Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορίτσια διαρκώς με πετάει έξω, χωρίς καν να μπορώ να αποθηκεύσω τις απαντήσεις μου, οπότε αρκούμαι στο να ευχαριστήσω τη Χρύσα για τις απαντήσεις της, να απευθύνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον άγγελο της αποκαλύψεως Ειρήνη, που σήμερα τα έδωσε όλα στο νοικοκυριό, να στείλω θερμούς χαιρετισμούς σε όλες τις υπόλοιπες και να σας αφήσω για σήμερα έχοντας φθάσει αισίως στη σελ. 470 :tongue:

Πάω για ένα πρόχειρο σκουπισματάκι και να απλώσω ένα πάπλωμα που είχα στο πλυντήριο.

Έκανα και άλλα σήμερα, αλλά οι "τεχνικοί λόγοι" με εμποδίζουν να επεκταθώ, μήπως με πετάξει πάλι εκτός :|

Φιλάκια και καλό μήνα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευα3 είπε:
Απο που το παιρνεις? Εγω χρησιμοποιω προδερμ απορρυπαντικο, δεν βαζω μαλακτικο.

από το " περί θηλασμού " στη Θεσσαλονίκη αλλά το έχει σε πολλά e-shops με βρεφικά πχ ecobaby.gr ecofamily.gr μπορεί και στα Λητώ...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Σοφια 77 καλως μας ηρθες και σου στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους.Βλεπεις ειμαι και εγω διδυμομανα ενος αγοριου και ενος κοριτσιου 5 χρονων. Ενα μονο εχω να σου πω.Καλη δυναμη μιας και εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα ερθεις.Φιλια πολλα.

Ευα3 είπε:
Ξεχασα να σας πω πηγα σουπερ στο ΑΒ και βρηκα με 10 ευρω ενα πολυ πρακτικο πλαστικο επιπλακι με 4 καλαθκια το ενα πανω στο αλλο που βολευει πολυ για κουζινα ή μπαλκονι ή δεν ξερω που αλλου για να βαζουμε λχανικα και φρουτα. Οποτε τακτοποιησα πολυ πραμα και εξοικονομισα χωρο στο δωματιο-τροφιμαποθηκη-αποθηκη.:D

το πλαστικο τρολει για τα φρουτα εννοεις?

ξερεις που αλλου χρησιμευει στο παιδικο δωματιο;) εχω ενα στου μικρου το δωματιο κ εχω ταξινομησει τα ψιλολογια παιχνιδια κ οταν τα ψαχνει του λεω τα αυτοκινητακια στο πρωτο συρταρι, τα ανθρωπακια -ζωακια στο δευτερο κ.τ.λ φυσικα εχουμε μαθει να τα μαζευει κ κατα τον ιδιο τροπο κ μονος του κατα το δυνατον παντα!

καλημερα κοριτσια!

πως παν τα κεφια?

εγω κλασσικα σηκωθηκα στις 7 εκανα ενα μινι συμμαζεματακι στο σαλονι, εφτιαξα το καφεδακι κ χαλαρωνω λιγο πριν ξεκινησω τις δουλειες μου+ οτι κατα τις 4 θα φυγω απο εδω για να παω μαγαζι.

βικ μου (μου επιτρεπεις ε? ειναι δυσκολο το νικ σου) τα γραμματα της πορτας δικη μου ιδεα, το καδρο του συζηγου.

4star δεν ξερω να σου πω απο χαλια! τα δικα μου τα ειχε αγορασει η πεθερα για τον αντρα μου, πριν ακομα γνωριστουμε (εχω αντρα με προικα!) ευτυχως ειναι βιοκαρπετ κ του γουστου μου!

παω να ξυπνησω την οικογενεια!

θα ειμαι εδω τριγυρω!!!

Διαφημίσεις

Κορούλες καλημέρα!

Ξυπνήσαμε καλά γιατί χθες κοιμόμασταν από τις 10! Ημουν κομμάτια! :tongue:

Σημερα εχω παλι αρκετα να κανω {ελπιζω οχι οσα χθες... :rolleyes: } ωστε αυριο να εχω χρονο για τη διακοσμηση μας και για τα κουφαρακια μας αφου σημερα δουλευω κι ολας... :|:neutral:

Ηδη εβαλα ενα μικρο, συντομο πλυντήριο με τις 2 τραβερσες που θα στρωσω αυριο ωστε να ειναι φρεσκιες και "εχωσα" και ενα μικρο, λεπτο ριχταρακι/κουβερτα να πλυθει και αυτο με την ευκαιρια.

Παω να μαζεψω τα παιχινιδια του φιογακιου που εχει απλωσει στο σαλονι και να συνεχισω. Εχω αρκετα... βλεπουμε!

4star είπε:
πω πω νιωθω αορατη..χεχεχε...:tongue:

καλε πεστε μου κι εμενα για να κοιταξω για χαλακια...κριμα δεν ειναι να εχω το μπεμπεκι να κυλιεται στα μαρμαρα ε;;:wink:

Αστεράκι μου σου ζητώ συγνώμη! Εγώ ειμα η μάνα του θέματος και εγώ φταίω! Καλώς μας ήρθες!

Μοκέτα, απ' άκρη σε άκρη είχα μόνο στο δωμάτιο μου μικρού μου και αυτό όταν γεννήθηκε και για τα επόμενα 3 χρόνια. Ειχα φροντισει ομως να την βγαζω καθε ανοιξη και να την ξαναβαζω καθε χειμωνα για να καθαριζει καλα.

Τωρα αυτα {τα απ' άκρη σε άκρη} τα αποφεύγω γιατι δεν μπορώ να τα καθαρίζω!

Φέτος και γω ψάχνω για τον γιο μου ένα χαλάκι μεσαίου μεγέθους για το δωμάτιο του ώστε να μπορω να το πλένω εύκολα. ;)

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα και από εμένα!

Σήμερα ξύπνησα πάλι κακόκεφη και κουρασμένη αλλα ελπίζω να μου μεταδώσετε καλή ενέργεια και να πάρω μπροστά.

Εχω πολλά να κάνω,καθαριοτητα και λοιπά,καθώς θελω ελευθερο το Σαββατοκύριακο.Αυριο είναι τα γενέθλια μου ,ερχεται η αδερφούλα μου (οχι η Ειρήνη) και την Κυριακή εχουμε μνημόσυνο του μπαμπά μου,οπότε οτι κανω σήμερα...

Ξανά ευχαριστώ για τα γλυκά σας λόγια,είπαμε δεν κάνω τετοια κάθε μερα ,απλά εχθες μου ηρθε η εμπνευση.Αλλωστε το Καλαμαράκι με παρακίνησε με τη φωτό και η Νονη που προτεινε να φτιάξω το ψευτοπαστίτσιο,για να εκμετταλευτω την περισση μπεσαμελ.Αυτα,και πάλι καλημέρα να εχουμε!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

4star είπε:
πω πω νιωθω αορατη..χεχεχε...:tongue:

καλε πεστε μου κι εμενα για να κοιταξω για χαλακια...κριμα δεν ειναι να εχω το μπεμπεκι να κυλιεται στα μαρμαρα ε;;;)

Συγγνώμη,που δεν απαντησαμε,εχεις δίκιο.

Στα υπνοδωμάτια που εχω πάτωμα εχω χαλία,που βεβαια δεν είναι από ακρη σε ακρη ,γιατι είναι πολύ ζεστο υλικό το ξυλο.

Στον ενιαίο χωρο εχω μοκετα από ακρη σε ακρη αλλα κομμένη και ρελιασμένη και ετσι προκύπτουν 4 κομμάτια για όλο το χωρο.Οταν παντρευτηκαμε ,μου είχε κατσει να πάρουμε μοκέτα και η αλήθεια είναι την ευχαριστηθήκαμε πολύ καθως δεν χρειαζεταοι να σφουγγαρίζεις το χειμώνα,αρκει μια σκούπα και επίσης κυκλοφορεις ξυπόλιτος χωρίς να κρυωνεις.

Τα κατα τωρα είναι ,οτι δεν είναι ευκολο να την βγαλω κατα τη διαρκεια του χειμώνα για πλύσιμο,γιατί αν και είναι ξεχωριστα κομμάτια,μαζευονται 50 τετραγωνικά για πλύσιμο οπότε δεν λέει.Μόνο της κουζίνας πλένω καθε τόσο.Επίσης αν υπάρχουν παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα η αλλεργίες μάλλον δεν είναι καλή επιλογη.

Οστωσω ,και επειδή και εμάς χρειαζεται αλλαγη γιατί μαδαει,δυσκολα θα προσαρμοστω σε χαλι.Η αίσθηση του ζεστου το χειμώνα δεν αντικαθισταται από τα χαλιά.

Εξαρταται και από τη διαμόρφωση του χωρου.Για το σπίτι το δικό μου χρειαζομαι 2 μεγαλα χαλιά και μεταξύ τους ενα μεγάλο διάδρομο γιατί μενει αρκετό κενό.Συν ενα για την κουζίνα.Αν είναι πιο τετραγωνος ο χωρος ισως βολευουν τα χαλιά.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Renata-ch είπε:
Oχι! Το Χρυσοχέρα βγαίνει από το Χρύσα!!!:P

Συμφωνώ... ΑΠΟΛΥΤΑ!!! ;);)

Προχωράω τις δουλίτσες μου. Ηρθε ο άντρας μου, μου γεμίζει τα αλατοπίπερα για αύριο, άπλωσα τις τραβέρσες και το ριχτάρι, έβαλα αμέσως το ψιλό πάπλωμα εποχής για το φιογκάκι μου μαζί με μία λεπτή του κουβερτούλα ίδιου χρώματος. Στόλισα το δωμάτιο του φιόγκου με τα δεινοσαυράκια που λατρεύει και συνεχίζω... :D

777885dugw57gt25.gif

Ευα3 είπε:
Ξεχασα να σας πω πηγα σουπερ στο ΑΒ και βρηκα με 10 ευρω ενα πολυ πρακτικο πλαστικο επιπλακι με 4 καλαθκια το ενα πανω στο αλλο που βολευει πολυ για κουζινα ή μπαλκονι ή δεν ξερω που αλλου για να βαζουμε λχανικα και φρουτα. Οποτε τακτοποιησα πολυ πραμα και εξοικονομισα χωρο στο δωματιο-τροφιμαποθηκη-αποθηκη.:D

Άσχετο αλλά τι κούκλα είσαι??!! Και τι μάτια και συ και ο άντρας σου! :shock:

Φτου σας φτύνω να μη σας ματιάσω Ευούλα μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφοκοριτσα!!!τι κανετε??και εγω χθες κοιμηθηκα νωρις (αδιαθετησα και ημουν και ειμαι κομματια). σημερα εχω σιδερο μπολικο που θελω να το κανω το βραδυ. αυριο περιμενω την γυναικα για να κανω γενικη και σνα στρωσω.

ειρηνακι καλες δουλιτσες.

χρυσα νασαι καλα και να περασετε τελεια. να τα εκατοστησεις!!!

αντιγονη μου, θεωρω οτι η κριση βοηθησε και καπου. ξαναγυριζουμε αναγκαστικα και μη, σε γνωστα και λιτα πραγματα, εκτιμουμε τις παιδικες χαρες και τα παρκα περ/ρο, τις συγκεντρωσεις στα σπιτια, τις απλες κατασκευες και τα αυτοσχεδια παιχνιδια!!!

4star και εγω δεν ειμαι υπερ του στρωσιματοσ οοολου του σπιτιου απο ακρη σε ακρη. ειναι δυσκολο στο καθαρισμα. συγχωρεστε με, δεν θυμαμαι αλλα.

ερωτηση νο 1:πηγα χθες και ξαναειδα χαλια. οπως σας εχω ξαναπει θελω να παρω δυο απλα για το σαλονι. πηγα σεναν γυφτο και τα οικονομικα του ειναι πολυ ψευτικα. τα πιο καλα θελουν γυρω στα 300ευρω. πηγα και σε μαγαζια με χαλια και ειμαστε αναμεσα σε δυο χαλια που βγαινουν 350 και σε καλη μοκετα που βγαινει 300. τι να κανω??θα μου πειτε δεν ειναι και τεραστια η διαφορα, αλλα εγω λυπαμαι και τα 50ευρω. αλλωστε εχω καλα χαλια. αλλα μηπως δεν θα φαινεται ομορφο με την μοκετα??εχω μπερδευτει.

ερωτηση νο 2:προς μανουλες με περισσοτερα απο 1 παιδια-ειναι θεμα μιας φιλης μου!!!εχει δυο παιδια. εχει δυνατοτητα να τα βαλει σε διαφορετικα δωματια. να το κανει η να τα εχει στο ιδιο και το δευτερο να το εχουν για παιχνιδι??

σας φιλωωω...

χρυσα81 είπε:
Συγγνώμη,που δεν απαντησαμε,εχεις δίκιο.

Στα υπνοδωμάτια που εχω πάτωμα εχω χαλία,που βεβαια δεν είναι από ακρη σε ακρη ,γιατι είναι πολύ ζεστο υλικό το ξυλο.

Στον ενιαίο χωρο εχω μοκετα από ακρη σε ακρη αλλα κομμένη και ρελιασμένη και ετσι προκύπτουν 4 κομμάτια για όλο το χωρο.Οταν παντρευτηκαμε ,μου είχε κατσει να πάρουμε μοκέτα και η αλήθεια είναι την ευχαριστηθήκαμε πολύ καθως δεν χρειαζεταοι να σφουγγαρίζεις το χειμώνα,αρκει μια σκούπα και επίσης κυκλοφορεις ξυπόλιτος χωρίς να κρυωνεις.

Τα κατα τωρα είναι ,οτι δεν είναι ευκολο να την βγαλω κατα τη διαρκεια του χειμώνα για πλύσιμο,γιατί αν και είναι ξεχωριστα κομμάτια,μαζευονται 50 τετραγωνικά για πλύσιμο οπότε δεν λέει.Μόνο της κουζίνας πλένω καθε τόσο.Επίσης αν υπάρχουν παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα η αλλεργίες μάλλον δεν είναι καλή επιλογη.

Οστωσω ,και επειδή και εμάς χρειαζεται αλλαγη γιατί μαδαει,δυσκολα θα προσαρμοστω σε χαλι.Η αίσθηση του ζεστου το χειμώνα δεν αντικαθισταται από τα χαλιά.

Εξαρταται και από τη διαμόρφωση του χωρου.Για το σπίτι το δικό μου χρειαζομαι 2 μεγαλα χαλιά και μεταξύ τους ενα μεγάλο διάδρομο γιατί μενει αρκετό κενό.Συν ενα για την κουζίνα.Αν είναι πιο τετραγωνος ο χωρος ισως βολευουν τα χαλιά.

εμενα τα καλα μου ειναι ολομαλλα αλλα λογω αναπνευστικου της μικρης, πρεπει να αποφευγουμε το μαλλι. οι περισσοτερες μοκετες αν δεν καω λαθος ειναι συνθετικες, χωρις μαλλι. και χαλια χωρις καθολου μαλλι. αυτα κοιταζω εγω. αν κανω λαθος, πειτε μου πριν παραγγειλω

YOTOU είπε:
καλημερα κοριτσια!

πως παν τα κεφια?

εγω κλασσικα σηκωθηκα στις 7 εκανα ενα μινι συμμαζεματακι στο σαλονι, εφτιαξα το καφεδακι κ χαλαρωνω λιγο πριν ξεκινησω τις δουλειες μου+ οτι κατα τις 4 θα φυγω απο εδω για να παω μαγαζι.

βικ μου (μου επιτρεπεις ε? ειναι δυσκολο το νικ σου) τα γραμματα της πορτας δικη μου ιδεα, το καδρο του συζηγου.

4star δεν ξερω να σου πω απο χαλια! τα δικα μου τα ειχε αγορασει η πεθερα για τον αντρα μου, πριν ακομα γνωριστουμε (εχω αντρα με προικα!) ευτυχως ειναι βιοκαρπετ κ του γουστου μου!

παω να ξυπνησω την οικογενεια!

θα ειμαι εδω τριγυρω!!!

καλημερα:P

YOTOU εχεις αντρα με προικα κ πεθερα με γουστο;) κ κοριτσακι με το πολυ αγαπημενο ονομα της μαμας μου:) να σου ζησει η κουκλιτσα με την ομορφη πορτα.

4star εγω δεν ειμαι υπερ της μοκετας απο ακρη σε ακρη το βρισκω δυσχρηστο. αν κ στο σαλονι κουζινα που ειναι εννιαιο κ εχω μαραμαρο μενει αρκετος χωρος ακαλυπτος κ εστρωνα ενα εποχιακο παπλωματακι οταν ηταν πιο μικρουλης. πλεον φροντιζω να του εχω ζεστα ρουχαλακια κ χοντρα καλτσοπαντοφλακια για μεσα στο σπιτι αν κ κυριως εχουμε καταφερει να παιζει στο δωματιο του(για να μην κανει παιχνιδοσπιτο το σαλονι) που ειναι ξυλο. κ εκει του εχω ενα χαλι στο κεντρο οσο ειναι το κενο αναμεσα στα επιπλα.

σημερα εβαλα μια μοσχαροσουπιτσα στην χυτρα παραγγελια της μαμας μου. σε λιγο την σβηνω κ φευγω να της την παω στο νοσοκομειο κ μετα δουλεια ως βραδυ. τα υπολοιπα θα περιμενουν για αυριο.

καλη συνεχεια στην ομορφη καθημερινοτητα μας:cool::tongue:

χρυσα81 είπε:
:oops::oops::oops:

Ενταξει,αν είναι για να μου φτιάξετε τη μερα οκ,το δεχομαι!:P:p

Μα τι δουλειά κάνουμε εμείς εδώ? Μύδια ανοίγουμε? :tongue:

Υ.Γ. Καλημέρα my billy!! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...