Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ωραια, με βοηθησες με την περιγραφή σου γιατί δεν εχω τετοιο πλυντήριο και δεν ξερω!

Αυτό θα σου έλεγα. Να βάλεις ένα πλυντήριο με τα βοηθητικά πανιά! Αλλά να σου πω, ειλικρινά, δεν νομιζω πως θα βοηθησει στο συρταρι. Τα "μέσα" του πλυντηρίου θα τα βοηθήσει. Το συρτάρι... δεν νομίζω! :(

Δεν ξέρω αν έχετε, εγώ έχω ένα συρτάρι βοηθητικά πανιά τα οποια χρησιμοποιώ σε χιλιάδες δουλειές.

Έχεις δίκιο Ειρήνη, αυτός ο τρόπος δεν βοηθάει στο καθάρισμα του συρταριού. Η οδοντόβουρτσα ψιλοκάνει δουλειά αλλά μόνο όπου φτάνει.

Αυτά!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουφ.... λοιπόν

- Πήγα τράπεζα; CHECK!

- Πήγα ρούχα & μία κουρτίνα στην εκκλησία? CHECK!

- Πήγα σούπερ μάρκετ? - CHECK!

- Μάζεψα τα απλωμενα? CHECK!

- Εβαλα το βραδινο πλυντήριο? CHECK!

- Τελείωσα με την λάτρα της κουζίνας, πάγκους κλπ.? - CHECK!

- Άδειασα τα απόνερα του πλυντηρίου ρούχων? CHECK!

- Έστρωσα τα κρεβάτια? - CHECK!

Αυτή η λίστα μου μέχρι τώρα...! :tongue::tongue:

Έχω σίδερο και ξεσκόνισμα τρελό! :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Τουλάχιστον θα γιαλίσω τα "μέσα του", γιατί και ο κάδος θόλωσε...

Για το συρτάρι μου φαίνεται θα πάρω την αντιπροσωπία (λέμε τώρα, πότε θα βρω χρόνο για αυτό είναι άλλο θέμα....) να ρωτήσω.

Κι εγώ ειρήνη μου έχω ένα ραφάκι όλο με πανιά, διαφόρων ειδών, μεγεθών και τύπων.

Πάντως βρε κορίτσια που τα προλαβαίνετε όλα αυτά που γράφετε??? Εγώ με το ζόρι κάνω τα βασικά και μία καλή κυρία δύο φορές το μήνα κάνει πιο γερή καθαριότητα.

Κι αυτά που κάνω τα κάνω παιχνίδι με τη μεγάλη μου, οπότε καταλαβαίνετε....

Και μετά παιχνίδι με τα μικρά, θηλασμός κτλ κτλ Ούτε που να σκεφτώ τις λεπτοδουλειές που αναφέρετε, μπράβο σας!

αντεεε το πηρα το κομπλιμεντο μου για σημερα!!

δεν δουλευω και ειμαι ολη μερα με τις φορμες και χαλια μαλλια και δεν αισθανομαι πολυ καλα με τον εαυτο μου τελευταια!!

οκ φροντιζω το προσωπο μου καθημερινα, φτιαχνω το νυχακι αλλα.. αμα εισαι ολη μερα σπιτι και κανεις δουλειες με φορμες και πυτζαμες η αυτοπεποιθηση πεφτει..:rolleyes:..

Σε νιώθω και σίγουρα σε νιώθουμε όλες! Ολες έχουμε περάσει και περνάμε κατά διαστήματα αυτή την φάση!

ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!

777885dugw57gt25.gif

Χριστιάνα μου σε νιώθω, έτσι ήμουνα για 6 μήνες σχεδόν, τους τελευταίους της εγκυμοσύνης και μετά μέχρι που μεγαλώσαμε και πήγα στη δουλειά. Δούλευα από το σπίτι και ήμουνα ένα χάλι όλη μέρα. Οπότε, εκ πείρας, προτείνω: Ένα 10λεπτο το πρωί, εκεί που θα πλύνεις δόντι, χτένισε και μάζεψε μαλλί (μαζεμένα δείχνουν "πιο συμμαζεμένα"), βάλε μάσκαρα, πουδρίτσα και ρουζ, κατευθείαν θα δέιξεις πιο υγιείς και λιγότερο κουρασμένη.

Εγώ αυτό προσπαθούσα να κάνω και εάν δεν το έκανα το πρωί, το έκανα το μεσημέρι /απόγευμα, όταν γυρνούσε ο σύζυγος.

Βέβαια για μήνες με έβλεπε σε μαύρο χάλι.... μετά είπα κι εγώ να στρώσω.

Τώρα είμαι το χάλι στη δουλειά, φεύγω από το σπίτι τσίλικη και, πως τα καταφέρνω, μέχρι στις 12-13 (καλή ώρα) είμαι χλωμή, αμακιγιάριστη με μαλλί φριζαρισμένο!!!!

Για την κοιλιά μη στεναχωριέσαι, όσες γέννησαν ξέρουν τις δυσκολίες... Και που 'σαι: έχει κάτι λεπτά καλσονάκια με λαστεξάκι επάνω, μια χαρά δουλειά κάνουν.

Άντε αγάπη, πήγαινε κι ένα σούπερ μάρκετ και θα είσαι μια χαρά!

Διαφημίσεις

Για το συρτάρι μου φαίνεται θα πάρω την αντιπροσωπία (λέμε τώρα, πότε θα βρω χρόνο για αυτό είναι άλλο θέμα....) να ρωτήσω.

Αυτή, είναι η καλύτερη λύση!! :P

Πάντως βρε κορίτσια που τα προλαβαίνετε όλα αυτά που γράφετε??? Εγώ με το ζόρι κάνω τα βασικά και μία καλή κυρία δύο φορές το μήνα κάνει πιο γερή καθαριότητα.

Και μετά παιχνίδι με τα μικρά, θηλασμός κτλ κτλ Ούτε που να σκεφτώ τις λεπτοδουλειές που αναφέρετε, μπράβο σας!

Κορίτσι μου,

Όλα είναι θέμα οργάνωσης. Και αυτός είναι και ο λόγος που σας πρήζω με αυτό! Αμα οργανωθείς και δεν αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν, στην ώρα τους. Και αν αργήσου και λίγο... δεν χάθηκε και ο κόσμος ε? ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Από το πρωί κάνω δουλίτσες, τώρα τελείωσα κ με το φαγητό κ άραξα για λίγο:wink: Βρε κορίτσια, χρησιμοποιώ ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων. Έχω παρατηρήσει, πως όταν είναι προς το τέλος, δεν μου καθαρίζουν καλά τα πιάτα. Γράφει να κλείνουμε καλά την σακούλα μετά την χρήση, αλλά μάλλον με το άνοιξε - κλείσε παίρνουν αέρα κ δεν καθαρίζουν καλά. Σας έχει συμβεί?

Κι εγώ ειρήνη μου έχω ένα ραφάκι όλο με πανιά, διαφόρων ειδών, μεγεθών και τύπων.

Oλα εξαρτώνται απο την ηλικία των παιδιών και βέβαια από το ποσα έχεις και αν δουλεύεις.Τα προηγούμενα χρόνια μέχρι να γίνει τριών ο γιος μου ποτέ δενείχα συγιρίσει ολο το σπιτι μαζί,τη μία μέρα σφουγγάριζα, την αλλη ξεσκόνιζα, την τρίτη έπλενα μπάνια...Σιγά σιγα οργανώνεις το χρόνο σου και βάζεις προτεραιότητες.Κι εγώ έχω το ρυμαδοντούλαπο, που λέει η Ειρήνη,και ακόμη δεν το έχω φιάξει,αλλά δεν με ενοχλεί και ιδιαίτερα,οταν εχω διάθεση και χρόνο θα το τακτοποιήσω...:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

σε τρεις μηνες ειναι η βαφτιση!!

νομιζω προλαβαινω..αν κλεισω λιγο το στομα μου!!:rolleyes:

βασικα μονο κοιλιτσα εχω..

και το φορεμα ειναι στενο και αν δεν ισιωσει η κοιλια ολοι θα με ρωτανε αν ειμαι εγκυος παλι.:mad:

Χριστιάνα σε 3 μήνες σίγουρα προλαβαίνεις! Εγώ, όπως είπε κ η Georgina, 2 βδομάδες πριν την βάφτιση με έπιασε το άγχος, έκοψα γλύκα κ περιόρισα το βραδυνό κ έχασα 3 κιλά. Βέβαια μετά χαλάρωσα,δεν πρόσεχα κ τα ξαναπήρα, αλλά στην βάφτιση ένιωθα καλά. Άσε που εκείνη την μέρα θα έχεις ωραίο μαλλί κ μακιγιάζ, οπότε η ψυχολογία ανεβαίνει αμέσως!

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Από το πρωί κάνω δουλίτσες, τώρα τελείωσα κ με το φαγητό κ άραξα για λίγο:wink: Βρε κορίτσια, χρησιμοποιώ ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων. Έχω παρατηρήσει, πως όταν είναι προς το τέλος, δεν μου καθαρίζουν καλά τα πιάτα. Γράφει να κλείνουμε καλά την σακούλα μετά την χρήση, αλλά μάλλον με το άνοιξε - κλείσε παίρνουν αέρα κ δεν καθαρίζουν καλά. Σας έχει συμβεί?

Δεν μου έχει τύχει ποτέ. 'Ισως να είναι τυχαίο. Το παρατηρείς συνέχεια?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου,

Όλα είναι θέμα οργάνωσης. Και αυτός είναι και ο λόγος που σας πρήζω με αυτό! Αμα οργανωθείς και δεν αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν, στην ώρα τους. Και αν αργήσου και λίγο... δεν χάθηκε και ο κόσμος ε? ;)

Oλα εξαρτώνται απο την ηλικία των παιδιών και βέβαια από το ποσα έχεις και αν δουλεύεις.Τα προηγούμενα χρόνια μέχρι να γίνει τριών ο γιος μου ποτέ δενείχα συγιρίσει ολο το σπιτι μαζί,τη μία μέρα σφουγγάριζα, την αλλη ξεσκόνιζα, την τρίτη έπλενα μπάνια...Σιγά σιγα οργανώνεις το χρόνο σου και βάζεις προτεραιότητες.Κι εγώ έχω το ρυμαδοντούλαπο, που λέει η Ειρήνη,και ακόμη δεν το έχω φιάξει,αλλά δεν με ενοχλεί και ιδιαίτερα,οταν εχω διάθεση και χρόνο θα το τακτοποιήσω...:)

αααχ, κορίτσια μου! Οργάνωση, δε λέω, αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος: τι να κάνω, να μην κοιμηθώ (ήδη κοιμάμαι διακοπτώμενα, θηλάζω στην μικρή 4,5 μήνων), να μην ασχοληθώ με την 'μεγάλη" (δύο χρονών και κάτι), να κόψω από πού ? και τι?? ααααχ, για αυτό σας λέω, κι άλλες έχετε παιδιά σίγουρα και full time δουλειά, αλλά τα προλαβαίνετε....

Τι να κάνω σας διαβάζω όσο μπορώ, μπας και πάρω καμιά ιδέα και τα καταφέρω καλύτερα!

Πάντως χρύσα μου κι εγώ έτσι είμαι! ΜΙσή δουλειά τη μέρα! και το σπίτι όλο το "νιώθω" όχι καθαρό, μια και δεν γίνεται καλή δουλειά με τη μία να το φχαριστηθώ!

αααχ, κορίτσια μου! Οργάνωση, δε λέω, αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος: τι να κάνω, να μην κοιμηθώ (ήδη κοιμάμαι διακοπτώμενα, θηλάζω στην μικρή 4,5 μήνων), να μην ασχοληθώ με την 'μεγάλη" (δύο χρονών και κάτι), να κόψω από πού ? και τι?? ααααχ, για αυτό σας λέω, κι άλλες έχετε παιδιά σίγουρα και full time δουλειά, αλλά τα προλαβαίνετε....

Τι να κάνω σας διαβάζω όσο μπορώ, μπας και πάρω καμιά ιδέα και τα καταφέρω καλύτερα!

Πάντως χρύσα μου κι εγώ έτσι είμαι! ΜΙσή δουλειά τη μέρα! και το σπίτι όλο το "νιώθω" όχι καθαρό, μια και δεν γίνεται καλή δουλειά με τη μία να το φχαριστηθώ!

Δεν είσαι η μόνη! Κι εγώ δεν προλαβαίνω να κάνω σχεδόν τίποτα τις καθημερινές. Ότι κάνω γίνεται το Σαββατοκύριακο. Οπότε βάλε κι εμένα στο κλάμπ των ανοικοκύρευτων!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κοριτσάκι μου

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να τακτοποιηθείς και γενικά για να προλαβαίνεις να κάνεις οτιδήποτε. Εγω άρχισα να ξαναμπαίνω στο καθημερινό μου πρόγραμμα αφού ο μικρός μου πέρασε τα 2!!!! :lol::lol:

Εμεις, που προλαβαίνουμε όπως λες, έχουμε μεγαλύτερα παιδάκια! Για σενα είναι πολύ νωρίς ακόμη! Ηρέμισε και σκέψου το αυτό! :P Δεν κάνεις τίποτα λάθος, απλώς είναι πολυ νωρίς ακόμη!

777885dugw57gt25.gif

Καλλιοπάκι ,είσαι ακόμη βρεφομάνα δεν πρέπει να έχεις παράλογες απαιτήσεις από τον εαυτό σου.Μακάρι και εγώ να είχα αλλο ένα παιδάκι κι ας έβλεπα το σπίτι ασιγύριστο!:(

Βάλε ενα μικρό πρόγραμμά που μπορείς να ακολουθήσεις και τήρησέ το!

π.χ.στρώνε τα κρεβάτια καθε πρωί,μην αφήνεις άπλυτα στο νερροχύτη και υπομονή!

Αυτα τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω!Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Δεν μου έχει τύχει ποτέ. 'Ισως να είναι τυχαίο. Το παρατηρείς συνέχεια?

Έχει κανά 6μηνο που άλλαξα μάρκα. Είναι γνωστές, δεν ξέρω αν μπορώ να τις αναφέρω. Είμαι ευχαριστημένη, αλλά στις 4 τελευταίες μου το κάνει συνέχεια. Αυτές δεν έχουν κάλυμμα , είναι σαν ζελεδάκι ένα πράγμα κ ίσως ο αέρας τις αλλοιώνει. Τώρα να σκεφτείς, έπλυνα φίλτρα κ κάνω σκέτη πλύση με σόδα κ ξύδι, αλλά δεν νομίζω να ήταν λερωμένο το πλυντήριο γιατί δεν έχει πολύ καιρό που το καθάρισα. Πάλι με βλέπω να αλλάζω μάρκα:o

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...