Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμα σας πω ότι με αυτόν τον ψόφο βγήκα και περπάτησα δύο ώρες τι θα πείτε;

Εεεεεεεεεεε;

Οτι εχω χαζεψει;

Ατιμη ομορφιά,θυσίες που απαιτείς...

Μπραβο,χαρα στο κουράγιο σου!:eek:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κυρία,κυρία να πω;Να πώ;

Πώς να διατηρήσουμε για περισσότερο διάστημα μαλακές πατουσούλες;

Εγώ βάζω καλτσάκια αφού απλώσω στα πόδια βαζελίνη ή ειδική κρεμα της νεουτροτζίνα

Υπάρχει κανένα άλλο μυστικό;

Χαχαχαχαχα σήκωσες το χέρι σου παιδί μου???!!! :lol::lol:

Λοιπόν να σας πω

- Οχι στην κάλτσα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Για μένα δεν προσφέρει απολύτως τίποτα και εμποδίζει και την καλή κυκλοφορία του αίματος.

- Αφού κάνετε μπάνιο, σε σκουπισμένα, μαλακά πόδια, τρίψτε τα μερικές φορές με μία ράσπα (πλαστική ή ξύλινη ΠΟΤΕ σιδερένια!).

- Δίπλα στο κομοδίνο σας βάλτε μία κρεμούλα σώματος (όποια κάνει σε κάθε μία σας) ώστε να την θυμάστε κάθε βράδυ και βάλτε στα ποδαράκια σας τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Με αυτές τις 2 κινήσεις θα δείτε αισθητή διαφορά! ;)

777885dugw57gt25.gif

Αυτά για τις προκομενες! Τι ωράια που φαίνονται!

Εμένα δυστυχώς αυτές οι λύσεις μου χτυπάνε καμπανάκια: σκόνη, σκόοοονηηηη, σκοοοονηηηηηηηηηηηηη

Αλλά να τα βλέπω μου αρέσει! Ευχαριστούμε Ειρηνάκι!!

Να 'σου πω και το άλλο: το συρτάρι του πλυντηρίου μου τελικά είναι αποσπώμενο!! Κι εγώ το ζώον έίχα πιστέψει τον άντρα μου, που είπε ότι δεν βγαίνει γιατί φοβήθηκε ότι θα το χαλάσω!!! Μιλάμε το άσπρισα!! Έβαλα κι ένα πλυντήριο πανιά και βελτιώθηκε η κατάσταση!

Καλά νιώθω ντιπ ηλίθια....

Παρακαλώ κοριτσάκι μου! Ιδέες δίνω!

Αλήθεια? Ήταν αποσπώμενο το το συρταράκι??!!! :lol: Μπράβο που το καθάρισες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αμα σας πω ότι με αυτόν τον ψόφο βγήκα και περπάτησα δύο ώρες τι θα πείτε;

Εεεεεεεεεεε;

Οτι εχω χαζεψει;

Ατιμη ομορφιά,θυσίες που απαιτείς...

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα κοριτσια!!Ολες καλα??:D

Λοιπον μιας και πιασαμε θεματα περιποιησης σας βαζω και μια σελιδα που βρηκα με αγνες μασκες προσωπου που τις φτιαχνουμε μονες μας με απλα υλικα που ολες τα εχουμε σπιτι!! >> http://www.ladygreen.gr/ladygreen/beauty/agnes-maskes-prosopou.html

*Η κρεμα σερα ντι κουρπα ειναι οντως τελεια.Καταπληκτικο επισης ειναι κ το λιπ γκλος της εταιρειας! Μενει για ωρα στα χειλη και τα κανει βελουδινα!

*Αυτο που γραψατε πιο πανω για τη ζαχαρη και το ελαιολαδο κανει τελειο πηλινγκ και για το σωμα!!;) Δοκιμαστε το στο μπανιο και θα με θυμηθειτε!! Δεν πρεπει να ειναι ουτε πολυ πηχτο, αλλα ουτε αραιο!Μου το προτεινε η αισθητικος μου εμενα και οντως κανει το δερμα βελουδινο!

Kαλημέρα σε όλες σας!

Πολύ ωραίες συμβουλές μας δίνεται,ειδικά τώρα με το κρύο θέλουμε εξτρα περιποίηση!Εγώ χρειάζομαι γενικότερο ρεκτιφιέ!!!Μαλλια,νύχια...Πού θα μου πάει όμως θα τα καταφέρω να τα κάνω και θα είμαι μια κούκλα!:wink:;-)

Σήμερα τον μικρό δεν τον έστειλα σχολείο λόγω κακοκαιρίας αν και ακόμη δεν έχει καθαρίσει από την ίωση που πέρασε και έτσι είμαστε τα δυο μας σπίτι!Κατα τ'άλλα έχει τρέξιμο η μέρα,έχω μαγείρεμα,πλύσιμο μπάνια,να πάω φαρμακείο και σούπερ μάρκετ,να βάλω ένα πλυντήριο και αν το απόγευμα προλάβω πρέπει να σιδερώσω γιατί το βουνό ψηλώνει και την Πέμπτη δεν θα τα προλάβω όλα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Με παρακινήσατε και εφιαξα και εγώ τα χέρια μου!

Ακόμη και κατι λίγο αν κάνουμε για τον εαυτό μας ,αμέσως φιάχνει η διαθεσή μας!:)

Έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια, τι κάνετε? Απίστευτο κρύο σήμερα..έβγαλα κάτι σκουπίδια στο μπαλκόνι κ δεν προλάβαινα να μπαίνω μέσα!! Για τα χεράκια, μια στο τόσο, βάζω σε ένα μπολάκι ελαιόλαδο με ζάχαρη, τα ανακατεύω κ κάνω απαλό μασάζ στα χέρια. Το κάνω στο νιπτήρα γιατί λερώνει. Μετά πλένω καλά τα χέρια μου κ βάζω κρέμα. Μαλακώνουν πάρα πολύ. Κάντε το, είναι πολύ αποτελεσματικό..

Η ζάχαρη λειτουργεί σαν φυσικό πήλιγκ και απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι αμέσως πιο μαλακό!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!Ολες καλα??:D

Λοιπον μιας και πιασαμε θεματα περιποιησης σας βαζω και μια σελιδα που βρηκα με αγνες μασκες προσωπου που τις φτιαχνουμε μονες μας με απλα υλικα που ολες τα εχουμε σπιτι!! >> http://www.ladygreen.gr/ladygreen/beauty/agnes-maskes-prosopou.html

Τι όμορφα πράγματα έχει εδώ μέσα!!!! Α, πρέπει να τα ψάξω όλα!!

Ευχαριστούμε κουκλί μου!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Μ'αρέσει γιατί αυτό το θέμα καλύπτει όλες τις ανάγκες!

Ερώτηση: σε μία κατάψυξη που είναι χωριστό ντουλάπι σε ψυγειοκαταψύκτη, πόσο καιρό διατηρούνται α) φρέσκα κομμένα λαχανικά, β) μαγειρεμένα φαγητά?

Kαλημέρα σε όλες σας!

Πολύ ωραίες συμβουλές μας δίνεται,ειδικά τώρα με το κρύο θέλουμε εξτρα περιποίηση!Εγώ χρειάζομαι γενικότερο ρεκτιφιέ!!!Μαλλια,νύχια...Πού θα μου πάει όμως θα τα καταφέρω να τα κάνω και θα είμαι μια κούκλα!:wink:;-)

Να τα κάνεις σιγά-σιγά, απλά μην αμελείς τον εαυτό σου. Είναι άδικο για σένα που φροντίζεις για όλα!!! :D

Εγώ το κανόνισα. Αύριο θα μου ρθει η κοπέλα που καλώ σπίτι να με κάνει... ξανθιά!!! Τα βαρέθηκα και θα τα ξανα-αλλάξω!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Έχω ακόμα μία ερώτηση γιατί εσείς φαίνεστε να ξέρετε πολλά!

Που μπορώ να βρω αυτά τα πανάκια που χρησιμοποιούν στα καταστήματα για να γυαλίζουν τα κοσμήματα?

Σημείωση: μένω θεσσαλονίκη

Να τα κάνεις σιγά-σιγά, απλά μην αμελείς τον εαυτό σου. Είναι άδικο για σένα που φροντίζεις για όλα!!! :D

Εγώ το κανόνισα. Αύριο θα μου ρθει η κοπέλα που καλώ σπίτι να με κάνει... ξανθιά!!! Τα βαρέθηκα και θα τα ξανα-αλλάξω!!! :lol::lol::lol:

Τι χρώμα είναι τώρα τα μαλλακια σου? Σε σκέφτομαι μελαχρινή!

Εγώ πάλι το μαλλί οτ έχω ίδιο, με ελάχιστες παραλλαγές χρόοονια τώρα. Δυσκολεύομαι με αλλαγές στα μαλλιά. Όπου αλλού ευπρόσδεκτες, αλλά στα μαλλιά... κολλύομαι, δεν ξέρω γιατί...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...