Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα. τι κανετε???τζωρτζινα περαστικα σας , ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα. με ικανοποιηση και χαρα σας λεω οτι μετα απο ενα κοπιαστικο σκ τελειωσα τις ντουλαπες μου και τα 2 επιπλα των μπανιων. μου εμεινε ενα επιπλακι μικρο που δεν θελει και πολυ ωρα. και μετα πρεπει να αχοληθω με την κουζινα. αλλα αυτο απο την αλλη βδομαδα.παλι εβγαλα δυο σακουλες πραγματα!!!!τα συρταρια μου ξαλαφρυναν και τα πραγματα χωρανε ολα τωρα. επισης καθαρισα χθες και το σπιτι μου. οποτε για σημερα εχω μονο ενα μικρο συμμαζεμα και ενα ευκολο φαγητο. παρολο που εχω και 3 πλυντηρια σιδερο, δεν θα κανω τποτα αλλο. δινω ρεπο στον εαυτο μου σημερα, και γιατι με ποναει λιγο η κοιλια μου και γιατι δεν θα βγαλω τη βδομαδα με τοση κουραση πανω μου!!!μακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδί μου ναι! Παντού πάει! Και επειδή αυτό έχει αρκετές πτυχές, φαινόταν πολύ. Αλλά και πάλι σου λέω, να μην σε πάρω στο λαιμό μου, εσενα μπορεί να σου φανεί χρήσιμο!;)

Απλά σκέφτηκα ότι αν μπορέσω και βάλω σε αυτό με τις 20 τσέπες: φουλάρια, γάντια, ζώνες, καλσόν-κατσάκια, κασκόλ, κάλτσες ίσως, καπέλα, κανά τσαντάκι, κλπ θα μπορέσω να εξοικονομήσω 1-2 συρταράκια. Σκέφτηκα μάλιστα να κολλήσω απ'έξω από κάθε τσέπη ετικέτα με το τι έχει μέσα για να μην ψάχνομαι...

με ικανοποιηση και χαρα σας λεω οτι μετα απο ενα κοπιαστικο σκ τελειωσα τις ντουλαπες μου και τα 2 επιπλα των μπανιων. μου εμεινε ενα επιπλακι μικρο που δεν θελει και πολυ ωρα. και μετα πρεπει να αχοληθω με την κουζινα. αλλα αυτο απο την αλλη βδομαδα.παλι εβγαλα δυο σακουλες πραγματα!!!!τα συρταρια μου ξαλαφρυναν και τα πραγματα χωρανε ολα τωρα. επισης καθαρισα χθες και το σπιτι μου. οποτε για σημερα εχω μονο ενα μικρο συμμαζεμα και ενα ευκολο φαγητο. παρολο που εχω και 3 πλυντηρια σιδερο, δεν θα κανω τποτα αλλο. δινω ρεπο στον εαυτο μου σημερα, και γιατι με ποναει λιγο η κοιλια μου και γιατι δεν θα βγαλω τη βδομαδα με τοση κουραση πανω μου!!!μακια

Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο!

Κρατώ τα εξής:

- Ξεφορτώθηκες 2 σακούλες άχρηστα!

- Τα συρτάρια σου χωράνε τα πράγματα σου και σιγουρα είναι πιο καλά βαλμένα τώρα!

Εννοείται να δώσεις άδεια στον εαυτό σου! Ξεκουράσου και νιώσε ανάλαφρη!!!!!!! Μπραβο!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Απλά σκέφτηκα ότι αν μπορέσω και βάλω σε αυτό με τις 20 τσέπες: φουλάρια, γάντια, ζώνες, καλσόν-κατσάκια, κασκόλ, κάλτσες ίσως, καπέλα, κανά τσαντάκι, κλπ θα μπορέσω να εξοικονομήσω 1-2 συρταράκια. Σκέφτηκα μάλιστα να κολλήσω απ'έξω από κάθε τσέπη ετικέτα με το τι έχει μέσα για να μην ψάχνομαι...

Και πολύ καλά το σκέφτηκες!

Και να το δοκιμάσεις! Θυμήσου πως εγώ το δοκίμασα πριν αποφασίσω πως δεν μου κάνει και το κρατησα και αρκετούς μήνες! Δοκίμασε το, μπορεί να σε βοηθήσει!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

βρε ειρηνακι εμεις δηλ. που δεν εχουμε φεις μπουκ! πως θα βλεπουμε τις ωραιες συμβουλες σου και καμια συνταγουλα?!!!! αααααα! θελω και εγω! χα χα

Πατουσίδιο μου, σου βάζω εδώ τη σπιτική θεραπεία που προτείνω!!! :P:p

Για σας που μου λέτε πως τα νύχια σας σπάνε ή ξεφλουδίζουν εύκολα αλλά και για σας που είναι θαμπά, ευαίσθητα και αφυδατωμένα, καντε την εξής θεραπεία, που είναι οικονομική και εύκολη και θα σας βοηθήσει να δείτε θετικά αποτελέσματα:

Σε ένα μπωλ με χλιαρό νερό βάλτε μείγμα λεμονιού και ελαιόλαδου (στην ίδια περίπου ποσότητα και τα δύο) για δέκα λεπτά. Το λάδι της ελιάς με την θρεπτική και τονωτική του δράση θα μαλακώσει και θα βοηθήσει τα πετσάκια χαρίζοντας ταυτόχρονα υγεία στο αφυδατωμένο δέρμα των χεριών σας, ενώ το λεμόνι, λόγω των οξέων, θα χαρίσει λάμψη στα νύχια σας!

Καλά αποτελέσματα!

777885dugw57gt25.gif

Επέστρεψα σπίτι και θα αποφύγω να βγω πάλι έξω!τι κρύο είναι αυτο?Είναι και ο αέρας που δεν μας αφήνει...

Πήγα εκκλησία,πήγα και για καφέ,έβαλα ένα πλυντήριο,μαγείρεψα και άναψα και φωτιά,νωρίς σήμερα για να ζεσταθούμε!

Ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου Ειρήνη,θελουμε κι άλλες!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ευχαριστω ειρηνακι!!!!!!!!!!! το ειχα κανει καποτε αλλα νομιζα θελει κανα δυο σταγονες λεμονι μονο! αχ χρυσα ομολογω πως "ζηλευω" λιγο την εκφραση αναψα φωτια!!!!!! πολυ χουχουλιαρικη! ειτε ειναι σομπα ειτε τζακι!

Και ναι! ακομα και στο μπανιο! Ειναι τραγικο!!!

Θα το εντοπισω- που θα μου παει!

Με το υφασμα του σαλονιου μου δεν ταιριαζει γιατι

τα μαξιλαρια ειναι πορτοκαλι και αυτο ειναι σε γκρι αποχρωση.

Γενικοτερα ομως εχω σκονη στο σπιτι γιατι ολη μερα αφηνω ανοικτο

ενα παραθυρο να αεριζεται μεχρι να γυρίσουμε και ειμαι κοντα σε βουνο- μηπως παιζει ρολο και αυτο;;

Ψάξε με βάση το χρώμα,χαλιά,κουβέρτες,ζακέτες πλεκτές...

Από τη σκόνη καμιά δεν γλυτώνει.Εμένα με βασανίζουν τα χαλιά της κρεβατοκάμαρας που είναι μάλινα και συνέχεια σκουπίζω το πάτωμα με σουίφερ για να γλιτώσω!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Επέστρεψα σπίτι και θα αποφύγω να βγω πάλι έξω!τι κρύο είναι αυτο?Είναι και ο αέρας που δεν μας αφήνει...

Πήγα εκκλησία,πήγα και για καφέ,έβαλα ένα πλυντήριο,μαγείρεψα και άναψα και φωτιά,νωρίς σήμερα για να ζεσταθούμε!

Ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου Ειρήνη,θελουμε κι άλλες!!!

Παρακαλώ Χρύσα μου!

Χαρά μου!

Θα σας βάζω συχνά διάφορες θεραπείες (ανέξοδες) και συμβουλές αλλά φυσικά περιμένω και τα ερωτήματά σας γιατί από εσάς δημιουργώ τα θέματα μου! ;););)

777885dugw57gt25.gif

ευχαριστω ειρηνακι!!!!!!!!!!! το ειχα κανει καποτε αλλα νομιζα θελει κανα δυο σταγονες λεμονι μονο!

Παρακαλώ!

Οχι, στείψε μισο λεμονάκι (ας πούμε) και ρίξε ανάλογη ποσότητα λαδιού. Και το νεράκι μας χλιαρό, όχι κρύο! Οτι θες εδώ είμαι! ;)

αχ χρυσα ομολογω πως "ζηλευω" λιγο την εκφραση αναψα φωτια!!!!!! πολυ χουχουλιαρικη! ειτε ειναι σομπα ειτε τζακι!

Και γω....!!! :( ΠΟΛΥ!!

777885dugw57gt25.gif

Χαιρετω τα γλυκα μου κοριτσακια.Επιτελους Ειρηνακι επειτα απο καιρο εχω να αναφερω οτι πεντακαθαρισα το μπανιο μου και ξεκαθαρισα αρκετα ντουλαπια απο την κουζινα.Επισης και το ντουλαπι κατω απο το νεροχυτη.Ωραιο πραγμα να ανοιγεις και να βλεπεις τι υπαρχει μεσα και οχι να μαντευεις.:P

γεια σαςςςςςςςςςς τι μου κανετε??

εγω ημουνα λιγο αρρωστη αυτες τις μερες αλλα τωρα οκ.

εχω να πω το εξης οτι απο τοτε που τακτοποιησα-οργανωσα ντουλαπες-ντουλαπια η ζωη μου κυλαει μια χαρα το σπιτι κατα ενα περιεργο με δυο τρεις κινησεις ειναι ετοιμο μαζεμενο και τακτοποιημενο σημερα δε πηγα στη δουλεια μια που κανει ψοφο(τα καλα αμα δουλειευς στο συζυξ) και ειμαι σπιτακι μου και το μικρο μου κανουμε αγκαλιτσες διπλα στο τζακι φτιαξαμε και κανελλονια και τωρα ειναι ολα ετοιμα

σας φιλω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...