Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλέ εσύ πήρες φόρα!Τα καλοριφέρ καθαρίζονται.Αν σπρώξεις το ένα πλαινό(όχι αυτό που είναι από την πλευρά των σωληνώσεων) προς τα πάνω ,ξεκουμπώνει και έτσι μπορείς να βγάλεις και το πάνω και να καθαρίσεις μέσα τις φέτες.Εγώ τα καθαρίζω όταν ξεστρώνω το σπίτι με σφουγγάρι και λίγη σαπουνάδα και μετά τα σκουπίζω αλλά ,αν και δεν έχω,νομίζω πως η καλύτερη λύση γι'αυτά είναι ο ατμοκαθαριστής.

Τα καλα κοσμήματα,τώρα, τα φυλάω αλλού.

Καλημερούδια στ κοριτσούδια!

Χρύσα αυτό δεν το ήξερα!!!

Θα το δοκιμάσω όταν ερθει η ωρα να ξεστρώσω

Να'σαι καλά που μας το είπες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα νοικοκυροκοριτσα

εγω δυο μερες εχω παρατησει το σπίτι στο έλεος των παιδιων και του συζυγου. Αποτέλεσμα? Βομβαρδισμένο παντου!!!

Ειλικρινα δεν ξερω απο που να ξεκινήσω.

προς το παρον τελειωνω με το φαγητό για να μην αγχωθω μετα και ξεκαθαριζω το ψυγειο(οποτε χαλια και ο νεροχύτης:() και ξεκινω με τα βασικα κρεβατια, κουζινα μπανια σκουπα και οπωςδηποτε σφουγγαρισμα στην κουζινα γιατι εχει μεχρι και πορτοκα΄λάδα στο πατωμα!!!!!

χτες αγόρασα ενα καινουργιο καλαθι για τα άπλυτα αλλα μου προεκυψε μεγάλο και μου κλείνει όλο το μπάνιο :confused:.

αχ!!!παω με καλει το καθηκον

Καλημερούδια στ κοριτσούδια!

Χρύσα αυτό δεν το ήξερα!!!

Θα το δοκιμάσω όταν ερθει η ωρα να ξεστρώσω

Να'σαι καλά που μας το είπες!!

εγώ με ένα ψεκαστηράκι χειρός τα καθαρίζω. Επίσης πριν τα κλείσω στρώνω απο πάνω φίλτρα που βάζουμε στον απορροφητήρα , όταν τα αλλάζω είναι μαύρα. Κρατάνε την σκόνη που βγαίνει προς τα πάνω με τη ζέστη και δεν λερώνουν τους τοίχους;)

Διαφημίσεις

Mόλις επέστρεψα και εγώ και βρήκα το σπίτι ανω κάτω, με δύο αντρες μες το σπίτι αναμενόμενο ήταν!

Τρέχω να ξεκινήσω μαγείρεμα ,σκούπα και μπάνια και ό,τι προλάβω!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε?

Σήμερα τα παιξα η γυναικα... δουλευα από τις 8 το πρωί και μαζεύτηκα καλές 18.00 σπίτι! :rolleyes: Τα φτυσα!!! :ppppp

Αλλά είμαι πολυ χαρούμενη! Φτου φτου!!! :lol:

Εννοείται δεν έκανα, ούτε και θα κάνω, απολύτως τίποτα δηλαδή.. την έχω πέσει σε έναν καναπέ και μόλις έφαγα και 3 σουβλάκια με πίτα...! :tongue::tongue:

Και ο αντρούλης μου... έχει πιάσει τον άλλο καναπέ... και έξω κρύο! Αχ, αυτή είναι ζωή!!!

Σας γλυκοφιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Τι κάνετε?

Σήμερα τα παιξα η γυναικα... δουλευα από τις 8 το πρωί και μαζεύτηκα καλές 18.00 σπίτι! :rolleyes: Τα φτυσα!!! :ppppp

Εννοείται δεν έκανα, ούτε και θα κάνω, απολύτως τίποτα δηλαδή.. την έχω πέσει σε έναν καναπέ και μόλις έφαγα και 3 σουβλάκια με πίτα...! :tongue::tongue:

Και ο αντρούλης μου... έχει πιάσει τον άλλο καναπέ... και έξω κρύο! Αχ, αυτή είναι ζωή!!!

Σας γλυκοφιλώ όλες!

Βρε Ειρήνη μου καλή, κάπου διάβασα ότι έλεγες πως άφησες τη δουλειά σου που ήταν κ δουλειά γραφείου για να είσαι περισσότερο με το γιόκα σου και τώρα δουλεύεις κ Κυριακές??Χαρά στο κουράγιο σου, μπράβο σου!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Τι κάνετε?

Σας γλυκοφιλώ όλες!

νομιζω οτι σου αξιζει αρχηγε!!!!

καλη ξεκουραση:)

Διαφημίσεις

ειμαι στεναχωρημενη, χτες χαλασα ενα καλο πουλοβερ του αντρα μου, καινουριο...:-(:sad:

Το εβαλα στο πλυντηριο και βγηκε extra small:-(..

Τελικα δεν μπαινουν ολα στο πλυντηριο, και το εβαλα και στους 30....

Τεσπα αυριο θα παω να του παρω το ιδιο αν το βρω..

Κατα τα αλλα σας διαβαζω αλλα δεν εχω κανει κατι σημαντικο για να γραψω.. Τωρα που εκανα σας εγραψα...

μην στεναχωριέσαι..το έχω κάνει κι εγώ με μία πασμίνα ακριβή,ακόμα την κλαίω...

τα μάλλινα είναι ειδική περίπτωση,γιαυτό λένε στο χέρι...βέβαια ίσως έφταιγε και το πλυντήριο μου,δεν ήταν καλό...

ειμαι στεναχωρημενη, χτες χαλασα ενα καλο πουλοβερ του αντρα μου, καινουριο...:-(:sad:

Το εβαλα στο πλυντηριο και βγηκε extra small:-(..

Τελικα δεν μπαινουν ολα στο πλυντηριο, και το εβαλα και στους 30....

Τεσπα αυριο θα παω να του παρω το ιδιο αν το βρω..

Κατα τα αλλα σας διαβαζω αλλα δεν εχω κανει κατι σημαντικο για να γραψω.. Τωρα που εκανα σας εγραψα...

Κι εγώ έπαθα ακριβώς το ίδιο, στους 30. Μετά κατάλαβα πως δεν κάνει στους 30 αλλά πιο κάτω, με κρύο νερό, στην πιο γρήγορη πλυση αλλά και πάλι ρίσκο είναι. Εγώ πάντως τα βάζω στο πλυντήριο και στο χέρι πλένω μόνο τα πολύ ευαίσθητα.

sACYp2.png

kαλημέρα φίλες!

Χθες βράδυ πήγαμε στους κουμπάρους μας,ωραία ήταν,ο μικρός δεν ξεκόλαγε!

Πως προλαβαίνει βρε κορίτσια και γίνεται το σπίτι χάλια σε μισή μερα?

Χθες το μεσημέρι ήταν κούκλα,σήμερα γίνεται χαμος!Ρούχα παντού,από το μπάνιο μέχρι τα υπνοδωμάτια,η κουζίνα χάλια γιατί μόλις έβαλα φαγητό και δεν τα έχω μαζέψει.....και άλλα πολλά!!!

Σήμερα πάντως δεν έχει δουλίτσες μόνο τα βασικά;)

Πάω να μαζέψω!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...