Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!

Διαβασα περι καλαθιου απλυτων και ασιδερωτων. Λοιπον, νομιζω το ζητουμενο ειναι να αποφασισετε τι σας ενοχλει περισσοτερο: τα απλυτα ή τα ασιδερωτα.

εμενα με ενοχλουν ή μαλλον προτιμω μεσα στο σπιτι να εχω καθαρα και οχι βρωμικα ρουχα, οποτε εχω επιλεξει να αδειαζω - κυριολεκτικα ομως - το καλαθι με τα απλυτα. Εχω καθιερωσει μια ημερα μεσα στην εβδομαδα (την Δευτερα) και πλενω τα ρουχα. Ολη μερα το πλυντηριο δουλευει. Ειναι τοσα πολλα τα ρουχα που συμπληρωνονται σιγουρα οι πλυσεις. Βαζω συνηθως 4-5 ή και 6 πλυντηρια.

Το σιδερωμα το κανω την Τριτη και ολοκληρωνω την Τεταρτη, ετσι δεν εχω τιποτα ασιδερωτο ή ελαχιστα μεχρι την επομενη Δευτερα.

Σημερα ειναι ημερα σιδερωματος....

Ειρηνη μου, να θεσω ενα νεο θεμα: καβα.... τι κανουμε με τα ποτα-κρασια?

Το προβλημα γλυκια μου δεν ειναι στο πλυσιμο αλλα στο απλωμα και στεγνωμα εκτος κι αν εχεις στεγνωτηριο.Γιατι εγω απλωνω το πρωι αλλα αν δε στεγνωσουν μεχρι το μεσημερι πρεπει να τα βαλω στην απλωστρα λογω τζακιων.Και ποσα να χωρεσει η απλωστρα?Αρα δε μπορω να βαλω παραπανω απο ενα πλυντηριο τη φορα.Κατα τ"αλλα απο δουλειες μονο τα βασικα.Ριξτε καμμια ιδεα μπας και ταρακουνηθω:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια και από μένα! Όπως καί άλλες φίλες της παρέας έτσι κι εγώ παρακολουθώ τα νέα σας, παίρνω ιδέες αλλά και λύνω απορίες μου! Σε ευχαριστούμε Ειρήνη ππου άνοιξες αυτό το θεματάκι:wink:;-):wink:

καλημερα!!Δεν συμμετεχω πολυ αλλα σας διαβαζω ανελλιπως...

Όπως διάβασες πιο πάνω ισχύει και για μένα το ίδιο!

Ειρηνη πολυ χρησιμες οι οδηγιες σου και στα face!!! Ευχαριστω πολυ...

Και ναι νομιζα οτι μονο εγω μπορει να εχω ψυχωση με τα πλυντηρια και το να μαζευω κοκκινα ρουχα , κιτρινα ,τρυκουαζ και γαλαζια... και δεν το ελεγα πουθενα αλλα επιτελους το μοιραζομαι και χαιρομαι:))

Ακριβώς το ίδιο κόλλημα έχω κι εγώ!!!! Χαχαχαχα, τελικά δεν είμαι η μόνη με τέτοιου είδους μανίες!!!!

Ναι και εμενα η κορουλα μου δεν πειραξε ποτε τιποτα απο διακοσμητικα και ελεγα τα ιδια αλλα ελα που γυριζει ο τροχος και ηρθε στη ζωη μας ο μικρος ταλιμπαν δεν καταλαβαινει απο τιποτα το μονο διακοσμητικο που μπορω να εχω ειναι τον ιδιο πανω στο τραπεζι ορθιο:):)

κατι που δεν το θελω βεβαια....και γινετε χαμος για να κατεβει...

Ακριβώς το ίδιο έχει συμβεί και με μένα! Η κόρη μου ήταν αγγελούδι, ο μικρός δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πάντως Ειρήνη θα ήθελα κι εγώ μία εναλλακτική πρόταση, αν έχεις βέβαια, για το πως καθαρίζουν οι μη αποσπόμενες θήκες του πλυντηρίου.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Ειρήνη τελικά δε μας είπες αν κάνει να βάζουμε τρόφιμα κάτω από το νεροχύτη . Νομίζω πως εσύ είχες πει ότι θα ρωτήσεις τον αδερφό σου ... Αν κάνω λάθος όποια γνωρίζει να μας πει , παρακαλώ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!!!

Ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια για το blog μου!! Και ιδιαίτερα την Χριστιάνα που αν και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ έγραψε τόσο ωραία λόγια!!

Ναντια μου ειναι απλα τελειο το μπλοκ σου!!

Συνεχισε να μας εμπνεεις λοιπον!;)

κοριτσια τι κανετε???η αρχηγος ειρηνη που χαθηκε σημερα???εμενα η μικρη μου δοξα το θεο δεν πειραζει τιποτα στο τραπεζακι. της το εκοψα απο μικρη οποτε δεν ασχολειται με τα δικα μου πραγματα. σημερα ειμαι λιγο κακοκεφη. επαιξα με τη μικρη μου το απογευμα και επλυνα μονο πιατα και εκανα και ενα ψευτοσιγυρισμα. τωρα εκανα μπανακι και χαλαρωνω .μακια,καλο βραδυ

Γεια σας κορίτσια

Διαβασα τα νέα σας

Το αρχηγόπουλο που χάθηκε;

Σήμερα είπα να αρχίσω καθάρισμα του σπιτιού ούτως ώστε να έχω ξεμπερδέψει μέχρι το Σάββατο και να χαρώ κι εγώ μια φορά ενα Σ/Κ με όσο το δυνατόν λιγότερες δουλειές.Βρίσκομαι σε καλό δρόμο κι αλπίζω αύριο να έχω τελειώσει.

Αν τα καταφέρω,θα αφιερώσω λίγες ώρες το Σ/Κ στην τακτοποίηση των ντουλαπών-συρταριών μου.Οσα έχω τακτοποιήσει μέχρι τώρα,τα βλέπω και μου φτιάχνουν τη διάθεση...

Καλή σας νύχτα!

Καλησπέρα, κοριτσάρες! Δηλώνω παρούσα, σας διάβασα και σας χαίρομαι που μ' όλα τα τρεξίματα ή τη κακή διάθεση καμιά φορά, πάντα θ' αφιερώσετε και λίγο έστω χρόνο στο σπιτάκι σας. Περαστικά και στ' άρρωστα πιτσιρικάκια!

εβαλα το φαγητακι μου πρωι-πρωι, τελικα ειναι το πολυ πρακτικο να βαζεις φαγητο πρωι γιατι εισαι ξεγνιαστη και υσηχη!

Υπάρχει καμιά άλλη, τρελή σαν κι εμένα, που να μαγειρεύει με την αυγούλα, το πρωί πριν τη δουλειά; 6 το πρωί μαγειρεύω με μουσικούλα στο σπίτι μας, που ακόμα κοιμάται :rolleyes:

και γω το ίδιο, αλλιώς δεν παίζει να κάτσει το πάπλωμα στη θέση του...

Εμένα, βρε κόρες, μια χαρά μένει στη θέση του χωρίς πατέντες :confused:

Πολύ ωραίες ιδέες!Εσείς με τι διακοσμειτε το τραπεζάκι σας?

Μμμμμ, για να δούμε... πλαστελίνες, μπλοκ, μαρκαδόροι. Τουλάχιστον, είναι πολύχρωμο :tongue: Η μικρή δεν πειράζει τίποτα. Χωρίς "εκπαίδευση" αυτό. Έτσι, από φυσικού της :D γι' αυτό και η παραχώρηση του τραπεζιού για "πάγκο εργασίας" έγινε με μεγάλη μας χαρά!

Και υπομονή τα πρώτα 4 χρόνια του παιδιού είναι δύσκολα μετα ξαναβρίσκουμε τους ρυθμούς μας!!!

:shock::shock::shock: Δεν έχω φτάσει ούτε καν στη μέση;;;

Τhanks Maraki, super!!!

Ευχαριστω Ειρήνη, Κική και όλα τα κορίτσια για τηις ιδέες σας;)

...μάλλον, θα κάνω κάτι τέτοιο

Καλή επιτυχία! Φαίνεται πολύ όμορφο!

Ακριβώς το ίδιο έχει συμβεί και με μένα! Η κόρη μου ήταν αγγελούδι, ο μικρός δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α, μάλιστα! Πάω να αποτελειώσω με συνοπτικές διαδικασίες την συζήτηση για δεύτερο παιδί που επαναφέρει ο άντρας μου τον τελευταίο καιρό ξανά και ξανά!

Το σ/κ θα αφιερώσω χρόνο και στο σπίτι μου γιατί, για να μου έρθει πιο μαλακά η επάνοδος στη δουλειά, όλη τη βδομάδα μόνο βολτάραμε, είδαμε φίλους και κάναμε πράγματα οι τρεις μας. Το καταευχαριστήθηκα αλλά τώρα ακούω και το σπιτάκι μου να με φωνάζει :D!

Κοριτσάκια μου, γλυκειά Παρασκευή για όλες μας!!!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημερα

καλημερααα

καλημερααααα

ελπιζω να ειχατε ενα ομορφο ξημερωμα!

λοιπον τελευταια διαβαζω και εγω το σαϊτ της flylady και το βρηκα πολυ ενδιαφερον!

σας βαζω λοιπον το μαθημα που γραφει για τη καθημερινη ρουτινα που πρεπει να εχουμε, ουτως ωστε να διατηρουμε το σπιτι σε ταξη και τον εαυτο μας πανω απο ολα ηρεμο!!

>>> http://www.flylady.net/d/getting-started/flying-lessons/routines/#before-bed

Διαβαστε το!!!;)

Διαφημίσεις

Καλημερα

καλημερααα

καλημερααααα

ελπιζω να ειχατε ενα ομορφο ξημερωμα!

λοιπον τελευταια διαβαζω και εγω το σαϊτ της flylady και το βρηκα πολυ ενδιαφερον!

σας βαζω λοιπον το μαθημα που γραφει για τη καθημερινη ρουτινα που πρεπει να εχουμε, ουτως ωστε να διατηρουμε το σπιτι σε ταξη και τον εαυτο μας πανω απο ολα ηρεμο!!

>>> http://www.flylady.net/d/getting-started/flying-lessons/routines/#before-bed

Διαβαστε το!!!;)

Καλημέρα και από εμένα!Κεφάτη σε βλέπω Χριστιάνα! μπράβο, μπράβο!:D

Κι εγώ σήμερα είμαι καλά,φαινεται πως ο μικρός μου την ξεπέρασε την ίωση και σήμερα είναι οκ.:D

Κάποια από αυτά που γράφει η flylady,φροντίζω να τα κάνω και οντως βοηθανε στο να διατηρούμε την ηρεμία μας,σίγουρα και το σπίτι μας.

Νομίζω πως στρωμένα κρεβάτια και ριχτάρια,καθαρός νεροχύτης και μπανιο,μαζεμένα σκουπίδια και τακτοποιημένα ρούχα αρκούν(όχι πως είναι λίγα) για να δείχνει ένα σπιτι,τουλάχιστον με την πρωτη ματια,συμμαζεμένο!:wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εχθες τελείωσα με τα ασιδέρωτα και αδειασα και τα καλάθια με τα άπλυτα,ωστόσω μεχρι το βράδυ το ένα είχε μισογεμίσει!

Σημερα έχω να καθαρίσω το μισο σπίτι,κρεβατοκάμαρες και μπάνια, και να βάλω πλυντήρια που θα προκύψουν.Αν τα καταφέρω αύριο θα είμαι πιο χαλαρή!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Ειρηνη ελπιζω να ειναι ολα καλα γιατι δεν σε ειδα καθολου χθες...:(

Χθες το βραδυ τελειωσα μετα ασιδερωτα και απο σημερα ξεκιναμε καινουρια πλυντηρια.Δεν βαζω πλυντηριο εαν δεν απαλλαγω απο τα ασιδερωτα τουλαχιστον δυο πλυντηριων.

Τα γιουβαρλακια μου βραζουν στην κατσαρολα και το σπιτι ειναι ψιλοσυμμαζεμενο(τελειο με τα μικρα μου δεν μπορει να ειναι ακομη, ευελπιστω σε 2-3 χρονια που θα μεγαλωσει και ο μικρος να ειμαστε καλυτερα:):))

Καλη ευκολια σε ολες κοριτσια και καλο καλο Σαββατοκυριακο!!!

q1kup2.pngza5op2.png

Αχ κι εγώ το ίδιο. Τελικά το τραπεζακι του σαλονιού απλά πρέπει να είναι άδειο...:-(

Όταν καθαρίζετε το μπάνιο κάνετε και τα πλακάκια στον τοίχο?

Kαλημέραααααα

Λοιπόν σήμερα έχω κέφια....οπότε πάμε...

Αναλόγως τι εννοείς καθαρίζω μπάνιο....καθώς κάθε 2 μέρες σαπουνίζω νιπτήρες, τουαλέτα, μπανιέρα...και κάθε βράδυ σκουπίζω τον νιπτήρα...

Να σημειώσω ότι τα πλακάκια του μπάνιου είναι σαγρέ...και στις ενώσεις η μούχλα είναι τακτική επισκέπτρια...οπότε 1 φορά το μήνα ψεκάζω νερό με χλωρίνη....το αφήνω...

τρίβω ελαφρά....ξεπλένω και τέλος...

Νομίζω ότι έχει να κάνει ανάλογα με το πλακάκι σου...πόσο τραβάει λεκέδες από το νερό και άλατα...αλλά πάνω από 1-2 φορές το μήνα δεν νομίζω να χρειάζεται...

beSZp2.pngdsR5p2.png

νιρμα αν γινετε να το στειλεις με μειλ θα το ηθελα πολυ αυτο το προγραμμα!!

πρεπει να ειμαι φιτ μεχρι τη βαφτιση!!! :)

Πότε είναι η βάφτιση;

Επειδή δεν ξέρω αν προλαβαίνεις και για γυμναστική....εγώ αυτό που έκανα πριν τη βάφτισή μας ήταν διατροφή για 2 εβδομάδες... και ρώτα την Ειρήνη για τα αποτελέσματα...

και όχι τίποτα συγκλονιστικό....απλά έκοψα γλυκά, αναψυκτικά, ψωμιά...και το βραδυνό μου φαγητό ήταν στο πιατάκι του γλυκού...

Για δοκίμασε...α, θα βοηθήσει αν έχεις και το φόρεμα σε εμφανές σημείο και το βλέπεις...

δίνει ένα κίνητρο... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...