Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, JellyKelly είπε:

Κορίτσια καλημέρα, έχω ξεκινήσει μακρύ πρωτόκολλο με avercap. Έκανα μια β χοριακή πριν 7 μέρες όταν τις ξεκίνησα για να είμαι εγώ σίγουρη αλλά βγήκε αρνητική. Λέω να ξανακάνω αύριο που περιμένω κανονικά περίοδο. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν ξέρετε κατά πόσο επηρεάζουν οι avercap την εγκυμοσύνη, σε περίπτωση που είμαι ήδη. Το στήθος μου είναι πρησμενο εδώ κ 10 μέρες, ενώ συνήθως μου κράταγε 4-5 μέρες κ μετά αδιαθετουσα! 

Καλησπέρα κορίτσι μου ακειβως τις ίδιες σκέψεις κάνω με σένα .8/3 άρχισα αρβεκαπ έκανα χοριακη μια μερα πριν(βγήκε 0,5 😂) και περιμένω να αδιαθετήσω από μέρα σε μερα.Κ εγώ αυτό αναρωτιόμουν γιατί έχω βάρος χαμηλά χωρίς όμως να έχω κάνει ακόμα ενέσεις για διέγερση.Αν ξέρει καμία κοπέλα ας μας πει.

3 ώρες πρίν, JellyKelly είπε:

Όχι έχω ξεκινήσει τις avercap (γτ έχω υψηλή E2) για 10 μέρες κ μετά θα κάνω puregon. Τώρα ξεκινάω τη διαδικασία. Απλά πριν κάνω avercap ήθελα να είμαι σίγουρη γι αυτό έκανα χοριακή! 

Σε ποιο κέντρο είσαι? ακριβώς ίδιο πρωτόκολλο έχω.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εχει κάνει ποτέ καμιά σας φωτογραφία σε καμβά;

Θέλω να κάνω δύο παιδικές, μία δική μου και μία του άντρα μου, διαστάσεις 60 επί 80.

Ρώτησα μόνο σε ένα μαγαζί μου είπαν 120€, είναι καλή τιμή;

Γιατι δεν σκεφτεσαι να το κανεις εσυ?Ριξε μια ματια εδωhttp://lamproukam.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7.html

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι θα έκανα εγώ, αγαπημένη μου:

1) Θα το πέρναγα μία "καλή" σκούπα.

2) Θα το σαπούνιζα με το ειδικό "σαμπουάν"

3) Θα το άφηνα να στεγνωσει λίγο

4) Θα το περναγα με ξύδι και νεράκι και μετά να στεγνώσει καλά!

Ετσι και θα ειναι καθαρο {από τυχόν βιομηχανικά υλικά} αλλά και θα το έχεις απολυμάνει! :P

Ευχαριστώ μικρό μου!

ποιο ειναι το ειδικο σαμπουαν , ειρηνακι αγαπημενο???:rolleyes::rolleyes:

Ασχετο, αλλα χτες στη σχολη γονεων που παρακολουθω μας ελεγε μια μαμα οτι στο σχολειο μας ερχονται παιδακια χωρις ουτε μια φετα ψωμακι για κολατσιο, ενα δε πηγε και μαζεψε τη μιση τυροπιτα που πεταξε ενα αλλο παιδακι, σφιχτηκε η ψυχη μου :(

Χριστε μου, ας σταματησει αυτο το κακο εδω.....:(

Διαφημίσεις

Υ.Γ 1 . Ειρήνη να χαιρεσαι το παιδάκι σου, να είναι πάντα υγιές και ευτυχισμένο.

Υ.Γ 2 Προσπαθώ καμιά βδομάδα να γράψω ένα μήνυμα, αλλά τα διδυμοκοριτσάκια μου είναι μονίμως εν δράση και αδυνατούσα. Ως εκ τούτου παρακαλείτε θερμά η διεύθυνση και τα επιμέρους τμήματα να είναι ελαστικά στο θέμα των απουσιών μου;).

Καλώς ήρθες με τα διδυμοκοριτσάκια σου!:P

Να τα χαίρεσαι!

Είμαι κι εγώ δίδυμη:D

Καλώς ήρθες με τα διδυμοκοριτσάκια σου!:P

Να τα χαίρεσαι!

Είμαι κι εγώ δίδυμη:D

Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Ρενάτα! Έχεις αδερφό ή αδερφή? Κάθε συμβουλή προς ναυτιλωμένους είναι ευπρόσδεκτη και χρήσιμη;)

Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με την οικοδέσποινα του θέματος και να της εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον τρόπο σκέψης της που τον εφαρμόζει στο σπίτι της, στην οικογένεια της, στη δουλειά της και εν γένει σε όλα στη ζωή της που σε συνδυασμό με την καλή της πρόθεση και αισιοδοξία που την χαρακτηρίζει ομορφαίνει την καθημερινότητά τη δική της και των γύρω της.

'Επεσα τυχαία στο θέμα ψαχνοντας στη μηχανή αναζήτησης κάτι το οποίο αν με ρωτησετε τώρα μετά από τόσες σελίδες μελέτης δεν θυμάμαι να σας πω τι έψαχνα:tongue:. Σημασία δεν εχει ποιος ηταν ο προβληματισμός μου και αν βρήκα λύση σε αυτό, αλλά πόσες λύσεις βρήκα σε προβλήματα που ούτε φανταζόμουν πως είχαν λύση:rolleyes:, καθώς επίσης και πόσα καινούρια θέματα δημιουργήθηκαν στο μυαλό μου προς αναζήτηση.

Κορίτσια η παρέα σας είναι πολύ όμορφη και η ταύτιση που νιώθω πολλές φορές με καταστάσεις και εικόνες που περιγράφετε μου δίνουν δύναμη να ανταπεξέρχομαι στα του σπιτιού με περισσή χαρά . Η αλήθεια είναι ότι το χω το μικρόβιο της οργάνωσης, αλλά με σας αρρωσταίνει και ο υγιής!

Θα θελα να γραψω περισσότερα και να γίνω πιο αναλυτική, αλλά τα δυο γλυκά μου μωράκια μου θυμίζουν συνεχώς και αδιαλλείπτως ότι αυτά έχουν προτεραιότητα και πολύ χαίρομαι γι αυτό :D Επιφυλάσσομαι όμως, μιας και λέω να μπαστακωθώ στο θέμα:P:cool: (έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη της διεύθυνσης του easyliving)

Σας φιλώ!

Υ.Γ 1 . Ειρήνη να χαιρεσαι το παιδάκι σου, να είναι πάντα υγιές και ευτυχισμένο.

Υ.Γ 2 Προσπαθώ καμιά βδομάδα να γράψω ένα μήνυμα, αλλά τα διδυμοκοριτσάκια μου είναι μονίμως εν δράση και αδυνατούσα. Ως εκ τούτου παρακαλείτε θερμά η διεύθυνση και τα επιμέρους τμήματα να είναι ελαστικά στο θέμα των απουσιών μου;).

Σοφάκι μου {έχεις και το αγαπημένο μου όνομα, αυτό της μαμάς μου! ;)}

Σ' ευχαριστώ προσωπικά για τα γλυκά σου λόγια! Ειλικρινά δεν κάνω τίποτα περισσότερο από ότι κάνουμε όλες μας απλώς θέλω να σας παρακινώ για διάφορα πράγματα.

Για το θέμα μας, έχεις πολύ δίκιο! Είναι όντως ωραία η παρέα μας και συγκινούμαι {χωρίς καμία υπερβολή} όταν βλέπω ποσο ενδιαφέρον δείχνει η μία για την άλλη προσπαθώντας να βρούμε λύσεις...

Ελπίζω να μείνεις κοντα μας και ελπίζω να νιώσεις άνετα και να βοηθηθείς!

Να χαίρεσαι τους μικρούς θυσαυρούς σου!

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια όμορφα και νοικοκυρεμένα γεια σας και καλό μήνα να έχουμε!

Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με την οικοδέσποινα του θέματος και να της εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον τρόπο σκέψης της που τον εφαρμόζει στο σπίτι της, στην οικογένεια της, στη δουλειά της και εν γένει σε όλα στη ζωή της που σε συνδυασμό με την καλή της πρόθεση και αισιοδοξία που την χαρακτηρίζει ομορφαίνει την καθημερινότητά τη δική της και των γύρω της.

'Επεσα τυχαία στο θέμα ψαχνοντας στη μηχανή αναζήτησης κάτι το οποίο αν με ρωτησετε τώρα μετά από τόσες σελίδες μελέτης δεν θυμάμαι να σας πω τι έψαχνα:tongue:. Σημασία δεν εχει ποιος ηταν ο προβληματισμός μου και αν βρήκα λύση σε αυτό, αλλά πόσες λύσεις βρήκα σε προβλήματα που ούτε φανταζόμουν πως είχαν λύση:rolleyes:, καθώς επίσης και πόσα καινούρια θέματα δημιουργήθηκαν στο μυαλό μου προς αναζήτηση.

Κορίτσια η παρέα σας είναι πολύ όμορφη και η ταύτιση που νιώθω πολλές φορές με καταστάσεις και εικόνες που περιγράφετε μου δίνουν δύναμη να ανταπεξέρχομαι στα του σπιτιού με περισσή χαρά . Η αλήθεια είναι ότι το χω το μικρόβιο της οργάνωσης, αλλά με σας αρρωσταίνει και ο υγιής!

Θα θελα να γραψω περισσότερα και να γίνω πιο αναλυτική, αλλά τα δυο γλυκά μου μωράκια μου θυμίζουν συνεχώς και αδιαλλείπτως ότι αυτά έχουν προτεραιότητα και πολύ χαίρομαι γι αυτό :D Επιφυλάσσομαι όμως, μιας και λέω να μπαστακωθώ στο θέμα:P:cool: (έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη της διεύθυνσης του easyliving)

Σας φιλώ!

Καλωσήρθες! Ποσο ειναι οι διδυμουλες σου???

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Επανηλθα.

Η διαθεση μου τελευταια ειναι πεσμενη γιατι και εγω ολο ακουω και βλεπω γυρω μου τετοιες τραγικες καταστασεις: παιδακια που πεινανε -τα οποια στο σχολειο τους αντιμετωπιζονται με κακο τροπο απο τα αλλα παιδακια και ναι τελικα τα παιδια μπορει να γινουν πολυ σκληρα τελικα...:(-, ανθρωπους σοβαρους χρονια μαγαζατορες που πληρωναν τοσα χρονια τους φορους τους και τωρα κλεινουν τα μαγαζια και κινδυνευουν να χασουν το σπιτι τους και το χειροτερο πηγα προσφατα σε νοσοκομειο και τρεμω πλεον μην αρρωστησει σοβαρα εμεις ή καποιος δικος μας, τα εχουν διαλυσει ολα....

Συγνωμη αν σας μαυριζω...

ΕΙρηνη χρειαζομαι επειγοντως το χριστουγεννιατικο θεμα!!!

Περιμενω να ξυπνησει η μπουμπου να παιξουμε να ανεβει η διαθεση μου.

Και παλι συγνωμη που σας χαλαω τη διαθεση....

ΥΓ Υπεροχα τα φαγητα σας. Χρυσα εμεινα παιδι μου, εισαι χρυσοχερα!!

Εγώ Εύα μου αρρώστησα κυριολεκτικά κάποια στιγμή

Στην προηγούμενη δουλειά μου, όταν κλείσανε τμήματα και βρέθηκαν άνθρωποι στο δρόμο, υπήρχαν και ζευγάρια.

Επαθα βουλιμία, έβγαλα σπυριά και ταλαιπωρήθηκα με κορτιζόνες, δεν κοιμόμουνα...

Μη σε παίρνει από κάτω, πρέπει να το παλέψουμε...

Λοιπον εκμεταλλευτηκα την αλλαγη στο νυχτερινο ρευμα και αναψα θερμοσιφωνο για να κανουμε τα μπανια μας.

Εβαλα πλυντηριο για τη μπεμπα και μολις τελειωσει θα βαλω στεγνωτηριο.

Να σας ρωτησω εσεις μεχρι ποια ηλικια πλενατε τα ρουχα των μικρων σας με ειδικο απορρυπαντικο?

Αυριο βραδυ θα ερθουν φιλοι για φαγητο και πρεπει να παω σουπερ...με βλεπω παντως για καμια πιτσα σπιτικη και μπυριτσες...δεν ειμαστε για πολλα πολλα.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Εγώ Εύα μου αρρώστησα κυριολεκτικά κάποια στιγμή

Στην προηγούμενη δουλειά μου, όταν κλείσανε τμήματα και βρέθηκαν άνθρωποι στο δρόμο, υπήρχαν και ζευγάρια.

Επαθα βουλιμία, έβγαλα σπυριά και ταλαιπωρήθηκα με κορτιζόνες, δεν κοιμόμουνα...

Μη σε παίρνει από κάτω, πρέπει να το παλέψουμε...

Γενικα το παλευω ας ειναι καλα ο αντρουλης μου που ειναι φυσει αισιοδοξος και με παρασερνει...αλλα δεν μπορω οταν σκεφτομαι τα παιδακια ...

Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω να υπαρχει καποιος ικανος να μας παρει απο το χερι να βγουμε απο αυτο το αδιεξοδο σαν χωρα....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Ρενάτα! Έχεις αδερφό ή αδερφή? Κάθε συμβουλή προς ναυτιλωμένους είναι ευπρόσδεκτη και χρήσιμη;)

Αδερφή! Το ακριβώς αντιθέτο μου αλλά την λατρεύω!!!

Τα παιδιά της φυσικά τα θεωρώ και δικά μου παιδιά!:D:D:D

Είμαι η μεγαλύτερη χαζοθεία ever!:tongue:

Αδερφή! Το ακριβώς αντιθέτο μου αλλά την λατρεύω!!!

Τα παιδιά της φυσικά τα θεωρώ και δικά μου παιδιά!:D:D:D

Είμαι η μεγαλύτερη χαζοθεία ever!:tongue:

Αχ τι ωραια !!!

Εγω με την αδερφη μου εχουμε ενα χρονο διαφορα. Ειμαστε πολυ δεμενες καναμε τα παντα μαζι. Οποτε φανταζομαι τα διδυμα :P

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...