Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   8 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Expand  

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

8 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Expand  

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορούλες... τα χω δει ολα :shock::tongue:.

Τελείωσε το μπάνιο... έπλυνα τα πάντα.. τα πάντα... μέχρι και τα μπουκάλια που χρησιμοποιούμε... πλυντήριο, καλοριφέρ, ντουλάπι {βγήκαν όλα έξω}, το ποτηράκι που βάζουμε τις βούρτσες... τα πάντα. Λάμπει τώρα...

Ο άντρας μου ετοίμασε το ανθοκομικό κομμάτι :tongue::tongue: του πίσω μπαλκονιού και έκανα "ντου"! :tongue: Πλύθηκαν τα πάντα! Τα πάντα και μαζί με το χώμα τώρα στις γλαστρούλες μου δείχνει πολύ όμορφο! Εκανα και τα τζάμια εκεί {γιατι δεν φτάνει η βροχή εκτός αν ρίξει καρεκλοπόδαρα :tongue: } και δεν θα ξανα-ασχοληθώ με το συγκεκριμένο κομμάτι. Τέλος! :P

Συνεχίζω...!

777885dugw57gt25.gif

Turwethiel είπε:
  Λιτή είπε:
Έχω μείνει έκθαμβη με όσα έκανες! Μπράβο σου, γερή να είσαι! :D

Ευχαριστώ βρε Λιτή μου, αλλά μην τρελαίνεσαι :rolleyes:

Δύο κρεβατοκάμαρες έχω, όχι 35 στο Σατό Μιραβάλ, όπως το ζεύγος Μπραντζελίνα ... :tongue::tongue:

http://www.womenonly.gr/popup.asp?catid=15573&subid=20712&pubid=3929542&imgid=6808271

Και τελικά, σήμερα σερνόμουν :tongue: με τόσα που έκανα χτες. Σήμερα μόνο καθαρισμα τα μπάνια, ανακατάταξη στο έπιπλο σαλονιού που είναι τίγκα στα παιχνίδια της κόρης (εκκρεμούν 2 μεγάλα συρτάρια από το έπιπλο τβ πάλι με παιχνίδια), μακαρονάδα με κιμά για φαγητό, 2 πλυντήρια, κρέμασα τις κουρτίνες των δωματίων, σφουγγάρισμα, και γεμιστά για αύριο. Ουφ... και πάλι αύριο θα σέρνομαι... πρέπει να έπεσε ο σίδηρός μου πάλι :?

ΥΓ. Δεν είναι τόσο πολλά τα παιχνίδια, απλά τα απλώσαμε στο σαλόνι, κι όχι στο παιδικό δωμάτιο...

Αυτα δεν είναι λίγα καλή μου.Πραγματικά εχεις φορτσάρει!!!Μπράβο σου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

noni^ είπε:
καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ειρηνούλα μου γλυκιά! Με λένε Σοφία και είμαι καλά!! (έχω φοβερές μεταπτώσεις στη διάθεση δεν μπορείς να πείς χαχαχαχα)...

Ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα από χθές μετά από αρκετές μέρες και ρε παιδιά άλλαξε η ψυχολογία μου!! Άρχισα κουτσά στραβά να ασχολούμαι με καμιά δουλίτσα (με τις απαραίτητες παύσεις για τις αναγούλες βεβαίως βεβαίως..) και το απόγευμα είχα 2 μαθηματάκια, γύρισα και ξεκίνησα και την εργασία για το πανεπιστήμιο!! Αχ χαίρομαι ρε κορίτσια είχα καμιά βδομάδα μέσα στη μαύρη μελαγχολία!

χθες λοιπόν, πήγα να πάρω τα μικρά από το σχολείο, στο γυρισμό σταματήσαμε σε ένα σούπερ και αγοράσαμε ένα τεράστιο κουμπαρά που είναι σαν κονσέρβα (ανοίγει με κλειδί για κονσέρβες, πρέπει να τον κόψεις.) είναι ο κουμπαράς των χριστουγέννων... θα βάζουμε εκεί μέχρι 20 Δεκέμβρη ότι μπορούμε και ότι δίνουν οι παπουδες στα μικρά και θα τον ανοίξουμε να πάμε μαγαζιά να πάρουμε ότι μας αρέσει! τα μικρά έχουν ξετρελαθεί και όλο κάνουν όνειρα, μ'αρέσει μου θυμίζει εμένα μικρή! Δεν είναι τόσο το ποσό που θα μαζευτεί ρε κορίτσια,ούτως ή άλλως έστω ένα 50άρικο θα το χαλαλίζαμε για βόλτα στη στολισμένη πόλη και μικροψωνάκια βλακιούλες αλλά όλη αυτή η προσμονή τους.. και κάνουν όνειρα και λένε τι θα πάρουν, έχουν πλάκα!!

Τι ωραία ιδεα!!!Χίλια μπραβο για την εμνευση που εχεις!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Από δουλειές άλλο τίποτα!Σταματημό δεν έχουν.Κουτσά στραβά κάτι κάνω κάθε μέρα αλλά την επομένη πάλι ο μικρός φέρνει το σπίτι ανάποδα!Ευτυχώς είχα κάνει την γενική το καλοκαίρι που ο μικρός ήταν στο χωριό κ είχα την ησυχία μου!Σήμερα έχει έξοδο!Αρκεί να μην ρίχνει καρέκλες γιατί δε μας βλέπω.Θα βγω με την ξαδέρφη μου που είναι κ πολύ καλή μου φίλη για φαγητό κ καφέ!Έχω να βγω καιρό έτσι με φίλη.

Αυτό με τον κουμπαρά το κάναμε κ εμείς όχι για συγεκριμένο σκοπό αλλά μαζεύαμε ότι ψιλά είχαμε όταν γυρνούσαμε σπίτι μετά από διάφορα ψώνια.Μέχρι που ο μικρός τον έριξε κ τα μαζέψαμε.Τώρα πήρα άλλον κουμπαρά μία αγελαδίτσα.Έχει πολύ πλάκα.Ανυπομονώ να έρθουν τα Χριστούγεννα να κάνουμε βόλτες στην γεμάτη με λαμπιόνια πόλη!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

mamavasia είπε:
Καλημέρα κορίτσια!!

Ειρήνη η έκπληξη στον συγγενή σας πολύ καλή....θα πέσει γέλιο!

Πάω για νοικοκυριό!!!

εγω γελασα ΠΟΛΥ με την 50αρα λαμπα!!!! ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧαα:lol::lol:

mamavasia είπε:
Αντιγόνη αυτά που περιγράφεις πρέπει να τα δω σε φωτογραφία!!!! Περιμένουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!! Τελικά το ταξίδι ακυρώθηκε??????????????????

Ναι,βάλε μας βρε Αντιγόνη!Ξερεις πόσο μας αρεσουν οι φωτό!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα!

Αντιγόνη, εγώ τρελαίνομαι για diy. Βάλε καμιά φωτό να δούμε τα παλιά-καινούργια!

Χρύσα, το ρόδι το ξέρω για στυπτικό. Δεν του φέρνει δυσκολιότητα;

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Καλημέρα κορίτσια και Καλό Μήνα!!!

Πάντως να στε καλά και με βάλατε στην πρίζα...1ον χρησιμοποιω το ημερολόγιο και 2ον ναι καθάρισα και εγώ πάγκους!!! Να σαι καλά ΕΙρηνουλα μου!!! Εφτιαξα και γλάστρα, την στόλισα με κορδέλες!!! φιλάκια!!!

Ειρήνη είπε:
Κορούλες... τα χω δει ολα :shock::tongue:.

Τελείωσε το μπάνιο... έπλυνα τα πάντα.. τα πάντα... μέχρι και τα μπουκάλια που χρησιμοποιούμε... πλυντήριο, καλοριφέρ, ντουλάπι {βγήκαν όλα έξω}, το ποτηράκι που βάζουμε τις βούρτσες... τα πάντα. Λάμπει τώρα...

Ο άντρας μου ετοίμασε το ανθοκομικό κομμάτι :tongue::tongue: του πίσω μπαλκονιού και έκανα "ντου"! :tongue: Πλύθηκαν τα πάντα! Τα πάντα και μαζί με το χώμα τώρα στις γλαστρούλες μου δείχνει πολύ όμορφο! Εκανα και τα τζάμια εκεί {γιατι δεν φτάνει η βροχή εκτός αν ρίξει καρεκλοπόδαρα :tongue: } και δεν θα ξανα-ασχοληθώ με το συγκεκριμένο κομμάτι. Τέλος! :P

Συνεχίζω...!

Πήρες φόρα πάλι,ποιος σε πιάνει!!!:P

Θα πας και στον από πάνω όροφο???:PΜπραβο αδερφή,είπαμε θα αστραψουν όλα!

Υ.Γ.Ολα καλά με την εκπληξη,τη λάμπα που τη σκέφτηκες?Δεν σε πιστευω:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Turwethiel είπε:
Καλημέρα και καλό μήνα!

Αντιγόνη, εγώ τρελαίνομαι για diy. Βάλε καμιά φωτό να δούμε τα παλιά-καινούργια!

Χρύσα, το ρόδι το ξέρω για στυπτικό. Δεν του φέρνει δυσκολιότητα;

Δεν είχαμε ποτε τετοιο πρόβλημα για να το σκεφτώ.Δεν εχω δει όμως διαφορα σε σχεση με πριν.Φαντάζομαι όμως πως τα σπόρια μπορει να προκαλέσουν διαταραχες τα οποία δεν περνάνε στο χυμό.Είναι τόσο θρεπτικό ,με πολλή βιταμίνη c που θεωρείται superfood.Εμείς πάντα καταναλωναμε αλλα ο μικρός δεν τα τρωει γι'αυτο και του βαζω ενα μέσα στην πορτοκαλάδα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κ απο μενα:)

Swanocean αχ σε νιωθω! κ εμεις ολο δυσαρεστα εχουμε στην δουλεια τελευταια.....

θα ηθελα να πιστευω οτι θα τελειωσουν αλλα δεν το βλεπω:(

κοριτσια επιτελους! πηρα καινουριο σιδερο κ παω να το δοκιμασω, θα του κανω καλη αρχη γιατι με περιμενουν μονο απο πουκαμισα 17 :shock: βαλε κ τα υπολοιπα ρουχα....

θα του αλλαξω τα φωτα:cool:

ελπιζω το νεο σιδερακι μου να μου αλλαξει τον τροπο που βλεπω το σιδερωμα

ειδωμεν:rolleyes:

παω να ριχτω στην δουλεια!

χρυσα81 είπε:
Δεν είχαμε ποτε τετοιο πρόβλημα για να το σκεφτώ.Δεν εχω δει όμως διαφορα σε σχεση με πριν.Φαντάζομαι όμως πως τα σπόρια μπορει να προκαλέσουν διαταραχες τα οποία δεν περνάνε στο χυμό.Είναι τόσο θρεπτικό ,με πολλή βιταμίνη c που θεωρείται superfood.Εμείς πάντα καταναλωναμε αλλα ο μικρός δεν τα τρωει γι'αυτο και του βαζω ενα μέσα στην πορτοκαλάδα.

χμμ μεσα στην πορτοκαλαδα ε??

καλο θα το κανω κ εγω!

mamavasia είπε:
Αντιγόνη αυτά που περιγράφεις πρέπει να τα δω σε φωτογραφία!!!! Περιμένουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!! Τελικά το ταξίδι ακυρώθηκε??????????????????

εχτες διάβασα ενα σχετικά εύκολο τρόπο να ανεβάσεις φωτο

είπαμε δεν είναι το φόρτε μου η τεχνολογία.

στην Ορεστιάδα μάλλον δεν θα πάω,είναι πολύ μακριά και είναι ασύμφορο με τα λεφτά που

δίνουν,ασε τη κουτοπονηριά που μου είπαν για αρχή οκ για το αεροπλάνο και μόλις είπα ναι

είπαν για τρένο και κτελ.

Και μόνο για μπομπονιέρες έδωσαν 5.000 ευρώ και τσιγκουνεύονται τα 200 ευρώ για το εισητήριο

Χριστιάνα είπε:
πολυ ωραια ιδεα ειναι,ταιριαζουν πολυ και με τα χρωματα παγκου-πλακακια!!

μιαμ!!το εφτιαχνα περσυ κ μου αρεσε πολυ!!!

μια απ`τα ιδια και ο δικος μου..επιπλεον δεν τρωει το ιδιο φαγητο απο το μεσημερι για βραδυ και εννοειτε δεν τρωει το ιδιο φαγητο για δευτερη μερα!

αρα..πρεπει να μαγειρευω 14 διαφορετικα πιατα μεσα στην εβδομαδα!!:?

Ευχαριστώ μικρή μου! Και γω έτσι νομίζω πως είναι πολύ ωραία ιδέα για αλλαγή, είναι λίγο "βαριά" όπως σωστά είπε η Λιτή αλλά μου αρέσουν! ;)

Να σου πω...μήπως πρέπει όμως και συ τώρα να κοιτάξεις την κοιλίτσα σου? Ειναι δυνατόν να μαγειρεύεις 2 φαγητά καθημερινά?:confused:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...