Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

σε λιγο ξεκιναμε τα μπανια μας γαλατακια και υπνο..μολις κοιμηθουν θελω να δω μια ταινια..και αυριο η μικρη μου ξεκιναει παιδικο..αχ Παναγια μου μεγαλωνει το κοριτσακι μου θα παει σχολειο..ετοιμασαμε την τσαντα της,τα ρουχαλακια της και ελπιζουμε ολα να πανε καλα..

Αχ Αρετούλα μου, ξεκίνησε παιδικό η μπουμπού???

Ω μωρέ η κουκλίτσα σου, μεγαλώνει!!!!

Τι ώρα θα την παίρνετε?

Να μας γράψεις νεότερα μόλις μπορέσεις!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δήμητρα, δεν μας χαλάς. Να τα μοιράζεσαι για ν' ανακουφιζεσαι.

Όλες έχουμε περάσει τέτοιες καταστάσεις μέσα στην οικογένεια.

Οι γιατροί τι σας λένε;;

Πολλές προσευχές για τον μπαμπά Δημήτρη.

Έχε πίστη, όλα θα πάνε καλά.

7q1Np2.png0ulEp2.png

ο μπαμπας δεν ειναι καλα...

χειρουργειο στις 13 και μεχρι τοτε τον εχουν ξεκανει με εξετασεις...

:-( Ευχομαι από καρδιάς, ο μπαμπας να το ξεπεράσει, όσο πιο ανώδυνα γίνεται.... η Παναγία, μαζί σας.

777885dugw57gt25.gif

καλημερες απο Σερρες καλες μου φιλες!!!!!!!!!!!

μου λειπετε τοοοοοοοοοοοοοσο πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

να με συγχωρεσετε σας παρακαλω...

το μυαλο μου εχει φυγει...εχει καταρρευσει ο μισος μου κοσμος.........

ο μπαμπας δεν ειναι καλα...

χειρουργειο στις 13 και μεχρι τοτε τον εχουν ξεκανει με εξετασεις...

εχω χασει το μυαλο μου κ κανω τυποποιημενα μονο καποια πραγματα...

Απο Παρασκευη ειμασταν εκει!χθες βαπτιζε ο αδερφος μου την μικρη του αλλά ειμασταν ολοι απο την δικη μας πλευρα βουβοι....

ειχε κανονισει γευμα σε Λεσχη αξιωματικων αλλά το αλλαξε σε καφε κ μπουφε....

Ο μπαμπας προσπαθει να κρατηθει αλλά η μαμα εχει περασει τον καρκινο με τον αππου μου κ εχει ξεφυγει...ειναι παρα πολυ αγαπημενοι κ συνεχεια μαζι παντα σε ολα...

εχει τυψεις γιατι προσεχει τοσα χρονια την γιαγια μας πως κ πως σαν μωρο..η οποια ειναι 93....εχει καταλαβει κι αυτη κ σε κοιταει σαν χαζη.........

συγνωμη αν σας χαλαω...συγνωμη...αληθεια...

θελω να το μοιραστω...ισως καλυτερα...

δεν ξερω τι αντιδραση εχουν οι αλλοι αλλά εγω ξαναθυμηθηκα τα θεια κ τρεχω σε εκκλησιες...ντροπη φυσικα...αχαριστος ο ανθρωπος κ στα δυσκολα ΤΟΝ θυμαται...

ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα σε καινουριο παιδικο...καναμε προσαρμογη .τον προσεχουν ,τον αλλαζουν...3η βδομαδα απο σημερα!!

σας φιλω γλυκα

με κινητο πολυ δυσκολα να γραφω τελικα...

ανεβαινω κρεβατοκαμαρα στον παλιο....

μια προσευχη για τον μπαμπα-Δημητρη!! σας ευχαριστω!!!!!!!

Πόσο δίκιο έχεις για τις εκκλησιες κτλ, εγω ντρεπομαι που το λεω αλλα όταν αντιμετωπισε η μητερα μου προβλημα υγειας, μόνο τοτε εκανα προσευχες, πηγαινα εκκλησια,αναβα κανενα κερακι,καθομουν λιγο να ηρεμησω και εφευγα κάπως ανακουφισμένη.

Κοριτσάκι ευχομαι να ειναι απλα μια περιπέτεια του μπαμπα σου , να βγει συντομα νικητης απο αυτη την ιστορια, σου στελνω τις ευχες μου για καλη επιτυχια στην εγχειριση και γρηγορη γρηγορη αναρρωση!

Να σε ρωτησω κατι? Αν θες μου απαντας: Τον μπαμπα σου τι τον οδηγησε στον γιατρο , τι ενιωθε δηλαδη?

Δημητρα σε νιωθω στο εχω ξαναπει.Δυστυχως ο δικός μου μπαμπάς (δημητρης)εφυγε περυσι στα 62 του.Η πίστη σε βοηθαει να ηρεμησεις και να συνεχισεις.σκεψου θετικά και ολα θα φτιαξουν,δεν ειναι καταδικη για ολους ο καρκινος,παρα πολλοι πια το ξεπερνανε.Η αξονικη του τι εδειξε?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Ηταν ένα όμορφο ΣΚ με πολύ ξεκουραση και βόλτες

Το Σάββατο το πρωι πηγα με μια φίλη στην έκθεση ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ περάσαμε όμορφα και βρηκα ένα υλικό που έψαχνα

Εκανα και ένα σεμινάριο...βασικά μαζεψα κάποιες γνώσεις που ήθελα

:) Μετά για καφε με την φιλεναδίτσα στο Φλοισβο και φαγητο με τους συζυγους μας στα Friday's - και πηγα και πηρα τον μικρο απο την μαμα μου, που δεν ήθελε να ερθει μαζι μου το πρωι - ηθελε να κατσει με τον παππου του

Χτες το πρωι jumbo με τον μικρο και μετα φαγητο στην μαμα μου και μετα δουλιτσες

Ετσι πέρασε ένα ομορφο ΣΚ και γέμισα τις μπαταρίες μου,χχχ

:)

Ειρηνάκι φανταστικο το κοκκινο - θέλω και εγώ !!!

:) και το ΡΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΟ...ΜΠΡΑΒΟ

Αρχησα να φτιαχνω τα γουράκια μου και ειμαι πολύ χαρουμενη για τα υλικα που έχω βρει φέτος

Ax βρε Δήμητρα...μακάρι να ξεμπερδέψετε σύντομα από όλα αυτά και ναι ενα κακό όνειρο....

Αρετή καλή αρχή στη μικρούλα σου...πες μου αντιδράσεις αν θες....

Χρύσα μου τα είπαμε στο face αλλά Χρόνια σου Πολλά κ καλά κ από δω ...με υγεία κ ό,τι επιθυμείς!!:D

Μαριάννα τέλειο το κανες το ρολόι σας!!

Βίκυ μα τι έπαθε ο δόλιος ο άντρας σου??

Ειρήνη τέλεια χρώματα όλες οι φωτό σου...και τα νυχάκια όνειρο!!

εγω περιμένω να παει 2 να παω στο σπιτάκι μου στα παιδάκια μου...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Τα γεμιστα μου ειναι ετοιμα,

εβαλα και σκουπα σε σαλόνι και κουζινα,

επλυνα τον καδο σκουπιδιων της κουζινας,

εκανα ελαφρως τα μπάνια,

πήγα ενα μισαωρακι στη συνυφάδα μου και συνεχιζω σιδερο.

Θα πάω φαγητο σε λίγο στη μαμά μου γιατι ειναι κρυωμενη από προχθες.

Ειρηνη μου Σε ευχαριστω ,γιάυτο επιασα σιδερο σημερα,ειανι η μονη δουλεια που δεν με κουραζει ,αν το υπόλοιπο σπίτι ειανι οκ,εβαλα και μουσικουλα...Ναι το απόγευμα εχουμε διαβασμα και καρατε..Καλή μας δυναμη !

Βασια και Βασιλικη ,φτου σας βρε ,μαλλον περνετε καλή αντιβιωση ,φτιαχνει ακι τα κεφια!

Μαργιω μου σε ευχαριστω για τις ευχες ,να χαιρεσαι και εσυ την οικογένειά σου.

Α,και παρακαλώ το Τιγρακι ,μιας και την ανεφερες Ειρηνη ,να επανελθει στην παρεα μας!

Βασιλικη ,σε σκεφτομουν αυτες τις ημερες.Ειναι πολύ να σου κανω μια ερωτηση επάνω στη δουλεια σου?Περαστικα στον αντρα σου.Αν ειναι δυνατον πια !!!

Μαριαννα ,μπραβο για τις δημιουργιες σου,μου αρεσε το γυαλινο με τα φρουτα.Τα ψαρια μηπως να τα εκανε ο αντρας σου?Ειναι σημαντικο να μπαινουν γρηγορα στην καταψυξη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα,χαθηκα λιγο αλλα ειχα δουλεια πεμπτη παρασκευη σαββατο,και κυριακη πηγαμε στο λιβαδι που ειχε γιορτη καστανου με φιλους.Σημερα ειχα 2 πελατισες στο ενδιαμεσο εκανα και γιουβαρλακια επληνα μπαλκονη εβαλα ηλεκτρ. μαζεψα ρουχα στεγνα και τωρα θα σας διαβασω.....ειδα και ομορφες φωτο που ανεβασατε :)

Δημητρακι μου, καλο κουραγιο καλο μου! Εχασα τον δικο μου στα 61 πριν δυο χρονια απο καρκινο στα οστα. Πεθανε στα χερια μου. Ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να το ξεπερασει!!!!!

Θα σας αναψω ενα κερακι!!!

Φιλια και θετικη ενεργεια στελνω!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!!

Δημητρα ολα καλα θα πανε να εισαι αισιοδοξη και ψυχραιμη..να πανε ολα καλα με την εγχειριση και να αναρρωσει γρηγορα..εχεις την σκεψη ολων μας..

Χρυσα μου χρονια πολλα να τα εκατοστησεις,να σε χαιρεται η οικογενεια σου και εμεις..

Μαριαννα πραγματικα αγνωριστο το ρολοι..μπραβο σου..

Ειρηνη αχ τι ομορφα νυχακια..

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες για το κοριτσακι μου..σημερα πρωτη μερα εμεινε μιαμισ ωριτσα και γενικα ολη η βδομαδα θα μενει λιγο γα να συνηθισει..μπηκε μονη της στην αιθουσα την πηρε η δασκαλα της αγκαλιτσα,κοιταζε δεξια και αριστερα τον χωρο..δεν εκλαψε οταν εφυγα.οταν πηγα να την παρω μου ειπε οτι εκλαψε μετα,αναμενομενο βεβαια,αλλα μετα ηρεμησε..τα ειχε στην αυλη ηταν στην αγκαλια της..ελπιζω ολα να πανε καλα..θα την παιρνω μετα την δουλεια.αυτη την εβδομαδα εχω αδεια..παω να ετοιμασω τραπεζι να φαμε,τονομακαροναδα σημερα,να κοιμισω την μικρη και το απογευμα εχουμε την μουσικοκινητικη της μεγαλης.

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Δήμητρα κ εγώ από τη σειρά μου να πω ότι εύχομαι να ναι όλα καλά κ αν είναι κάτι τσπ να το περάσει όσο πιο ήπια μπορεί.

ειρήνη έχουμε κόσμο που τους έχουν κόψει χρήματα κ παραπονιούνται κ όσο ναναι αυτό με επηρεάζει.

χρύσα στείλε μου πμ αν μπορέσω να σε βοηθήσω σε κάτι.

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε???

Εμεις περασαμε ενα ομορφο και ηρεμο σκ,το σαββατο βραδυ ηρθαν κατι φιλοι μας και παιξανε τα μικρα μας,ετοιμασα μια καρμποναρα και φαγαμε ολοι μαζι,ενα θα σας πω:εφυγαν στις 12:00 και μεχρι τις 1:30 μαζευα το σπιτι....τα μικρα ξεσαλωσαν κυριολεκτικα,αλλα περασαν ομορφα!!!

Την κυριακη σηκωθηκαμε χαλαρα και καναμε διαφορα και οι τρεις μαζι και ευχαριστηθηκαμε ο ενας τον αλλον!!!

Σημερα σηκωθηκαμε,φτιαξαμε πρωινα και πηγαμε τον γνωστο μας περιπατο,περασαμε και απο την βιβλιοθηκη αλλα ηταν κλειστη,και υστερα παιδικη χαρα!Γυρισαμε εκανα τον μικρο μπανιο,εβαλα μπριαμ στο ρομποτ για εμενα και τον αντρα μου,ταισα τον μικρο μακαρονια με κιμα απο χθες,επλυνα πιατα,εβαλα πλυντηριο,μαζεψα ενα αλλο και εκανα ενα συμαζεμα σε ολο το σπιτι,εβαλα τον μικρο για υπνο και τωρα σας διαβαζω!

Καλησπερα κοριτσακια!!! Εγω σημερα αν κ ειναι δευτερα κ τις δευτερες κανω ντου σε ολο το σπιτι,δεν εκανα σχεδον τπτ! Εφαγα την μερα μου στον παιδιατρο,πηγα την μικρη γιατι ειχε πολυ βηχα κ τελικα ειναι απο τα δοντια.πολλα παιδακια αρρωστα ομως,κυκλοφορουν πολλες ιωσεις γιαυτο προσοχη στα μικρα σας.μολις γυρισα σπιτι εβαλα γρηγορα φαγητο,ψαροσουπα για τα παιδια κ μπιφτεκια για εμας.εκανα ενα γρηγορο ξεσκονισμα-σκουπισμα,εβαλα ενα πλυντηριο κ ασχολιθηκα με τα παιδια(ταισμα,αλλαγμα κ νανι).να πω στο ειρηνακι οτι ειμαι κ εγω τρελλη φαν των χριστουγεννων για να καταλαβεις περσι ειχα στολισει 1/11 κ φετος αυτο σκοπευα να κανω αλλα ο καιρος δεν με εμπνεει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...