Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου!!

πολυ ωραιο το σαιτ με τη διακοσμηση παντως εγω το τραπεζακι μου μια χαρα στολισμενο το εχω κι ας εχω 2χρονο πραγματικα ουτε και ξερω πως τα καταφερα απο την αρχη του εξηγησα οτι δε κανει να πειραζουμε και γενικα δε μου πειραζει πραγματα μεσα στο σπιτι εχω βαλει στο σαλινι ενα πλαστικο τραεζακι δικο του απο αυτα που κυκλοφορουν κι οταν θελει να ζωγραφισει καθετε εκει

O μεγάλος ούτε και εμένα πείραζε ιδιαίτερα...αλλά ήρθε η μικρή και τα αποτελείωσε όλα...

κάτι σαν της dimitrab...

O Αλέξης έχει δικό του τραπεζάκι και καρέκλες στο δωμάτιό του...αλλά είναι το γραφείο του...και δεν μετακινείται σαλόνι... Η μικρή είναι άλλη ιστορία...

Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις μικρό παιδάκι στο σπίτι το μόνο που κάνεις σε θέμα διακόσμησης, στολίζεις όλο το σπίτι σου με παιχνίδια (χαχαχααχ) που θα πάει κάποια στιγμή θα μεγαλώσει και τότε κορίτσια είμαι σίγουρη ότι θα βγάλετε τον καλύτερο σας εαυτό όσον αφορά την διακόσμηση. Εξάλλου το σπίτι είναι για να το ζούμε έτσι δεν είναι ?επομένως αφήστε να το ζήσουν τα μικρουλάκια σας.............

Απλα επειδή τα παιδάκια έχουν την τάση να χτυπάνε πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιου οτι μα οτι βρουν. Για να μην κλαίτε μετα απο τις γρατσουνιές ή αποσύρετε το ή καλύψτε το με τραπαζομάντηλο. Και υπομονή τα πρώτα 4 χρόνια του παιδιού είναι δύσκολα μετα ξαναβρίσκουμε τους ρυθμούς μας!!!

Για αυτή στη στιγμή ζω...που το σαλόνι μου θα είναι σαλόνι και όχι παιδότοπος...χαχα

Πάντως το δικό μου τραπεζάκι σαλονιού έχει τζάμι επάνω...οπότε δεν παίζει να μείνει χωρίς τραπεζομάντηλο....το οποίο φυσικά η μικρή μονίμως κατεβάζει...

Το μόνο καλό είναι ότι κανένα δεν σκαρφαλώνει επάνω...αλλιώς έπρεπε να πάρω καινούριο...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τhanks Maraki, super!!!

Ευχαριστω Ειρήνη, Κική και όλα τα κορίτσια για τηις ιδέες σας;)

...μάλλον, θα κάνω κάτι τέτοιο

Kαλά, η τύπισσα...δεν παίζεται!

Απίθανες ιδέες και κατασκευές....

beSZp2.pngdsR5p2.png

Το προβλημα γλυκια μου δεν ειναι στο πλυσιμο αλλα στο απλωμα και στεγνωμα εκτος κι αν εχεις στεγνωτηριο.Γιατι εγω απλωνω το πρωι αλλα αν δε στεγνωσουν μεχρι το μεσημερι πρεπει να τα βαλω στην απλωστρα λογω τζακιων.Και ποσα να χωρεσει η απλωστρα?Αρα δε μπορω να βαλω παραπανω απο ενα πλυντηριο τη φορα.Κατα τ"αλλα απο δουλειες μονο τα βασικα.Ριξτε καμμια ιδεα μπας και ταρακουνηθω:confused:

Xμμμ....γνωρίζετε ότι δεν είναι καλό να απλώνουμε ρούχα μέσα στο σπίτι;

H όλη υγρασία που μαζεύεται και οι υδρατμοί δεν κάνουν ιδιαίτερα καλό ούτε στους ενοίκους, ούτε στους τοίχους...

beSZp2.pngdsR5p2.png

μόλις ήρθαν τα πρώτα πράγματα από έλλαδα και γίνεται χαμός...

πλένω και πλένω...ένα σωρό κουζινικά...

και μετά σειρά τα ρούχα...αχ αυτές οι μετακομίσεις...

Κουράγιο mia mama....εδώ γκρινιάζουμε εμείς που απλά αλλάζουμε περιοχή...

όχι να αλλάξουμε και χώρα...

Η σκέψη μας είναι μαζί σου...και θα δώσουμε όλες κουράγιο...

Προς το παρόν συμβουλεύουμε οργάνωση....

ένα δωμάτιο τη φορά....και δεν ανοίγουμε όλες τις κούτες μαζί...

Προτεραιότητα στο παιδί...και τα άλλα σιγά-σιγά...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ούτε εμένα ηταν πάντα τακτοποιημένο το τραπεζάκι μου,όυτε και τώρα είναι πάντα.Οσο ηταν πιο μικρός ο γιος μου γκρέμιζε τα πάντα και το είχα σκέτο.Σιγά-σιγα το ξεπέρασε και αρχισα και εγώ να το στολίζω.Τώρα όταν θέλει να ζωγραφίσει βάζει μόνος του στην άκρη την πιατέλα.Εχω παρατηρήσει πως όταν είναι στρωμένο το προσέχει περισσότερο,αλλίως θεωρεί πως μπορει να κάνει τα πάντα,να το ζωγραφίσει,να ανέβει επάνω κ.τ.λ.Είπαμε,αυτα μετα τα 3,5.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κορίτσια μου!!!

Καλέεεεε μια μέρα έλειψα... τι έγινε εδώ μεσα? Λαμπόγυαλο το θέμα μας! Φοριέται πολυ!!! :tongue::tongue::lol:

Επανέρχομαι με απαντήσεις για όλες (οπότε να ξέρετε πως θα απαντάω με χρονική σειρά και δεν θα βλέπω τα επόμενα, οπότε μπορεί να απαντώ πράγματα που ήδη έχουν απαντηθεί! ;) ).

Σας γλυκοφιλώ και σας καλημερίζω όλες!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη,σε χάσαμε...:roll::-(

Χρυσα μου... Χρυσάκο μου!!! Χαιρομαι που σας λείπω!! ΠΟΛΥ! Και μένα μου λείπετε!!! ΠΟΛΥ!

Σήμερα είμαι κάπως έτσι....

cleaning_home.jpg

1) Το σπίτι ένα μαύρο χάλι

2) Πρέπει να διαβάσω αρκετά με τον μικρό

3) Να αποστειρώσω τα εργαλεία της δουλειάς

Θα οργανωθώ και επανέρχομαι!!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Πότε είναι η βάφτιση;

Επειδή δεν ξέρω αν προλαβαίνεις και για γυμναστική....εγώ αυτό που έκανα πριν τη βάφτισή μας ήταν διατροφή για 2 εβδομάδες... και ρώτα την Ειρήνη για τα αποτελέσματα...

και όχι τίποτα συγκλονιστικό....απλά έκοψα γλυκά, αναψυκτικά, ψωμιά...και το βραδυνό μου φαγητό ήταν στο πιατάκι του γλυκού...

Για δοκίμασε...α, θα βοηθήσει αν έχεις και το φόρεμα σε εμφανές σημείο και το βλέπεις...

δίνει ένα κίνητρο... :)

σε τρεις μηνες ειναι η βαφτιση!!

νομιζω προλαβαινω..αν κλεισω λιγο το στομα μου!!:rolleyes:

βασικα μονο κοιλιτσα εχω..

και το φορεμα ειναι στενο και αν δεν ισιωσει η κοιλια ολοι θα με ρωτανε αν ειμαι εγκυος παλι.:mad:

Διαφημίσεις

κουραγιο Ειρηνη και Μιαμαμα!!ολα θα γινουν σιγα σιγα..

εχω να βαλω και εγω πλυντηριο τα ρουχα της μικρης.και που θα τα απλωσω με τετοια βροχη? ουφφφ.. ενα στεγνωτηριο τωρα θα ηταν σωτηριο!

Καλημέρα κοπέλες,

είχα ξαναγράψει την ερώτησή μου, αλλά μάλλον δεν δημοσιεύθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων!

Λοιπόν, το πλυντήριο μου είναι από αυτά που ανοίγουν από επάνω και ερωτώ: πώς καθαρίζουμε τη θήκη του απορρυπαντικού / μαλακτικού? Είχα δει τις λύσεις για τα "συρτάρια", αλλά το δικό μου δεν αποσπάται από το καπάκι. Τι κάνουμε λοιπόν? Σκέφτηκα να βάλω πλυντήριο μόνο με σόδα, αλλά το άτιμο έχει με μετρητή βάρους, χωρίς ρούχα μέσα βάζει ούτε μισό ποτήρι νερό, οπότε δεν θα γίνει η δουλειά μας.

Εάν έχει ήδη απαντηθεί κάτι τέτοιο πείτε μου που να κοιτάξω, διαφορετιά είμαι όλη αυτιά (και μάτια) για τις ιδέες σας και τις συμβουλές σας!

Πρόβλημα-μανίκι που λέω εγώ... :rolleyes:

Και δεν αποσπάται... και δεν μπορείς να βάλεις πλυντήριο σκέτο αφού έχει μετρητή νερού.... αν είχα τέτοιο πλυντήριο θα ένιωθα πως... με προκαλει!!! :lol::lol::lol: {τρελή!}

Να σου πω βρε κοριτσάκι μου. Η θήκη σου έχει μαυρίσει? Βλέπεις να έχει μαυρίσει? Θέλει δηλαδή καθάρισμα? Μια οδοντόβουρτσα θα μπορούσε να σε βοηθήσει να καθαρίσει?:confused:

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα κορίτσια!Σήμερα προβλέπεται μεγάλη και κουραστική μερα.Ο γιος μου είναι αρρωστος και σε λίγο θα΄φύγουμε για το γιατρό.

Εγώ έχω σηκωθεί σήμερα νωρις, νωρις και εστρωσα κρεβάτια,εφιαξα ζύμη για σπανακόπιττα και έκοψα χόρτα για να την ετοιμάσω όταν γυρίσω.Μάζεψα απλωμένα ρούχα και άπλωσα ένα πλυντήριο,τώρα θα βάλω και το επόμενο.Σήμερα είναι μέρα σιδερώματος,αυτο μάλλον το απόγευμα.Ισως για μία ημέρα να μείνουν αδεια τα καλάθια:rolleyes:

Περαστικά! Πως ειναι το παιδί???

777885dugw57gt25.gif

Είναι αλήθεια ανακουφιστικο,να γυρίζεις σπίτι και να είναι τακτοποιημένο ,πόσο μάλλον και καθαρό!Για εμένα είναι εξίσου σημαντικό, το πρωί που σηκώνομαι να το βρίσκω σε μία καλή κατάσταση και κυρίως να είναι καθαρός ο νεροχύτης!Μιζεριάζω να φιάξω καφέ σε λερωμένο νεροχύτη.

Έτσι!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Περαστικά! Πως ειναι το παιδί???

Ευχαριστώ Ειρήνη μου!Σήμερα είναι εντελώς καλά,εχθες πήγαμε στο γιατρό αλλά δεν του βρήκε κάτι,μόνο ιωση.Μας ταλαιπωρουν οι ιώσεις αλλά όταν δεν κάνει επιπλόκες ολα οκ.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...