Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνη εγω βλεπω και δεινοσαυρους και βροντοσαυρους ακομη και μαριδοσαυρους !!!:lol::lol:

Μαριδοσαυρους??!! χχαχαχαχαχα έπεσα κατω απο τον καναπε!!!! χαχαχαχα

Τελικά όλες έχετε δει ρε! Νομιζα ήμουν η μόνη! :?:tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου εχει περισσεψει κι εμενα λιγος κιμας, οποτε κατι σε ψευτοπαστιτσιο θα καταληξει, ειναι κριμα να πετιουνται φαγητα τη σημερινη εποχη που αλλοι δεν εχουν ουτε τα απαραιτητα! Ασχετο, αλλα χτες στη σχολη γονεων που παρακολουθω μας ελεγε μια μαμα οτι στο σχολειο μας ερχονται παιδακια χωρις ουτε μια φετα ψωμακι για κολατσιο, ενα δε πηγε και μαζεψε τη μιση τυροπιτα που πεταξε ενα αλλο παιδακι, σφιχτηκε η ψυχη μου :(:(

Κρίστη μου έχεις απόλυτο δικιο γι αυτό και γω ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πετάξω! ΑΡΝΟΥΜΑΙ! Ποτέ φαγώσιμα! Οχι!

Με διέλυσες τώρα μ' αυτό που έγραψες... με επηρεάζει σφοδρά οτιδήποτε έχει σχέση με παιδι............. :cry::cry::cry::cry: . Βοηθήστε αν μπορείτε μωρε... έστω αυτό το λίγο που μπορούμε εμεις... :?

Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε τρόφιμα σε ένα σχολείο στον Πειραιά. Θα σας βάλω μετά λεπτομέριες για όποια θέλει να πάει και να βοηθήσει. Υπάρχει μεγάλη ΔΥΣΤΥΧΙΑ... δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ ούτε για λίγο....

777885dugw57gt25.gif

Είρήνη ,πραγματικά πεντακάθαρο και ομορφο!!!Μας πορώνεις!

Ωραιες και οι ιδεες για τα οικολογικά καθαριστικά.Το ξύδι το χρησιμοποιώ και εγώ αλλα δυστυχώς είμαι εθισμένη με τα καθαριστικά του εμποριου:rolleyes:

Λοιπόν σήμερα με βλέπω να περνάω όλη την ημέρα στην κουζίνα.Τα παππουτσακια ψήθηκαν,ψήνεται και το ψευτοπαστίτσιο και εφτιαξα προζύμι για να κάνω γλυκό λαδοπαξίδο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. κ εγώ πιστεύω ότι ζηλεύει ο μικρός κ το βγάζει με διάφορους τρόπους. να πχ τελευταία όταν του αρνιόμαστε κάτι τσιρίζει κ λέει όχι όχι. γίνεται λίγο νευρικός κ ισχυρογνώμον. ΥΠΟΜΟΝΗ λέω στον εαυτό μου κ κάθε μέρα του μιλάω κ του λέω πόσο τον αγαπώ κλπ κλπ.

στο θέμα του παρτεριού είχα μαζέψει βοτσαλάκια από την θάλασσα κ κάποια στιγμή άρχισε ο μικρός να τα πιάνει κ να τα πετάει κάτω κ πανικοβλήθηκα, θα χτυπήσεις κ κανέναν περαστικό ή αμάξι κ τι γίνεται μετά!!! οπότε λίγες λίγες τις μάζεψα, τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω. μου σπάει τα νεύρα γιατί το μπαλκόνι πλύθηκε χθές κ σήμερα είναι....μη το πω καλύτερα ε; κ ο άντρας μου βγαίνει για τσιγάρο στο μπαλκόνι, βέβαια του χω παντοφλίτσες άλλες έξω για να τις φοράει γιατί αλλιώς όλο το χώμα θα το φερνε μέσα.

εδώ στα γιάννενα ο καιρός πολύ πολύ βροχερός κ μουντός.

Όμορφες μου κόρες, καλημέρα!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Κορίτσια μου.. σαν σήμερα γεννήθηκε το φιογκάκι μου... σαν σήμερα {ακόμα φυσικά γεννούσα, δεν τον είχα κρατήσει} τον αντίκρυσα πρώτη φορά και {αυτό που λέω πάντα} αναρωτήθηκα τι στο καλό είχα κάνει τόσο καλά που μου άξιζε να τον έχω.....είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου.... μακράν και χωρίς καμία σύγκριση!!!!!!!!!!!!

Κουκουβακαλημέρα σας! :D:D

Ειρηνάκι (αν και με μία μέρα καθυστέρηση) να χαίρεστε τον πρίγκιπα της ζωής σας.

Να είναι πάντα γερός, τυχερός και ευτυχισμένος. Να είναι γεμάτη η ζωή του από ευτυχισμένες στιγμές και να σας έχει δίπλα του πάντα στηρίγματα και προστάτες του.

Πω πω πω, γεννέθλια το φιογκίδιιιιιιιι. Γιούπιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Συνεχίζω...

Λούστηκα {δεν μπορώ να κυκλοφορω σαν την μουρλή... :rolleyes: }, έκανα τα τζάμια και στην κουζίνα {πόρτα και παράθυρο} γιατί και εκεί δεν φτάνει η βροχή {τώρα έχει και ήλιο... :| }. Εβαλα το αντιολισθητικό πλαστικό του φιογκιδίου με ζεστό νερό και λίγο σαμπουάν και άστραψε. Τωρα εξω, στεγνώνει και τη σειρά του πήρε και το σκαλοπατάκι από το ΙΚΕΑ, μόνο που έριξα και χλωρίνη...

Συνεχίζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Κρίστη μου έχεις απόλυτο δικιο γι αυτό και γω ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πετάξω! ΑΡΝΟΥΜΑΙ! Ποτέ φαγώσιμα! Οχι!

Με διέλυσες τώρα μ' αυτό που έγραψες... με επηρεάζει σφοδρά οτιδήποτε έχει σχέση με παιδι............. :cry::cry::cry::cry: . Βοηθήστε αν μπορείτε μωρε... έστω αυτό το λίγο που μπορούμε εμεις... :?

Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε τρόφιμα σε ένα σχολείο στον Πειραιά. Θα σας βάλω μετά λεπτομέριες για όποια θέλει να πάει και να βοηθήσει. Υπάρχει μεγάλη ΔΥΣΤΥΧΙΑ... δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ ούτε για λίγο....

Και να φανταστεις η δικια μου πηγαινει και φερνει τις περισσοτερες φορες αθικτο το κολατσιο της :rolleyes::rolleyes:... Αφου σκεφτομαι να ετοιμαζω παραπανω κολατσιο αλλα πως να ξερεις αυτα τα παιδακια, μονο η δασκαλα μοπρει με διακριτικοτητα να το αναλαβει γιατι ειναι και λεπτο το ζητημα :(:(

Αυτο για το σχολειο και τα τροφιμα που λες με ενδιαφερει και μενα...

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

ΥΓ. Δεν είναι τόσο πολλά τα παιχνίδια, απλά τα απλώσαμε στο σαλόνι, κι όχι στο παιδικό δωμάτιο...

Εγώ πάλι έκανα το αντίθετο... έβγαλα όλα τα παιχνίδια από το σαλόνι και τα πήγα στο δωμάτιο του μεγάλου... πλέον είναι σε θέση να παίζουν μόνα τους... και πλέον είναι καιρός το σαλόνι να δείξει και πάλι σαλόνι και όχι παιδότοπος!

Σίγουρα κάθε απόγευμα όλο και κάποιο παιχνίδι θα φέρουν αλλά είναι 1-2 οπότε η κατάσταση μαζεύεται πολύ γρήγορα. Πόσο είναι τα παιδάκια σου;

Ωραία, κι άλλη μια στο κλαμπ με τους άφαγους/δύσκολους.... Αντε να κάνεις εβδομαδιαίο μενού μετά, μη χ%$*ω... :tongue::tongue:

Μικρό μου ξωτικό... με το μαγείρεμα είχα παλαβώσει... άλλα ο μεγάλος, άλλα η μικρή, άλλα για εμάς... όπου πλέον είπα τέρμα... και πλέον βγάζω το menu για όλους με μικρές παραλλαγές... πχ

Δευτέρα - φακές μικροί - μεγάλοι

Τρίτη - μπιφτέκια με πατάτες για τα μικρά - τα ίδια μπιφτέκια με πατατοσαλάτα για τους μεγάλου

Τετάρτη - μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα μικροί & μεγάλοι

Πέμπτη - κοτόπουλο nuggets για τα μικρά, τα οποία ετοιμάζω κάθε 2 βδομάδες και κρατάω στην κατάψυξη... κοτόπουλο μπουτάκια με κριθαράκι για τους μεγάλους

Παρασκευή - ριζότο με αρακά και κομματάκια bacon για όλους

Σάββατο - ψαράκια μικροί & μεγάλοι

σε όποιον δεν αρέσει... λυπάμαι... οπότε γάλα και κριτσίνια...

Αν δεν βάλεις όρια δεν παλεύεται η κατάσταση και σε τρώει η κουζίνα...

το δικο μου σπορακι εχει γενν 9 νοεμβρη οποτε εχουμε παρτυ την αλλη κυριακη εμεις;) καλο βραδυ κοριτσακια

Να χαίρεσαι το Νοεμβριοπαιδάκι σου!

Ο δικός μου είναι στις 20 Νοεμβρίου... και ετοιμαζόμαστε για τρελό πάρτυ! :)

Margio...θερμά συλληπητήρια! Δεν υπάρχουν λόγια!

Swanocean...όλα καλά κοριτσάκι;

Noni...φοβερή ιδέα με τον κουμπαρά! Μ' αρέσει... και θα το κάνω και εγώ με τον μεγάλο!

Renata...τα διάφορα εκτπωτικά sites βάζουν κατά καιρούς προσφορές για photos σε καμβά... αλλιώς μου ακούγονται πολλά τα χρήματα...

Καλημέρα και Καλό μήνα!

Εγώ σήμερα έχω γυναίκα για γενική σαλονιού για να στρώσω μετά...

Τα παιδικά είναι έτοιμα στρωμένα... και το δικό μας υπνοδωμάτιο θα αργήσει λίγο ακόμα...

φιλάκιαααααααα....

Α, το βασικότερο... τι να κάνω με τον μεγάλο μου... 4 ετών σε λίγες ημέρες... πως να του δώσω να καταλάβει το θέμα χρήματα και λιτότητας; Και εξηγούμαι... πολλά παιδάκια στον σταθμό κάνουν γενέθλια και μοιράζουν δωράκια... άλλα πάλι κάνουν μόνο γενέθλια...

Έλα που ο κύριος έβαλε τα κλάματα γιατί δεν είχε δωράκι από το παιδάκι...πως να εξηγήσω στο 4χρονο την κατάσταση;

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Άσε δε μας βλέπω για πολύ όρθιους...

Λοιπόν το σίδερο μου κ εμένα τρέχει νερά κ πρέπει να το αλλάξω.Φοβάμαι μη πάθω καμιά ηλεκτροπληξία στο τέλος!

αστα εγω εχω πολυ συντομη ημερομηνια ληξεως στην δουλεια:(:( καθημερινα διωχνουν ορδες ανθρωπων:evil::evil::evil:

λοιπον εγραψα να σας πω οτι μετα απο 7 χρονια γαμου καταλαβα οτι δεν ημουν εγω η αχρηστη στο σιδερο, αλλα το σιδερο μου!!!!!!!!!:cool:

σουπερ εργαλειο πηρα, 13 πουκαμισα ηταν τελικα κ 7 παντελονια συν καμια 15αρια μπλουζες γιλεκα κ.α μονο σε 1ωρα κ 10 λεπτα:P:p!

με το παλιο σιδερο ηθελα τουλαχιστον 1 ωρα παραπανω για τα ιδια ρουχα:shock:

χαλαλι τα λεφτα του. αν αποφασισεις για καινουριο παντως philips azur.

κ εμενα μου το ειχαν πει αλλα αν δεν το δοκιμασεις δεν το πιστευεις ποση διαφορα εχει.

Georgina να το κάνεις και να του μεταδώσεις ενθουσιασμό... δεν είναι τόσο για τα χρήματα όσο για το που τα βλέπεις έτσι να ονειρεύονται και να προσμένουν... τη σήμερον ημέρα θεωρώ είναι πολύ σημαντικό.. φιλιά πάω να πάρω το μικρό από νηπια, να περιμένουμε στο αμάξι και το μεγάλο και να επιστέψουμε!

Εκλεισα το φούρνο και πάω να πάρω τον μικρό.Θα επιστρεψουμε και θα ζυμώσουμε μαζί ,μιας και δεν πρόλαβα ,τρελαίνεται αλλωστε,του αρεσει πολύ.

Νόνη εχεις δίκιο,πλέον μονο τα συναισθήματα μπορούμε να τους δίνουμε πλούσια!

Georgina,γιατί μαγειρυεις ξεχωριστα για εσας και τα παιδιά?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Έφτιαξα λιγάκι τα μπροστινά μαλλάκια μετά το λούσιμο...

Έπλυνα όλες τις εσωτερικές πόρτες με καλά στιμένο πανί, πολύ το χρειαζόντουσαν, εκτός από την εξωτερική μας πόρτα. Αργότερα εκεινη, θέλει "άλλη" δουλειά.

Επλυνα όλους τους διακόπτες του σπιτιού. Με βρεγμένο πανάκι τίποτα το πολύπλοκο απλώς τους έτριψα καλά.

Σας βάζω και φωτογραφία από την ξύλινη, εσωτερική μας πόρτα, από το δωμάτιο του φιογκιδίου, την πινακιδούλα με το όνομά του :P !

DSC00524.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...