Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα δεν ειπα.Συγγνωμη κοριτσακια μου.Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να νοικοκυρευεται τα σπιτακια σας.Εμενα παραδοξως απο οταν εκανα την επιχειρηση <σκουπα> διατηρειται σε καλα επιπεδα και το θετικο ειναι οτι συμμαζευεται πολυ γρηγορα.Αυτο βεβαια το χρωσταω στο γλυκο μας Ειρηνακι που μας ενθαρρυνει χωρις να μας αγχωνει.Εχω κανει και καθημερινη συνηθεια το αδειασμα του νεροχυτη καθε βραδυ οποτε το πρωι ειμαι χαλαρη.Σιδερο ομως εχω τρελο.:rolleyes:ΦΙΛΑΚΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για πες το, μου αρέσουν αυτά για τη μάνα, κι ας συγκινούμαι...

Με κάνουν να ντρέπομαι που δεν είμαι πάντα καλή στη μανούλα μου :oops::cry:

Μη ντρεπεσαι μιας και το αναγνωριζεις.Εξαλλου οι μανουλες ολα τα συγχωρουν.Το τραγουδι λεγεται <Η μανα εν κρυον νερον> και το εχει ερμηνευσει τελεια ο Γαιτανος http://www.youtube.com/watch?v=Fgqd_c3EtO σου το αφιερωνω

Έχω μείνει έκθαμβη με όσα έκανες! Μπράβο σου, γερή να είσαι! :D

Ευχαριστώ βρε Λιτή μου, αλλά μην τρελαίνεσαι :rolleyes:

Δύο κρεβατοκάμαρες έχω, όχι 35 στο Σατό Μιραβάλ, όπως το ζεύγος Μπραντζελίνα ... :tongue::tongue:

http://www.womenonly.gr/popup.asp?catid=15573&subid=20712&pubid=3929542&imgid=6808271

Και τελικά, σήμερα σερνόμουν :tongue: με τόσα που έκανα χτες. Σήμερα μόνο καθαρισμα τα μπάνια, ανακατάταξη στο έπιπλο σαλονιού που είναι τίγκα στα παιχνίδια της κόρης (εκκρεμούν 2 μεγάλα συρτάρια από το έπιπλο τβ πάλι με παιχνίδια), μακαρονάδα με κιμά για φαγητό, 2 πλυντήρια, κρέμασα τις κουρτίνες των δωματίων, σφουγγάρισμα, και γεμιστά για αύριο. Ουφ... και πάλι αύριο θα σέρνομαι... πρέπει να έπεσε ο σίδηρός μου πάλι :?

ΥΓ. Δεν είναι τόσο πολλά τα παιχνίδια, απλά τα απλώσαμε στο σαλόνι, κι όχι στο παιδικό δωμάτιο...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Μαλλον δεν καταχωρησα σωστα τη διευθυνση.Δεν ειμαι δυστυχως της τεχνολογιας

Το βρήκα με μετάφραση :tongue:

Υπέροχα λόγια...:|

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Εντωμεταξύ διαβάζω όλες σας ξεσηκώνετε τα σπίτια σας και κάνετε γενικές, στρώνετε, κατεβάζετε χειμωνιάτικα και αισθάνομαι σαν εξωγήινη. Σας θαυμάζω απεριόριστα, ποτέ δεν έχω κάνει γενική σε μια μέρα, μου φαίνεται βασανιστικό και ακατόρθωτο. Βέβαια καθένας εννοεί τη γενική λίγο διαφορετικά. Εγώ μιλάω για τον απόλυτο ξεσηκωμό, τα πάντα όλα!

Κάνω από λίγα κάθε φορά και είμαι και ευχαριστημένη με τη μετριότητά μου! :cool:

Ένα από τα ελαττώματά μου είναι ότι είμαι λεπτολόγος, πολύ ψείρας και ιδιότροπη, ειδικά σε κάτι τέτοια :cool:. Το δεύτερο είναι ότι βαριέμαι γρήγορα :rolleyes::tongue:. Οπότε αν δεν κάνω σε μια-δύο μερες το πολύ όσα θέλω στο σπίτι ως γενική....μετά πάει ...ψόφησε!!! :P:p

ImnOp3.png p7gjp3.png

κοριτσια βαλτε κι εμενα στο κλαμπ! ο καλος μου ειναι ο πιο δυσκολος, καθοτι εχει καμια 10αρια συγκεκριμενα φαγητα και τελος! αφου το μενου μας ειναι παντα τα ιδια και τα ιδια! οχι ψαρια, οχι φρουτα, οχι σαλατες, πατατες μονο τηγανητες κτλ κτλ ετοιματζιδικα κι αγιος ο θεος! ενω εγω ειμαι ακριβως το αντιθετο! τα τρωω ΟΛΑ!

και να μην ξεχασω να πω ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΤΟ ΦΙΟΓΚΑΚΙ ΜΑΣ! να τον χαιρεσαι ειρηνη!

Ωραία, κι άλλη μια στο κλαμπ με τους άφαγους/δύσκολους.... Αντε να κάνεις εβδομαδιαίο μενού μετά, μη χ%$*ω... :tongue::tongue:

ImnOp3.png p7gjp3.png

νοικοκηρουλες μου καλησπερα...αν και εχω να σας γραψω τα νεα μου απο τον αυγουστο σας διαβαζω καθε μερα ;)δεν γραφω γιατι τετοια ωρα ειμαι τοσο πτωμα που δεν εχω κουραγιο ουτε τα κουμπια να πατησω:shock: Ειρηνη γερο και δηνατο το παιδακι σου ,οι επιθημιες του ευχες μου:) το δικο μου σπορακι εχει γενν 9 νοεμβρη οποτε εχουμε παρτυ την αλλη κυριακη εμεις;) καλο βραδυ κοριτσακια

καλημερα σας

χθες δεν μπηκα και εχασα γενεθλια φιογκακιου; να τον χαιρεστε Ειρηνη μου. γερός και καλότυχος σε ολη του τη ζωη...

εμεις χθες γιορτασαμε και παλι τα γενεθλια αφου απο το πρωι το ριξαμε στις βολτες και γυρισαμε αργα το απογευμα. το σπιτι απο προχθες μπαχαλο αλλά θα ασχοληθω σημερα που βρεχει και δεν θα παμε πουθενα

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Όμορφες κορούλες μου καλημέρα και καλό μας μήνα! Ελπίζω να περάσουμε έναν όμορφο, ήρεμο, χαλαρό και γεμάτο όμορφες στιγμές, μήνα!

Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τις όμορφες ευχες που όλες οι κορούλες, μου δώσατε για το φιογκάκι μου! Και μέσω του θέμα μας και μέσω του face και μέσω προσωπικών μηνυμάτων και μέσω τηλεφώνων! Ολες τις κρατώ στην καρδιά μου {ξέρετε πόσο με συγκινούν... νομίζω πως το νιώθετε και σεις} και μερικές ήταν... δεν ξέρω πως να τις χαρακτηρίσω "σωστά" αλλά θα έλεγα "εκπληκτικές"! :D ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ που με νοιάζεστε!:P

Χθες, πήγαμε τη βολτίτσα μας και όσο περιμέναμε το φιογκάκι κάτσαμε σε ένα καφέ. Εχώ "χτύπησα" αλύπητα και βασάνισα μία κρέπα με νουτέλα {.... :rolleyes: } και ο άντρας μου ήπιε ένα καφεδάκι. DOLCE VITA σας λέω!! :lol::lol:

Σήμερα ξυπνήσαμε και ο άντρας μου πήγε το φιογκάκι στο σχολείο. Ξεκινώ δουλειές γιατί σήμερα πρέπει να προχωρήσω πολλά-πολλά πραγματα γιατί αύριο απόγευμα μου βγήκε πολύ δουλειά και είναι πελάτισσες οπότε δεν μπορούσα να αρνηθώ {σε καμία περίπτωση} οπότε... σήμερα τρεχάτε ποδαράκια μου.

Χθες, αποφασίσαμε και μία έκπληξη για τα γενέθλια. Αύριο, έχει γενέθλια ο ξάδερφος του άντρα μου και μπαίνει στα 50! Οπότε αποφασίσαμε με τη γυναίκα του να πάρω μία τούρτα και αργότερα στα γενέθλια του φιογκου να την βγάλουμε και να του κάνουμε έκπληξη! Σιγουρα κανενας δεν θα το περιμενει και πόσο μάλλον ο ίδιος! Της είπα δε πως θα του πάρω μία 50άρα λάμπα και θα την βάλω αντί για κεράκι! Θα τρελαθούμε στο γέλιο!!! :tongue:

Χθες έπλυνα κάποια σερβίτσια τσαγιού της μαμάς μου, τα οποία τα έχω στολισμένα στην κουζίνα μου και μόλις τα τακτοποίησα, αστράφτουν όλα. Πόσο μου αρέσει αυτή η αίσθηση να είναι όλα καθαρά... :P

Πάω να ξεκινήσω δουλίτσες {σήμερα έχω μπροστά και πίσω μπαλκόνια αφού ο άντρας μου γεμίσει με χώμα τις γλάστρες και κλαδέψουμε τον βασιλικό μας πάλι που έγινε ΓΙΓΑΣ} και μετά τζάμια και θέλω να κάνω και γενική το μπάνιο και ότι άλλο μπορέσω. Εδώ γύρω θα είμαι! ;);)

Y.Γ. Πόσες μέρες έμειναν για το χριστουγεννιάτικο θέμα???!!! ΠΟΣΕΣ???!! xaxaxaxa

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!

τι κανετε? εγω κατ'εξαιρεση ηρθα σημερα πρωι για δουλεια, ενω ερχομαι απογευμα κ αυριο απογευμα αντι για πρωι, εχει δουλεια αυριο ο αντρας μου, οποτε αλλαξαμε.

εχτες πλακωσα το σιδερο, μειναν κατι πετσετες κ 2 σεντονια, απλωσα κ το 1 πλυντηριο, το δευτερο δεν το εβαλα, αλλα δεν μαζεψα την πρεσσα για να τα κανω σημερα με το που θα γυρισω. οποτε η γενικη του μπανιου που ελεγα θα γινει αυριο. επισης θελω να τακτοποιησω το σαβουροσυρταρι της κουζινας κ τα συρταρια απο το επιπλο του μπανιου. θα σας βαλω φωτο. το μονο που μου εχει μεινει ειναι μπαλκονι κ πατζουρια! ειδομεν!!!

ο αντρας μου δεν ειναι καθολου δυσκολος στο φαγητο ετσι οπως γραφετε, απλα δεν του αρεσουν τα ετοιματζιδικα κ τα κατεψυγμενα, τρωει φαγητο προηγουμενης ημερας κ γενικα οτι του βαλω μπροστα του. :P

να εχουμε ολες μια καλη καλη ημερα!!!

Όμορφες κορούλες μου καλημέρα και καλό μας μήνα! Ελπίζω να περάσουμε έναν όμορφο, ήρεμο, χαλαρό και γεμάτο όμορφες στιγμές, μήνα!

Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τις όμορφες ευχες που όλες οι κορούλες, μου δώσατε για το φιογκάκι μου! Και μέσω του θέμα μας και μέσω του face και μέσω προσωπικών μηνυμάτων και μέσω τηλεφώνων! Ολες τις κρατώ στην καρδιά μου {ξέρετε πόσο με συγκινούν... νομίζω πως το νιώθετε και σεις} και μερικές ήταν... δεν ξέρω πως να τις χαρακτηρίσω "σωστά" αλλά θα έλεγα "εκπληκτικές"! :D ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ που με νοιάζεστε!:P

Χθες, πήγαμε τη βολτίτσα μας και όσο περιμέναμε το φιογκάκι κάτσαμε σε ένα καφέ. Εχώ "χτύπησα" αλύπητα και βασάνισα μία κρέπα με νουτέλα {.... :rolleyes: } και ο άντρας μου ήπιε ένα καφεδάκι. DOLCE VITA σας λέω!! :lol::lol:

Σήμερα ξυπνήσαμε και ο άντρας μου πήγε το φιογκάκι στο σχολείο. Ξεκινώ δουλειές γιατί σήμερα πρέπει να προχωρήσω πολλά-πολλά πραγματα γιατί αύριο απόγευμα μου βγήκε πολύ δουλειά και είναι πελάτισσες οπότε δεν μπορούσα να αρνηθώ {σε καμία περίπτωση} οπότε... σήμερα τρεχάτε ποδαράκια μου.

Χθες, αποφασίσαμε και μία έκπληξη για τα γενέθλια. Αύριο, έχει γενέθλια ο ξάδερφος του άντρα μου και μπαίνει στα 50! Οπότε αποφασίσαμε με τη γυναίκα του να πάρω μία τούρτα και αργότερα στα γενέθλια του φιογκου να την βγάλουμε και να του κάνουμε έκπληξη! Σιγουρα κανενας δεν θα το περιμενει και πόσο μάλλον ο ίδιος! Της είπα δε πως θα του πάρω μία 50άρα λάμπα και θα την βάλω αντί για κεράκι! Θα τρελαθούμε στο γέλιο!!! :tongue:

Χθες έπλυνα κάποια σερβίτσια τσαγιού της μαμάς μου, τα οποία τα έχω στολισμένα στην κουζίνα μου και μόλις τα τακτοποίησα, αστράφτουν όλα. Πόσο μου αρέσει αυτή η αίσθηση να είναι όλα καθαρά... :P

Πάω να ξεκινήσω δουλίτσες {σήμερα έχω μπροστά και πίσω μπαλκόνια αφού ο άντρας μου γεμίσει με χώμα τις γλάστρες και κλαδέψουμε τον βασιλικό μας πάλι που έγινε ΓΙΓΑΣ} και μετά τζάμια και θέλω να κάνω και γενική το μπάνιο και ότι άλλο μπορέσω. Εδώ γύρω θα είμαι! ;);)

Y.Γ. Πόσες μέρες έμειναν για το χριστουγεννιάτικο θέμα???!!! ΠΟΣΕΣ???!! xaxaxaxa

καλημερα ειρηνακι μου! εναν φιογκο τον εχουμε! να ειναι καλα το αγορακι μας!

εγω βγηκα εκτος προγραμματος με την αλλαγη στην δουλεια, αλλα τι να κανουμε!

τι ωραια που περασατε! μπραβο. κ εμενα μου εχει λειψει να βγω μονη μου με τον αντρα μου, αλλα ειναι πολυ μικρη η μπουμπουκα μου. εχουμε χρονια μπροστα μας!

κ εμενα το μπαλκονι ειναι χαλια, αλλα μαλλον αυριο η το σαββατο θα το κανω! θα δουμε!

δεν ειναι εποχες να διωχνεις δουλειες! οποτε τρεχατε ποδαρακια μου!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...