Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

αααχ, κορίτσια μου! Οργάνωση, δε λέω, αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος: τι να κάνω, να μην κοιμηθώ (ήδη κοιμάμαι διακοπτώμενα, θηλάζω στην μικρή 4,5 μήνων), να μην ασχοληθώ με την 'μεγάλη" (δύο χρονών και κάτι), να κόψω από πού ? και τι?? ααααχ, για αυτό σας λέω, κι άλλες έχετε παιδιά σίγουρα και full time δουλειά, αλλά τα προλαβαίνετε....

Τι να κάνω σας διαβάζω όσο μπορώ, μπας και πάρω καμιά ιδέα και τα καταφέρω καλύτερα!

Πάντως χρύσα μου κι εγώ έτσι είμαι! ΜΙσή δουλειά τη μέρα! και το σπίτι όλο το "νιώθω" όχι καθαρό, μια και δεν γίνεται καλή δουλειά με τη μία να το φχαριστηθώ!

Καλλιοπάκι κ εγώ μαζί σου!!Κ να σκεφτείς ότι έχω μόνο ένα παιδί (10 μηνών) αλλά υπάρχουν μέρες που σέρνομαι..Προσπαθώ να έχω συμμαζεμένο όσο μπορώ το σπίτι, αλλά αυτή την αίσθηση του τελείως καθαρού δεν την έχω πετύχει ακόμη!! Όλο κ κάτι ξεφεύγει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλλιοπάκι ,είσαι ακόμη βρεφομάνα δεν πρέπει να έχεις παράλογες απαιτήσεις από τον εαυτό σου.Μακάρι και εγώ να είχα αλλο ένα παιδάκι κι ας έβλεπα το σπίτι ασιγύριστο!:(

Βάλε ενα μικρό πρόγραμμά που μπορείς να ακολουθήσεις και τήρησέ το!

π.χ.στρώνε τα κρεβάτια καθε πρωί,μην αφήνεις άπλυτα στο νερροχύτη και υπομονή!

Αυτα τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω!Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Δίκιο έχεις, με προσγείωσες τώρα! Πο ποοοο, τη χρειαζόμουνα αυτή τη σφαλιάρα.

Σου εύχομαι τα καλύτερα, να γίνετε γρήγορα 4!!

Αυτά που μου γ΄ραφεις πάτως τα εφαρμοζω, είναι το μόνο που μπορώ να κάνω!

Καλλιοπάκι κ εγώ μαζί σου!!Κ να σκεφτείς ότι έχω μόνο ένα παιδί (10 μηνών) αλλά υπάρχουν μέρες που σέρνομαι..Προσπαθώ να έχω συμμαζεμένο όσο μπορώ το σπίτι, αλλά αυτή την αίσθηση του τελείως καθαρού δεν την έχω πετύχει ακόμη!! Όλο κ κάτι ξεφεύγει...

κάτι είναι που βρίσκονται κι άλλοι στην ίδια μοίρα... γιατί διαβάζοντας εδώ, με τα κόλπα και τα ξύδια και όλα αυτά που κάνετε, το σπίτι μου φάνταζε εντελώς χάλι! έτοιμο για να έρθουν αυτές που κάνουν την εκπομπή στην αγγλία με την καθαριότητα....

Δεν είσαι η μόνη! Κι εγώ δεν προλαβαίνω να κάνω σχεδόν τίποτα τις καθημερινές. Ότι κάνω γίνεται το Σαββατοκύριακο. Οπότε βάλε κι εμένα στο κλάμπ των ανοικοκύρευτων!!!!!!

άλλος για το κλάμπ???

Κοριτσάκι μου

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να τακτοποιηθείς και γενικά για να προλαβαίνεις να κάνεις οτιδήποτε. Εγω άρχισα να ξαναμπαίνω στο καθημερινό μου πρόγραμμα αφού ο μικρός μου πέρασε τα 2!!!! :lol::lol:

Εμεις, που προλαβαίνουμε όπως λες, έχουμε μεγαλύτερα παιδάκια! Για σενα είναι πολύ νωρίς ακόμη! Ηρέμισε και σκέψου το αυτό! :P Δεν κάνεις τίποτα λάθος, απλώς είναι πολυ νωρίς ακόμη!

Εντάξει, ευχαριστώ για τα κουράγια

αααχ, κορίτσια μου! Οργάνωση, δε λέω, αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος: τι να κάνω, να μην κοιμηθώ (ήδη κοιμάμαι διακοπτώμενα, θηλάζω στην μικρή 4,5 μήνων), να μην ασχοληθώ με την 'μεγάλη" (δύο χρονών και κάτι), να κόψω από πού ? και τι?? ααααχ, για αυτό σας λέω, κι άλλες έχετε παιδιά σίγουρα και full time δουλειά, αλλά τα προλαβαίνετε....

Τι να κάνω σας διαβάζω όσο μπορώ, μπας και πάρω καμιά ιδέα και τα καταφέρω καλύτερα!

Πάντως χρύσα μου κι εγώ έτσι είμαι! ΜΙσή δουλειά τη μέρα! και το σπίτι όλο το "νιώθω" όχι καθαρό, μια και δεν γίνεται καλή δουλειά με τη μία να το φχαριστηθώ!

Κοριτσάκι μου, όπως σου είπαν όλες, μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ!!!:tongue::tongue::tongue:

Δεν είναι η εποχή για να κάνεις δουλιές σπιτιού.

Όλες μας το περάσαμε.

Εχεις κάνει σε τόσο μικρό διάστημα το δεύτερο παιδάκι σου!!!! Μπράβο σου!!!

Όταν βρεις λίγο χρόνο απλά κοιμήσου. Αυτό είναι που χρειάζεσαι. Θα έρθει ο καιρός που θα σε οργανώσουμε κι εσένα.

Όταν ήμουν στην θέση σου δεν είχα σιδερώσει για πάνω από ένα χρόνο, δεν είχα σκουπίσει πότε και απλά μαγείρευα γιατί αυτο με ξεκούραζε. Έιχα βρει και μια κοπελίτσα που όποτε καταλάβαινα ότι ξεφεύγει η κατάσταση, ερχόταν και τα έφταχνε... Αλλα χρονια φυσικά τότε :-(

Τα παιδάκια σου τώρα πρέπει να φροντίσεις, τον εαυτό σου και τον αντρούλη σου;)

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

σε τρεις μηνες ειναι η βαφτιση!!

νομιζω προλαβαινω..αν κλεισω λιγο το στομα μου!!:rolleyes:

βασικα μονο κοιλιτσα εχω..

και το φορεμα ειναι στενο και αν δεν ισιωσει η κοιλια ολοι θα με ρωτανε αν ειμαι εγκυος παλι.:mad:

Χριστιάνα μου σίγουρα προλαβαίνεις...

Με λίγη προσοχή στο φαγητό και γυμναστικούλα θα είσαι κορμάρα στην βάφτιση.

...και δεν σε έχω ξεχάσει;)

Πως είναι η μικρούλα?

Οχι! Το μπάνιο (λεκάνη, νεροχύτη, μπανιέρα) τα κάνω πάρα πάρα πολυ συχνά. Σιγά μην κάνω και τα πλακάκια! :tongue: Οχι τοσο συχνά λοιπόν! ;)

Μια χαρά είναι η μικρούλα, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φιλενάδα!!!:P

Όταν λές ¨Όχι τόσο συχνα¨, τί ακριβώς εννοείς? γιατί μαλλαν δεν θα το μεταφράσω σωστά εγώ....;)

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο Ειρήνη, αυτός ο τρόπος δεν βοηθάει στο καθάρισμα του συρταριού. Η οδοντόβουρτσα ψιλοκάνει δουλειά αλλά μόνο όπου φτάνει.

Αυτά!!!

Αν δοκίμαζες με τη βουρτσα των μπιμπερό? είναι σίγουρα πιο ευκαμπτη. και αν είναι πολύ μαλακή και δεν κάνει καλή δουλειά απο μόνη της να έδενες ένα συρματάκι πάνω, ίσως το πράσινο μέρος απο το σφουγγάρι πιάτων για να μην είναι και πολύ σκληρό και χαράξει τις θήκες.

Αν δοκίμαζες με τη βουρτσα των μπιμπερό? είναι σίγουρα πιο ευκαμπτη. και αν είναι πολύ μαλακή και δεν κάνει καλή δουλειά απο μόνη της να έδενες ένα συρματάκι πάνω, ίσως το πράσινο μέρος απο το σφουγγάρι πιάτων για να μην είναι και πολύ σκληρό και χαράξει τις θήκες.

χμ! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό! Ευχαριστώ για την ιδέα:wink:;-):wink:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

χμ! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό! Ευχαριστώ για την ιδέα:wink:;-):wink:

μακάρι να βοηθήσει....

Αν δεν χρησιμοποιείς άλλο μπιμπερό απλώς βρήκες τρόπο να την αξιοποιήσεις:tongue: Αλλιώς πάρε μια καινούρια για τα μπιμπερό και χαλάλισε την παλιά για μια δοκιμή....και εδώ που τα λέμε μπορεί το δικό μου να είναι αποσπώμενο αλλά σε μερικά σημεία είναι κυρτό και σαν τούνελ και με δυσκολεύει να βάλω σφουγγάρι....προφανώς να το δοκιμάσω και εγώ...

Μια χαρά είναι η μικρούλα, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φιλενάδα!!!:P

Όταν λές ¨Όχι τόσο συχνα¨, τί ακριβώς εννοείς? γιατί μαλλαν δεν θα το μεταφράσω σωστά εγώ....;)

Μπράβο, περαστικά σας!

Οποτε έχω κέφια δηλαδή. Επειδή το υπόλοιπο μπάνιο (λεκάνη, νυπτήρα, μπανιέρα) τα κάνω πολυ-πολύ συχνά, κάθε 2-3 μέρες, τα πλακάκια θα τα τρίψω όταν θα κάνω γενική (στο μπάνιο). Συνήθως καθε 2 μήνες (περίπου) :P.

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας νοικυροκόριτσα!

Σήμερα καθάρισα και το σαλόνι μου,οπότε εχω μόνο μπάνια και κουζίνα να κάνω αύριο

Επιτέλους!

Θα χαλαρώσω ένα Σ/Κ και θα κάνουμε και καμιά βόλτα οικογενειακώς.

Πριν λίγο τελείωσα σίδερο ένα πλυντήριο και είπα να κάνω διαλειμματάκι.Θα συνεχίσω,θα απλώσω κι άλλο ένα που περιμένω να βγει.

Βάλαμε νυχτερινό από χθες και είπα να επωφεληθώ...

Κορίτσια μουσική!Καντε δουλειές με μουσική και αντί να σας πιάνουν τα νεύρα σας χαλαρώστε!

Αυτό είναι τέλεια ιδέα και σας την συνιστώ!Δοκιμασμένο!

Οχι μόνο κάνω τις δουλειές ευχάριστα...Κάνω και καραγκιοζιλίκια στον ρυθμό της μουσικής και απασχολώ τον μικρό μου για να μην γκρινιάζει!:lol:

Αχ,πόσο σε καταλαβαίνω...

Μια από τα ίδια...

Ο δικός μου είναι 13 μηνών.Ακόμα δεν εχει περπατησει κανονικά.Αμα γίνει κι αυτό,να δω πότε θα προλαβαίνω για δουλειές

Χριστιανα εχω κι εγώ βάφτιση σε τρεις μήνες!!!

Θα βαφτίσουμε τον μικρό.

Ακόμα δεν έχουμε ορισει ημερομηνία και τα σχετικά,αλλά μάλλον μετα το Πάσχα

Οπότε το θέμα κιλών με απασχολεί κι εμένα

Είμαι ήδη σε δίαιτα.

Κορίτσι θα προλάβουμε...Εχουμε καιρό ακόμα!!

Διαφημίσεις

Girls

Τελείωσα και το ξεσκόνισμα στο σαλόνι. Άλλαξα και τα σεμεδάκια μου (τα 2 :tongue::tongue: ) και θ αλλάξω και τα ριχτάρια. Τώρα διαβάζω κάποια λίγα με τον μικρό μου με μικρά διαλείμματα. Απλωσα ενα πλυντήριο που ηταν να βάλω την νύχτα αλλά τελικά θα εργάζομαι από νωρίς αύριο οπότε να μην αγχωθώ.. το εβαλα μεσημέρι. Αχ... ολα καλά θα μας πάνε!! ;)

Σε λίγο πρέπει ν αρχίσω τρελό σιδερωμα γιατί αύριο θα δουλεύω όλη μέρα!!! :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Αυτό είναι τέλεια ιδέα και σας την συνιστώ!Δοκιμασμένο!

Οχι μόνο κάνω τις δουλειές ευχάριστα...Κάνω και καραγκιοζιλίκια στον ρυθμό της μουσικής και απασχολώ τον μικρό μου για να μην γκρινιάζει!:lol:

Χαχαχχαχαχα!!! Και γω το ίδιο αλλά οχι για τον μικρό μου... μάλλον επειδή είμαι βλαμμενο!!! Ναι.. αυτό είναι, είμαι βλαμμένο!!!!! :tongue::tongue::lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Χριστιάνα μου,

Δες στις φωτογραφίες μου στο face (στο δικό μου προφιλ, οχι της δουλειας) στο αλμπουμ friends. Η κυρια με το κοκκινο φόρεμα ειναι η G ;)

κουκλες και οι δυο σας!!

Σε νιώθω και σίγουρα σε νιώθουμε όλες! Ολες έχουμε περάσει και περνάμε κατά διαστήματα αυτή την φάση!

ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!

να `σαι καλα Ειρηνη μου για τα καλα σου λογια!!

Χριστιάνα μου σε νιώθω, έτσι ήμουνα για 6 μήνες σχεδόν, τους τελευταίους της εγκυμοσύνης και μετά μέχρι που μεγαλώσαμε και πήγα στη δουλειά. Δούλευα από το σπίτι και ήμουνα ένα χάλι όλη μέρα. Οπότε, εκ πείρας, προτείνω: Ένα 10λεπτο το πρωί, εκεί που θα πλύνεις δόντι, χτένισε και μάζεψε μαλλί (μαζεμένα δείχνουν "πιο συμμαζεμένα"), βάλε μάσκαρα, πουδρίτσα και ρουζ, κατευθείαν θα δέιξεις πιο υγιείς και λιγότερο κουρασμένη.

Εγώ αυτό προσπαθούσα να κάνω και εάν δεν το έκανα το πρωί, το έκανα το μεσημέρι /απόγευμα, όταν γυρνούσε ο σύζυγος.

Βέβαια για μήνες με έβλεπε σε μαύρο χάλι.... μετά είπα κι εγώ να στρώσω.

Τώρα είμαι το χάλι στη δουλειά, φεύγω από το σπίτι τσίλικη και, πως τα καταφέρνω, μέχρι στις 12-13 (καλή ώρα) είμαι χλωμή, αμακιγιάριστη με μαλλί φριζαρισμένο!!!!

Για την κοιλιά μη στεναχωριέσαι, όσες γέννησαν ξέρουν τις δυσκολίες... Και που 'σαι: έχει κάτι λεπτά καλσονάκια με λαστεξάκι επάνω, μια χαρά δουλειά κάνουν.

θα προσπαθησω εκτος απο την οργανωση του σπιτιου να αφιερωσω και λιγο χρονο γαι τον εαυτο μου!Επιβαλεται! ;)

Πάντως βρε κορίτσια που τα προλαβαίνετε όλα αυτά που γράφετε??? Εγώ με το ζόρι κάνω τα βασικά και μία καλή κυρία δύο φορές το μήνα κάνει πιο γερή καθαριότητα.

Κι αυτά που κάνω τα κάνω παιχνίδι με τη μεγάλη μου, οπότε καταλαβαίνετε....

Και μετά παιχνίδι με τα μικρά, θηλασμός κτλ κτλ Ούτε που να σκεφτώ τις λεπτοδουλειές που αναφέρετε, μπράβο σας!

Καλλιοπακι μου..Μετα τον ερχομο του μωρου μου επικρατουσε στο σπιτι μου ενα χαος.Ειναι δυσκολο παιδι και δεν κοιματε σχεδον ποτε.Ενα μηνα τωρα που διαβαζω εδω το θεμα αρχισα να κανω απιστευτες δουλειες!Αρχισε να μπαινει επιτελους το σπιτι σε μια ταξη!Δεν λεω, κουραζομαι πολυ..Το σπιτι δεν ειναι ποτε στην εν τελεια..Αλλα ξερεις τι?Προσπαθω να ειναι σε τετοια κατασταση ουτως ωστε εαν χτυπησει η πορτα απροοπτα να μην θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει. 20 λεπτα το πρωι για ενα γρηγορο καθαρισμα,το μεσημερι πλυσιμο των πιατων και αλλα 20 λεπτα το βραδυ αρκουν για να ειναι σχετικα συγιρισμενο το σπιτι. Θηλαζεις κιολας και ειναι δυσκολο το ξερω.Σιγα σιγα θα μπεις και εσυ σε προγραμμα, μην ανησυχεις!
Χριστιάνα σε 3 μήνες σίγουρα προλαβαίνεις! Εγώ, όπως είπε κ η Georgina, 2 βδομάδες πριν την βάφτιση με έπιασε το άγχος, έκοψα γλύκα κ περιόρισα το βραδυνό κ έχασα 3 κιλά. Βέβαια μετά χαλάρωσα,δεν πρόσεχα κ τα ξαναπήρα, αλλά στην βάφτιση ένιωθα καλά. Άσε που εκείνη την μέρα θα έχεις ωραίο μαλλί κ μακιγιάζ, οπότε η ψυχολογία ανεβαίνει αμέσως!

Ωραιες συμβουλες και πολυ απλες!Θα τις εφαρμοσω σιγουρα!;)

Χριστιάνα μου σίγουρα προλαβαίνεις...

Με λίγη προσοχή στο φαγητό και γυμναστικούλα θα είσαι κορμάρα στην βάφτιση.

...και δεν σε έχω ξεχάσει;)

Θα προσεξωωωω!!!Υποσχομαι!!!:P

Λοιπόν εδώ είμαι πάλι!Τελικά κατάφερα να καθαρίσω τα υπνοδωμάτια,άλλαξα σεντόνια,έπλυνα όλα τα τζάμια,έβαλα και άπλώσα δυο πλυντήρια,μαγείρεψα και έπλυνα τα πιάτα και τους πάγκους.Αποστολη εξετελέσθη!

Τώρα έκανα το μπάνιο μου και περιποιήθηκα τον εαυτο μου,έβγαλα φρύδια,έτριψα τις φτέρνες μου και έφιαξα τα μαλλιά μου.;)

Το απόγευμα ανήκει στους άντρες μου...:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...