Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

εμενα φταιει η βλακεια μου, ενω το φοβομουν το εβαλα η χαζη...

Κοριτσια δεν μπαινουν ολα... το ξαναλεω..

Μην στενοχωριέσαι,όλες κάνουμε βλακείες!

Αν και τέτοια ζημία δεν μου έχει τύχει,φαίνεται πως κάποια ρούχα δεν μπαίνουν πλυντήριο,κάτι ήξεραν οι μανούλες μας!Εμένα συνεχεια με πρήζει που τα βάζω όλα στο πλυντήριο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Ειρήνη μου καλή, κάπου διάβασα ότι έλεγες πως άφησες τη δουλειά σου που ήταν κ δουλειά γραφείου για να είσαι περισσότερο με το γιόκα σου και τώρα δουλεύεις κ Κυριακές??Χαρά στο κουράγιο σου, μπράβο σου!

Mirtoula μου, ευχαριστώ!

Οχι, δεν εργάζομαι Κυριακή (τουλάχιστον όχι συνήθως! :tongue: ). Και δεν συγκρίνεται. Γιατί τώρα ρυθμίζω τα ραντεβού μου και είμαι πολύ περισσότερες ώρες με τον μικρό μου! Καμία σχέση με παλιά!!!

Ευχαριστώ όμως! Ολες κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

ειμαι στεναχωρημενη, χτες χαλασα ενα καλο πουλοβερ του αντρα μου, καινουριο...:-(:sad:

Το εβαλα στο πλυντηριο και βγηκε extra small:-(..

Τελικα δεν μπαινουν ολα στο πλυντηριο, και το εβαλα και στους 30....

Τεσπα αυριο θα παω να του παρω το ιδιο αν το βρω..

Κατα τα αλλα σας διαβαζω αλλα δεν εχω κανει κατι σημαντικο για να γραψω.. Τωρα που εκανα σας εγραψα...

Ωπ...!!!! :( Σοβαρά μιλάς βρε καλό μου!!!???

Εγώ να σου πω. Τα περισσότερα (να μην πω όλα, σχεδόν όμως όλα) τα βάζω στο πλυντήριο. Εκεί όμως πάντα προσέχω τα εξής:

- Τα βάζω μόνο στο πρόγραμμα για μάλλινα. Εκτός που είναι εντελώς με κρύο νερό, το πλυντήριο φέρνει μισές στροφές και τα κουνάει κυρίως παρά τα πλένει στριφογυρίζοντας τα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μην "μπουν" τα πουλόβερ.

- Και πάντα απενεργοποιώ το στύψιμο. ΠΑΝΤΑ! Κάνω άντληση των νερών και βγάζω τα πουλόβερ και τα αφήνω να στραγγίσουν τα πολλά νερά μέσα στην μπανιέρα. Αφού περάσει καμιά ωρίτσα, τουλάχιστον, μετά τα βάζω ακουμπησμένα πάνω στην απλώστρα για να τρέψουν τα πολλά νερά. Και αφού τα βγάλου, τότε και μόνο τότε τα απλώνω.

Ετσι και δεν "μπαίνουν" και δεν ξεχειλώνουν!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια μου! :P:p

Μπρρρρρ....... καλέ!!! Τι κρύο είναι αυτό? Εχει παγώσει ο... εγκέφαλος μου λέμε!! :lol::lol:

Πολύ χαλαρά και σήμερα μετά το χθεσινό "γλέντι" δουλειάς! :tongue:

Σηκωθήκαμε, ήπιαμε καφεδάκι, αποστείρωσα τα υλικά της δουλειάς, ψευτο-μαζεψα το σπίτι, αλλάξαμε σεντόνια στα κρεβάτια μας, φαγάκι στην πεθερούλα μου έτοιμο και ζεστό.... καλέ... μια χάρα!!! :tongue::tongue:

Και για να μην νομίζετε πως μόνο σε εσάς συμβαίνουν κουλά, να σας πω τι έκανα προχθές.

Θυμάστε που σας έγραψα για την Παρασκευή, που έκανα αρκετές δουλίτσες και μαζί είχα και ένα πλυντήριο ρούχων...? Ε, το πλυντήριο το έβαλα αλλα... ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ & ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ!!!

Τι έκανα δηλαδή? Επλυνα τα ρούχα μου, μόνο με νερό μέσα στην... βρώμα τους!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Δεν μύριζαν καθόλου όταν στέγνωσαν... (ναι, στέγνωσαν κι όλας και μετά το κατάλαβα!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:) και εκεί το... κατάλαβα!!! (γάτα είμαι το άτιμο!!! :lol::lol::lol::lol:) !!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για τα κορίτσια μου, που τα προβληματίζει η οργάνωση του γραφείου τους.

Σκεφτείτε απλά. Μην ξοδεύετε ποσά σε λύσεις που είναι πολυπλοκες.

Χρησιμοποιήστε μεταλλικά κουτιά από συσκευασίες που έχετε αγοράσει (ακόμη και από βρεφικό γάλα), βάλτε τες σε οριζόντια θέση και ορίστε μία οικονομική, έξυπνη και πρωτότυπη λύση για την τακτοποίηση του γραφείου σας! ;)

grafeio.jpg

777885dugw57gt25.gif

hello girls...

Λοιπόν...αυτό το σ/κ ήταν κάπως τελικά...και από δουλειές τίποτα...

Σάββατο σηκωθήκαμε με τη μικρή με δέκατα και γκρίνια....τον δε μεγάλο απλά μέσα στη γκρίνια...το μόνο που έκανα ήταν super market και κάτι μικρά ψώνια...το απόγευμα η μικρή έφτασε στο 39...οπότε δεν έπαιζε οτιδήποτε άλλο πέρα από ντάντεμα...

Σήμερα έβαλα το πρωί πλυντήριο & στεγνωτήριο...η μικρή ήταν καλύτερα οπότε το μεσημέρι πήγαμε φάγαμε σε κάτι φίλους...και το απόγευμα 1 ακόμα πλυντήριο...

και το σαλόνι έχει και κομματάκια ξύλου από το τζάκι...και κομματάκια κεικ από τον μεγάλο...και εμένα δεν με νοιάζει....είμαι ανακουφισμένη που τα παιδάκια μου είναι καλά και ήταν κάτι περαστικό...και όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν...

γλυκιά καληνύχτα...και να έχετε μία υπέροχη εβδομάδα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Kαλημερούδια!Πως είναι τα κέφια σήμερα?Εχθες όλη μερα τη βγάλαμε στο σπίτι,ο άντρας μου είχε κουραστεί όλη την εβδομάδα και δεν ήθελε να βγει!Εκανα και ένα κρύο...

Σε λίγο θα πάμε εκκλησία,θα πάνε όλα τα παιδια του νηπιαγωγείου,μετά ελπίζω να πιω κανενα καφε με κάποια φίλη!;);)

Το σπίτι είναι σε καλή κατάσταση και έτσι μόνο θα μαγειρέψω και θα βάλω και κανένα πλυντήριο!

Α!Εχθές τακτοποίησα και την παπουτσοθήκη!!!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

hello girls...

Σάββατο σηκωθήκαμε με τη μικρή με δέκατα και γκρίνια....τον δε μεγάλο απλά μέσα στη γκρίνια...το μόνο που έκανα ήταν super market και κάτι μικρά ψώνια...το απόγευμα η μικρή έφτασε στο 39...οπότε δεν έπαιζε οτιδήποτε άλλο πέρα από ντάντεμα...

Σήμερα έβαλα το πρωί πλυντήριο & στεγνωτήριο...η μικρή ήταν καλύτερα οπότε το μεσημέρι πήγαμε φάγαμε σε κάτι φίλους...και το απόγευμα 1 ακόμα πλυντήριο...

και το σαλόνι έχει και κομματάκια ξύλου από το τζάκι...και κομματάκια κεικ από τον μεγάλο...και εμένα δεν με νοιάζει....είμαι ανακουφισμένη που τα παιδάκια μου είναι καλά και ήταν κάτι περαστικό...και όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν...

γλυκιά καληνύχτα...και να έχετε μία υπέροχη εβδομάδα...

Περαστικά Τζορτζίνα για τα παιδάκια σου!!!Εννοείται πως όταν συμβει ,έστω και καποια μικρή αναποδιά, αυτα είναι δευτερευούσης σημασίας!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

hello girls...

Καλημέρα G μου.

Πολλά πολλά περαστικά! Πως είναι σήμερα?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα!

Εχω μερες να γραψω αλλα σας παρακολουθω- διαθεση μηδεν εδω και μερες αλλα το παλευω.:|

Δεν ξερω αν μπορειτε να με βοηθήσετε στο εξης: συνεχεια μα συνεχεια!

χειμωνα καλοκαιρι στο σπιτι μου εχω πολυ χνουδι. Σκουπίζω καθε 2η μερα

συνήθως και καθε μερα ομως ολο και κατι θα βρω να υπαρχει. Εχω καθαρίσει τα καλοριφερ- μιας και θεωρουσα οτι αυτα ειναι η αιτια του κακου αλλα τζιφος!

Τα σοφατεπί τα καθαρίζω, καθως σκουπίζω, μια φορα την εβδομαδα αλλα και παλι....τίποτα.:mad: Εχετε καμμια ιδεα απο που μπορει να πηγαζει το ολο θεμα;;

Εχω μερες να γραψω αλλα σας παρακολουθω- διαθεση μηδεν εδω και μερες αλλα το παλευω.:|

συνήθως και καθε μερα ομως ολο και κατι θα βρω να υπαρχει. Εχω καθαρίσει τα καλοριφερ- μιας και θεωρουσα οτι αυτα ειναι η αιτια του κακου αλλα τζιφος!

Τα σοφατεπί τα καθαρίζω, καθως σκουπίζω, μια φορα την εβδομαδα αλλα και παλι....τίποτα.:mad: Εχετε καμμια ιδεα απο που μπορει να πηγαζει το ολο θεμα;;

Επικεντρώσου στα "υφάσματα" του σπιτιού σου. Το χρώμα του χνουδιού με τι είναι ίδιο? Μηπως με του καναπέ σου και αυτός ευθύνεται???? :confused:

777885dugw57gt25.gif

Οταν ειχα χνουδι στο σπιτι μου ηταν λογω των κουβερτων, αλλα τις καταργησα και ησυχασα απο τα χνουδια. Αλλα εσενα ειναι και το καλοκαιρι, οποτε ειναι απο καποιο αλλο υφασμα, οπως λεει και η Ειρηνη.

Επισης, μου μαζευονται χνουδια εκει που σιδερωνω, οπου δηλαδη μαζευονται πολλα ρουχα και οπου γενικως υπαρχει συσωρρευμενη κινητικοτητα υφασματων. Αν δεν βαλω σκουπα μετα το σιδερωμα, εξαπλωνονται σε ολο το σπιτι.

Ισως παλι σε σενα να φταινε τα καλυμματα...

Παρατηρησε το χρωμα τους, θα βρεις απο που προερχονται.

Α, και καλημερα σε ολες!!!

Κρυο πολυ σημερα οπως και ολη την εβδομαδα. Εριξα μια ματια στο meteo.gr και μου ηρθε συγκοπη απο τις θερμοκρασιες των επομενων ημερων.

Οποτε αναμενεται πολυ χουχουλιασμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...