Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εγώ έβαζα το gel...το άφηνα 5 λεπτά...και μετά με πετσέτα ταμποναριστά έβγαζα το υπερβολικό...γιατί και εγώ δεν άντεχα την κοιλιά μου να γυαλίζει...οπότε μία χαρά...

Θεωρώ όμως ότι κάνει πολύ καλή δουλειά...και είναι και οικονομικό συγκριτικά με όλες τις ειδικές κρέμες που κυκλοφορούν...

Ξέχνα τις ειδικές κρέμες που υπόσχονται ματάκια μου.

Απλώς επέλεξε μία κρεμούλα από το σουπερ μάρκετ ή το μαγαζί που ψωνίζεις καλλυντικά, μέχρι 4 - 4.50 ? και συνήθιζε να την βάζεις για να προστατεύεις τα άκρα σου. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο αν δεν υπάρχει κάποιο ειδικό πρόβλημα! :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλος και το σιδέρωμα....

Έκανα και ένα ξεσκονισματάκι σε όλο το σπίτι.

Σήμερα δεν έχω και μαγείρεμα.. θα φάμε αυγουλάκια με χωριάτικα λουκάνικα και πολύ... ψωμί!!! :tongue::lol::lol:

Το σπίτι μου είναι πολύ τακτοποιημένο ! :!:

777885dugw57gt25.gif

Γυαλίζουν κοσμήματα?

Εννοείς τα ασημικά? Αν ναι, χρησιμοποίησε μια κάλτσα με το ειδικό γυαλιστικό. Η κάλτσα κάνει θαύματα στα ασημικά! :lol:

Τα δαχτυλιδάκια μου τα ασημένια ναι. Το ειδικό που αναφέρεις το παίρνω από σούπερ μάρκετ? Αυτό που είχε η γιαγια μου για τα ασημικά? και τι κάλτσα? κάλτσα κανονική?

Καλημέρα κορίτσια, το κρύο καλά κρατεί!! Σιδέρωσα, σκούπισα, σφουγγάρισα κ έχω τα νεύρα μου με τις τρίχες μου!! Παντού τρίχα, βάζω ηλεκτρική μέρα παραμέρα κ είναι σαν να μην σκούπισα ! Το swifer το χρησιμοποιείται? Βολεύει? Δεν έχω, αλλά σκέφτομαι να πάρω μόνο κ μόνο για τις τρίχες!!Αν κάποια κοπέλα έχει, ας μου πεί. Κ αν συμφέρει κ οικονομικά με τα πανάκια.

Ειρήνη κ εγώ αύριο περιμένω κοπέλα το πρωί για βαφή μαλλιού! Το έχει η μέρα!!

Να πάρεις, θα σωθείς!! Κι επειδή τα original είναι ακριβούτσικα και τα no name πανάκια ή μάρκας άλλης μια χαρά δουλειά κάνουν.

Σου λέω θα σωθείς, τίποτα άλλο. πάρτο και θα με θυμηθείς.

Johnson's Baby Oil....

Αυτό νομίζω έχει parabens και δεν πολυλέει για κοιλίτσα. Εγώ το χρησιμοποιώ μια στις τόσες να πω την αλήθεια όταν αφυδατώνομαι πολύ.. Αλλά στην εγκυμοσύνη το απέφυγα. είχα πάρει ένα από το φαρμάκείο για να προλάβω ραγάδες

καλη μου magnamara και εγω εχω ασπρες τριχες αλλα ακομη το παλευω! δεν ξερω, μαλλον δεν τα παω καλα με τις βαφες! λοιπον για το swifer ειχα παρει και εγω αλλα οπως ειπε και μια αλλη κοπελα ειναι το ιδιο ακριβως και τα "ανωνυμα". μια σχετικη γρηγορη δουλιτσα την κανουνε ως προς τα χνουδια. επειδη και εμεις εχουμε πολλες τριχες εγω το χρησιμοποιω και μετα το σφουγγαρισμα που ολο και καποια τριχουλα ξεμενει! georgina και εγω νομιζω αυτα εχουν παραμπενσ! ασε που με τα λαδια τελικα δεν ξερω ποσο ενυδατωση προσφερετε. χρησιμοποιουσα ενα διαστημα ελαιολαδο αλλα καπου διαβασα πως απλα κλεινουνε τους πορους! θα βρω κατι τι να πω?! παντως εμενα φτερνες και χερια απο τοτε που γεννησα το πρωτο παιδι ειναι σε χαλια κατασταση, και με αρχη εκζεματος στα χερια! δυστυχως!

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλες τι μου κανετε?? καλε τι κρυο ειναι αυτο

αχχχχχχχ κοριτσια μου τι επαθα θυμαστε εχτες που εκανα την εξτρα περιποιηση και ελεγα για προτασεις και μωρα?? ε με προλαβε η καταραμενη και ξενερωσα τουλαχιστον ανανεωθηκα και το ευχαριστηθηκα επισης σημερα δεν εκανα τιποτα απο δουλειες αφου τα εκανα ολα εχτες και διατηρησα το σπιτακι μου σημερα μονο κατι πιατακια και μαγειρεμα

αυτα απο μενα πολλα φιλια

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλη μου magnamara και εγω εχω ασπρες τριχες αλλα ακομη το παλευω! δεν ξερω, μαλλον δεν τα παω καλα με τις βαφες! λοιπον για το swifer ειχα παρει και εγω αλλα οπως ειπε και μια αλλη κοπελα ειναι το ιδιο ακριβως και τα "ανωνυμα". μια σχετικη γρηγορη δουλιτσα την κανουνε ως προς τα χνουδια. επειδη και εμεις εχουμε πολλες τριχες εγω το χρησιμοποιω και μετα το σφουγγαρισμα που ολο και καποια τριχουλα ξεμενει! georgina και εγω νομιζω αυτα εχουν παραμπενσ! ασε που με τα λαδια τελικα δεν ξερω ποσο ενυδατωση προσφερετε. χρησιμοποιουσα ενα διαστημα ελαιολαδο αλλα καπου διαβασα πως απλα κλεινουνε τους πορους! θα βρω κατι τι να πω?! παντως εμενα φτερνες και χερια απο τοτε που γεννησα το πρωτο παιδι ειναι σε χαλια κατασταση, και με αρχη εκζεματος στα χερια! δυστυχως!

Γεια σας κοριτσια!!!

Δοκιμασε αμυγδαλοελαιο για το σωμα που ειναι αγνο και ενυδατωνει. Εγω στη εγκυμοσυνη εβαζα και στην κοιλιτσα, στηθος , μηρους.

Ειναι πολυ καλο και για τα ματια. Να βαζεις πριν ξαπλωσεις γυρω απο την περιοχη των ματιων.

q1kup2.pngza5op2.png

Τα δαχτυλιδάκια μου τα ασημένια ναι. Το ειδικό που αναφέρεις το παίρνω από σούπερ μάρκετ? Αυτό που είχε η γιαγια μου για τα ασημικά? και τι κάλτσα? κάλτσα κανονική?

Εγώ φίλη μου, χρησιμοποιώ το Hagerty. Για όλα μου τα ασημένια κοσμήματα. Το έχω αγοράσει από το super market. Ειναι το "μπουκαλάκι" της hagerty (γιατί υπάρχουν πολλά είδη απο τη συγκεκριμένη εταιρεία) οπου μέσα στο μπουκαλάκι αυτό, υπάρχει ένα πλαστικό καλαθάκι, ας πούμε, που εκεί βάζεις τα ασημικά σου (δαχτυλίδια, κολιέ κλπ.) και τα αφήνεις μεσα στο υγρό (όση ώρα σου λέει). Μετά τα σκουπίζω, τους ρίχνω λίγο νεράκι και τα ξανασκουπίζω. Γυαλίζουν όσο δεν μπορώ να σου πω! Μέχρι και ρολόι έχω βάλει εκεί (προσοχή: τις άκρες του μόνο!!! οχι τον μηχανισμό!!)

Για τα λοιπά ασημικά (πλέον δεν έχω πολλά γιατί βαρέθηκα το καθάρισμα) χρησιμοποιώ πάλι της εταιρείας αυτής αλλά το βαζάκι. Για το καθάρισμα λοιπόν χρησιμοποιώ παλιά κάλτσα και καθαρίζει τέλεια. Εφαρμόζει στο χέρι μου σαν γάντι και κάνω άψογη δουλειά παντού χωρίς να λερώνομαι και χωρίς να χάνω χρόνο! Την φοράω και τρίβω! ;)

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας νοικοκυροκόριτσα!!

Σας παρακολουθώ,αλλά τι χειμαρρώδεις που είστε και σήμερα...

αχχχχχχχ κοριτσια μου τι επαθα θυμαστε εχτες που εκανα την εξτρα περιποιηση και ελεγα για προτασεις και μωρα?? ε με προλαβε η καταραμενη και ξενερωσα τουλαχιστον ανανεωθηκα και το ευχαριστηθηκα

:lol::lol::tongue::tongue:

Πού να δεις τι επαθα εγώ,που εκανα όλα τα άνωθεν και τρεις μάσκες στη μούρη...

Κατά της 11 χθες βράδυ εμφάνισε το μωρό συμπτώματα γαστρεντερίτιδας(ευτυχώς καλά πάει,ελαφρά το περνά)που την είχε όπως αποδείχθηκε αρπάξει ο περιστέρης που είναι ψιλοχάλια από την Κυριακή

Ξενύχτησα λοιπόν...

Αλλά με στυλ:tongue:

Η μούρη τσίτα και λαμπερη:lol::lol::lol:

Μην τα θέμε κι όλα τα δικά μας:tongue:

αχχχχχχχ κοριτσια μου τι επαθα θυμαστε εχτες που εκανα την εξτρα περιποιηση και ελεγα για προτασεις και μωρα?? ε με προλαβε η καταραμενη

ΞΕΝΕΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

:lol::lol::tongue::tongue:

Κατά της 11 χθες βράδυ εμφάνισε το μωρό συμπτώματα γαστρεντερίτιδας(ευτυχώς καλά πάει,ελαφρά το περνά)που την είχε όπως αποδείχθηκε αρπάξει ο περιστέρης που είναι ψιλοχάλια από την Κυριακή

Ξενύχτησα λοιπόν...

Χαχαχαχαχα Μαντάμ Σουσού μου εσύ!!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Περαστικά στο περιστερώνι σου!!!

777885dugw57gt25.gif

Εκανα τις δουλίτσες μου και επέστρεψα.Πήγα σουπερ μάρκετ,μαναβικο και φαρμακείο και αγόρασα ένα πηλινγκ και μία μάσκα μου που μου είχαν τελειώσει!

Μαγείρεψα και αφού φάγαμε καθάρισα την κουζίνα και τακτοποίησα το σαλόνι,τίναξα τα ριχτάρια,έβαλα σκούπα,ψιλοξεσκόνισα και έπλυνα τα μπάνια!Στο μεταξύ έπαιξα με το παλικάρι μουκαι ύστερα του διαβασα ένα βιβλίο για να κοιμηθεί!

Τωρα το σπιτάκι μου είναι τακτοποιημένο.:):).Ελπίζω μόνο να μείνει κάπως συγιρισμένο γιατι αυριο έχω εξωτερικές δουλειές και δεν θα προλάβω να κάνω τίποτα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ξενύχτησα λοιπόν...

Ετσι,έτσι!!!Αμα έχει στυλ το έχεις και στο ξενύχτι!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εσύ, πρέπει να κάνεις μία ειδική θεραπεία για τα χεράκια σου. Και για λίγο καιρό να επιμείνεις ώστε να τα φέρεις σε μία καλύτερη κατάσταση για να μην τα βλέπεις και σε ενοχλούν.

Επίσης, αν σε ενοχλεί η λιπαρότητα δοκίμασε το body lotion CARAMEL PASSION από τα Galerie De Beaute. Περιέχει βιταμίνη Ε και Αλόη και απορροφάται τόσο γρήγορα που ακόμα και γω πολλές φορές απορώ. Και συνεχίζει να "δουλεύει" και αφού βάλουμε τα χέρια μας στο νερό! :P

Τι ειδική θεραπεία εννοείς Ειρήνη γιατι και εμένα είναι φουλ στο έκζεμα τα χέρια μου.:?:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Επίσης βοηθάει κ για τους ερεθισμούς από αποτρίχωση με ξυράφι. Πριν το ξύρισμα, βάζω στα πόδια (όταν έχω όρεξη κ χρόνο:wink:) κ στο μπικίνι, ξεπλένω κ μετά ξύρισμα. Έχω δει μεγάλη διαφορά.

Αυτό θα το δοκιμάσω σίγουρα γιατί μετά το ξύρισμα δεν αντέχω τη φαγούρα στα ποδια μου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...