Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ε κορίτσια όχι απαισιοδοξία, να κάνουμε θετικές σκέψεις ❤️ θα τα καταφέρουμε που θα πάει! 

Ναι αυτό εννοούσα η Ε2 για το 1 ειναι οκ. Πάντως σαν μέγεθος δεν είσαι για Δευτέρα πολύ οριακά. Καλά κάνεις και τους πρίζεις, έτσι πρέπει! Να σου εξηγήσουν για να είσαι κ εσύ οκ! 

Expand  

Παντως κρίμα ! Ήθελα να μπορούμε να πάρουμε και τα 2… πόσο θα έχει μεγαλώσει από σήμερα μέχρι μεθαύριο ; Να πάει 16-17;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χριστιάνα είπε:
καλημερα.

ουτε και εγω ειμαι στα καλυτερα μου.

εκανα χθες [μονη μου] καθαρισμο προσωπου και προφανως πιεσα τα μαυρα στιγματα περισσοτερο απο οτι επρεπε και εκανα το προσωπο μου &%&^(&:evil::evil:........................................................

οκ τι να κανουμε..σε καμια βδομαδα θα ξεναβγω απο το σπιτι....:evil::evil:

Βρε μπουμπου? Τι έκανες? Προσεχε γιατι ετσι μπορει να κάνεις και σημάδια! :shock:

Υ.Γ. Κοτόπουλο με χυλοπίτες

Χυλοπιτούλες με λουκάνικα στον φούρνο

Κοτόσουπα

Ομελέτα

Κεφτεδάκια

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

stafroditi2353 είπε:
ειρηνακι, τελειες οι ετοιμασιες σου για το τερατοπαρτυ. να περασετε τελεια και να τον χαιρεσαι!!!να τα εκατοστησει!!

εχει καμμια ποτε ψωνισει χαλια απτο ιντερνετ??λετε να το ρισκαρω??θελω να παρω δυο χαλια για το σαλονι.η μικρη εχει προβλημα με το αναπνευστικο και τα καλα μας που ειναι ολομαλλα απαγορευονται. δυο χρονια τη βγαλαμε με κατι πιο μικρα καλοκαιρινα. φετος πρεπει να παρω. σε μαγαζια που κοιταξα ειναι πανακριβα. η θα παρω απο ενα μαγαζι που εχει ενας γυφτος η θα παρω απτο ιντερνετ. αλλα αμα δεν μαρεσουν??

σας φιλω. ναστε ολες καλα!!!

Κουκλί μου, ευχαριστώ!!!!! :D

Δεν έχω ψωνίσει από το ίντερνετ. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως έχω ψωνίσει χαλί από το carefour {σαν αυτά που πωλούν οι "γύφτοι"}, είχα δώσει περίπου 50? αν θυμάμαι καλά :rolleyes: και μου βγήκε σούπερ! Σούπερ όμως!

Υ.Γ. Μπράβο για τις ντουλάπες σου!!!!

777885dugw57gt25.gif

noni^ είπε:
Καλημέρα κοριτσάκια!!! πο πο πο έχω πολλή μελέτη! έχετε γράψει πάλι τα μύρια όσα! Δεν έχω διαβάσει ακόμη πολλά πράγματα, μόνο την Ειρήνη από πάνω που γενεθλιάζει το παιδάκι της! Να τον χαίρεσαι Ειρηνάκι μου, να είναι γερός και ευτυχισμένος πάντα και εσύ με τον αντρούλη σου δίπλα του να τον καμαρώνετε!

Τα νέα μου είναι ότι δεν έχω τίποτα συγκλονιστικό! Δεν κάνω τίποτα τραγικό με το σπίτι μόνο τα φαγητά μας και νεροχύτες και κανά ψιλόσίδερο... τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει το αμόρε και τα κάνουμε μαζί το απόγευμα... τα πρωινά είμαι κομμάτια... έχω αναγούλες, κάνω εμετούς και νυστάζω και ζαλίζομαι... ζόρικο τούτο το μωρό... προχθές δεν πήγα τα παιδιά σχολείο γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω το πρωί... και κλαίω ρε κορίτσια... όλη την ώρα! κλαίω από χαρά, από συγκίνηση, από στεναχώρια, τον έχω τρελάνει τον άντρα μου..:oops: τι έχω πάθει!!

Πάω σιγά σιγά να σας διαβάσω να μάθω τα νεάκια σας!!

Σοφάκι μου... άρχισαν τα "γλέντια", αναγούλες και τα ρέστα ε?? :| Κάνε υπομονή καρδιά μου, υπομονή και κουράγιο.... έχεις και τα άλλα παιδάκια σου... μόνο να φανταστώ πόσο δύσκολο σου είναι μπορώ!

EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!! :D

777885dugw57gt25.gif

χαρα25 είπε:
λοιπον καταρχην θελω να πω στη ρενατα και στην ειρηνη οτι σας εχω νιωσει αυτο το πονο με τη γιαγιακα μου δεν ξερω αν ειναι το ιδιο την εχασα πριν 4 χρονια παθενα συνεχεια κρισης αναπνοης μου κοβοτανε τελειως και για να συνελθω επρεπε να βγαζω κραβιες και ειχα να κοιμηθω και ΔΥΟ ολοκληρα χρονια καθε βραδυ με το που εκλεινα τα ματια μου εβλεπα ολη τη κηδεια στον υπνο μου μετα φυσικα ξυπναγα και ολο το βταδυ εκλαιγα τεσπα

Αχ Χαρά μου... νιώθω τον πόνο σου.... και ξέρεις τι φοβάμαι? Πως όταν θα χάσω και τη γιαγιά μου, η οποία με μεγάλωσε μαζί με τον μπαμπά μου, θα περάσω ακριβώς τα ίδια και ο πόνος θα είναι σαν να ξαναχάνω την μαμά μου... :cry: ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ δεν αντέχω με λιώνει μέσα μου... :cry:

Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σου, kinder κοιλίτσα μου! :P

777885dugw57gt25.gif

Charoula P είπε:
Ειρήνη μας,

Η ζωή που σαν σήμερα έφερες στον κόσμο σου εύχομαι μόνο χαρές να δίνει μέχρι τα 100 σου χρόνια!!!!!!!

Λίγες γραμμές, πολλές ευχές για μια ζωή όλο χαρές!! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να ' χει ζωή παραμυθένια, δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσει και ότι αγαπά να αποκτήσει!!!!!

τι άλλο να ευχυθούμε σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο Θεός μόνο χαρές αξίζει να τις δίνει!!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!!!!!!!!

Χαρούλα μου...... τι όμορφα λόγια, τι όμορφες, ζεστές ευχές... μ' έκανες να νιώσω πολύ όμορφα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη είπε:
Αχ Χαρά μου... νιώθω τον πόνο σου.... και ξέρεις τι φοβάμαι? Πως όταν θα χάσω και τη γιαγιά μου, η οποία με μεγάλωσε μαζί με τον μπαμπά μου, θα περάσω ακριβώς τα ίδια και ο πόνος θα είναι σαν να ξαναχάνω την μαμά μου... :cry: ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ δεν αντέχω με λιώνει μέσα μου... :cry:

μην σκεφτεσαι δυσαρεστα τετοια μερα!!!!

εχει το φιογκακι γενεθλια!!!

Ειρήνη είπε:
Οπλαρχηγέ μου... :? τι άσχημο είναι αυτό τώρα? Τι έγινε? :?

Σου στέλνω τη θετική σκέψη μου και εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.... :cry:

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες.Ηταν πολυ ξαφνικο,τροχαιο.

Ειρηνη μου χιλια συγνωμη με ολα αυτα δεν σκεφτηκα οτι σημερα ειναι τα γενεθλια του γιοκα σου.Σημερα το καφε μας πρεπει να εχει μονο χαρες.Σου υποσχομαι δεν θα πω τιποτα αλλο δυσαρεστο.

Να τον χαιρεσαι, να ειναι πρωτα απο ολα γερος και να συνεχιζει να γεμιζει ευτυχια τη ζωη σας, ο,τι κανει στη ζωη του να του φερνει μονο χαμογελα.

Χρονια του πολλα.

Απο αυτα που διαβασα ειδα οτι αρκετες χρησιμοποιειται ημερολογιο κι εγω δε μπορω χωρις αυτο,αν θελετε για φετος παρτε αυτο που εχει η autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin και τα εσοδα πηγαινουν στον αγωνα για τον καρκινο του μαστου.http://www.facebook.com/notes/autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin-cosmetics-greece-official-page/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%81%CE%BF%CE%B6-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85-mono-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83/530511893630532.

Κοστιζει 10 ?,ξερω οι εποχες ειναι δυσκολες αλλα οποιες μπορουν αξιζει,ειναι για καλο σκοπο.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Ειρήνη μου,

όσα λουλούδια έχει ο Μαϊος

και όσα ο χειμώνας χιόνια,

τόσα να ζήσει ο μικρούλης

ευτυχισμένα χρόνια.

Να έχει πάντα Υγεία και να έχει δίπλα του ανθρώπους που θα τον αγαπούν και θα τον νοιάζονται όπως η μαμά του και ο μπαμπάς του.Καλή πρόοδο στο σχολείο του και με ότι ασχοληθεί, να έχει πάντα την ευχή της Παναγίας και του Χριστού στο πλάι του.

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!!!!!!!

Ειρήνη είπε:

:( το ιδιο σκεφτομαι για το αντιθετο ομως

:D τιποτα γλυκια μου

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ειρήνη είπε:

Συμφωνώ σήμερα δεν πρέπει να σκέφτεσαι τέτοια!!!! Γιορτάζουμε λέμε:D:D:D

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου...

Μπήκα κι εγω μετα από καιρο,έγραψα ενα σωρό και με πέταξε εξω το καφε...Δεν πρόλαβα να τα αναρτήσω

Ειρην'ακι μου χρόνια πολλά στο γλυκό φιογκάκι σου!Να είναι γερός και καλότυχος και εσείς πάντα καλά να τον καμαρώνετε!

Βλέπω ότι οι ετοιμασίες για το πάρτυ καλά κρατούν...

Να περάσετε τερατο-τελεια εύχομαι!!

Και ΝΑΙ μας πόρωσες με τις φωτο...

Εμένα η κουζίνα μου πάντα γιουσουρούμ...

Από δουλειές,σε δουλεια να βρισκόμαστε...Τελειωμό δεν έχουν.

Το Σ/Κ μάλλον θα στρωσω

Κορούλες μου,

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και κάθε μία προσωπικά, όσες ήδη μου γράψατε ευχές!

Εννοείται τις διαβάζω και τις αξιολογώ μεσα μου απλώς δεν απαντώ ξεχωριστά για να μην κουράσω τις κόρες που θα διαβάσουν αργότερα.

Τα διαβάζω όμως και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :P:p

Υ.Γ. Τι δουλειές έχω κάνει.... :?

777885dugw57gt25.gif

peristeraki είπε:
Γεια σας κορίτσια μου...

Μπήκα κι εγω μετα από καιρο,έγραψα ενα σωρό και με πέταξε εξω το καφε...Δεν πρόλαβα να τα αναρτήσω

Επείδη την έχω πάθει πολλές φορές με μεγάλα μηνύματα κάνω το εξής....

Μόλις τελειώσω όλο μου το μήνυμα και πριν πατήσω δημοσίευση, το μαυρίζω όλο και επιλέγω αντιγραφή.....μετά πάτάω δημοσίευση.....σε περίπτωση λοιπόν που δεν δημοσιευτεί επειδή απενεργοποιήθηκα....ενεργοποιούμαι πάλι και πατάω νέο μήνυμα και κάνω επικόλληση....έτσι έχω πάλι το μηνυματάκι μου :P :p

τελικα θα κανω αυτο

http://www.sintagespareas.gr/sintages/rizoto-me-piperies-kai-krema-galaktos.html

και θα ψαξω αν βρω κατι να το συνοδεψω με κοτοπουλο μολις βρω θα σας βαλω. το ρυζι το εχω ξανακανει ειναι τελειο απλα εγω βαζω και μπεικον

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...