Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εχθές δεν πήγα δουλίτσα καθώς είχα την μικρή μου αρρωστούλα. Έτσι βρήκα ευκαιρία και τακτοποίησα το δωμάτιο με τα παιχνίδια. Σκούπισα σφουγγάρισα ξεσκόνισα όλα τα δωμάτια εκτός από το σαλόνι που θα το κάνω σήμερα. Έκανε γυμναστικούλα με την κυριούλα του pc μου. ;) έβαλα δύο πληντήρια και μάζεψαν ένα και έπλυνα το πάπλωμα της μικρής. Το κακό είναι ότι έπιασε βροχή και δεν είχα που να το απλώσω και βρίσκεται ακόμα στην μπανιέρα.

Μαγείρεψα την σουπίτσα της μικρής μου και ψεφτοκαθάρισα τα μπάνια μου....

Πως είναι η μικρούλα?

Όταν καθαρίζετε το μπάνιο κάνετε και τα πλακάκια στον τοίχο?
Οχι! Το μπάνιο (λεκάνη, νεροχύτη, μπανιέρα) τα κάνω πάρα πάρα πολυ συχνά. Σιγά μην κάνω και τα πλακάκια! :tongue: Οχι τοσο συχνά λοιπόν! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!Δεν συμμετεχω πολυ αλλα σας διαβαζω ανελλιπως...

Ειρηνη πολυ χρησιμες οι οδηγιες σου και στα face!!! Ευχαριστω πολυ...

Και ναι νομιζα οτι μονο εγω μπορει να εχω ψυχωση με τα πλυντηρια και το να μαζευω κοκκινα ρουχα , κιτρινα ,τρυκουαζ και γαλαζια... και δεν το ελεγα πουθενα αλλα επιτελους το μοιραζομαι και χαιρομαι:))

Καλλονή μου

Ευχαριστώ πολυ! Χαίρομαι που τις βρήκες χρησιμες! Πραγματικά, θα σε βοηθήσουν πολυ, τα ίδια κάνω και γω για τα νυχάκια μου! ;)

Και οτιδηποτε αλλο σας έρθει στο μυαλό από συμβουλές για τα νύχια να μου λέτε, εννοείται! ;)

Α... εντάξει! Και γω νόμιζα πως είμαι μία η σαλταρισμένη αλλά ήρθες εσύ στο δρόμο με τα κόκκινα, κίτρινα και λοιπά πλυντήρια και ηρέμισα!!! :tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη τελικά δε μας είπες αν κάνει να βάζουμε τρόφιμα κάτω από το νεροχύτη . Νομίζω πως εσύ είχες πει ότι θα ρωτήσεις τον αδερφό σου ... Αν κάνω λάθος όποια γνωρίζει να μας πει , παρακαλώ.

Εννοείται πως το ξέχασα!!! :rolleyes::rolleyes:

Θα τον ρωτήσω Μαράκι, ευχαριστώ για την υπενθύμιση!

777885dugw57gt25.gif

μόλις ήρθαν τα πρώτα πράγματα από έλλαδα και γίνεται χαμός...

πλένω και πλένω...ένα σωρό κουζινικά...

και μετά σειρά τα ρούχα...αχ αυτές οι μετακομίσεις...

Τρελό πακέτο! Υπομονή!!!

777885dugw57gt25.gif

Επειδή δεν ξέρω αν προλαβαίνεις και για γυμναστική....εγώ αυτό που έκανα πριν τη βάφτισή μας ήταν διατροφή για 2 εβδομάδες... και ρώτα την Ειρήνη για τα αποτελέσματα...

Χριστιάνα μου,

Δες στις φωτογραφίες μου στο face (στο δικό μου προφιλ, οχι της δουλειας) στο αλμπουμ friends. Η κυρια με το κοκκινο φόρεμα ειναι η G ;)

Επίσης, βοηθάει να έχετε στο μέσα φύλλο της ντουλάπας σας μία φωτογραφία, μιας καρα-καλλόνας μοντέλας με φιδίσιο κορμί! Εγω το έκανα κατά διαστήματα όταν ήθελα να χάσω λίγα κιλά και συνήθως κολλούσα φωτογραφία της cindy crawford!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

σε τρεις μηνες ειναι η βαφτιση!!

νομιζω προλαβαινω..αν κλεισω λιγο το στομα μου!!:rolleyes:

βασικα μονο κοιλιτσα εχω..

και το φορεμα ειναι στενο και αν δεν ισιωσει η κοιλια ολοι θα με ρωτανε αν ειμαι εγκυος παλι.:mad:

Εγώ νομίζω οτι εισαι σούπερ κούκλα. Και αν επιλέξεις ένα φόρεμα που να είναι σε γραμμή αμπίρ ή κάτι που να μην είναι στενό και να βοηθάει, θα σου λένε όλοι πως είσαι πιο αδύνατη και από πριν! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Ειρήνη μου!Σήμερα είναι εντελώς καλά,εχθες πήγαμε στο γιατρό αλλά δεν του βρήκε κάτι,μόνο ιωση.Μας ταλαιπωρουν οι ιώσεις αλλά όταν δεν κάνει επιπλόκες ολα οκ.

Πολλά περαστικά και γλυκά φιλάκια! :P

777885dugw57gt25.gif

Πρόβλημα-μανίκι που λέω εγώ... :rolleyes:

Και δεν αποσπάται... και δεν μπορείς να βάλεις πλυντήριο σκέτο αφού έχει μετρητή νερού.... αν είχα τέτοιο πλυντήριο θα ένιωθα πως... με προκαλει!!! :lol::lol::lol: {τρελή!}

Να σου πω βρε κοριτσάκι μου. Η θήκη σου έχει μαυρίσει? Βλέπεις να έχει μαυρίσει? Θέλει δηλαδή καθάρισμα? Μια οδοντόβουρτσα θα μπορούσε να σε βοηθήσει να καθαρίσει?:confused:

Ναι, δυστυχώς έχει γίνει χάλια. Η οδοντόβουρτσα δεν θα μου λύσει το πρόβλημα γιατί έτσι όπως γίνεται κοίλο ενώ έχει λεπτό στόμιο, δεν μπορώ να φτάσω σε κάποια ανάγλυφα σημεία.

Προσανατολίζομαι στο να βάλω ένα πλυντήριο με ξεσκονόπανα, βιτέχ και λοιπά πανιά καθαρίσταμτος, με χλωρίνες, σόδες και όλα τα καλά μπας και γίνει τίποτα. ...

Για αυτή στη στιγμή ζω...που το σαλόνι μου θα είναι σαλόνι και όχι παιδότοπος...χαχα

Πάντως το δικό μου τραπεζάκι σαλονιού έχει τζάμι επάνω...οπότε δεν παίζει να μείνει χωρίς τραπεζομάντηλο....το οποίο φυσικά η μικρή μονίμως κατεβάζει...

και το δικό μας τζαμένιο είναι, οπότε η λύση ήταν να βγάλουμε το τζάμι, να γυρίσουμε τούμπα το τραπέζι, το καλύψαμε και με ένα χοντρουλό τραπεζομαντιλάκι και έτοιμη η εικαστική μας περέμβαση στο σαλόνι!!!

Το μόνο καλό είναι ότι κανένα δεν σκαρφαλώνει επάνω...αλλιώς έπρεπε να πάρω καινούριο...

Καλήμέρα και από μένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Ναι, δυστυχώς έχει γίνει χάλια. Η οδοντόβουρτσα δεν θα μου λύσει το πρόβλημα γιατί έτσι όπως γίνεται κοίλο ενώ έχει λεπτό στόμιο, δεν μπορώ να φτάσω σε κάποια ανάγλυφα σημεία.

Προσανατολίζομαι στο να βάλω ένα πλυντήριο με ξεσκονόπανα, βιτέχ και λοιπά πανιά καθαρίσταμτος, με χλωρίνες, σόδες και όλα τα καλά μπας και γίνει τίποτα. ...

Ωραια, με βοηθησες με την περιγραφή σου γιατί δεν εχω τετοιο πλυντήριο και δεν ξερω!

Αυτό θα σου έλεγα. Να βάλεις ένα πλυντήριο με τα βοηθητικά πανιά! Αλλά να σου πω, ειλικρινά, δεν νομιζω πως θα βοηθησει στο συρταρι. Τα "μέσα" του πλυντηρίου θα τα βοηθήσει. Το συρτάρι... δεν νομίζω! :(

Δεν ξέρω αν έχετε, εγώ έχω ένα συρτάρι βοηθητικά πανιά τα οποια χρησιμοποιώ σε χιλιάδες δουλειές.

777885dugw57gt25.gif

Εγώ νομίζω οτι εισαι σούπερ κούκλα. Και αν επιλέξεις ένα φόρεμα που να είναι σε γραμμή αμπίρ ή κάτι που να μην είναι στενό και να βοηθάει, θα σου λένε όλοι πως είσαι πιο αδύνατη και από πριν! ;)

αντεεε το πηρα το κομπλιμεντο μου για σημερα!!

δεν δουλευω και ειμαι ολη μερα με τις φορμες και χαλια μαλλια και δεν αισθανομαι πολυ καλα με τον εαυτο μου τελευταια!!

οκ φροντιζω το προσωπο μου καθημερινα, φτιαχνω το νυχακι αλλα.. αμα εισαι ολη μερα σπιτι και κανεις δουλειες με φορμες και πυτζαμες η αυτοπεποιθηση πεφτει..:rolleyes:

το φορεμα που λες το αγορασα ηδη το καλοκαιρι με τις εκπτωσεις και οπως ειπα ειναι πολυ στενο.αμα δεν πεσει η κοιλια θα καταληξω στη λυση του κορσε..:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...