Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια μου...

Ασύλληπτο το κρύο.... τι να πω...! :(

Εκανα ατμόσφαιρα στο σπιτάκι μου, με το a/c είναι ζεστό (γιατι το καλοριφέρ φέτος με το σταγονόμετρο...! :( ), άναψα 2 κεράκια και:

- Πότισα λίγο τα λουλουδάκια μου

- Έκανα γενική το μπάνιο.

- Ξεκινώ σίδερο... ;)

Σας γλυκοφιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω ακόμα μία ερώτηση γιατί εσείς φαίνεστε να ξέρετε πολλά!

Που μπορώ να βρω αυτά τα πανάκια που χρησιμοποιούν στα καταστήματα για να γυαλίζουν τα κοσμήματα?

Σημείωση: μένω θεσσαλονίκη

Γυαλίζουν κοσμήματα?

Εννοείς τα ασημικά? Αν ναι, χρησιμοποίησε μια κάλτσα με το ειδικό γυαλιστικό. Η κάλτσα κάνει θαύματα στα ασημικά! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Τι χρώμα είναι τώρα τα μαλλακια σου? Σε σκέφτομαι μελαχρινή!

Εγώ πάλι το μαλλί οτ έχω ίδιο, με ελάχιστες παραλλαγές χρόοονια τώρα. Δυσκολεύομαι με αλλαγές στα μαλλιά. Όπου αλλού ευπρόσδεκτες, αλλά στα μαλλιά... κολλύομαι, δεν ξέρω γιατί...

Τα φυσικά ήταν... κάποτε.... :tongue: καστανόξανθα.

Τα είχα χρόνιαααααα ξανθά.

Μετά λύσσαξα και έμεινα περί τα 10 χρόνια μελαχροινή!

Μετά μου την έδωσε και έκανα ξανθές ανταύγιες....

Τα τελευταία 2 περίπου χρόνια τα είχα καστανόξανθα και πριν 2 μήνες σχεδόν μαύρα.....

Τώρα πάλι αύριο... αυντάγιες όλα, ξανθά...Καλέ... μαζέψτε με!!! :lol::lol:

Κοριτσάκι μου, τα βαριέμαι. Τα βαριέμαι πολύ! Και σιγά... μαλλιά είναι! Αμα τα προσέχουμε, για να είναι και να φαίνονται υγιή, μπορούμε να τα κάνουμε οτι θέλουμε!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

καλημερα και απο εμενα!!!!!! χριστιανα ευχαριστουμε για τη σελιδα που μας εστειλες. φαινετε υπεροχη!! αχ κοριτσια και εγω ειχα καποτε κολλημα με τα μαλλια και δεν τα πειραζα ποτε!!!!!!!! τωρα τα εχω ρημαξει στα κουρεματα! γιατι απο βαψιματα οχι ακομη! και δεν το νομιζω κιολας! αλλα ποτε μη λες ποτε! καλες δουλιτσες και καλημερα σε ολες.

Καλημέρα κορίτσια, το κρύο καλά κρατεί!! Σιδέρωσα, σκούπισα, σφουγγάρισα κ έχω τα νεύρα μου με τις τρίχες μου!! Παντού τρίχα, βάζω ηλεκτρική μέρα παραμέρα κ είναι σαν να μην σκούπισα ! Το swifer το χρησιμοποιείται? Βολεύει? Δεν έχω, αλλά σκέφτομαι να πάρω μόνο κ μόνο για τις τρίχες!!Αν κάποια κοπέλα έχει, ας μου πεί. Κ αν συμφέρει κ οικονομικά με τα πανάκια.

Ειρήνη κ εγώ αύριο περιμένω κοπέλα το πρωί για βαφή μαλλιού! Το έχει η μέρα!!

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα!!!!!! χριστιανα ευχαριστουμε για τη σελιδα που μας εστειλες. φαινετε υπεροχη!! αχ κοριτσια και εγω ειχα καποτε κολλημα με τα μαλλια και δεν τα πειραζα ποτε!!!!!!!! τωρα τα εχω ρημαξει στα κουρεματα! γιατι απο βαψιματα οχι ακομη! και δεν το νομιζω κιολας! αλλα ποτε μη λες ποτε! καλες δουλιτσες και καλημερα σε ολες.

Patousitsa καλύτερα που δεν τα βάφεις.. Μακάρι να κρατούσα το φυσικό μου κ εγώ, αλλά ας όψεται τα λευκά που κάναν την εμφάνισή τους!! Κ τώρα κάθε τρεις κ λίγο βαφή, μόνη μου δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ κ αναγκαστικά κομμωτήριο κ τώρα με το μωρό κοπέλα στο σπίτι. Το βαριέμαι απίστευτα, χαμένο ένα 2ωρο!!

αχ βρε κοριτσια θελω και εγω κρεμες για πολυ καλη εννυδατωση χεριων και σωματος! αλλα θα ηθελα κατι που να επιτρεπετε στην εγκυμοσυνη! αν εχετε κατι στο μυαλο σας καλοδεχουμενη η προταση. πω πω χαρα μπραβο περιποιηση! σουπερ!

Johnson's Baby Oil....

beSZp2.pngdsR5p2.png

*Αυτο που γραψατε πιο πανω για τη ζαχαρη και το ελαιολαδο κανει τελειο πηλινγκ και για το σωμα!!;) Δοκιμαστε το στο μπανιο και θα με θυμηθειτε!! Δεν πρεπει να ειναι ουτε πολυ πηχτο, αλλα ουτε αραιο!Μου το προτεινε η αισθητικος μου εμενα και οντως κανει το δερμα βελουδινο!

Επίσης βοηθάει κ για τους ερεθισμούς από αποτρίχωση με ξυράφι. Πριν το ξύρισμα, βάζω στα πόδια (όταν έχω όρεξη κ χρόνο:wink:) κ στο μπικίνι, ξεπλένω κ μετά ξύρισμα. Έχω δει μεγάλη διαφορά.

hello girls...

Είμαστε όλοι πολύ καλύτερα...έπιασαν οι ευχές σας...ευχαριστώωωωωω!!!

Χθες η μαμά έκανε shopping therapy...για τα παιδιά κυρίως...βρήκα μπλουζάκια του Αλέξη στο GAP με 6.50 και 8.50 euro και εξοπλίστηκα για καλοκαίρι....

Επίσης, πήρα σαπούνι χεριών και ασορτί κρέμα...και 2 βάσεις για ρεσώ και διακόσμησα το WC...

Σειρά έχει η κουζίνα που προσπαθώ να αποφασίσω τι σουπλά να πάρω για την άνοιξη...

γιατί μέχρι εκεί θα φτάσει η ανανέωσή της...

Και φυσικά ότι δεν έκανα το πρωί...τα έκανα από το μεσημέρι και μετά καθώς το βράδυ ήρθε η κουνιάδα μου με τον άντρα της και το μικρό της για φαγητό....

οπότε σκούπισα, σφουγγάρισα...καθάρισα WC, μπάνιο και κουζίνα... και η χαρά μου κράτησε για 2 περίπου ώρες... αφού μετά ψήσαμε κυρίως στο τζάκι οπότε το σαλόνι είναι πάλι χάλια...

Και σήμερα δουλειά...χαλαρά...

Εγώ είμαι στη κατηγορία που τα χεράκια μου είναι χάλια... αλλά δεν αντέχω και πολύ τη λιπαρότητα και την αίσθηση γλίτσας που αφήνουν οι κρέμες... χρησιμοποιώ τη Flexitol καθώς από ότι φαίνεται παρουσιάζεται και μία ελαφριά μορφή εκζέματος...

Και να πω ότι για να μην ξεχνιέμαι έχω κρέμα στο σπίτι, στο γραφείο, και μέσα στη τσάντα μου...

Ενώ τώρα θέλω να πάρω και ένα dispenser και να το βάλω στην κουζίνα, ώστε με το τέλος των πιάτων και του μαζέματος να βάζω λίγη... το είχα κάνει ένα διάστημα και τα χέρια μου ήταν απίστευτα απαλά...μετά πολύ απλά ασχολήθηκα με τα παιδιά... και όλα μπήκαν σε δεύτερη, τρίτη, τέταρτη μοίρα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Επίσης βοηθάει κ για τους ερεθισμούς από αποτρίχωση με ξυράφι. Πριν το ξύρισμα, βάζω στα πόδια (όταν έχω όρεξη κ χρόνο:wink:) κ στο μπικίνι, ξεπλένω κ μετά ξύρισμα. Έχω δει μεγάλη διαφορά.

Σε τι αναλογίες παίζει το ελαιόλαδο-ζάχαρη;

Για βοηθήστε λίγο παρακαλώ...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Το λάδι είναι το χειρότερο μου. Ενώ κάνει πολύ δουλειά, δεν αντέχω τη λαδίλα που αφήνει (έστω και προσωρινά...!) :(

Εγώ έβαζα το gel...το άφηνα 5 λεπτά...και μετά με πετσέτα ταμποναριστά έβγαζα το υπερβολικό...γιατί και εγώ δεν άντεχα την κοιλιά μου να γυαλίζει...οπότε μία χαρά...

Θεωρώ όμως ότι κάνει πολύ καλή δουλειά...και είναι και οικονομικό συγκριτικά με όλες τις ειδικές κρέμες που κυκλοφορούν...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Σε τι αναλογίες παίζει το ελαιόλαδο-ζάχαρη;

Για βοηθήστε λίγο παρακαλώ...

Georgina δεν έχω συγκεκριμένη αναλογία, αλλά το ελαιόλαδο να είναι περισσότερο, ώστε να είναι λίγο νερουλό όταν θα κάνεις μασάζ στο σώμα. Πιο πηχτό δεν το κάνω γιατί η ζάχαρη είναι άγρια στην υφή κ φοβάμαι ερεθισμό. Ξεβγάζω με νερό, μετά βάζω αφρό κ ξύρισμα. Κ μετά κανονικά ξέβγαλμα με αφρόλουτρο.

Εγώ είμαι στη κατηγορία που τα χεράκια μου είναι χάλια... αλλά δεν αντέχω και πολύ τη λιπαρότητα και την αίσθηση γλίτσας που αφήνουν οι κρέμες... χρησιμοποιώ τη Flexitol καθώς από ότι φαίνεται παρουσιάζεται και μία ελαφριά μορφή εκζέματος...

Και να πω ότι για να μην ξεχνιέμαι έχω κρέμα στο σπίτι, στο γραφείο, και μέσα στη τσάντα μου...

Εσύ, πρέπει να κάνεις μία ειδική θεραπεία για τα χεράκια σου. Και για λίγο καιρό να επιμείνεις ώστε να τα φέρεις σε μία καλύτερη κατάσταση για να μην τα βλέπεις και σε ενοχλούν.

Επίσης, αν σε ενοχλεί η λιπαρότητα δοκίμασε το body lotion CARAMEL PASSION από τα Galerie De Beaute. Περιέχει βιταμίνη Ε και Αλόη και απορροφάται τόσο γρήγορα που ακόμα και γω πολλές φορές απορώ. Και συνεχίζει να "δουλεύει" και αφού βάλουμε τα χέρια μας στο νερό! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...