Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012 εγώ σου εύχομαι να είναι τα τυχερά σου ,μην το ψάχνεις και πάρα πολύ, θα δεις ότι αυτήν η φορά θα είναι και η τελευταία ταλαιπωρία σου ,δεν πέρασες και λίγα τους τελευταίους μήνες... όταν με το καλό κάνεις prp να με πεις εντυπώσεις γιατί είναι να κάνω και εγώ και αγχώνομαι. Το ενδομητριο σου πόσο ήταν από ότι θυμάμαι δεν είχες θέμα με ενδομητριο πως και σε ειπε να κανεις prp?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

... ένας χαμός και σήμερα...

ο άντρας μου, μου τράβηξε καναπέδες, σκούπισα και σφουγγάρισα από πίσω... ανοίξαμε την τραπεζαρία, πλύθηκε, στέγνωσε {και τις καρέκλες} και στρώσαμε.. μόλις τελείωσε και το πλυντήριο απλώθηκαν και η κουβέρτα και το πάπλωμα που θα στρώσω στο φιογκάκι και θα μείνει μετά στο κρεβάτι του. Τώρα ο άντρας μου κάνει καφεδάκια και γω πάω να... παω να... πάω να... {δεν θέλω ρε κορίτσια να πάω να........................}

ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::?

:lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

{δεν ειμαστε τέλεια παρέα?!} ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το πλαστικο τρολει για τα φρουτα εννοεις?

ξερεις που αλλου χρησιμευει στο παιδικο δωματιο;) εχω ενα στου μικρου το δωματιο κ εχω ταξινομησει τα ψιλολογια παιχνιδια κ οταν τα ψαχνει του λεω τα αυτοκινητακια στο πρωτο συρταρι, τα ανθρωπακια -ζωακια στο δευτερο κ.τ.λ φυσικα εχουμε μαθει να τα μαζευει κ κατα τον ιδιο τροπο κ μονος του κατα το δυνατον παντα!

Μαλλον λεμε το ιδιο. ΕΙναι σχετικα ρηχα τα ραφακια του και δεν εχει ροδακια οποτε οντως βολευει και για το παιδικο. Στην αρχη πηγα να παρω ενα φουξια αλλα ηταν σπασμενο και κατεληξα με ενα ασπρο...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

ερωτηση νο 2:προς μανουλες με περισσοτερα απο 1 παιδια-ειναι θεμα μιας φιλης μου!!!εχει δυο παιδια. εχει δυνατοτητα να τα βαλει σε διαφορετικα δωματια. να το κανει η να τα εχει στο ιδιο και το δευτερο να το εχουν για παιχνιδι??

Εμεις ημασταν 2 κοριτσια μ ενα χρονο διαφορα και ειχαμε το ιδιο δωματιο μεχρι που καποια στιγμη γυρω στα 16 -φουλ εφηβεια- πηγε η καθεμια σε δικο της γιατι ειχαμε αυτη τη δυνατοτητα. Απο προσωπικη λοιπον εμπειρια πιστευω οτι αν τα παιδακια ειναι κοντα στην ηλικια και ιδιου φυλου μπορουν να ειναι μαζι μεχρι μεγαλα.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Για τα κοκκαλακια των κοριτσιων εγω εχω αυτο

IMG081.jpgth_IMG081.jpg

και μ'εχει βολεψει παρα πολυ, 2 ευρω απο το carrefourωραια η ιδεα σου για τα κοκκαλακια!!!

Εμενα προσωπικα οι μοκετες δε μου αρεσουν καθολου οποτε ψηφιζω χαλια, αλλα αφου εχεις καλα χαλια γιατι θες να παρεις αλλα?

θελω να παρω αλλα γιατι αυτα που εχω ειναι ολομαλλα. τα εστρωσα 1,5 χρονο μονο. μετα ειχα διαφορα θεματα με το αναπνευστικο της μικρης και δεν πρεπει να εχω στο σπιτι οτιδηποτε εχει μαλλι η πουπουλο. περυσι ημασταν με τα καλοκαιρινα αλλα οπως και να το κανεις ειναι θεμα. δεν ζεσταινει το σπιτι. γιαυτο λεω να παρω κατι οικονομικο.

Καλημερα και απο μενα.

Σημερα ξυπνησα με καλυτερη διαθεση. Χρυσα μου σε καταλαβαινω. Κανε οτι σε ευχαριστει και θα φτιαξει το κεφι που θα παει...

Ποσα εχετε γραψει...

Λοιπον σημερα εχει δουλειες πολλες γιατι το βραδυ περιμενουμε φιλους. Ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα (μονο για τη μπουμπου) θα φαμε γεμιστα απο τη γιαγια μου :D.

Ειρηνη μου σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

Παω να σας διαβασω πιο αναλυτικα μεχρι να ξυπνησει η μικρη. Ειδα γραψατε για τα χαλια πολλες συμβουλες.

Ερωτηση: υπαρχει κατι (εκτος λευκαντικου του εμποριου) για να βαλω στο πλυντηριο να αστραψουν 2 λευκα πουκαμισα και καποια εσωρουχα (λογω εσωρουχων δεν θελω λευκαντικο) ?

Σόδα ίσως,μαζί με το απορρυπαντικό?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

... ένας χαμός και σήμερα...

ο άντρας μου, μου τράβηξε καναπέδες, σκούπισα και σφουγγάρισα από πίσω... ανοίξαμε την τραπεζαρία, πλύθηκε, στέγνωσε {και τις καρέκλες} και στρώσαμε.. μόλις τελείωσε και το πλυντήριο απλώθηκαν και η κουβέρτα και το πάπλωμα που θα στρώσω στο φιογκάκι και θα μείνει μετά στο κρεβάτι του. Τώρα ο άντρας μου κάνει καφεδάκια και γω πάω να... παω να... πάω να... {δεν θέλω ρε κορίτσια να πάω να........................}

ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::?

:lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

{δεν ειμαστε τέλεια παρέα?!} ;)

Βρε ,αφού θα πάρεις φόρα,ελα και στο δικό μου.Στο υπόσχομαι ,θα τον αφήσω για εσένα,κανεις αλλος δεν θα τον φτιάξει:tongue::P:p!

Καλά κουράγια!

Εκανα τα μπάνια καλά καλά ,ποτισα τον κήπο και πάω στα υπνοδωμάτια...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

το φαγάκι μου γίνεται και το ένα μπάνιο είναι σαπουνισμένο και περιμένει ξέπλυμα.. πάω να σαπουνίσω και το κάτω και μετά να ξεπλύνω το πάνω...!

Να σας πω και ένα μυστικό που με βοηθά πάρα πάρα πολύ με τη φασολάδα... η πεθερά μου μου έφτιαξε σακουλάκια με ψιλοκομμένο καροτάκι, σέλινο (φυλλαράκια και ρίζα) και έτσι όποτε φτιάχνω φασολάδα, βάζω στο μούλτι τα κρεμμύδια, ρίχνω και ένα σακουλάκι λαχανικά και τα φασόλια μου και κλείνω χύτρα... μετά ανοίγω, βάζω ντοματούλα, λαδάκι, αλάτια πιπέρια κτλ και έτοιμη! γίνεται πολύ εύκολη η διαδικασία και δεν έχω εκείνη την ώρα να πλύνω σέλινα και καρότα! το έκανε όταν είχε μεγάλη παραγωγή από τον κήπο της για να μην χαλάσουν και πεταχτούν αλλά είναι πολύ καλή ιδέα τελικά και με έχει βολέψει πολύ!

καλημέρα λαλίστατες φιλενάδες!!!

Σας διαβάζω να παίρνω κουράγια γιατί η διάθεση είναι πεσμένη!

Έχω ερωτήσεις: εμένα που η μυρωδιά από το ξύδι μου φέρνει αναγούλα, τι μπορώ να κάνω? το έλαιο τεϊόδενδρου που γράψατε πως μυρίζει και που το βρίσκουμε?

Εγώ πράσινο σαπούνι είχα πάρει αρκάδι, αλλά σηκώνει λεπτή σκονίτσα σα συννεφάκι και μου προκαλεί βήχα, προσοχή λοιπόν όσες έχετε ευαισθησία.

Για το παιδικό ψηφίζω χαλάκι που να βγαίνει και να πλένεται εύκολα! (εγώ ψάχνω ονλινε αυτό τον καιρό χαλιά γενικώς και ριχτάρια).

Τέλος εγώ έχω δύο κορίτσια με 2 χρόνια διαφορά και τις έχω μαζί, το 2ο δωμάτιο το κρατάω με κρεββάτι για τους συγγενείς που μας επισκέπτονται συχνά - πυκνά.

Χρυσάκι αύριο δεν πιστεύω να μπω, οπότε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ προκαταβολικά!!! Νοικοκυρεμένα θα είναι σίγουρα, εύχομαι και με υγεία και τύχη και πολύ χρώμα και χαρά!!!!!

(βρε μπας και μελαγχόλησες που θα είναι +1 κεράκι στην τούρτα σου??? !!!!!!!!)

Έχω ακόμα πολλές εκκρεμότητες σε δουλειές, φφφφφ, δεν προλαβαίνω λέμεεεεεε

ερωτηση νο 2:προς μανουλες με περισσοτερα απο 1 παιδια-ειναι θεμα μιας φιλης μου!!!εχει δυο παιδια. εχει δυνατοτητα να τα βαλει σε διαφορετικα δωματια. να το κανει η να τα εχει στο ιδιο και το δευτερο να το εχουν για παιχνιδι??

Εμεις ημασταν 2 κοριτσια μ ενα χρονο διαφορα και ειχαμε το ιδιο δωματιο μεχρι που καποια στιγμη γυρω στα 16 -φουλ εφηβεια- πηγε η καθεμια σε δικο της γιατι ειχαμε αυτη τη δυνατοτητα. Απο προσωπικη λοιπον εμπειρια πιστευω οτι αν τα παιδακια ειναι κοντα στην ηλικια και ιδιου φυλου μπορουν να ειναι μαζι μεχρι μεγαλα.

Συμφωνώ απολύτως.Εμεις χωρίσαμε με την αδερφή μου ,όταν μπήκε στο σπίτι ο αντρας μου.Δεν θα το αλλαζα αυτο.

Βεβαια,αν είναι μεγαλη η διαφορα τότε αλλαζει αυτο..

eTeNp3.pngeTeNp3.png

εμένα και μεγάλη διαφορά που έχουν προς το παρόν τα έχω μαζί.. τα βρίσκουν και μ'αρέσει, ότι και να έχει γίνει τη μέρα ρε κορίτσια, το βράδυ φιλιώνουν στο ίδιο δωμάτιο... πηγαίνουν για ύπνο και τα ακούω που μιλάνε και ξεκαρδίζονται στα γέλια.. είναι η ώρα τους, λένε τα δικά τους και τις περισσότερες φορές όταν πηγαίνουμε για ύπνο τα βρίσκουμε να κοιμούνται μαζί στο ημίδιπλο του μικρού... πολλές φορές ο μεγάλος του διαβάζει πριν κοιμηθούν και επίσης το βράδυ ακούω το μικρό που ψιθυρίζει "Λάδαρεεεεεε" (Λάζαρο λένε το μεγάλο)... είδα κακό όνειρο... και εκείνος του λέει μην ανησυχείς το σπίτι μας είναι γερό, το έφτιαξε ο μπαμπάς με πολλές πόρτες ... χαχαχαχα

Διαφημίσεις

εμένα και μεγάλη διαφορά που έχουν προς το παρόν τα έχω μαζί.. τα βρίσκουν και μ'αρέσει, ότι και να έχει γίνει τη μέρα ρε κορίτσια, το βράδυ φιλιώνουν στο ίδιο δωμάτιο... πηγαίνουν για ύπνο και τα ακούω που μιλάνε και ξεκαρδίζονται στα γέλια.. είναι η ώρα τους, λένε τα δικά τους και τις περισσότερες φορές όταν πηγαίνουμε για ύπνο τα βρίσκουμε να κοιμούνται μαζί στο ημίδιπλο του μικρού... πολλές φορές ο μεγάλος του διαβάζει πριν κοιμηθούν και επίσης το βράδυ ακούω το μικρό που ψιθυρίζει "Λάδαρεεεεεε" (Λάζαρο λένε το μεγάλο)... είδα κακό όνειρο... και εκείνος του λέει μην ανησυχείς το σπίτι μας είναι γερό, το έφτιαξε ο μπαμπάς με πολλές πόρτες ... χαχαχαχα

Τωρα τι να πω!!! Αχ να τους χαιρεσαι!!!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

θελω να παρω αλλα γιατι αυτα που εχω ειναι ολομαλλα. τα εστρωσα 1,5 χρονο μονο. μετα ειχα διαφορα θεματα με το αναπνευστικο της μικρης και δεν πρεπει να εχω στο σπιτι οτιδηποτε εχει μαλλι η πουπουλο. περυσι ημασταν με τα καλοκαιρινα αλλα οπως και να το κανεις ειναι θεμα. δεν ζεσταινει το σπιτι. γιαυτο λεω να παρω κατι οικονομικο.

Υπαρχουν και μοκετες τοσο ωραιες ποιοτικα και παχιες καλυτερες απο καποια χαλια. Βεβαια ειναι και ακριβοτερες... Να κανεις ερευνα αγορας οσο μπορεις.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλημέρααα!!!!!

Τι κάνετε? Μπήκα να πάρω τη δόση μου όπως κάθε μέρα!

stafroditi κ γω είμαι της άποψης τα παιδιά να μένουν στο ίδιο δωμάτιο, το λέω από προσωπική εμπειρία, νομίζω δένονται πιο πολύ κ καλμάρουν τον εγωισμό τους.

Εύα και γω για σόδα ξέρω όπως είπε κ η Χρύσα.

Περιμένω μια πολύυυυ καλή κυρία να έρθει να μου κάνει το σίδερο,προσφορά της πεθεράς,χεχε..

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...