Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Δεν μου είπε μονάδα, απ το τηλ μου είπε μόνο ότι είναι 1.04 και ότι είναι φυσιολογική και όταν της είπα ότι είναι χαμηλή μου λέει ε εντάξει δεν είναι και 6 αλλά ριναι φυσιολογική...

Εντάξει σε ng θα είναι για να λέει έτσι αυτά τα νούμερα . Φαντάζομαι είσαι 30 χρόνων? Να τις ζητήσεις τις εξετάσεις σου όμως από κοντά.  

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλως σας βρήκα Εύα. Επτά μηνών σχεδόν είναι οι αγαπες μου.

Εχω κι εγώ την ίδια απορία με το βρεφικό απορρυπαντικο και τη διάρκεια χρήσης του. Αλήθεια πότε μπορούμε να χρησιμοποιούμε μαλακτικό?

Εύα πόσο είναι η μπέμπα σου?

εγω παίρνω καρυδοσάπουνο Klar και το χρησιμοποιώ ακόμα στην 2,5 ετών κόρη μου και φυσικά και στον μπεμπάκο. Είναι αγνό σε σχέση με τα διάφορα του εμπορίου, δεν χρειάζεται μαλακτικό και παρόλο που είναι ακριβούτσικο - 15Ε - βγάζει πολλές πλύσεις οπότε συμφέρει κ οικονομικά. Ειμαι πολύ ευχαριστημένη

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διάβαζα το ποστ της Τζωρτζίνας και μου ήρθαν στο μυαλό πολλές σκέψεις

νομίζω οτι είναι πολύ δυσκολο να καταλάβει ενα παιδάκι αυτης της ηλικίας μεγαλωμένο

με τα σημερινά δεδομένα.Στο μυαλουδάκι του όλα είναι ισομοιρασμένα.

Η ξαδέρφη μου που έχει 4 παιδάκια 8-6-4-2 ετών δέχτηκε μείωση μισθού και την έκαναν

τετράωρη,ο άνδρας της έχασε τη δουλειά και κάνει οτι μεροκάματο βρει.Οι ερωτήσεις

των παιδιών της όπως η ίδια μου είπε ήταν "μπουνιά στο στομάχι".Ερψτήσεις όπως -γιατί

ο μπαμπάς είναι σπίτι? -γιατί δεν έχουμε το ένα η το άλλο?-γιατί δεν πάμε διακοπές?

ήταν σε καθημερινή βάση και υπήρχε συνέχεια γκρίνια.Ωσπου μια μέρα ξύπνησε και είπε

για να μην έχω γκρίνια δεν θα έχω μιζέρια,και ξαφνικά οι διακοπές στο ξενοδοχείο

αντικαταστάθηκαν με εκδρομή με το λεωφορείο σε παραλία της Αττικής με σάντουιτς

απο το σπίτι, τα παιχνίδια απο το Τζάμπο αντικαταστάθηκαν με ζυμάρι - χαρτι και μπογιές

και πολύ προσωπικό χρόνο απο τους γονείς.Νομίζω οτι ακόμα δεν έχουν καταλάβει το

οικονομικό πρόβλημα ,όμως είναι ευτυχισμένα.Είναι και η εύκολη λύση του γονιού

επειδή έχει τύψεις να μαθαίνει το παιδί σε δώρα.Δυστυχώς όμως δεν αντισταθμίζουν την

έλειψη.

.. συνεχίζεται η μέρα-μανίκι! :tongue:

Τελειώσαμε το διάβασμα και όσο το φιογκάκι έβλεπε παιδικά εγώ ξεβαψα τα νυχάκια μου, τα έκοψα κοντά {χειμώνας... :P }, τα λίμαρα, έκανα πετσάκια και γενικά τα ετοίμασα να υποδεχτούν το nude. Μαλλον το Σαββατο, δεν το βλέπω νωρίτερα! :rolleyes:

Τα αγόρια μου πήγαν tae και έφυγα και γω μαζί τους. Πήγα σούπερ και αγόρασα τον μεγαλύτερο όγκο πραγμάτων για το Σαββατο ώστε να μην μου φύγει η μέση. Ευτυχώς τα ποτά, αναψυκτικά και αυτά τα είδη θα πάει ο άντρας μου αύριο να τα φέρουν με έναν φίλο του!

Πάω να τα τακτοποιήσω και επανέρχομαι κορούλες μου! ;)

Y.Γ. Tazoulini μου έλειψες! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια! γυρισα σπιτι κ αρχισε παλι ο μαραθωνιος. εκανα διαφορα, εκανα κ κατι εκκρεμοτητες της δουλειας, κ τωρα περιμενω να ξυπνσησει η μικρη μου να μαζεψω νεροχυτη, να απλωσω κ να κανω κανα σιδερο!

παντως κοριτσια περναω παρα πολυ ωραια μαζι σας, κ το σημαντικοτερο γελαω πολυ!!! ειστε πολυ καλη παρεα!!!

αυτο εχω στην πορτα της μικρης μου

http://s1339.beta.photobucket.com/user/yota76/media/01112012200-1.jpg.html#/user/yota76/media/01112012200-1.jpg.html?&_suid=135178791559406751762842516953

οι αλλες 2 φωτο ειναι το σαβουροσυρταρι πριν κ μετα!

Αδερφή! Το ακριβώς αντιθέτο μου αλλά την λατρεύω!!!

Τα παιδιά της φυσικά τα θεωρώ και δικά μου παιδιά!:D:D:D

Είμαι η μεγαλύτερη χαζοθεία ever!:tongue:

ειστε απο τα διδυμα που μοιαζουν?

Ηλιαχτίδα πως το κατάφερες αυτό με ενδιαφέρει πραγματικά. Μέχρι έξι μηνών που είχαμε μόνο το γάλα ήταν ευκολο να κάνουμε τις βολτούλες μας, αλλά με το πρόγραμμα τώρα του φαγητού μέχρι να τελειώσουμε απο τη φρουτόκρεμα , ξεκινά η χορτόσουπα η μεσημεριανή. Μπορώ κάτι εκ των δύο να το έχω μαζί μου, έτσι ώστε αν είμαστε εξω να τους το δωσω? Τα φρούτα τα φοβάμαι. Δεν ξέρω. Μετά χαλάει όμως και ο καιρός και πόσο πια να αντέξουν δυο μωρακια σε τεσσερις τοίχους! πρέπει να οργανώσω το θέμα των εξόδων μας με βάση το νέο πρόγραμμα φαγητού! Βοήθεια από τις έμπειρες:confused:

εγω δινω την φρουτοκρεμα στις 1 για γευμα, μεγαλη ποσοτητα κ το φαγητο στις 5, στις 7 γιαουρτι η κρεμα.

αν αντικαταστησεις μονο για οταν εισαι εξω ενα απο τα δυο γευματα με γιαουρτι? ειναι πιο ευκολο.

Κορίτσια όμορφα και νοικοκυρεμένα γεια σας και καλό μήνα να έχουμε!

Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με την οικοδέσποινα του θέματος και να της εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον τρόπο σκέψης της που τον εφαρμόζει στο σπίτι της, στην οικογένεια της, στη δουλειά της και εν γένει σε όλα στη ζωή της που σε συνδυασμό με την καλή της πρόθεση και αισιοδοξία που την χαρακτηρίζει ομορφαίνει την καθημερινότητά τη δική της και των γύρω της.

'Επεσα τυχαία στο θέμα ψαχνοντας στη μηχανή αναζήτησης κάτι το οποίο αν με ρωτησετε τώρα μετά από τόσες σελίδες μελέτης δεν θυμάμαι να σας πω τι έψαχνα:tongue:. Σημασία δεν εχει ποιος ηταν ο προβληματισμός μου και αν βρήκα λύση σε αυτό, αλλά πόσες λύσεις βρήκα σε προβλήματα που ούτε φανταζόμουν πως είχαν λύση:rolleyes:, καθώς επίσης και πόσα καινούρια θέματα δημιουργήθηκαν στο μυαλό μου προς αναζήτηση.

Κορίτσια η παρέα σας είναι πολύ όμορφη και η ταύτιση που νιώθω πολλές φορές με καταστάσεις και εικόνες που περιγράφετε μου δίνουν δύναμη να ανταπεξέρχομαι στα του σπιτιού με περισσή χαρά . Η αλήθεια είναι ότι το χω το μικρόβιο της οργάνωσης, αλλά με σας αρρωσταίνει και ο υγιής!

Θα θελα να γραψω περισσότερα και να γίνω πιο αναλυτική, αλλά τα δυο γλυκά μου μωράκια μου θυμίζουν συνεχώς και αδιαλλείπτως ότι αυτά έχουν προτεραιότητα και πολύ χαίρομαι γι αυτό :D Επιφυλάσσομαι όμως, μιας και λέω να μπαστακωθώ στο θέμα:P:cool: (έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη της διεύθυνσης του easyliving)

Σας φιλώ!

Υ.Γ 1 . Ειρήνη να χαιρεσαι το παιδάκι σου, να είναι πάντα υγιές και ευτυχισμένο.

Υ.Γ 2 Προσπαθώ καμιά βδομάδα να γράψω ένα μήνυμα, αλλά τα διδυμοκοριτσάκια μου είναι μονίμως εν δράση και αδυνατούσα. Ως εκ τούτου παρακαλείτε θερμά η διεύθυνση και τα επιμέρους τμήματα να είναι ελαστικά στο θέμα των απουσιών μου;).

καλως ηρθες! να χαιρεσαι τα ζουζουνακια σου!

Διαφημίσεις

Δε με ενοχλεί ο αγώνας μου, ήταν και προσωπική μου επιλογή.

Δουλεύω από πολύ μικρή, δούλευα και όταν σπούδαζα, από επιλογή, για να ξαλαφρώσω τους δικούς μου.

Με ενοχλεί όμως πάρα πολύ η ατιμωρησία όσων μας έφεραν ως εδώ και το ότι ακόμα και τώρα νομίζουν πως έχουν να κάνουν με ηλίθιους!

Με ενοχλεί που έχει παντελώς εκλείψει η "τσίπα"

Κάπως έτσι νιώθω και γω... νιώθω πως μ έχουν σε έναν λάκο που δεν μπορώ να βγω. Δεν τους έχω ψηφίσει ποτέ {και τους 3 που είναι στην εξουσία}, δουλεύω παράλληλα και γω με το κολλέγιο για τον ίδιο λόγο, δεν νιώθω "Ελληναράς" παίρνοντας τη σειρά του άλλου και πάει λέγοντας... :mad:

777885dugw57gt25.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!εγω χθες δεν εκανα τιποτα. μονο μαγειρεψα, λιγο συμμαζεψα και κοιμηθηκα νωρις.

σημερα λεω να φτιαξω την αποθηκη, αν δεν βρεχει. ειναι εξω, στο μπαλκονι. τωρα βρεχει, ελπιζω να μην μου ριξει την απλωστρα.

ερωτηση 1η: τα καινουργια χαλια, πως τα πλενουμε??ναι δεν λεω οτι ειναι βρωμικα, απλα για να τα νιωθω και εγω καθαρα!!!

ερωτηση 2η: θελω και εγω να παρω καινουργιο σιδερο, αλλα θελω συστημα σιδερωματος με το μποιλερ. ξερετε κανενα καλο και δοκιμασμενο??

η μαμα μου χρησιμοποιει χρονια την στιρελα, ειναι πολυ ευχαριστημενη.

http://anaptyksi.blogspot.gr/2012/11/blog-post_1.html

καινουργιος διαγωνισμός με προσκλησεις για παιδικη παρασταση

Like!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Μην ακούς τι λέω εγώ η μουρλη! Να γράφεις όποτε έχεις χρόνο και κέφια, χωρίς να καταπιέζεσαι! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...