Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σας παρακολουθώ σιωπηλά, αλλά ως συνήθως δεν προλαβαίνω να γράψω...

Σκέφτομαι να πάρω αυτό ή αυτό και να το βάλω στο εσωτερικό της πόρτας της ντουλάπας, όχι για παπούτσια, αλλά για φουλάρια, ζώνες, καλσόν, κλπ. Πώς σας φαίνεται?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Καλή μας παγωμένη εβδομάδα!!! :P

Τι κρύο είναι αυτό? ΤΙ θερμοκρασίες είναι αυτές??? Μου θυμίζουν... κατάψυξη! :tongue:

Σήμερα ευτυχώς και σχολείο δεν έχουμε και δεν δουλεύω! Θα ξεκουραστώ, θα κάνω δουλίτσες, θα φροντίσω τα θέματα μας, θα διαβάσω με τον μικρό μου και γενικά... θα είμαι στο σπιτάκι μου!!!! ;)

- Χθες, ετοίμασα μία ειδική ατζέντα με τις πελάτισσες μου. Ονόματα και κινητά. Θα μου είναι πολύ χρήσιμη στο μέλλον!

- Ετοίμασα μία τσαντούλα με ρουχαλάκια για αγοράκι γιατί μια φίλη μου, μου μιλησε για μια οικογένεια που τα έχει ανάγκη και θα της τα πάω αύριο.

- Εγραψα στο προφιλ της δουλειάς μία εύκολη, σπιτική και ανέξοδη συνταγή για τις φίλες που τα νυχάκια τους σπάνε εύκολα!

Σας αφήνω για την ώρα, πάω να βάλω ηλεκτρική, ενώ παράλληλα ακούω μουσικούλα και πίνω το ζεστό μου καφεδάκι (και ο μικρούλης μου βλέπει παιδικά! ) :wink:

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα!

Εχω μερες να γραψω αλλα σας παρακολουθω- διαθεση μηδεν εδω και μερες αλλα το παλευω.:|

Δεν ξερω αν μπορειτε να με βοηθήσετε στο εξης: συνεχεια μα συνεχεια!

χειμωνα καλοκαιρι στο σπιτι μου εχω πολυ χνουδι. Σκουπίζω καθε 2η μερα

συνήθως και καθε μερα ομως ολο και κατι θα βρω να υπαρχει. Εχω καθαρίσει τα καλοριφερ- μιας και θεωρουσα οτι αυτα ειναι η αιτια του κακου αλλα τζιφος!

Τα σοφατεπί τα καθαρίζω, καθως σκουπίζω, μια φορα την εβδομαδα αλλα και παλι....τίποτα.:mad: Εχετε καμμια ιδεα απο που μπορει να πηγαζει το ολο θεμα;;

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!! :tongue::tongue:

Αχ φιλενάδα έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έχω εντοπίσει ότι τα περισσότερα προέρχονται από το χαλί του σαλονιού.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί στο προηγούμενο σπίτι δεν το είχα... ή μήπως δεν τα έβλεπα.:rolleyes:

Και το άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι ότι αυτή η σκόνη-χνούδι βρίσκεται ακόμα και στο μπάνιο:shock::shock::shock:. ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Καλημέρα!

Σας παρακολουθώ σιωπηλά, αλλά ως συνήθως δεν προλαβαίνω να γράψω...

Σκέφτομαι να πάρω αυτό ή αυτό και να το βάλω στο εσωτερικό της πόρτας της ντουλάπας, όχι για παπούτσια, αλλά για φουλάρια, ζώνες, καλσόν, κλπ. Πώς σας φαίνεται?

Καλημέρα κοριτσάκι μου!

Χαίρομαι που είσαι μαζί μας! :D

Κοίτα, μία εποχή, αρκετά παλιά, προτού γεννήσω, είχα κάνει κάτι παρόμοιο. Εκεί έβαζα τις ζώνες και τα φουλάρια.

Μετά από κανά 6μηνο άρχισε να μου σκονίζεται... και βαριόμουν να τα βγάζω να το ξεσκονίζω (και ήταν και δύσκολο να ξεσκονιστεί!) και να τα ξανατοποθετώ.... :(:( Αποτέλεσμα να το δώσω στη θεία μου!!!!

Ομως... εσένα μπορεί να σε βοηθήσει. Σκεψου το και δες το! ;)

777885dugw57gt25.gif

Αχ φιλενάδα έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έχω εντοπίσει ότι τα περισσότερα προέρχονται από το χαλί του σαλονιού.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί στο προηγούμενο σπίτι δεν το είχα... ή μήπως δεν τα έβλεπα.:rolleyes:

Και το άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι ότι αυτή η σκόνη-χνούδι βρίσκεται ακόμα και στο μπάνιο:shock::shock::shock:. ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ

Και μένα από το χαλί προέρχεται το χνούδι. Είναι ένα ελαφρύ χρώμα σαν το χαλί οπότε το έχουμε τσεκάρει.

Ματάκια μου το χνούδι χώνεται παντού! Κάποια στιγμη που τράβηξα τον μπουφέ του σαλονιού μου (ο οποίος είναι βαρύς και δεν τον τραβώ συχνά) βρήκα από κάτω και κολλημένο στον τοίχο ένα πολύ μεγάλο κουβαρι με τέτοιο χνούδι!!! :mad:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκι μου!

Χαίρομαι που είσαι μαζί μας! :D

Κοίτα, μία εποχή, αρκετά παλιά, προτού γεννήσω, είχα κάνει κάτι παρόμοιο. Εκεί έβαζα τις ζώνες και τα φουλάρια.

Μετά από κανά 6μηνο άρχισε να μου σκονίζεται... και βαριόμουν να τα βγάζω να το ξεσκονίζω (και ήταν και δύσκολο να ξεσκονιστεί!) και να τα ξανατοποθετώ.... :(:( Αποτέλεσμα να το δώσω στη θεία μου!!!!

Ομως... εσένα μπορεί να σε βοηθήσει. Σκεψου το και δες το! ;)

Θα σκονίζεται στο εσωτερικό της ντουλάπας? Βέβαια η σκόνη παντού πάει...:rolleyes:

Και ναι! ακομα και στο μπανιο! Ειναι τραγικο!!!

Θα το εντοπισω- που θα μου παει!

Με το υφασμα του σαλονιου μου δεν ταιριαζει γιατι

τα μαξιλαρια ειναι πορτοκαλι και αυτο ειναι σε γκρι αποχρωση.

Γενικοτερα ομως εχω σκονη στο σπιτι γιατι ολη μερα αφηνω ανοικτο

ενα παραθυρο να αεριζεται μεχρι να γυρίσουμε και ειμαι κοντα σε βουνο- μηπως παιζει ρολο και αυτο;;

καλημερα και απο εμενα και καλη εβδομαδα! εμεις παλι ολο μεσα με το κρυο! ο μικρος δεν θελει να βγαινει και εγω λογω εγκυμοσυνης δεν μπορω να τον πιεζω! δεν εχω τα κουραγια! πω πω κοριτσια θελω και εγω να κανω τοσες δουλειες αλλα δυσκολο με την κατασταση μου και σκαω@. προσπαθω ομως γιατι μετα τη γεννα πρωτα ο θεος μαλλον θα ειναι πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα! αυτο με το χνουδι δεν θελω να το σκεφτομαι! σιγουρα ειναι απο υφασματα αλλα και απο δικες μας τριχες! τζορτζινα περαστικα για το παιδακι σου. ειρηνη η δουλεια παντως με τα περιοδικα παει αρκετα καλα αν και αρκετα κουραστικη οσο δεν τις φαινοτανε. τα φιλια μου σε ολες.

Και ναι! ακομα και στο μπανιο! Ειναι τραγικο!!!

Θα το εντοπισω- που θα μου παει!

Με το υφασμα του σαλονιου μου δεν ταιριαζει γιατι

τα μαξιλαρια ειναι πορτοκαλι και αυτο ειναι σε γκρι αποχρωση.

Γενικοτερα ομως εχω σκονη στο σπιτι γιατι ολη μερα αφηνω ανοικτο

ενα παραθυρο να αεριζεται μεχρι να γυρίσουμε και ειμαι κοντα σε βουνο- μηπως παιζει ρολο και αυτο;;

Τσέκαρες χαλί ή κάποια κουβέρτα που κυκλοφορεί?

Το βουνό κοντα σίγουρα παίζει ρόλο αλλα κι εγώ που δεν ανοίγω ιδιαίτερα, το πολύ ένα δεκάλεπτο την ημέρα, η σκόνη και το χνούδι κάνουν πάρτυ!!!:(

Ακόμα και να το εντοπίσεις τι μπορείς να κάνεις? και πάλι κάθς δύο μέρες θα σκουπίζεις.

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

Θα σκονίζεται στο εσωτερικό της ντουλάπας? Βέβαια η σκόνη παντού πάει...:rolleyes:

Παιδί μου ναι! Παντού πάει! Και επειδή αυτό έχει αρκετές πτυχές, φαινόταν πολύ. Αλλά και πάλι σου λέω, να μην σε πάρω στο λαιμό μου, εσενα μπορεί να σου φανεί χρήσιμο!;)

777885dugw57gt25.gif

Τσέκαρες χαλί ή κάποια κουβέρτα που κυκλοφορεί?

Το βουνό κοντα σίγουρα παίζει ρόλο αλλα κι εγώ που δεν ανοίγω ιδιαίτερα, το πολύ ένα δεκάλεπτο την ημέρα, η σκόνη και το χνούδι κάνουν πάρτυ!!!:(

Ακόμα και να το εντοπίσεις τι μπορείς να κάνεις? και πάλι κάθς δύο μέρες θα σκουπίζεις.

Δεν εχεις αδικο...παλι τα ίδια θα κανω ουτως ή αλλως.

Απλα, θα ήθελα να ξερω... την πηγη του κακου! :P

Ειρήνη, πως μπορω να δω και εγω τις συμβουλες σου

που εχεις αναρτησει στο fb? Ειμαι ολιγον τι ασχετη με δαυτο- αν και εχω.

Και μια ωραία λύση αλλά ακριβούτσικη για το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη (αρκεί να μην έχετε καλάθι γιατί νομίζω ότι δεν χωράει)

Πράγματι, ωραία λύση!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη, πως μπορω να δω και εγω τις συμβουλες σου

που εχεις αναρτησει στο fb? Ειμαι ολιγον τι ασχετη με δαυτο- αν και εχω.

Είσαι φίλη μου στο face Ελενακο?

Αν ναι, θα ειναι στην αρχική σου σελίδα ή μπες στον "τοίχο μου". :P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...