Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , linaa είπε:

Αν είναι σε μονάδα μέτρησης ng είναι φυσιολογικοτατη

Δεν μου είπε μονάδα, απ το τηλ μου είπε μόνο ότι είναι 1.04 και ότι είναι φυσιολογική και όταν της είπα ότι είναι χαμηλή μου λέει ε εντάξει δεν είναι και 6 αλλά ριναι φυσιολογική...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Φαγαμε και οι αντρες μου το ευχαριστήθηκαν.Εννοείται πως δεν κανω τετοια καθε μέρα ,απλά σήμερα προεκυψε...Σας ευχαριστω όλες για τα καλά σας λόγια.

Σοφία καλωσήρθες,να σου ζήσουν τα μωράκια σου!

Georgina,μόνο να του μιλάς μπορεις.Σιγά σιγά θα καταλάβει.

Ευα ,είναι στ'αληθεια πολύ ζορικη η κατασταση και δυστυχώς όλο και χειροτερευει.

Εχθές με πήρε τηλ καποια κυρία που εχει μαγαζί,από τα καλύτερα της περιοχής ,για να μου πει πως εχει φερει εμπόρευμα!Για εμένα που γνωρίζω πως λειτουργούσε μεχρι πρότινως,είναι τεραστια η διαφορά.Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγώ περιμένω πως και πως τα Χριστουγεννα !!

Ειμαι και παιδι των Χριστυγέννων γεννημένη 25/12 :)

Αχ κι εγώ αιγοκεράκι είμαι αλλά του γενάρη που είχαν ξεστολίσει!

Λες γι αυτό δεν το ΄χω με τα χριστούγεννα τόσο πολύ;

Φέτος πάντως μάλλον δεν το γλιτώνω:tongue:

Αχ Ειρηνη μου πολυ το περιμενω.

Το Σαββατο που θα εχετε το παρτυ, εγω θα κατεβασω τις κουτες με τα χριστουγεννιατικα να δω σ τι κατασταση εειναι απο τη μετακομιση (περσυ δεν στολισα γιατι τελειωνε το σπιτι και ημουν με την κοιλια οποτε φετος θα του δωσω να καταλαβει)!!!!

Θα είσαι ετοιμοπόλεμη ε???!!!

Αχ τι έχει να γίνει πάλι!............ :P:p

777885dugw57gt25.gif

Αχ κι εγώ αιγοκεράκι είμαι αλλά του γενάρη που είχαν ξεστολίσει!

Λες γι αυτό δεν το ΄χω με τα χριστούγεννα τόσο πολύ;

Φέτος πάντως μάλλον δεν το γλιτώνω:tongue:

Φετος θα γινει χαμος. Θα σου πω εγω το τοπ5 αγαπημενων χριστουγεννιατικων ταινιων μου. Πρωτα θα τις δεις και μετα θα αρχισεις το στολισμα :P

IIk6p3.png

Qskdp3.png

:?:? όσο μπορείς να παλεύεις. Τίποτα δεν μας έχει χαριστεί και σίγουρα έχεις κάνει πολύ αγώνα για να ζεις αξιοπρεπώς όσο και αν αυτά τα λαμόγια θέλουν να μας δουν στα γόνατα. ΚΟΥΡΑΓΙΑ και γράφε σε μας να ξεσπάς!

Δε με ενοχλεί ο αγώνας μου, ήταν και προσωπική μου επιλογή.

Δουλεύω από πολύ μικρή, δούλευα και όταν σπούδαζα, από επιλογή, για να ξαλαφρώσω τους δικούς μου.

Με ενοχλεί όμως πάρα πολύ η ατιμωρησία όσων μας έφεραν ως εδώ και το ότι ακόμα και τώρα νομίζουν πως έχουν να κάνουν με ηλίθιους!

Με ενοχλεί που έχει παντελώς εκλείψει η "τσίπα"

Διαφημίσεις

και εγώ περιμένω πως και πως τα Χριστουγεννα !!

Ειμαι και παιδι των Χριστυγέννων γεννημένη 25/12 :)

Φαντάσου τη μαμά σου να γενάει εκείνη την ημέρα!Αφού εχεις και διπλά δωρα είσαι σούπερ τυχερη!

Εμεις γιορταζουμε τα Χριστούγεννα,και εγώ και ο αντρας μου ,οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται!:P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σ' ευχαριστώ προσωπικά για τα γλυκά σου λόγια! Ειλικρινά δεν κάνω τίποτα περισσότερο από ότι κάνουμε όλες μας απλώς θέλω να σας παρακινώ για διάφορα πράγματα.

Ελπίζω να μείνεις κοντα μας και ελπίζω να νιώσεις άνετα και να βοηθηθείς!

Να χαίρεσαι τους μικρούς θυσαυρούς σου!

Μα για αυτην την παρακίνηση παίρνεις τα εύσημα!;)

Σε ευχαριστω για τι καλοσωρισμα:-P

Φετος θα γινει χαμος. Θα σου πω εγω το τοπ5 αγαπημενων χριστουγεννιατικων ταινιων μου. Πρωτα θα τις δεις και μετα θα αρχισεις το στολισμα :P

Α! Ωραία! Περιμένω!

Σας αφήνω τώρα να τελειώσω κάτι ακόμα γιατί πιο μετά έχω οδοντίατρο.

-Είμαι στο γραφείο του άντρα μου, τώρα πια, γι αυτό έχω την άνεση και γράφω. Στην προηγούμενη δουλειά ούτε για κατού.....-

Καλωσήρθες! Ποσο ειναι οι διδυμουλες σου???

Καλως σας βρήκα Εύα. Επτά μηνών σχεδόν είναι οι αγαπες μου.

Εχω κι εγώ την ίδια απορία με το βρεφικό απορρυπαντικο και τη διάρκεια χρήσης του. Αλήθεια πότε μπορούμε να χρησιμοποιούμε μαλακτικό?

Εύα πόσο είναι η μπέμπα σου?

Διαφημίσεις

Λοιπον εχω αποριες:

1. Γιατι δεν βλεπω τις φωτο της Χρυσας και βλεπω μονο ενα βατραχο? Θελω κι εγω να δω τον κηπο...δε φτανει που δεν εχω να χαιρομαι να μη χαρω ουτε μια φωτο?

2. Δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτοι οι δεινοσαυροι,τυρρανοσαυροι και λοιπα συμπαθη ζωα που εχουν εκλειψει?

Για τη Ρενατα να πω οτι μου φαινεται λιγο τσιμπημενη η τιμη πηγα προσφατα για μια φωτο 50χ70 μου ειπαν 60 ? αλλα θα μου κανουν και τη "διαμορφωση" ηταν πολλες μικρες φωτο και θα τις εβαζαν ολες μαζι καταλαβες νομιζω τι θελω να πω.

Υ.Γ Ειστε πολυ καλη παρεα, βοηθατε πολυ κι ας μη το καταλαβαινετε,ευχαριστω.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Αδερφή! Το ακριβώς αντιθέτο μου αλλά την λατρεύω!!!

Τα παιδιά της φυσικά τα θεωρώ και δικά μου παιδιά!:D:D:D

Είμαι η μεγαλύτερη χαζοθεία ever!:tongue:

Να χαίρεσαι την αδερφούλα σου και τα ανιψάκια σου.

Είναι τρομερό ότι τα δίδυμα είναι από την κοιλιά μαζί. Και οι δικές μου είναι πολύ διαφορετικές, αν και πολύ νωρίς για να το λέω, νομίζω πως ετσι είναι.

Καποια κοπέλα ζήτησε τη συνταγή για το παξιμάδι.Χρειαζόμαστε

2,5 κιλά αλευρι ασπρο και ολικής ανάμεικτα.Περίπου ενα ολικής και 1.5 ασπρο.

100γρ. μαγια νωπή

500.γρ ζαχαρη η λίγο περισσότερο αν το θέλετε πολύ γλυκό.

300 μλ λάδι η λίγο παραπάνω από ενα ποτήρι του νερού.

Κανέλα,γαρίγαλλο ,μοσχοκάρυδο ,γλυκάνισο,μαστιχι,ξυσμα πορτοκάλι.Από αυτα διαλέγουμε και βαζουμε οτι μας αρεσει.

χλιαρό νερό οσο πάρει.

Χρησιμοποιούμε περίπου το μισό κιλό από το αλευρι και με λίγο χλιαρό νερο κάνουμε προζύμι το οποίο σκεπάζουμε και το αφήνουμε να φουσκώσει ,ωστε να γίνει το διππλάσιο.

Ζεσταίνουμε το λάδι και περιχύνουμε το αλευρι(κρατάμε όμως λίγο για το τέλος.)

Μετα το αναμειγνυουμε και το τριβουμε ανάμεσα στις παλάμες μας να αφρατεψει.Προσθέτουμε τη ζαχαρη και τα μυρωδικά,ανακατευουμε και κάνουμε μια λακουβίτσα στην οποία βαζουμε το προζύμι και χλιαρό νερό.Αφου το διαλύσουμε με το νερό ανακατευουμε και ζυμώνουμε με το αλευρι και προσθέτουμε σιγάσιγά λιγο νερό ζυμώνοντας ,ωστε να κάνουμε μια κάπως μαλακή ζύμη.Όσο περισσότερο το ζυμώσουμε τοσο καλύτερο γίνεται.

Πλάθουμε φρατζόλες και τις χαράσουμε ωστε να δημιουργηθούν παξιμάδια.Τις αραδιάζουμε σε ταψάκι που προηγουμένως εχουμε στρωσει λαδόκολλα, ετσι ωστε να μην είναι αραια αλλα και να μην ενώνονται εξαρχής γιατί θα φουσκώσουν και θα ξεχυλισει.Για αυτη τη συνταγη χρειαζόμαστε 2 μεγάλα ταψια,αυτα του φούρνου.

Τις αφήνουμε να φουσκώσουν και ψήνουμε στους 160-170 στο αερα για 40 περίπου λεπτα.

Οταν θα τα βγάλουμε είναι ενωμένες οι φρατζόλες ,οπότε τις μπατάρουμε και τις χαράζουμε ωστυε να διαχωριστούν.

Εμείς το τρωμε σε αυτη τη μορφή αλλα αν θέλετε μπορειτε να χωρίσετε ενα ενα τα παξιμάδια και να τα βάλετε στο φουρνο στους 100 βαθμούς για 2-3 ωρες μέχρι να στεγνώσουν και να φριγούν.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Λοιπον εχω αποριες:

1. Γιατι δεν βλεπω τις φωτο της Χρυσας και βλεπω μονο ενα βατραχο? Θελω κι εγω να δω τον κηπο...δε φτανει που δεν εχω να χαιρομαι να μη χαρω ουτε μια φωτο?

2. Δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτοι οι δεινοσαυροι,τυρρανοσαυροι και λοιπα συμπαθη ζωα που εχουν εκλειψει?

Για τη Ρενατα να πω οτι μου φαινεται λιγο τσιμπημενη η τιμη πηγα προσφατα για μια φωτο 50χ70 μου ειπαν 60 ? αλλα θα μου κανουν και τη "διαμορφωση" ηταν πολλες μικρες φωτο και θα τις εβαζαν ολες μαζι καταλαβες νομιζω τι θελω να πω.

Υ.Γ Ειστε πολυ καλη παρεα, βοηθατε πολυ κι ας μη το καταλαβαινετε,ευχαριστω.

Γιατί βρε Margio?Μήπως δεν βοηθάει ο explorer σου?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καποια κοπέλα ζήτησε τη συνταγή για το παξιμάδι.Χρειαζόμαστε

.... να φριγούν.

Χρύσα σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Φανταστικά τα φαγητά σου, λατρεύω τη μελιτζανα. Τα παξιμαδια που περιγραφεις είναι γλυκά? Γινεται παραλλαγή αλμυρών?

Το Χρύσα είναι ψευδώνυμο η... βγαίνει απο το Χρυσοχέρα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...