Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα, γενικά το λένε αυτό οι γιατροί πως για τις παλινδρομες ευθύνεται πολλές φορές το σπερμα και ειδικά όταν έχει υψηλό κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες. Υπάρχουν και κάποιες μελέτες. Εσείς προεμφυτευτικό έχετε κάνει; Η άριστη βλαστοκύστη δεν σημαίνει τελειομηνη κύηση. Η αξιολόγηση των βλαστοκυστεων έχει να κάνει πάρα πολύ με το πόσο αυστηρός είναι ο εμβρυολόγος και το κέντρο. Μπορεί στο δικό μου κέντρο η δικιά σου άριστη να είναι απλά καλή για παράδειγμα και το αντίθετο. Γενικά δεν είναι ένας αξιόπιστος δείκτης για το αν θα πάει καλά στο τέλος.

Αυτο που λες μου το εχουν επιβεβαιωσει εμβρυολογοι (προφανως σε προσωπικο επιπεδο , εννοω οχι σε κουβεντα ως ασθενης τους). και μαλιστα επειδη κι οι δυο ειχαν περασει απο πολλα κεντρα στην Αθηνα, μου ελεγαν οτι οσο κι αν σου ακουστει περιεργο, τα πιο «μικρα» κεντρα εχουν αυστηροτερα κριτηρια στην καταψυξη βλαστοκυστεων. κι εκει οντως οι αριστες βλαστοκυστες ειναι αριστες. δεν ειχα σκεφτει να ρωτησω το λογο, αλλα μετα που το συζητουσα με πολυ στενη φιλη που επισης εργαζεται σε ενα απ τα μεγαλυτερα κεντρα ivf της Αθηνας, σκεφτομασταν μηπως ειναι και θεμα «χωρου» να το πω ετσι. δηλαδη οτι στα πολυ μεγαλα κεντρα εχουν την υποδομη και την οικονομικη ανεση να υποστηριξουν άπειρα κατεψυγμενα εμβρυα, ενω στα πιο μαζεμενα ειναι πιο συγκεκριμενες οι υποδομες τους. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!! :P

Μα πότε προλαβαίνετε και γράφετε τόσα πολλά;;;

Κατάφερα και τα διάβασα όλα ομως!! :P

Ειρήνη να χαίρεσαι το φιογκάκι σου!

Πολύχρονο, υγιές κι ευτυχισμένο!! :P :p

Πρέπει να σηκωθώ να μαγειρέψω τώρα, μοσχάρι, σκέφτομαι να το φτιάξω λεμονάτο και να βράσω αύριο και ρυζάκι. Μιαμ μιαμ!!

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια!Ειρηνη καλα να περασετε στην βολτουλα, οτι πρεπει μετα απο τις τις τοσες δουλειες που κανατε σημερα.Εμενα ευτυχως ο αντρας μου ειναι ευκολος στο φαγητο τρωει τα παντα σχεδον ετσι δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα..Αφου φαγαμε εβαλα την μεγαλη μου για υπνο ευτυχως κοιμηθηκε και το μωρο και ξαπλωσα και εγω λιγακι..την κουζινα μου την μαζεψα το απογευμα.Χαλαρωνω για λιγο γιατι μετα ξεκιναμε μπανιο στην μικρη θηλασμος κτλ.οποτε χαλαρωση για μενα αργα το βραδυ...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Γεια σας και πάλι...

Γύρισα στις 18:00 από τη δουλειά και ο μικρός με περίμενε για να κοιμηθεί. ΤΥον κοίμησα και αμέσως καθάρισα το τζάμι και το παντζούρι στο δωμάτιο του. Το φωτιστικό δεν το έκανα. Θα ανέβει ο άντρας μου στη σκάλα και θα το καθαρίσει. Μάλλον αύριο το μεσημέρι που θα γυρίσει από τη δουλειά, για να έχει και φως.

Οπότε το δωμάτιο του μικρού θα είναι έτοιμο για στρώσιμο (αφού καθαρίσω τη μοκέτα).

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλησπερα καλησπερα!

Επειδη σημερα δεν προλαβαινω ουτε να φτυσω,θελω να πω μονο αυτο!

Να ζησεις φιογκακι και χρονια πολλα

να σε χαιρεται η μανουλα που τοσο σ αγαπα!

Να σου ζησει Ειρηνακι,να ειναι παντα υγιης,καλοτυχος,γελαστος και εσυ μια πολυ περηφανη μανουλα!

Σας αφηνω και σας φιλω

Ματς μουτς:P

δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα όσα γράφετε..

χρόνια πολλά στο φιογκίδιο, Ειρηνάκι! φιλιά και στις υπόλοιπες!

ελπίζω να καταφέρω μια από αυτές τις μέρες να ξεκλέψω χρόνο να σας διαβάσω και να σας γράψω!

Διαφημίσεις

Eιρήνη,

Να χαίρεσαι το φιογκάκι σου… να είναι πάντα γερός και κούκλος…

και να λύνει (τα δύσκολα) και να δένει (τα καλά) στη ζωή του!

Στο γλυκύτερο αγόρι του κόσμου για τα σημερινά του γενέθλια να είναι τα γενέθλιά σου μαγικά!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Επίσης η πεθερούλα μου που της αρέσουν τα gadgetakia μου έχει φέρει μια σκούπα σαν την επαναφορτιζόμενη swiffer που ρωτούσε μια κοπέλα.. την είχε αγοράσει από τηλεμάρκετινγκ.. δεν είμαι ευχαριστημένη και δεν την χρησιμοποιώ.. δεν τραβάει καλά, δεν μπαίνει σε γωνίες και γεμίζει πολύ γρήγορα με σκουπίδια ενώ η μπαταρία κρατάει πολύ λίγο.. (αντίθετα η στριφογυριστή σφουγγαρίστρα που πουλάει η τηλεμαρκετιγνκ είναι εξαιρετική... έτσι για να μην αναρωτιέστε ποιος τα αγοράζει όλα αυτά.. η πεθερά μου :P)

ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!!δεν θα την αγορασω λοιπον!!!!!;)

3otVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, αν κι αργά... :P

Ειρηνάκι να χαίρεσαι το φιογκάκι σου σήμερα, να το δεις όπως επιθυμεί εκείνος, και να τον καμαρώσεις και γαμπρό! Γερός και τυχερός πάντα και με ανθρώπους που τον αγαπούν. Χιλιόχρονος!!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Παρέλειψα να γράψω τίνος είναι το ποίημα για τη μάνα, αλλά λόγω περασμένης ώρας δεν το πρόσεξα και το θυμήθηκα τώρα.

"Είμαι η ριζα η άχαρη

κι είσαι κλαδί ανθισμένο.

Για να ρουφάω τους χυμούς

για σένα είναι που μένω

χωμένη πάντα μες τη γη

παιδί μου αγαπημένο."

της Μαρίας Γουμενοπούλου

Βάσια, το μπουρέκι ωραίο, εκτός από κανά δυο σημεία πλαγίως που κόλλησε η σφολιάτα και δεν ψήθηκε τελείως καλά. Θα το ξανακάνω αλλά θα το βάλω ίσιο στο φούρνο, κι όχι στη φόρμα κέικ, γιατί στριμώχτηκε μου φαίνεται. ;)

Καλαμαράκι, θα μας ξεκάνεις...!!! :o Τη μια το fudge cake, την άλλη τα παπουτσάκια.... βάλε τουλάχιστον μικρότερες φωτό να τις προσπερνάμε :tongue:, μας πεταξες τα μάτια έξω..!!! :shock: BY the way, είδα το βίντεο για το κέικ... τι πλάκα που έχει η τύπισσα, νομίζεις θα σε δείρει...!!!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Βικ μου.... ;) γλυκό μου παιδί, γλυκό μου πλάσμα... ευχαριστω για τα γλυκά σου λόγια. Μου ζέσταναν την καρδιά... Νομιζω πως το κομμάτι που έβαλες περιγραφει ακριβως το ουσιαστικο "μανα"... ευχαριστώ! Μακάρι να είναι περήφανη για μένα... το σκέφτομαι και αναρωτιέμαι πολλές φορες..

Υ.Γ. Κουράστηκες πολύ ε?! ΕΚανες πολλες δουλιτσες!

Θα βρω και το υπόλοιπο ποίημα, γιατί εμένα τουλάχιστον με συγκινεί. :oops:

Η μανούλα σου σίγουρα θα είναι περήφανη και η ψυχούλα της ήρεμη, που τα κατάφερνεις μια χαρά στη ζωή σου, στηρίζεσαι στα πόδια σου και έχεις μια όμορφη οικογένεια! :)

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

MARGIO, συλληπητήρια στην οικογένεια για το παληκάρι, να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...

noni^ το τρίτο παιδάκι έρχεται; κλαψιάρικο πάντως δε θα βγει, επειδή κλαις, ορμόνες!

Ειρήνη, μου αρέσει το πλακάκι σου (backsplash) και τα κηροπήγια παααααρα πολύ! Στο χω ξαναπει...

ImnOp3.png p7gjp3.png

Επείδη την έχω πάθει πολλές φορές με μεγάλα μηνύματα κάνω το εξής....

Μόλις τελειώσω όλο μου το μήνυμα και πριν πατήσω δημοσίευση, το μαυρίζω όλο και επιλέγω αντιγραφή.....μετά πάτάω δημοσίευση.....σε περίπτωση λοιπόν που δεν δημοσιευτεί επειδή απενεργοποιήθηκα....ενεργοποιούμαι πάλι και πατάω νέο μήνυμα και κάνω επικόλληση....έτσι έχω πάλι το μηνυματάκι μου :P :p

Α, κι εγώ το κάνω αυτό, αφού την πάτησα κανά δυό φορές. ;)

ImnOp3.png p7gjp3.png

Θα βρω και το υπόλοιπο ποίημα, γιατί εμένα τουλάχιστον με συγκινεί. :oops:

Η μανούλα σου σίγουρα θα είναι περήφανη και η ψυχούλα της ήρεμη, που τα κατάφερνεις μια χαρά στη ζωή σου, στηρίζεσαι στα πόδια σου και έχεις μια όμορφη οικογένεια! :)

Αγγιξες το ευαισθητο σημειο μου γλυκια μου .Κι οντως το ποιημα ειναι πολυ συγκινητικο.Αλλα και εμεις εχουμε ενα ποντιακο τραγουδι ,το οποιο οποιος το ακουει ,ειτε εχει τη μανουλα του ειτε οχι οπως εγω και το Ειρηνακι αμεσως δακρυζει.Φιλακια γλυκια μου

Ασε Ειρηνη μου, μονιμως :P.. Οταν δεν υπαρχει γλυκο στο σπιτι ολο κατι θελει και οταν εχει δε βαζει ποτε να φαει.. Το θελω απο τα χερακια σου μου λεει επειδη βαριεται να βαλει :evil:

Ασε που ειναι και τρομερα ιδιοτροπος στο φαγητο και δεν τρωει τα περισσοτερα φαγητα, εχω τρομερο προβλημα με αυτο το θεμα, χειροτερος και απο τα πιτσισρικια :rolleyes::rolleyes:

Ο δικος μου ψοφαει για ετοιματζιδικα σουβλακια, πιτσες και τα συναφη, ηθελα να ηξερα εμενε μονος του απο 18 χρονων πανω απο απο 10 χρονια δεν τα βαρεθηκε?? :rolleyes: Εχουμε και λεμε, δεν τρωει οσπρια, λαδερα (μονο σπανακορυζο), ψαρια ελαχιστα, σαλατες σπανια, φρουτα σχεδον καθολου, μονιμως γυρναει γυρω απο τα κρεατικα, αντε τωρα εσυ να κανεις μενου με αυτο το χαλι! Και δεν δοκιμαζει κιολας λες και ειναι μωρο! Ασε σου λεω πικρα! :oops:

Θελω πολλες φορες να δοκιμασω κατι καινουριο και δεν τολμω :evil:

Λοξυγγα θα εχει :lol::lol:

Α, κυκλοφορεί και σε άλλα αντίτυπα το συγκεκριμένο μοντέλο.... :P κι εγώ που νόμιζα ότι είχα το πιο δύσκολο άντρα στο φαΐ :rolleyes: Είναι κάτι αντίστοιχο με το καλύτερα να τους ντύνεις, παρά να τους ταΐζεις...;):tongue:

Εμένα τουλάχιστον ενίοτε δοκιμάζει...τον είχε ταράξει παλιότερα στις δοκιμές η μαμά του :? και τώρα εμένα μου ψιλοτσινάει.. :rolleyes:

ImnOp3.png p7gjp3.png

Αγγιξες το ευαισθητο σημειο μου γλυκια μου .Κι οντως το ποιημα ειναι πολυ συγκινητικο.Αλλα και εμεις εχουμε ενα ποντιακο τραγουδι ,το οποιο οποιος το ακουει ,ειτε εχει τη μανουλα του ειτε οχι οπως εγω και το Ειρηνακι αμεσως δακρυζει.Φιλακια γλυκια μου

Για πες το, μου αρέσουν αυτά για τη μάνα, κι ας συγκινούμαι...

Με κάνουν να ντρέπομαι που δεν είμαι πάντα καλή στη μανούλα μου :oops::cry:

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...