Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα, γενικά το λένε αυτό οι γιατροί πως για τις παλινδρομες ευθύνεται πολλές φορές το σπερμα και ειδικά όταν έχει υψηλό κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες. Υπάρχουν και κάποιες μελέτες. Εσείς προεμφυτευτικό έχετε κάνει; Η άριστη βλαστοκύστη δεν σημαίνει τελειομηνη κύηση. Η αξιολόγηση των βλαστοκυστεων έχει να κάνει πάρα πολύ με το πόσο αυστηρός είναι ο εμβρυολόγος και το κέντρο. Μπορεί στο δικό μου κέντρο η δικιά σου άριστη να είναι απλά καλή για παράδειγμα και το αντίθετο. Γενικά δεν είναι ένας αξιόπιστος δείκτης για το αν θα πάει καλά στο τέλος.

Αυτο που λες μου το εχουν επιβεβαιωσει εμβρυολογοι (προφανως σε προσωπικο επιπεδο , εννοω οχι σε κουβεντα ως ασθενης τους). και μαλιστα επειδη κι οι δυο ειχαν περασει απο πολλα κεντρα στην Αθηνα, μου ελεγαν οτι οσο κι αν σου ακουστει περιεργο, τα πιο «μικρα» κεντρα εχουν αυστηροτερα κριτηρια στην καταψυξη βλαστοκυστεων. κι εκει οντως οι αριστες βλαστοκυστες ειναι αριστες. δεν ειχα σκεφτει να ρωτησω το λογο, αλλα μετα που το συζητουσα με πολυ στενη φιλη που επισης εργαζεται σε ενα απ τα μεγαλυτερα κεντρα ivf της Αθηνας, σκεφτομασταν μηπως ειναι και θεμα «χωρου» να το πω ετσι. δηλαδη οτι στα πολυ μεγαλα κεντρα εχουν την υποδομη και την οικονομικη ανεση να υποστηριξουν άπειρα κατεψυγμενα εμβρυα, ενω στα πιο μαζεμενα ειναι πιο συγκεκριμενες οι υποδομες τους. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κόρες μου έκανα πολλές δουλίτσες.. σαπούνισα και τον φούρνο μικροκυμάτων, αρκετά από τα ντουλάπια της κουζίνας, εξωτερικά την κουζίνα {αν και εδώ θα επανέλθω γιατί θα έχω ψησίματα οπότε θα πρέπει να γίνει και ο φούρνος... :| καμιά κόρη μήπως θέλει να μου κάνει τον φούρνο?! :tongue: }...άπλωσα τα ριχτάρια μας, ήδη στέγνωσαν και τα έστρωσα, μοσχομυρίζουν..., μάζεψα και τα ρούχα τα απλωμένα και έχω... πόσο σίδερο οεο? :rolleyes:

Κουράστηκα αρκετά και έτσι έκανα αυγουλακια με χωριάτικα λουκάνικα, αγαπημένο μας φαγητό και σύντομο!

Παράτησα τα πιατικά απλυτα και ξεκίνησα με το γενέθλιο φιογκάκι ήδη διαβάζουμε και ξεκινώ και σίδερο... :rolleyes:

Μάκια κορούλες μου!

Ειρήνη μου,σ'αγαπάω,είσαι αδερφή μου αλλα στο φούρνο δεν μπορώ να σε βοηθήσω!:tongue::tongue:

Το σπιτάκι σου θα αστραφτει το Σαββατο!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου,σ'αγαπάω,είσαι αδερφή μου αλλα στο φούρνο δεν μπορώ να σε βοηθήσω!:tongue::tongue:

Το σπιτάκι σου θα αστραφτει το Σαββατο!:):)

xaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tέρας!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

Υ.Γ. Ή θ' αστράφτει αυτό ή θ' αστράφτω και θα βροντάω εγώ! :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!!! πο πο πο έχω πολλή μελέτη! έχετε γράψει πάλι τα μύρια όσα! Δεν έχω διαβάσει ακόμη πολλά πράγματα, μόνο την Ειρήνη από πάνω που γενεθλιάζει το παιδάκι της! Να τον χαίρεσαι Ειρηνάκι μου, να είναι γερός και ευτυχισμένος πάντα και εσύ με τον αντρούλη σου δίπλα του να τον καμαρώνετε!

Τα νέα μου είναι ότι δεν έχω τίποτα συγκλονιστικό! Δεν κάνω τίποτα τραγικό με το σπίτι μόνο τα φαγητά μας και νεροχύτες και κανά ψιλόσίδερο... τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει το αμόρε και τα κάνουμε μαζί το απόγευμα... τα πρωινά είμαι κομμάτια... έχω αναγούλες, κάνω εμετούς και νυστάζω και ζαλίζομαι... ζόρικο τούτο το μωρό... προχθές δεν πήγα τα παιδιά σχολείο γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω το πρωί... και κλαίω ρε κορίτσια... όλη την ώρα! κλαίω από χαρά, από συγκίνηση, από στεναχώρια, τον έχω τρελάνει τον άντρα μου..:oops: τι έχω πάθει!!

Πάω σιγά σιγά να σας διαβάσω να μάθω τα νεάκια σας!!

Φιλη Νόνη, κανε υπομονη ,ελπίζω να περασουν σύντομα οι ανωμαλίες και να νιώσεις καλύτερα.

Λες να είναι κορη και να σου κάνει νάζια?:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tέρας!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

Υ.Γ. Ή θ' αστράφτει αυτό ή θ' αστράφτω και θα βροντάω εγώ! :mrgreen:

:P:p:p

Νομίζω όλα θα τα καταφερεις,δεν εχεις ανάγκη εσύ!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μπηκα να σας πω καλημερα και επεσα πανω στα δυσαρεστα..Μargio τα συλληπητηρια μου τι κριμα να φευγουν νεοι ανθρωποι..Κalamaraki τα παπουτσακια ειναι το αγαπημενο μου φαγητο με κολασες πρωινιατικα..πινω το καφεδακι μου και ταυτοχρονα κανω και δουλιτσες.βρε κοριτσια καθε μερα βαζω σκουπα και καθε πρωι το πατωμα ειναι χαλια..μου τη δινει να το βλεπω ετσι..παω να ζυμωσω τον κιμα σουτζουκακια κοκκινιστα λεω για σημερα..Χριστιανα εχεις δικιο μεγαλο προβλημα το τι να μαγειρεψεις καθε μερα..

Εκεί ακριβώς βοηθάει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα.Καθεσαι 5 λεπτα την Κυριακή και λύνεις το πρόβλημα για όλη την εβδομάδα.Επίσης είναι πιο ευκολο γιατί κανονίζεις τα ψωνια όλα μαζι και δεν τρεχεις κάθε μερα σε σούπερ και χασαπικά.;)

όσο ηταν μικρός ο γιοκας μου σκούπιζα και σφουγγάριζα καθημερινα.Τωρα καθε Δευτερη μερα.Η κουζίνα βέβαια χρειαζεται κάτι παραπάνω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

[/b]

Εκεί ακριβώς βοηθάει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα.Καθεσαι 5 λεπτα την Κυριακή και λύνεις το πρόβλημα για όλη την εβδομάδα.Επίσης είναι πιο ευκολο γιατί κανονίζεις τα ψωνια όλα μαζι και δεν τρεχεις κάθε μερα σε σούπερ και χασαπικά.;)

όσο ηταν μικρός ο γιοκας μου σκούπιζα και σφουγγάριζα καθημερινα.Τωρα καθε Δευτερη μερα.Η κουζίνα βέβαια χρειαζεται κάτι παραπάνω.

Συμφωνώ απόλυτα Χρύσα μου.

Να τελειώσουμε το πάρτυ και μετά το καθιερώνω. Μία εβδομάδα το εφάρμοσα και μου είχε λύσει τα χέρια.. καμία ταλαιπωρία!

Υ.Γ. Ακόμα σιδερώνω.. :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Και εγώ εχω πολύ σίδερο αλλα αποφασισα να μου αφιερωσω μια ωρίτσα,ίσως καταφερω να κανω λίγο το βραδυ.Ισως...

Πρεπει να ετοιμαστω να πάμε για καρατε.

Και πολύ καλά έκανες Χρύσα μου! Τοσα πράγματα κανεις όλη μέρα, φροντίζεις οικογένεια και σπίτι. Αλίμονο να μην μπορείς να δώσεις κάτι και σε σένα! Εκανες πολυ καλά!

Μολις τα παράτησα και γω... εχω ακομα πολλά! :|

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα!Καλησπερα!

Τι κανετε?μπηκα πολυ γρηγορα να διαβασω τα νεα σας και να ευχηθω στην Ειρηνη μας!

Ειρηνη μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...