Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , linaa είπε:

Αν είναι σε μονάδα μέτρησης ng είναι φυσιολογικοτατη

Δεν μου είπε μονάδα, απ το τηλ μου είπε μόνο ότι είναι 1.04 και ότι είναι φυσιολογική και όταν της είπα ότι είναι χαμηλή μου λέει ε εντάξει δεν είναι και 6 αλλά ριναι φυσιολογική...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια! γυρισα σπιτι κ αρχισε παλι ο μαραθωνιος. εκανα διαφορα, εκανα κ κατι εκκρεμοτητες της δουλειας, κ τωρα περιμενω να ξυπνσησει η μικρη μου να μαζεψω νεροχυτη, να απλωσω κ να κανω κανα σιδερο!

παντως κοριτσια περναω παρα πολυ ωραια μαζι σας, κ το σημαντικοτερο γελαω πολυ!!! ειστε πολυ καλη παρεα!!!

αυτο εχω στην πορτα της μικρης μου

http://s1339.beta.photobucket.com/user/yota76/media/01112012200-1.jpg.html#/user/yota76/media/01112012200-1.jpg.html?&_suid=135178791559406751762842516953

οι αλλες 2 φωτο ειναι το σαβουροσυρταρι πριν κ μετα!

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! Πανέμορφη η πόρτα της μικρής σου!!!! :shock::shock:

Υ.Γ. Καλά που είπες το πριν και το μετά γιατί κοντεψα να χάσω τα ματάκια μου στο πριν! :tongue::tongue::tongue: Στειλτο μου εμένα σε ένα κουτι να στο περιποιηθώ!!! :twisted::twisted:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηλιαχτίδα πως το κατάφερες αυτό με ενδιαφέρει πραγματικά. Μέχρι έξι μηνών που είχαμε μόνο το γάλα ήταν ευκολο να κάνουμε τις βολτούλες μας, αλλά με το πρόγραμμα τώρα του φαγητού μέχρι να τελειώσουμε απο τη φρουτόκρεμα , ξεκινά η χορτόσουπα η μεσημεριανή. Μπορώ κάτι εκ των δύο να το έχω μαζί μου, έτσι ώστε αν είμαστε εξω να τους το δωσω? Τα φρούτα τα φοβάμαι. Δεν ξέρω. Μετά χαλάει όμως και ο καιρός και πόσο πια να αντέξουν δυο μωρακια σε τεσσερις τοίχους! πρέπει να οργανώσω το θέμα των εξόδων μας με βάση το νέο πρόγραμμα φαγητού! Βοήθεια από τις έμπειρες:confused:

Καλησπέρα Σοφία!!!

Καλώς ήρθες!!!

Λοιπόν, με το φαγητό είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Έτρωγε τα πάντα, αλλά σε περίεργες ώρες. Όπως σου είπε και η Γιώτα έτρωγε στη 13:00 φρουτόκρεμα, στις 17:00 μεσημεριανό και στις 20:00 κρέμα.

Ξαφνικά άλλαξε και τρώει κανονικά: στις 10:00-11:00 φρουτόκρεμα, 14:00-14:30 μεσημεριανό και 17:30-18:00 κρέμα. Πλέον πίνουμε σταθερά στις 20:30 το γάλα μας.

Η διαφορά είναι ότι εμείς σταματήσαμε τα αλεσμένα... Τρώμε τα πάντα κομμένα σε μικρά κομμάτια (όχι λοιωμένα με το πηρούνι - δεν του αρέσουν). Οπότε, όταν είναι να βγω έξω (ειδικά το πρωί) παίρνω μαζί μου μια μπανάνα και όταν έρθει η ώρα του να φάει του την κόβω με το χέρι σε μικρά κομματάκια και του τη δίνω. Αν είναι να βγούμε απόγευμα, του ετοιμάζω κάτι εύκολο όπως κομπόστα μήλο ή κέικ ή κάποιο άλλο φρούτο (συνήθως αχλάδι). Τα απογεύματα, ούτως ή άλλως, πάμε σε σπίτια συγγενών ή φίλων. Δεν πάμε βόλτα έξω, οπότε ό,τι και να του φτιάξω είναι εύκολο.

Τώρα σε ό,τι αφορά το αν μπορείς να έχεις κάτι από τα δυο μαζί σου, θα σου έλεγα καλύτερα να μην έχεις τα φρούτα αλεσμένα για πολλή ώρα. Οξειδώνονται. Αν θές, μπορείς να αλέσεις το μεσημεριανό τους λίγο πριν βγείτε και να τους το δώσεις στη βόλτα σας, εφόσον, φυσικά, έχεις τη δυνατότητα να καθίσετε κάπου. Τα λαχανικά δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα, όσο τα φρούτα. Εγώ το έκανα αυτό στις διακοπές, που ήθελε να φάει ακριβώς την ώρα που βγαίναμε κι εμείς έξω για φαγητό. Του το άλεθα πριν φύγουμε και μόλις φτάναμε τον τάιζα.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

γεια σας κοριτσακια! γυρισα σπιτι κ αρχισε παλι ο μαραθωνιος. εκανα διαφορα, εκανα κ κατι εκκρεμοτητες της δουλειας, κ τωρα περιμενω να ξυπνσησει η μικρη μου να μαζεψω νεροχυτη, να απλωσω κ να κανω κανα σιδερο!

παντως κοριτσια περναω παρα πολυ ωραια μαζι σας, κ το σημαντικοτερο γελαω πολυ!!! ειστε πολυ καλη παρεα!!!

αυτο εχω στην πορτα της μικρης μου

http://s1339.beta.photobucket.com/user/yota76/media/01112012200-1.jpg.html#/user/yota76/media/01112012200-1.jpg.html?&_suid=135178791559406751762842516953

οι αλλες 2 φωτο ειναι το σαβουροσυρταρι πριν κ μετα!

Γιώτα μου γιατί δεν μπορώ να τις δω?Μου βγάζει error...:rolleyes:

Mε την μια εχουμε τον ιδιο πάγκο και με την αλλη το ιδιο πλακάκι.Από το ιδιο μαγαζί ψωνίσαμε:P

Ξεκινάω σιδέρωμα,γιατί εχθες αφησα ενα πλυντήριο ,αλλα τώρα είναι απλωμένα αλλα δυο...

Τωρα τα είδα,εγω εχω τα γραμματα μόνο.

Στο συρτάρι είναι εμφανης η διαφορά!Μπραβο!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! Πανέμορφη η πόρτα της μικρής σου!!!! :shock::shock:

Υ.Γ. Καλά που είπες το πριν και το μετά γιατί κοντεψα να χάσω τα ματάκια μου στο πριν! :tongue::tongue::tongue: Στειλτο μου εμένα σε ένα κουτι να στο περιποιηθώ!!! :twisted::twisted:

ευχαριστω!!!:P

χαχαχα θα τα πεταγα, αλλα εκει μεσα εχει πολλα αγνωστου ταυτοτητος αντικειμενα ο αντρας μου κ δεν ξερω τι να κρατησω κ τι οχι. ετσι τα τακτοποιησα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Σοφία!!!

Καλώς ήρθες!!!

Λοιπόν, με το φαγητό είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Έτρωγε τα πάντα, αλλά σε περίεργες ώρες. Όπως σου είπε και η Γιώτα έτρωγε στη 13:00 φρουτόκρεμα, στις 17:00 μεσημεριανό και στις 20:00 κρέμα.

Ξαφνικά άλλαξε και τρώει κανονικά: στις 10:00-11:00 φρουτόκρεμα, 14:00-14:30 μεσημεριανό και 17:30-18:00 κρέμα. Πλέον πίνουμε σταθερά στις 20:30 το γάλα μας.

Η διαφορά είναι ότι εμείς σταματήσαμε τα αλεσμένα... Τρώμε τα πάντα κομμένα σε μικρά κομμάτια (όχι λοιωμένα με το πηρούνι - δεν του αρέσουν). Οπότε, όταν είναι να βγω έξω (ειδικά το πρωί) παίρνω μαζί μου μια μπανάνα και όταν έρθει η ώρα του να φάει του την κόβω με το χέρι σε μικρά κομματάκια και του τη δίνω. Αν είναι να βγούμε απόγευμα, του ετοιμάζω κάτι εύκολο όπως κομπόστα μήλο ή κέικ ή κάποιο άλλο φρούτο (συνήθως αχλάδι). Τα απογεύματα, ούτως ή άλλως, πάμε σε σπίτια συγγενών ή φίλων. Δεν πάμε βόλτα έξω, οπότε ό,τι και να του φτιάξω είναι εύκολο.

Τώρα σε ό,τι αφορά το αν μπορείς να έχεις κάτι από τα δυο μαζί σου, θα σου έλεγα καλύτερα να μην έχεις τα φρούτα αλεσμένα για πολλή ώρα. Οξειδώνονται. Αν θές, μπορείς να αλέσεις το μεσημεριανό τους λίγο πριν βγείτε και να τους το δώσεις στη βόλτα σας, εφόσον, φυσικά, έχεις τη δυνατότητα να καθίσετε κάπου. Τα λαχανικά δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα, όσο τα φρούτα. Εγώ το έκανα αυτό στις διακοπές, που ήθελε να φάει ακριβώς την ώρα που βγαίναμε κι εμείς έξω για φαγητό. Του το άλεθα πριν φύγουμε και μόλις φτάναμε τον τάιζα.

βρε ηλιαχτιδα μου, ποση ωρα κανει να φαει το φαγητο του ας πουμε, τωρα που μασαει? σκεφτομαι να κοψω σιγα σιγα το αλεσμα.

το κρεας το τρωει σε κομματακια η αλεσμενο?

Γιώτα μου γιατί δεν μπορώ να τις δω?Μου βγάζει error...:rolleyes:

Mε την μια εχουμε τον ιδιο πάγκο και με την αλλη το ιδιο πλακάκι.Από το ιδιο μαγαζί ψωνίσαμε:P

Ξεκινάω σιδέρωμα,γιατί εχθες αφησα ενα πλυντήριο ,αλλα τώρα είναι απλωμένα αλλα δυο...

Τωρα τα είδα,εγω εχω τα γραμματα μόνο.

Στο συρτάρι είναι εμφανης η διαφορά!Μπραβο!:)

ολες κατι κοινο εχουμε!!!:P

κ εγω ξεκιναω δουλιτσες!

Να σας ρωτησω εσεις μεχρι ποια ηλικια πλενατε τα ρουχα των μικρων σας με ειδικο απορρυπαντικο?

δεν ειναι αναγκη τα βρεφικα ρουχαλακια να πλενονται με ειδικο απορρυπαντικο, απλα ετσι τους συμφερει να πιστευουμε και να τα αγοραζουμε πανακριβα. με καλο ξεβγαλμα και σιδερωμα δεν παθαινουν απολυτως τιποτα τα μωρακια μας.. εκτος και αν ξερεις οτι γενικα εχει καποια ευαισθησια δερματικη εννοειται τοτε θελει προσοχη. μπορεις για δοκιμη να πλυνεις ενα ρουχο με το οποιο θα ερθει σε επαφη χρησιμοποιωντας το δικο σας απορρυπαντικο και αν ειναι ολα οκ το καθιερωνεις.

εγω και στα δυο μου παιδια χρησιμοποιησα απο ενα κουτι μικρο οσο ηταν νεογεννητα (γιατι μου το αγορασε η μαμα μου) και μολις τελειωσε το παιδικο κανονικα απο το δικο μας. ασε που μεχρι να τελειωσει περναει κανα 4μηνο οποτε λες οκ, ξεθαρρευουμε! :D

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

εγω εχω πολυ σιδερωμα γιατι τα αφηνα και μαζευτηκαν, ευελπιστω να με πιασει η προκοπη να τα κανω..:rolleyes:

Υ.Γ. ειρηνη μου σαν πολλες δουλιτσες δεν κανατε σημερα? καλη ξεκουραση ευχομαι!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Κορούλες μου, μόλις έκανα ένα μπάνιο και βουρ για το κρεβατάκι μου να χαλαρώσω από νωρίς γιατί το κουφαράκι μου είναι χάλι... :?

Δίκιο έχεις Μαριάννα μου, φορτσάραμε πολύ σήμερα αλλά αναγκαστικά. Αύριο θα τελειώσω το σπίτι γιατί το απόγευμα δουλεύω και το Σαββατο θελω να κανω μαγειρεμα, τερατο-διακοσμηση και να ασχοληθω λιγακι και με το κουφαρακι μου, αν τα καταφερω... :|.

Σας φιλω πολύ κορούλες, όνειρα γλυκά!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρηνη μου σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση και καλη ξεκουραση σου ευχομαι γιατι μετα απο τετοια μερα πραγματικα την χρειαζεσαι..εγω παιδικο απορρυπαντικο χρησιμοποιησα μεχρι τον χρονο μετα απο το δικο μας κανονικα.

Χρυσα την κρατησα την συνταγη για το παξιμαδι και θα την δοκιμασω σιγουρα.Ευχαριστω!

Το μεσημερι εκμεταλευτηκα τον υπνο των παιδιων και σιδερωσα οτι υπηρχε.αυτη την στιγμη δεν υπαρχει τιποτα ασιδερωτο αλλα εχω δυο πλυντηρια απλωμενα οποτε....και μετα το σιδερο εκανα ενα πηλινγκ και μασκα προσωπου και αργοτερα θα βαψω και τα νυχακια που το σκεφτομαι δυο μερες...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλως σας βρήκα Εύα. Επτά μηνών σχεδόν είναι οι αγαπες μου.

Εχω κι εγώ την ίδια απορία με το βρεφικό απορρυπαντικο και τη διάρκεια χρήσης του. Αλήθεια πότε μπορούμε να χρησιμοποιούμε μαλακτικό?

Εύα πόσο είναι η μπέμπα σου?

Σοφια μου πολυ κοντα ειναι οι μικρες μας. Εμενα αυριο κλεινει τον 8ο και μπαινει στον 9ο !!!

Εγω το ρωτησα για το απορρυπαντικο γιατι εχω μια εντυπωση οτι η δικια μου παραεχει ευαισθητο δερματακι. Οταν ηταν 1μιση μηνων εβγαλε φοβερη βρεφικη ακμη που ζοριστηκαμε να περασει, και γενικα με το παραμικρο κανει κοκκινιλες...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

εγω παίρνω καρυδοσάπουνο Klar και το χρησιμοποιώ ακόμα στην 2,5 ετών κόρη μου και φυσικά και στον μπεμπάκο. Είναι αγνό σε σχέση με τα διάφορα του εμπορίου, δεν χρειάζεται μαλακτικό και παρόλο που είναι ακριβούτσικο - 15Ε - βγάζει πολλές πλύσεις οπότε συμφέρει κ οικονομικά. Ειμαι πολύ ευχαριστημένη

Απο που το παιρνεις? Εγω χρησιμοποιω προδερμ απορρυπαντικο, δεν βαζω μαλακτικο.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

εγω δινω την φρουτοκρεμα στις 1 για γευμα, μεγαλη ποσοτητα κ το φαγητο στις 5, στις 7 γιαουρτι η κρεμα.

αν αντικαταστησεις μονο για οταν εισαι εξω ενα απο τα δυο γευματα με γιαουρτι? ειναι πιο ευκολο.

Κ εγω αν παμε καπου εξω περνω μαζι ενα γιαουρτακι ή σπανιοτερα ενα μπουκαλι γαλα ζεστο στην ειδικη θηκη που το διατηρει. Φρουτοκρεμα αποφευγω γιατι γινομαστε χαλια και εξαλλου τα φρουτα μετα απο καποια ωρα εχουν χασει πια τις βιταμινες τους.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Ειρηνη και Γιωτα πολυ ωραια τα διακοσμητικα στις πορτες των μικρων σας.

Εμας οι πορτες των δωματιων ειναι πολυ παλιες και παροτι τις φρεσκαραμε στην ανακαινιση φαινονται τα ελαττωματα...το μονο που μπορεσα να κανω ειναι να κολλησω καποια αυτοκολλητα και ψαχνω κατι με το ονομα της αλλ οσα μ αρεσουν ηταν ακριβα.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...