Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

τελικα η Τετάρτη είναι η καλύτερη μου μέρα ειναι η μονη μερα της εβδομάδας΄που δε φευγω αξημέρωτα απο το σπίτι. Κάθε τεταρτη λοιπόν αφιερώνω 30΄- 45΄λεπτά το πρωι στον καφέμου να διαβασω και καμια δημοσιευση . Μετα εχω 1.5 ωρα στη διαθεση μου για ενα μινι τακτοποιημα του σπιτιου.

Ετσι σημερα αφου τελειωσα τα ρεβυθια που ειχα προετοιμάσει απο χτες καθαρισα νεροχυτη, εστρωσα κρεβατια, απλωσα ενα πλυντηριο σεντόνια και δίπλωσα ενα στεγνωτήτιο ρούχα,ετοιμασα κι ενα πλυντηριο για το βραδάκι , εκανα κι ενα ψευτοκαθαρισμα στο μπανιο (ψεκασμα και βετεξ) εφυγα για τη δουλεια. Ετρεξα λίγο αλλα χαλάλι οταν γυρισα τι ωραιο συναισθημα! ο νεροχυτης αστραφτε και δεν κυκλοφορουσε τίποτα πάνω

Είναι αλήθεια ανακουφιστικο,να γυρίζεις σπίτι και να είναι τακτοποιημένο ,πόσο μάλλον και καθαρό!Για εμένα είναι εξίσου σημαντικό, το πρωί που σηκώνομαι να το βρίσκω σε μία καλή κατάσταση και κυρίως να είναι καθαρός ο νεροχύτης!Μιζεριάζω να φιάξω καφέ σε λερωμένο νεροχύτη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://jennysdreamylife.blogspot.com/2011/11/blog-post_07.html

Μια σελιδα κοριτσια με ομορφες ιδεες για να διακοσμησουμε το τραπεζακι του σαλονιου μας!

Πολύ ωραίες ιδέες!Εσείς με τι διακοσμειτε το τραπεζάκι σας?

Εγώ πάντα βάζω κάποια πιατέλα,την οποία αλλάζω ανάλογα με την εποχή,το ίδιο και τη διακοσμηση της.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

http://jennysdreamylife.blogspot.com/2011/11/blog-post_07.html

Μια σελιδα κοριτσια με ομορφες ιδεες για να διακοσμησουμε το τραπεζακι του σαλονιου μας!

Eξαιρετικές ιδέες...αν δεν έχει σπίτι 1 3χρονο και 1 1έτους...που δεν αφήνουν τίποτα όρθιο...καθώς το τραπεζάκι σαλονιού είναι για να τρώμε μπισκότα...να ζωγραφίζουμε...

να παίζουμε... κάποια στιγμή όμως ελπίζω να ξαναγίνει έτσι... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Eξαιρετικές ιδέες...αν δεν έχει σπίτι 1 3χρονο και 1 1έτους...που δεν αφήνουν τίποτα όρθιο...καθώς το τραπεζάκι σαλονιού είναι για να τρώμε μπισκότα...να ζωγραφίζουμε...

να παίζουμε... κάποια στιγμή όμως ελπίζω να ξαναγίνει έτσι... :)

Αχ κι εγώ το ίδιο. Τελικά το τραπεζακι του σαλονιού απλά πρέπει να είναι άδειο...:-(

Εχθές δεν πήγα δουλίτσα καθώς είχα την μικρή μου αρρωστούλα. Έτσι βρήκα ευκαιρία και τακτοποίησα το δωμάτιο με τα παιχνίδια. Σκούπισα σφουγγάρισα ξεσκόνισα όλα τα δωμάτια εκτός από το σαλόνι που θα το κάνω σήμερα. Έκανε γυμναστικούλα με την κυριούλα του pc μου. ;) έβαλα δύο πληντήρια και μάζεψαν ένα και έπλυνα το πάπλωμα της μικρής. Το κακό είναι ότι έπιασε βροχή και δεν είχα που να το απλώσω και βρίσκεται ακόμα στην μπανιέρα.

Μαγείρεψα την σουπίτσα της μικρής μου και ψεφτοκαθάρισα τα μπάνια μου....

Pas mal!!!! :P

Αν αναλογιστούμε ότι συγχρόνως έπαιζα με την μικρή, ζωγραφίζαμε και κάναμε χειροτεχνίες.:tongue:

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα με ρώτησε για το πρόγραμμα γυμναστικής μου αλλα είναι ένα cd που το βρήκα από μια φίλη που εμφανίζεται μια κοπελίτσα και σου κάνει γυμναστική. Εσύ επιλέγεις τον χρόνο που έχεις να διαθέσεις κάθε φορά και ποια σημεία του σώματος σου θέλεις να γυμνάσεις και σου κάνει πρόγραμμα απο 15min εώς 60min. Δεν ξέρω αν μπορώ να το στείλω με κάποιο mail σε όποια ενδιαφέρεται :rolleyes:

Όταν καθαρίζετε το μπάνιο κάνετε και τα πλακάκια στον τοίχο?

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

εγω πανω στο τραπεζακι ειχα μια ωραια γυαλινη πιατελα ομως μου την εσπασε η μικρη!!:-(

τωρα εχω μια αλλη με σοκολατακια και διαφρες λιχουδιες!

το λαπτοπ πιανετε για διακοσμητικο?:tongue:

Διαφημίσεις

νιρμα αν γινετε να το στειλεις με μειλ θα το ηθελα πολυ αυτο το προγραμμα!!

πρεπει να ειμαι φιτ μεχρι τη βαφτιση!!! :)

Μακάρι να μπορώ να σου το στείλω.... Στείλε μου το mail σου με πμ και το απόγευμα θα σου στείλω τον φάκελο που έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή μου. Ελπίζω να δουλεύει έτσι:confused::confused:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

καλημερα κοριτσια μου!!

πολυ ωραιο το σαιτ με τη διακοσμηση παντως εγω το τραπεζακι μου μια χαρα στολισμενο το εχω κι ας εχω 2χρονο πραγματικα ουτε και ξερω πως τα καταφερα απο την αρχη του εξηγησα οτι δε κανει να πειραζουμε και γενικα δε μου πειραζει πραγματα μεσα στο σπιτι εχω βαλει στο σαλινι ενα πλαστικο τραεζακι δικο του απο αυτα που κυκλοφορουν κι οταν θελει να ζωγραφισει καθετε εκει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

καλημερα!!Δεν συμμετεχω πολυ αλλα σας διαβαζω ανελλιπως...

Ειρηνη πολυ χρησιμες οι οδηγιες σου και στα face!!! Ευχαριστω πολυ...

Και ναι νομιζα οτι μονο εγω μπορει να εχω ψυχωση με τα πλυντηρια και το να μαζευω κοκκινα ρουχα , κιτρινα ,τρυκουαζ και γαλαζια... και δεν το ελεγα πουθενα αλλα επιτελους το μοιραζομαι και χαιρομαι:))

καλημερα κοριτσια μου!!

πολυ ωραιο το σαιτ με τη διακοσμηση παντως εγω το τραπεζακι μου μια χαρα στολισμενο το εχω κι ας εχω 2χρονο πραγματικα ουτε και ξερω πως τα καταφερα απο την αρχη του εξηγησα οτι δε κανει να πειραζουμε και γενικα δε μου πειραζει πραγματα μεσα στο σπιτι εχω βαλει στο σαλινι ενα πλαστικο τραεζακι δικο του απο αυτα που κυκλοφορουν κι οταν θελει να ζωγραφισει καθετε εκει

Ναι και εμενα η κορουλα μου δεν πειραξε ποτε τιποτα απο διακοσμητικα και ελεγα τα ιδια αλλα ελα που γυριζει ο τροχος και ηρθε στη ζωη μας ο μικρος ταλιμπαν δεν καταλαβαινει απο τιποτα το μονο διακοσμητικο που μπορω να εχω ειναι τον ιδιο πανω στο τραπεζι ορθιο:):)

κατι που δεν το θελω βεβαια....και γινετε χαμος για να κατεβει...

q1kup2.pngza5op2.png

Κορίτσια καλημέρα!!!!!

Ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια για το blog μου!! Και ιδιαίτερα την Χριστιάνα που αν και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ έγραψε τόσο ωραία λόγια!!!

Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις μικρό παιδάκι στο σπίτι το μόνο που κάνεις σε θέμα διακόσμησης, στολίζεις όλο το σπίτι σου με παιχνίδια (χαχαχααχ) που θα πάει κάποια στιγμή θα μεγαλώσει και τότε κορίτσια είμαι σίγουρη ότι θα βγάλετε τον καλύτερο σας εαυτό όσον αφορά την διακόσμηση. Εξάλλου το σπίτι είναι για να το ζούμε έτσι δεν είναι ?επομένως αφήστε να το ζήσουν τα μικρουλάκια σας.............

Απλα επειδή τα παιδάκια έχουν την τάση να χτυπάνε πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιου οτι μα οτι βρουν. Για να μην κλαίτε μετα απο τις γρατσουνιές ή αποσύρετε το ή καλύψτε το με τραπαζομάντηλο. Και υπομονή τα πρώτα 4 χρόνια του παιδιού είναι δύσκολα μετα ξαναβρίσκουμε τους ρυθμούς μας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρίξε μια ματιά κι εδώ αν θέλεις να πάρεις καμιά ιδέα http://parentscafe.gr/showthread.php?t=3134

Τhanks Maraki, super!!!

Ευχαριστω Ειρήνη, Κική και όλα τα κορίτσια για τηις ιδέες σας;)

...μάλλον, θα κάνω κάτι τέτοιο

4XDDp3.png

line_m123_beg_xbliz43_time_1223092800_text_f4e120ecf9f1e1eae9e120eceff520e5e3e9ede1ed20eae9efebe1f2.gif

Επιτέλους!!! Σας πρόλαβα:lol::lol::lol:!!!Είμαι στη σελίδα 60 ( έχοντας διαβλασει οοοοοοολα τα posts σας)!!!

Και τώρα που είμαι πλέον εδώ ....δεν ξέρω τι να πρωτογράψω:tongue:!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Καλό κουράγιο μανούλες... πάω να πάρω τα διδυμάκια μου απο τον παιδικό ( φτάνει τόσο...πολύγλέντησα:tongue:)

Οσο για το προφίλ σου στο facebook Ειρήνη μου, για να είμαι ειληκρηνής, ούτε που πρόλαβα να το κοιταξω...καθόλου!:(

Τι να προλάβω????:?::?:

4XDDp3.png

line_m123_beg_xbliz43_time_1223092800_text_f4e120ecf9f1e1eae9e120eceff520e5e3e9ede1ed20eae9efebe1f2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...