Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πόσα μα πόσα πια έχετε γράψει;....Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο θέμα με τέτοια συμμετοχή :)

Καταρχήν Ειρήνη να χαιρεσαι το παιδάκι σου, να είναι πάντα υγιές κι ευτυχισμένο.

Κατά δεύτερον συλλυπητήρια στην κοπέλα που έχασε τον κουμπάρο της.Είναι κι ο δικός μας άρρωστος και ταλαιπωρείται ο δόλιος από το Πάσχα...

Να σας ρωτησω εσεις μεχρι ποια ηλικια πλενατε τα ρουχα των μικρων σας με ειδικο απορρυπαντικο?

Αυριο βραδυ θα ερθουν φιλοι για φαγητο και πρεπει να παω σουπερ...με βλεπω παντως για καμια πιτσα σπιτικη και μπυριτσες...δεν ειμαστε για πολλα πολλα.

Εύα εγω τα έπλενα μέχρι που χρόνισε. Μετά τέλος!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ναι του μιλάω.. .και προσπαθώ απλά να του εξηγήσω ότι όλα αυτά κοστίζουν πολλά λεφτά και ότι δεν έχουν όλοι δουλειά... κλπ κλπ και το καμάρι μου είναι γιατί μαμά; γιατί δεν έχουν λεφτά; γιατί δεν έχουν δουλειά; γιατί δεν πάνε στην τράπεζα να πάρουν λεφτά;

Στο σταθμό πρώτη φορά θα του κάνω γενέθλια... αλλά όλο το θέμα είναι δύσκολο.

Σιγά-σιγά θα το καταλάβει γιατί ειναι και μικρούλης... και ο δικός μου τώρα καταλαβαίνει καλύτερα αυτά τα θέματα... εσύ τα λες με τον ανάλογο τρόπο και ανάλογα παραδείγματα που να μπορεί να αντιληφθεί, στο μέτρο που μπορεί να αντιληφθεί για τόσο μικρό παιδάκι.

777885dugw57gt25.gif

Γενικα το παλευω ας ειναι καλα ο αντρουλης μου που ειναι φυσει αισιοδοξος και με παρασερνει...αλλα δεν μπορω οταν σκεφτομαι τα παιδακια ...

Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω να υπαρχει καποιος ικανος να μας παρει απο το χερι να βγουμε απο αυτο το αδιεξοδο σαν χωρα....

Kι εμένα ο άντρας μου με έσωσε...

Κι αυτό θα το χρωστάω πάντα.

Επανηλθα.

Η διαθεση μου τελευταια ειναι πεσμενη γιατι και εγω ολο ακουω και βλεπω γυρω μου τετοιες τραγικες καταστασεις: παιδακια που πεινανε -τα οποια στο σχολειο τους αντιμετωπιζονται με κακο τροπο απο τα αλλα παιδακια και ναι τελικα τα παιδια μπορει να γινουν πολυ σκληρα τελικα...:(-, ανθρωπους σοβαρους χρονια μαγαζατορες που πληρωναν τοσα χρονια τους φορους τους και τωρα κλεινουν τα μαγαζια και κινδυνευουν να χασουν το σπιτι τους και το χειροτερο πηγα προσφατα σε νοσοκομειο και τρεμω πλεον μην αρρωστησει σοβαρα εμεις ή καποιος δικος μας, τα εχουν διαλυσει ολα....

Συγνωμη αν σας μαυριζω...

ΕΙρηνη χρειαζομαι επειγοντως το χριστουγεννιατικο θεμα!!!

Περιμενω να ξυπνησει η μπουμπου να παιξουμε να ανεβει η διαθεση μου.

Και παλι συγνωμη που σας χαλαω τη διαθεση....

ΥΓ Υπεροχα τα φαγητα σας. Χρυσα εμεινα παιδι μου, εισαι χρυσοχερα!!

Δεν μας μαυρίζεις εσύ.. μαυρισμένα είναι όλα, Ευάκι μου... :?

Και γω το χρειάζομαι πολύ το θέμα. Για 2 μήνες θα γράφουμε και θα μεταφερθούμε αλλού....και μένα με βοηθάει πολυ!

Κυριακή πρωί!!!!!!!!!!!!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Και γω το χρειάζομαι πολύ το θέμα. Για 2 μήνες θα γράφουμε και θα μεταφερθούμε αλλού....και μένα με βοηθάει πολυ!

Αχ Ειρηνη μου πολυ το περιμενω.

Το Σαββατο που θα εχετε το παρτυ, εγω θα κατεβασω τις κουτες με τα χριστουγεννιατικα να δω σ τι κατασταση εειναι απο τη μετακομιση (περσυ δεν στολισα γιατι τελειωνε το σπιτι και ημουν με την κοιλια οποτε φετος θα του δωσω να καταλαβει)!!!!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Σου εβαλα κατι χριστουγεννιατικο στο φεισμπουκ στη σελιδα σου, οχι την προσωπικη την επαγγελματικη, λιγο ασχετο με τη δουλεια σου αλλα μου αρεσε....;)

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

ποιο ειναι το ειδικο σαμπουαν , ειρηνακι αγαπημενο???:rolleyes::rolleyes:

Ή karpex ή vanish-σαμπουάν χεριού {έτσι γράφει}, το οποίο το κανεις όπως ακριβώς σου έγραψα. Αλλά το γράφει και πίσω στις οδηγίες οπότε μην ανησυχείς! :P

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα χρυσοχερες μου..

να πω οτι σας σκεφτομαι και σας διαβαζω οποτε μπορω αλλα συνηθως δεν προλαβαινω..

Ειχαμε την βαφτιση της μικρης,τα γεννεθλια ,τα σχολεια που εχω τους μεγαλους ενα σε καθε σχολειο ..ετσι για να μη βαριεμαι....κ τρεχει ο χρονος καθημερινως και δεν με φτανει...αμ την νυχτα..ατελειωτη ειναι...δεν μ αφηνει η μπουμπου ακομα να κοιμηθω συνεχομενα...καημο το χω να κοιμηθω ενα δυωρακι...

Τες πα..μη σας ζαλιζω... θελω να σας ρωτησω οι μοκετες μου μαδανε απο κατω και αφηνουν μια ασπροκιτρινη σκονη,ειναι και πολλων χρονων ,κ κοιταω να αλλαξω οτι μπορω αν μπορω...,εσεις που βαζετε χαλακια τα βαζετε απο τοιχο σε τοιχο;; σε ολο το δωματιο;; και στην κουζινα;;

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Bρε Χρύσα μου, τι πράγματα είναι αυτά;

Τουλάχιστον στείλε και από ΄δώ κανένα κομμάτι να στανιάρουμε να βγάλουμε και τη δουλειά!:tongue:

Πεστα Ρηνιώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :tongue:!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Εγώ Εύα μου αρρώστησα κυριολεκτικά κάποια στιγμή

Στην προηγούμενη δουλειά μου, όταν κλείσανε τμήματα και βρέθηκαν άνθρωποι στο δρόμο, υπήρχαν και ζευγάρια.

Επαθα βουλιμία, έβγαλα σπυριά και ταλαιπωρήθηκα με κορτιζόνες, δεν κοιμόμουνα...

Μη σε παίρνει από κάτω, πρέπει να το παλέψουμε...

:?:? όσο μπορείς να παλεύεις. Τίποτα δεν μας έχει χαριστεί και σίγουρα έχεις κάνει πολύ αγώνα για να ζεις αξιοπρεπώς όσο και αν αυτά τα λαμόγια θέλουν να μας δουν στα γόνατα. ΚΟΥΡΑΓΙΑ και γράφε σε μας να ξεσπάς!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...