Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπόν εδώ είμαι πάλι!Τελικά κατάφερα να καθαρίσω τα υπνοδωμάτια,άλλαξα σεντόνια,έπλυνα όλα τα τζάμια,έβαλα και άπλώσα δυο πλυντήρια,μαγείρεψα και έπλυνα τα πιάτα και τους πάγκους.Αποστολη εξετελέσθη!

Τώρα έκανα το μπάνιο μου και περιποιήθηκα τον εαυτο μου,έβγαλα φρύδια,έτριψα τις φτέρνες μου και έφιαξα τα μαλλιά μου.;)

Το απόγευμα ανήκει στους άντρες μου...:):)

Μπραβο!!εγω δεν εκανα και πολλα σημερα..ασχοληθηκα πιο πολυ με εμενα.. πρεπει να σηκωθω να κανω τιποτα και βαριεμαιιιιιιι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου γλυκα κι αγαπημενα ,τι μου κανετε?Μολις σημερα πληροφορηθηκα οτι Δευτερα δε θα δουλευω λογω σχολικης γιορτης.Οποτε ευελπιστω να στρωθω και να κανω καμμια δουλεια.Ειρηνακι γιατι στο μυαλο μου τα προγραμματιζω και τα οργανωνω ολα ωραια αλλα στην πραξη τζιφος?Καλλιοπακι μου γλυκο σε καταλαβαινω απολυτα.Φαντασου με εμενα την ταλαιπωρη διδυμομανα να ταιζω καθε 2 ωρες.Και χωρις βοηθεια απο γιαγιαδες.Προσεχε λιγο τον ευατο σου .Εμενα εφτασαν 4.5 χρονων και τωρα αρχιζει να με απασχολει το σπιτι.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ:wink:

Girls

Τελείωσα και το ξεσκόνισμα στο σαλόνι. Άλλαξα και τα σεμεδάκια μου (τα 2 :tongue::tongue: ) και θ αλλάξω και τα ριχτάρια. Τώρα διαβάζω κάποια λίγα με τον μικρό μου με μικρά διαλείμματα. Απλωσα ενα πλυντήριο που ηταν να βάλω την νύχτα αλλά τελικά θα εργάζομαι από νωρίς αύριο οπότε να μην αγχωθώ.. το εβαλα μεσημέρι. Αχ... ολα καλά θα μας πάνε!! ;)

Σε λίγο πρέπει ν αρχίσω τρελό σιδερωμα γιατί αύριο θα δουλεύω όλη μέρα!!! :rolleyes::rolleyes:

Κι εγω μία,περίεργα, καλή διάθεση έχω σήμερα,ελπίζω να μην μας ματιάσουνε!:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Λοιπόν εδώ είμαι πάλι!Τελικά κατάφερα να καθαρίσω τα υπνοδωμάτια,άλλαξα σεντόνια,έπλυνα όλα τα τζάμια,έβαλα και άπλώσα δυο πλυντήρια,μαγείρεψα και έπλυνα τα πιάτα και τους πάγκους.Αποστολη εξετελέσθη!

Τώρα έκανα το μπάνιο μου και περιποιήθηκα τον εαυτο μου,έβγαλα φρύδια,έτριψα τις φτέρνες μου και έφιαξα τα μαλλιά μου.;)

Το απόγευμα ανήκει στους άντρες μου...:):)

ΑΨΟΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:;););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλλονή μου

Ευχαριστώ πολυ! Χαίρομαι που τις βρήκες χρησιμες! Πραγματικά, θα σε βοηθήσουν πολυ, τα ίδια κάνω και γω για τα νυχάκια μου! ;)

Και οτιδηποτε αλλο σας έρθει στο μυαλό από συμβουλές για τα νύχια να μου λέτε, εννοείται! ;)

Λοιπόν,επειδή τα οικονομικά μας δεν μου επιτρέπουν να κάνω μανικιουρ όσο συχνά θα ηθελα εφαρμόζω τα εξής στα χέρια μου.

Οταν έχω χρόνο,π.χ τώρα που κάθομαι στον υπολογιστή, βάζω αρκετή ποσότητα βαζελίνης στη βάση των νυχιών και την αφήνω κανα δεκάλεπτο.Υστερα με μία μπατονέτα ή με το άλλο χέρι,σπρώχνω τα πετσάκια προς τα πίσω.Όταν η κατάσταση έχει ξεφύγει και τα πετσάκια έχουν αγριέψει προσταθώ να τα λειάνω με τη χάρτινη λίμα,πριν να βάλω την κρέμα.

Επίσης στο βαζάκι που έχω την κρέμα για τα χέρια, αναμειγνύω λιγο βαλσαμέλαιο και έτσι γίνεται πιο θρεπτική για τα δικά μου χέρια που είναι πολύ ξηρά.;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλλονή μου

Ευχαριστώ πολυ! Χαίρομαι που τις βρήκες χρησιμες! Πραγματικά, θα σε βοηθήσουν πολυ, τα ίδια κάνω και γω για τα νυχάκια μου! ;)

Και οτιδηποτε αλλο σας έρθει στο μυαλό από συμβουλές για τα νύχια να μου λέτε, εννοείται! ;)

Λοιπόν,επειδή τα οικονομικά μας δεν μου επιτρέπουν να κάνω μανικιουρ όσο συχνά θα ηθελα εφαρμόζω τα εξής στα χέρια μου.

Οταν έχω χρόνο,π.χ τώρα που κάθομαι στον υπολογιστή, βάζω αρκετή ποσότητα βαζελίνης στη βάση των νυχιών και την αφήνω κανα δεκάλεπτο.Υστερα με μία μπατονέτα ή με το άλλο χέρι,σπρώχνω τα πετσάκια προς τα πίσω.Όταν η κατάσταση έχει ξεφύγει και τα πετσάκια έχουν αγριέψει προσταθώ να τα λειάνω με τη χάρτινη λίμα,πριν να βάλω την κρέμα.

Επίσης στο βαζάκι που έχω την κρέμα για τα χέρια, αναμειγνύω λιγο βαλσαμέλαιο και έτσι γίνεται πιο θρεπτική για τα δικά μου χέρια που είναι πολύ ξηρά.;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μπράβο Χρύσα μου.

Το λέω πάντα "οτιδήποτε κάνουμε για τον εαυτό μας, βοηθάει!!! Οτιδήποτε!" :wink:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για γυμναστική στο σπίτι ψάξτε στις συχνότητες της τηλεόρασης για το κανάλι bodyinbalance. Τουλάχιστον στην Αθήνα το πιάνουμε. Μου το είπε η babysitter της Δήμητρας και έχω κολλήσει, μερικές φορές κάνουμε γυμναστική μαζί και έχουν γέλιο οι προσπάθειες της μικρής:P. Βέβαια δεν έχει πολύ πλάκα όταν αποφασίζει να σκαρφαλώσει επάνω μου:tongue::tongue:

Αλλά αν σκεφτείτε πως πλήρωσα 1 χρόνο γυμναστήριο και πως κατορθώνω να πηγαίνω μόνο 1 φορά την εβδομάδα πληρώνοντας την κοπέλα να κρατάει παραπάνω τη μικρή...(δουλεύω Χαλκίδα και πηγαινοέρχομαι από Αθήνα, οπότε είναι και αυτό)

Εδώ είναι το πρόγραμμα:

http://www.bodyinbalance.gr/schedules.php

sACYp2.png

εγώ εγώ κι ας έχω μόνο ένα πιτσιρίκι....

Κι εγώ στο club, βετεράνα ανοικοκύρευτη, κάνω όμως προσπάθειες με ενθάρρυνση από εδώ μέσα!

Όσο για το τραπεζάκι του καθιστικού: όταν το πήραμε ήδη υπήρχε μωρό και έτσι αγοράσαμε 2 πάμφθηνα τετράγωνα άσπρα των 5 ευρώ (ΙΚΕΑ) και τώρα που χάλασε το ένα -είναι γεμάτο αυτοκόλλητα, κάπου έφυγε το χρώμα και έχει και ένα σπασιματάκι στην επιφάνεια- λέω να το πετάξω και να συναρμολογήσω το δεύτερο!:-)

Έχει καταντήσει λίγο αηδία αλλά περιμένουμε να περάσει κανας χρόνος για να πάρουμε κάτι πιο "καλό"

sACYp2.png

Kαλημέρα,καλημέρα?Πως είστε σήμερα?Εδω κάνει πολύ κρύο και θα πληρώσουμε πάλι τα μαλλιά της κεφαλης μας στο πετρέλαιο!

Εχθές το απόγευμα κάθισα με τους άντρες μου,ανάψαμε φωτία,όπως καθε μέρα δηλαδή,και καθήσαμε με το μικρό μου και παίξαμε!

Για σημερα έχω λίγες δουλείες στο σπίτι αλλά μάλλον θα βγω και για εξωτερικές που προέκυψαν:rolleyes:

Πρέπει να πλύνω τα μπάνια, που δεν έφιαξα χθες γιατί έκανα μπαλκόνια στη θέση τους,να βάλω σκούπα ,να κάνω ένα ελαφρύ ξεσκόνισμα στο σαλόνι και να μαγειρέψω.

Το βράδυ θα πάμε σε τραπέζι και πρέπει να ετοιμάσω και για εκεί κάτι.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???εγω καλα:). χθες ειχα μια δυσκολη μερα γενικα αλλα με συνεφερε το κοριτσακι μου :)και επειδη ημουν φουλ:) στην ενεργεια και κοιμηθηκε νωρις ξεκινησα να φτιαχνω την ντουλαπα μας. απο τις 7.30-01.00.ναι καλα βλεπετε!!!δεν κουραστηκα ομως απλα σταματησα γιατι η θυγατε:)ρα μου ηθελε να συνεχισει τον υπνο της στο κρεβατι μας. εκανα ομως μια πενταφυλλη ντουλαπα και 2 συρταριερες.μου εμεινε το ραφι πανω απο την τβ με τις χαρτουρες και τα 2 κομοδινα. αμα κανω και αυτα σημερα θα εχω ξεμπερδεψει απο ντουλαπες. θα μου μεινουν 2-3 ψιλα, του στυλ τα ντουλαπια κατω απτα 2 μπανια και τελος η κουζινα που θα την κανω σιγα σιγα την αλλη βδομαδα. σημερα δεν προβλεπονται δουλειες γιατι ο αντρουλης εχει δουλεια και θα λειπει. εμεις θα παμε σουπερ μαρκετ, μαγειρεμα και σε γενεθλια(12 η ωρα το πρωι:cool::cool:) και αν κοιμηθει το σπλαχνο μου θα συνεχισω. εβγαλα 1 σακουλα ρουχα για την ξαδερφη-χθες με πηρε τηλ να μευχαριστησει γιαυτα που της εστειλα-και 1 με τσαντες. επισς 2 μεγαλες σακουλες σκουπιδια που μονο χωρο επιαναν. ελπιζω να μεινουν ετσι τακτοποιημενα. να ρωτησω κατι???τα καλοριφερ αθαριζονται απο μεσα???εννοω απο την πανω πλευρα μεσα απο τις γραμμουλες, το πιασατε???:rolleyes:επισης, αν θελετε μου απαντατε???τα καλα κοσμηματα θα φυλατε καπου η κανονικα με μπιζουτιερα μαζι μετα ψευτικα.

καλημερα ναχουμε...

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???εγω καλα:). χθες ειχα μια δυσκολη μερα γενικα αλλα με συνεφερε το κοριτσακι μου :)και επειδη ημουν φουλ:) στην ενεργεια και κοιμηθηκε νωρις ξεκινησα να φτιαχνω την ντουλαπα μας. απο τις 7.30-01.00.ναι καλα βλεπετε!!!δεν κουραστηκα ομως απλα σταματησα γιατι η θυγατε:)ρα μου ηθελε να συνεχισει τον υπνο της στο κρεβατι μας. εκανα ομως μια πενταφυλλη ντουλαπα και 2 συρταριερες.μου εμεινε το ραφι πανω απο την τβ με τις χαρτουρες και τα 2 κομοδινα. αμα κανω και αυτα σημερα θα εχω ξεμπερδεψει απο ντουλαπες. θα μου μεινουν 2-3 ψιλα, του στυλ τα ντουλαπια κατω απτα 2 μπανια και τελος η κουζινα που θα την κανω σιγα σιγα την αλλη βδομαδα. σημερα δεν προβλεπονται δουλειες γιατι ο αντρουλης εχει δουλεια και θα λειπει. εμεις θα παμε σουπερ μαρκετ, μαγειρεμα και σε γενεθλια(12 η ωρα το πρωι:cool::cool:) και αν κοιμηθει το σπλαχνο μου θα συνεχισω. εβγαλα 1 σακουλα ρουχα για την ξαδερφη-χθες με πηρε τηλ να μευχαριστησει γιαυτα που της εστειλα-και 1 με τσαντες. επισς 2 μεγαλες σακουλες σκουπιδια που μονο χωρο επιαναν. ελπιζω να μεινουν ετσι τακτοποιημενα. να ρωτησω κατι???τα καλοριφερ αθαριζονται απο μεσα???εννοω απο την πανω πλευρα μεσα απο τις γραμμουλες, το πιασατε???:rolleyes:επισης, αν θελετε μου απαντατε???τα καλα κοσμηματα θα φυλατε καπου η κανονικα με μπιζουτιερα μαζι μετα ψευτικα.

καλημερα ναχουμε...

Καλέ εσύ πήρες φόρα!Τα καλοριφέρ καθαρίζονται.Αν σπρώξεις το ένα πλαινό(όχι αυτό που είναι από την πλευρά των σωληνώσεων) προς τα πάνω ,ξεκουμπώνει και έτσι μπορείς να βγάλεις και το πάνω και να καθαρίσεις μέσα τις φέτες.Εγώ τα καθαρίζω όταν ξεστρώνω το σπίτι με σφουγγάρι και λίγη σαπουνάδα και μετά τα σκουπίζω αλλά ,αν και δεν έχω,νομίζω πως η καλύτερη λύση γι'αυτά είναι ο ατμοκαθαριστής.

Τα καλα κοσμήματα,τώρα, τα φυλάω αλλού.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...