελαφρά το περνά)που την είχε όπως αποδείχθηκε αρπάξει ο περιστέρης που είναι ψιλοχάλια από την Κυριακή

Ξενύχτησα λοιπόν...

Αλλά με στυλ:tongue:

Η μούρη τσίτα και λαμπερη:lol::lol::lol:

Μην τα θέμε κι όλα τα δικά μας:tongue:

Περαστικά στο περιστέρη....και σύντομα να πετάει και πάλι...

Έγραψες πάντως...αν μη τι άλλο ο μικρός σκεφτόταν πόσο κούκλα μαμά έχει...

και ας είναι και ξενυχτισμένη... lol

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...