Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ε κορίτσια όχι απαισιοδοξία, να κάνουμε θετικές σκέψεις ❤️ θα τα καταφέρουμε που θα πάει! 

Ναι αυτό εννοούσα η Ε2 για το 1 ειναι οκ. Πάντως σαν μέγεθος δεν είσαι για Δευτέρα πολύ οριακά. Καλά κάνεις και τους πρίζεις, έτσι πρέπει! Να σου εξηγήσουν για να είσαι κ εσύ οκ! 

Expand  

Παντως κρίμα ! Ήθελα να μπορούμε να πάρουμε και τα 2… πόσο θα έχει μεγαλώσει από σήμερα μέχρι μεθαύριο ; Να πάει 16-17;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

margio συλληπητηρια.κριμα νεος ανθρωπος!!!τα λογια ειναι φτωχα...

για την γραβιερα που ειπε μια κοπελα, μπορεις να την τριψεις και να την βαλεις σε σακουλακια στην καταψυξη.

καλημερα ολη μερα!!!τι κανετε??μου λειψατε. εγω καλα. τρεξιμο στη δουλεια και στο σπιτι, κλπ...το σπιτι μου μαζευεται σιγα σιγα. χθες βραδυ ολοκληρωσα τις ντουλαπες(καθαρισμα, δοσιμο, πεταμα, ανακακαταξη). εγιναν τελειες και πολυ νοικουρεμενες!!!σημ θασχοληθω με την κουζινα μαλλον εσωτερικα-καθαρα, μονο λιγο τακτοποιημα θελουν.το σαββατο περιμενω την γυναικα που με βοηθαει για γενικη, οποτε θελω να εχω τελειωσει ολα τα εσωτερικα. αν πεισω και τον αντρουλη να φτιαξουμε την αποθηκη, θαμαι τρισευτυχισμενη!!!

ειρηνακι, τελειες οι ετοιμασιες σου για το τερατοπαρτυ. να περασετε τελεια και να τον χαιρεσαι!!!να τα εκατοστησει!!

εχει καμμια ποτε ψωνισει χαλια απτο ιντερνετ??λετε να το ρισκαρω??θελω να παρω δυο χαλια για το σαλονι.η μικρη εχει προβλημα με το αναπνευστικο και τα καλα μας που ειναι ολομαλλα απαγορευονται. δυο χρονια τη βγαλαμε με κατι πιο μικρα καλοκαιρινα. φετος πρεπει να παρω. σε μαγαζια που κοιταξα ειναι πανακριβα. η θα παρω απο ενα μαγαζι που εχει ενας γυφτος η θα παρω απτο ιντερνετ. αλλα αμα δεν μαρεσουν??

σας φιλω. ναστε ολες καλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπηκα να σας πω καλημερα και επεσα πανω στα δυσαρεστα..Μargio τα συλληπητηρια μου τι κριμα να φευγουν νεοι ανθρωποι..Κalamaraki τα παπουτσακια ειναι το αγαπημενο μου φαγητο με κολασες πρωινιατικα..πινω το καφεδακι μου και ταυτοχρονα κανω και δουλιτσες.βρε κοριτσια καθε μερα βαζω σκουπα και καθε πρωι το πατωμα ειναι χαλια..μου τη δινει να το βλεπω ετσι..παω να ζυμωσω τον κιμα σουτζουκακια κοκκινιστα λεω για σημερα..Χριστιανα εχεις δικιο μεγαλο προβλημα το τι να μαγειρεψεις καθε μερα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

mamavasia είπε:
Δεν μπορώ να φανταστώ την μαρίδα σούπα.....δεν μου κολλάει σαν γεύση!!! Έχω συνηθίσει να την τρώω τηγανητή.....στείλε λίγο να δοκιμάσουμε!!!! :)

Δεν μπορώ να πω κάτι για να σε πείσω:rolleyes:.Αν σου αρεσουν,πάντως, οι σούπες αξίζει να δοκιμάσεις .Και εγώ το ψιλό μαριδακι τηγανιτό το φτιάχνω.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Stafroditi χαλια δεν εχω παρει απο το ιντερνετ ακριβως για το λογο που ειπες φοβομουν μηπως δεν μου αρεσουν.περισυ που κοιταγα στα μαγαζια οι τιμες ηταν απαγορευτικες και ετσι κατεληξα σε μαγαζι που ειχε γυφτος. πηρα δυο ειναι πολυ ωραια τα επλυνα κιολας και περισυ πριν τα στρωσω και φετος.μια χαρα και οικονομικα

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Όμορφες μου κόρες, καλημέρα!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Κορίτσια μου.. σαν σήμερα γεννήθηκε το φιογκάκι μου... σαν σήμερα {ακόμα φυσικά γεννούσα, δεν τον είχα κρατήσει} τον αντίκρυσα πρώτη φορά και {αυτό που λέω πάντα} αναρωτήθηκα τι στο καλό είχα κάνει τόσο καλά που μου άξιζε να τον έχω.....είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου.... μακράν και χωρίς καμία σύγκριση!!!!!!!!!!!!

Κουκουβακαλημέρα σας! :D:D

777885dugw57gt25.gif

Το πρωί, ξυπνήσαμε και το φιογκάκι έτρεξε στο κρεβάτι μας.. τον κατα-φάγαμε τον καημένο! :tongue: Τι φιλιά, τι δαγκώματα, τι σφιξίματα... ζουμάκι του βγάλαμε! :tongue::tongue:

Αφού τον πήγε ο Νικος στο σχολείο, εγώ άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο, έστρωσα τα κρεβάτια και μάζεψα τα διάφορα.

Ήρθε και φύγαμε για το jumbo-παρηγοριά μου! Ψωνίσαμε και τα τελευταία του πάρτυ {....:rolleyes: } και επιστρέψαμε. Εβαλα τα ριχτάρια μας για πλύσιμο ωστε να τα απλώσω τωρα που έχει ήλιο και να είναι εντάξει για το Σαββατο και άδειασα όλους τους πάγκους της κουζίνας μου και τους σαπούνισα! Και τα πλακάκια εννοείται!

Σας έβγαλα και φωτογραφίες, η μουρλή, για να σας πορώσω.....!!! :tongue:

Επανέρχομαι να τις ανεβάσω!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!!! πο πο πο έχω πολλή μελέτη! έχετε γράψει πάλι τα μύρια όσα! Δεν έχω διαβάσει ακόμη πολλά πράγματα, μόνο την Ειρήνη από πάνω που γενεθλιάζει το παιδάκι της! Να τον χαίρεσαι Ειρηνάκι μου, να είναι γερός και ευτυχισμένος πάντα και εσύ με τον αντρούλη σου δίπλα του να τον καμαρώνετε!

Τα νέα μου είναι ότι δεν έχω τίποτα συγκλονιστικό! Δεν κάνω τίποτα τραγικό με το σπίτι μόνο τα φαγητά μας και νεροχύτες και κανά ψιλόσίδερο... τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει το αμόρε και τα κάνουμε μαζί το απόγευμα... τα πρωινά είμαι κομμάτια... έχω αναγούλες, κάνω εμετούς και νυστάζω και ζαλίζομαι... ζόρικο τούτο το μωρό... προχθές δεν πήγα τα παιδιά σχολείο γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω το πρωί... και κλαίω ρε κορίτσια... όλη την ώρα! κλαίω από χαρά, από συγκίνηση, από στεναχώρια, τον έχω τρελάνει τον άντρα μου..:oops: τι έχω πάθει!!

Πάω σιγά σιγά να σας διαβάσω να μάθω τα νεάκια σας!!

Ειρηνη μου να το χαιρεστε το παιδακι σας να ειναι παντα γερο ευτυχισμενο και να σας κανει καθε μερα και πιο χαρουμενους.Ο,τι καλυτερο εχουμε κανει ειναι τα παιδια μας......

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Ειρήνη είπε:
Όμορφες μου κόρες, καλημέρα!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Κορίτσια μου.. σαν σήμερα γεννήθηκε το φιογκάκι μου... σαν σήμερα {ακόμα φυσικά γεννούσα, δεν τον είχα κρατήσει} τον αντίκρυσα πρώτη φορά και {αυτό που λέω πάντα} αναρωτήθηκα τι στο καλό είχα κάνει τόσο καλά που μου άξιζε να τον έχω.....είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου.... μακράν και χωρίς καμία σύγκριση!!!!!!!!!!!!

Κουκουβακαλημέρα σας! :D:D

ειρηνη μου να τον χαιρεσται, να ειναι παντα υγιης, καλοτυχος, ευτυχισμενος!

καθε μερα να σας χαριζει κ να του χαριζετε απιστευτες ευτυχισμενες οικογενιακες στιγμες! με το καλο να τον δεις γαμπρο κ μπαμπα!!!

Happy-Birthday-41.gif

Διαφημίσεις

antigoni84 είπε:
το τακτοποιημένο μου σπιτάκι αποτελεί παρελθόν

ήρθε ο καλός μου απο το εξοχικό και κουβάλησε ενα σωρό άχρηστα πράγματα

αναλυτικά

1)μια κούνια παιδική παμπάλαια

2)ένα παλιό βαρελάκι ξύλινο που θέλει και καλά να το κάνει τραπεζάκι για το μπαλκόνι

3)κάτι κρασιά

4)ενα μεγάλο καλάθι που δεν το ήθελε η μαμά του (ούτε εγώ το θέλω!)

5)μια κουβέρτα (κακόγουστη)

6)κάτι βιβλία που είχε στο χωριό απο όταν ήταν μαθητής

7)και κάτι άλλα ξυλινα που δεν έχω καταλάβει τι είναι

τα βλέπω μέσα στη μέση και μου έρχεται να τα πετάξω!!!!!!!

χαχαχαχααχα!!!

noni^ είπε:
Καλημέρα κοριτσάκια!!! πο πο πο έχω πολλή μελέτη! έχετε γράψει πάλι τα μύρια όσα! Δεν έχω διαβάσει ακόμη πολλά πράγματα, μόνο την Ειρήνη από πάνω που γενεθλιάζει το παιδάκι της! Να τον χαίρεσαι Ειρηνάκι μου, να είναι γερός και ευτυχισμένος πάντα και εσύ με τον αντρούλη σου δίπλα του να τον καμαρώνετε!

Τα νέα μου είναι ότι δεν έχω τίποτα συγκλονιστικό! Δεν κάνω τίποτα τραγικό με το σπίτι μόνο τα φαγητά μας και νεροχύτες και κανά ψιλόσίδερο... τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει το αμόρε και τα κάνουμε μαζί το απόγευμα... τα πρωινά είμαι κομμάτια... έχω αναγούλες, κάνω εμετούς και νυστάζω και ζαλίζομαι... ζόρικο τούτο το μωρό... προχθές δεν πήγα τα παιδιά σχολείο γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω το πρωί... και κλαίω ρε κορίτσια... όλη την ώρα! κλαίω από χαρά, από συγκίνηση, από στεναχώρια, τον έχω τρελάνει τον άντρα μου..:oops: τι έχω πάθει!!

Πάω σιγά σιγά να σας διαβάσω να μάθω τα νεάκια σας!!

ορμονες!!! υπομονη!

Σαπουνισμένοι, κενοί πάγκοι.... :tongue:

DSC00514.jpg

DSC00515.jpg

Ούτε το πλυντήριο πιάτων μου δεν γλύτωσε... :rolleyes:

DSC00516.jpg

Μετά, ο καθαρός, πάγκος μου με τη ζάχαρη / καφέ...

DSC00517.jpg

Τα κηροπήγια μου.

Τελικά δεν έβαλα κεράκια. Είχα αυτές τις δύο όμορφες μπάλες και τις στόλισα έτσι. Πως σας φαίνεται.

DSC00518.jpg

Οταν τα βαρεθώ έτσι, τότε θα τις αλλάξω με κεράκια... :P

777885dugw57gt25.gif

nantianna είπε:
Βασια,διαβασα το μηνυμα σου και νομιζα οτι εχεις βαλει καμερα στο σπιτι μου!:D

Παλι αγορασα κοκκαλακια σημερα της μικρης γιατι τα χανουμε συνεχεια!

Παρα πολυ ωραια η ιδεα σου και θα την εφαρμοσω!

Ωραια ιδέα για τα βραχιολια που φτιαχνω!!

Μπραβο!!!!!!!!!!!

Ειρήνη είπε:
Σαπουνισμένοι, κενοί πάγκοι.... :tongue:

Ούτε το πλυντήριο πιάτων μου δεν γλύτωσε... :rolleyes:

Μετά, ο καθαρός, πάγκος μου με τη ζάχαρη / καφέ...

Τα κηροπήγια μου.

Τελικά δεν έβαλα κεράκια. Είχα αυτές τις δύο όμορφες μπάλες και τις στόλισα έτσι. Πως σας φαίνεται.

Οταν τα βαρεθώ έτσι, τότε θα τις αλλάξω με κεράκια... :P

μπραβο ρηνακι!τελεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...