Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ξεχασα να πω ειρηνη μου οτι εκανα μπανακι πριν λιγο ετριψα φτερνες εκανα πετσακια λιμαρα λιγο εβαλα ενα απαλο χρωματακι και εβαλα μια αγωγη παραφινης που πηρα με μεσογειακο λαδι ελιας και ζεστες καλτσουλες και τωρα θα κανω και χερακια μετα θα κανω καμια μασκα θα φτιαξω και το μαλλι και ειμαι ετοιμη να κανω προτασι στον αντρουλι μου για καινουργιο μωρο χαχαχα;)

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεχασα να πω ειρηνη μου οτι εκανα μπανακι πριν λιγο ετριψα φτερνες εκανα πετσακια λιμαρα λιγο εβαλα ενα απαλο χρωματακι και εβαλα μια αγωγη παραφινης που πηρα με μεσογειακο λαδι ελιας και ζεστες καλτσουλες και τωρα θα κανω και χερακια μετα θα κανω καμια μασκα θα φτιαξω και το μαλλι και ειμαι ετοιμη να κανω προτασι στον αντρουλι μου για καινουργιο μωρο χαχαχα;)

Γεια σου Χαρα με τα ωραία σου!!!:lol:

Πήρα κάτι μάσκες προσώπου σήμερα και λέω να τις δοκιμάσω απόψε

Και φυσικά να κάνω και καμιά περιποίηση σε νυχάκια,κάτι ανάλογο με αυτό που έκανες εσύ...

Τα χέρια τα έφτιαξα μόνη μου χθες

Λες να αρχίσω κι εγώ τις...προτάσεις απόψε;

Αλλά δεν θέλει με τίποτα

Νέο μωρό φυσικά...

Θα σας βάζω συχνά διάφορες θεραπείες (ανέξοδες) και συμβουλές αλλά φυσικά περιμένω και τα ερωτήματά σας γιατί από εσάς δημιουργώ τα θέματα μου! ;););)

Κυρία,κυρία να πω;Να πώ;

Πώς να διατηρήσουμε για περισσότερο διάστημα μαλακές πατουσούλες;

Εγώ βάζω καλτσάκια αφού απλώσω στα πόδια βαζελίνη ή ειδική κρεμα της νεουτροτζίνα

Υπάρχει κανένα άλλο μυστικό;

Πολύ καλή κρεμούλα χεριών είναι αυτή της νεουτροτζίνα,που είναι και εξειδικευμένη

Τωρα τελευταία όμως πήρα από το φαρμακείο μια ιταλική cera di cupra,mani που είναι αρκετά καλή,αλλά όχι για πολύ άγρια χερια

Διαφημίσεις

την πηρα την νιοτροτζινα αλλα μου φανηκε πολυ νερουλη και με κανενα αποτελεσμα δυστυχως...

Η άλλη που σου εγραψα είναι πιο οικονομική και κάνει τη δουλειά της μια χαρά

Την πήρα πριν από κανα μήνα που είχαν γίνει χαλια τα χερια μου από τα νερά και τις δουλειές και είδα από την πρωτη μερα αποτελεσμα

Αλλιώς βάλε βαζελίνη

Αλλά γλιτσιάζει πολύ

Καλλιοπακι μου γλυκο σε καταλαβαινω απολυτα.Φαντασου με εμενα την ταλαιπωρη διδυμομανα να ταιζω καθε 2 ωρες.Και χωρις βοηθεια απο γιαγιαδες.Προσεχε λιγο τον ευατο σου .Εμενα εφτασαν 4.5 χρονων και τωρα αρχιζει να με απασχολει το σπιτι.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ:wink:

Αμάν, μπράβο!!!

Για γυμναστική στο σπίτι ψάξτε στις συχνότητες της τηλεόρασης για το κανάλι bodyinbalance.

thanks!

Για τα κορίτσια μου, που τα προβληματίζει η οργάνωση του γραφείου τους.

Σκεφτείτε απλά. Μην ξοδεύετε ποσά σε λύσεις που είναι πολυπλοκες.

Χρησιμοποιήστε μεταλλικά κουτιά από συσκευασίες που έχετε αγοράσει (ακόμη και από βρεφικό γάλα), βάλτε τες σε οριζόντια θέση και ορίστε μία οικονομική, έξυπνη και πρωτότυπη λύση για την τακτοποίηση του γραφείου σας! ;)

grafeio.jpg

Αυτά για τις προκομενες! Τι ωράια που φαίνονται!

Εμένα δυστυχώς αυτές οι λύσεις μου χτυπάνε καμπανάκια: σκόνη, σκόοοονηηηη, σκοοοονηηηηηηηηηηηηη

Αλλά να τα βλέπω μου αρέσει! Ευχαριστούμε Ειρηνάκι!!

Να 'σου πω και το άλλο: το συρτάρι του πλυντηρίου μου τελικά είναι αποσπώμενο!! Κι εγώ το ζώον έίχα πιστέψει τον άντρα μου, που είπε ότι δεν βγαίνει γιατί φοβήθηκε ότι θα το χαλάσω!!! Μιλάμε το άσπρισα!! Έβαλα κι ένα πλυντήριο πανιά και βελτιώθηκε η κατάσταση!

Καλά νιώθω ντιπ ηλίθια....

Πολύ καλή κρεμούλα χεριών είναι αυτή της νεουτροτζίνα,που είναι και εξειδικευμένη

Τωρα τελευταία όμως πήρα από το φαρμακείο μια ιταλική cera di cupra,mani που είναι αρκετά καλή,αλλά όχι για πολύ άγρια χερια

Εγώ που δεν έχω πολύ άγρια χέρια και γενικά δεν μπορώ να νιώθω γλίτσα στο χέρι, ψηφίζω αυτή την κρεμούλα την ιταλική που αναφέρεις! Θα βάλω λίγή τώρα που μου το θύμισες!

αχ βρε κοριτσια θελω και εγω κρεμες για πολυ καλη εννυδατωση χεριων και σωματος! αλλα θα ηθελα κατι που να επιτρεπετε στην εγκυμοσυνη! αν εχετε κατι στο μυαλο σας καλοδεχουμενη η προταση. πω πω χαρα μπραβο περιποιηση! σουπερ!

Γεια σου Χαρα με τα ωραία σου!!!:lol:

Πήρα κάτι μάσκες προσώπου σήμερα και λέω να τις δοκιμάσω απόψε

Και φυσικά να κάνω και καμιά περιποίηση σε νυχάκια,κάτι ανάλογο με αυτό που έκανες εσύ...

Τα χέρια τα έφτιαξα μόνη μου χθες

Λες να αρχίσω κι εγώ τις...προτάσεις απόψε;

Αλλά δεν θέλει με τίποτα

Νέο μωρό φυσικά...

xaxax περιστερακι εγω θελω σαν τρελη ενα μωρο, ο αντρας μου ετσι κι ετσι καμια φορα μου λεει ακομα το μικρο δε τον εχω χαρει και γω του λεω οτι και 10 χρονων να παει παλι δεν θα το χαρει αφου φευγει για τι δουλεια στις 6-7 και γυρναει στις 9-10,10-30 το βραδυ καλα που δουλευω και εγω στο μαγαζι του αντρα μου και ετσι τον βλεπει λιγο περισσοτερο το παιδι παντως αν ο αντρουλης σου δε σου καθετε για νεο μωρακι πες του τουλαχιστον ελα να κανουμε τη προπονηση;););) και οταν θα ειναι ωρα του θα ερθει χαχαχαχ:D:D:D:D

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!:!::!::!::!::lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

καμμια καλη κρεμα χεριων ξερουμε??? ειναι χαλια τα χερια μου

To ειχα γράψει και σε παλαιότερο post,έπείδή έχω μεγάλο πρόβλημα με τα χέρια μου,ειναι πολύ ξηρά και κανουν πληγές, απ'όσα έχω δοκιμάσει, καλή είναι η κεραλοιφη,μπορεις να την βρεις σε καταστήματα με βιολογικά προιόντα(καλή είναι αν έχει πιο μεγάλη περιεκτικότητα σε κερί) αλλά αυτό που τελευταία κανω είναι ότι αναμειγνύω μικρη ποσότητα βαλσαμέλαιου στην κρέμα,εγω χρησιμοποιω την κλασική νιβεα στο βαζάκι...μενει στα χέρια και θρέφει;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια, τι κάνετε? Απίστευτο κρύο σήμερα..έβγαλα κάτι σκουπίδια στο μπαλκόνι κ δεν προλάβαινα να μπαίνω μέσα!! Για τα χεράκια, μια στο τόσο, βάζω σε ένα μπολάκι ελαιόλαδο με ζάχαρη, τα ανακατεύω κ κάνω απαλό μασάζ στα χέρια. Το κάνω στο νιπτήρα γιατί λερώνει. Μετά πλένω καλά τα χέρια μου κ βάζω κρέμα. Μαλακώνουν πάρα πολύ. Κάντε το, είναι πολύ αποτελεσματικό..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...