Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, JellyKelly είπε:

Κορίτσια καλημέρα, έχω ξεκινήσει μακρύ πρωτόκολλο με avercap. Έκανα μια β χοριακή πριν 7 μέρες όταν τις ξεκίνησα για να είμαι εγώ σίγουρη αλλά βγήκε αρνητική. Λέω να ξανακάνω αύριο που περιμένω κανονικά περίοδο. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν ξέρετε κατά πόσο επηρεάζουν οι avercap την εγκυμοσύνη, σε περίπτωση που είμαι ήδη. Το στήθος μου είναι πρησμενο εδώ κ 10 μέρες, ενώ συνήθως μου κράταγε 4-5 μέρες κ μετά αδιαθετουσα! 

Καλησπέρα κορίτσι μου ακειβως τις ίδιες σκέψεις κάνω με σένα .8/3 άρχισα αρβεκαπ έκανα χοριακη μια μερα πριν(βγήκε 0,5 😂) και περιμένω να αδιαθετήσω από μέρα σε μερα.Κ εγώ αυτό αναρωτιόμουν γιατί έχω βάρος χαμηλά χωρίς όμως να έχω κάνει ακόμα ενέσεις για διέγερση.Αν ξέρει καμία κοπέλα ας μας πει.

3 ώρες πρίν, JellyKelly είπε:

Όχι έχω ξεκινήσει τις avercap (γτ έχω υψηλή E2) για 10 μέρες κ μετά θα κάνω puregon. Τώρα ξεκινάω τη διαδικασία. Απλά πριν κάνω avercap ήθελα να είμαι σίγουρη γι αυτό έκανα χοριακή! 

Σε ποιο κέντρο είσαι? ακριβώς ίδιο πρωτόκολλο έχω.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ αγόρασα απο jumbo αυτές τις θήκες με τις πολλές θέσεις και έβαλα εκεί όλα τα παππούτσια και το τοποθέτησα στο κάτω μέρος της ντουλάπας....

Είναι άνετες οι θήκες? δηλαδή χωράνε οι πλατφόρμες κλπ? αυτές τις θήκες τις έχει εκεί που έχει όλα τα είδη για την αποθήκευση? πως μου ξέφυγε:?

Επειδή βλέπω ότι πολλές παιδεύεστε με τις φώτο εγώ ήμουν άσχετη μέχρι πριν λίγο καιρό, ο καλός ο αντρούλης μου, μου βρήκε μια ωραία σελίδα που δεν θέλει πολλές διαδικασίες....

http://imgur.com/

Λοιπόν είναι απλό

1. κάνεις εγγραφή με username και password

2. ανοίγεις το windows explorer που έχεις σώσει τις φωτογραφίες σου

3. μικραίνεις το παράθυρο του imgur και

4. επιλέγεις τις φώτο που θέλεις και τις κάνεις drag and drop μέσα στο imgur...δηλαδή επιλέγεις τι φώτο σου και τις σέρνεις με το ποντίκι στο imgur...

5. αυτό αυτόματα σου τις ανεβάζει και

6. επιλέγεις πάνω στην φώτο που σε ενδιαφέρει και σου ανοίγει τους κώδικες που χρειάζεται να αντιγράψεις για να τις βάλεις σε ένα φόρουμ'

ακούω απορίες!!!

Δεν πειράζει καρδιά μου! Οτι εχει ο καθενας θα βαλει και αμα θελει! Αλιμονο!

Υ.Γ. Εσυ έχεις παπλωματοθηκη 200?!!!! ;);)

αχαχαχχαααα!!! 100 ευρω ομως την πληρωσα!!! ειπαμε περιμενα τις εκπτωσεις και την πηρα πρωτη μερα μην τυχον και την προλαβει αλλη!!:tongue:

Διαφημίσεις

Σε λίγο έτοιμο και το φαγάκι... Οι φετούλες που μου έκοψε ο κρεοπώλης ήταν σούπερ τελικά γιατί ψήθηκε πολύ εύκολα και έχει την εμφάνιση μπριζόλας / πανσέτας.

DSC00508.jpg

Άπλωσα το σύντομο πλυντήριο και έβαλα και ένα με χρωματιστά για την νύχτα.

Ανέβασα στα νυχάκια ένα τέλειο γαλλικό {αυτό που σας έλεγα, του πάγου} και το χω ερωτευτεί. Δείτε το να μου πειτε, σας άρεσε?

Τέλος τώρα, σταματώ και ο άντρας μου χαλαρώνει βλέποντας τηλεόραση...

777885dugw57gt25.gif

Είναι άνετες οι θήκες? δηλαδή χωράνε οι πλατφόρμες κλπ? αυτές τις θήκες τις έχει εκεί που έχει όλα τα είδη για την αποθήκευση? πως μου ξέφυγε:?

ναι είναι άνετες....εμένα τις πλατφόρμες τις πήρε άνετα, και τα παιδικά παππούτσια επειδή είναι μικρά χώρεσαν 3 ζευγάρια μαζί....ναι εκεί τις έχει που λες

νομίζω οτι δεν γίνεται

εκείνη βράζει τα βάζα και βάζει τα καπάκια στο φούρνο για 10'

μετά τα γεμίζει και τα αναποδογυρίζει

όταν τα ανοίγει κάνουν φλάπ!

εγώ απλά τη τρίβω τη ντομάτα και τη βάζω στη κατάψυξη,ωμη,όμως το σωστό είναι το βράσιμο.

Φέτος έφτιαξε με παραλλαγές

1)ντομάτα-κρεμμύδι

2)πικάντικη με σκόρδο και κοκκινοπίπερο

3)με βασιλικό

4)με πολλά μυρωδικά βασιλικό,δυόσμο,μαιντανό

5)ντομάτα με μελιτζάνα για μακαρονάδες

τελεια Αντιγονη!!Και εγω ολο λεω να το κανω αλλα ποτε δεν προλαβαινω..

εγώ αγόρασα απο jumbo αυτές τις θήκες με τις πολλές θέσεις και έβαλα εκεί όλα τα παππούτσια και το τοποθέτησα στο κάτω μέρος της ντουλάπας....

ποιες θηκες ειναι αυτες?

Χριστιάνα μου εμένα μου τα δίνει έτοιμα!

Απλά όταν έχω πολλες ντομάτες και πάνε να σαπίσουν τα τρίβω και σε πολυμπάγκ μετά.

Είναι χρονοβόρα διαδικασία όμως βγαίνει πολύ νόστιμη η σάλτσα

Διαφημίσεις

Αυτό έλεγα κι εγώ όταν δούλευα σε εταιρία, τα meeting μας μαράνανε!:mad:

Υπομονή!

και εγω τα ιδια ελεγα!

ασε που τα μιτινγκ τους τα κανανε καθε μηνα σε αλλη πολη και επρεπε να οδηγαω και μιαμιση ωρα για να παω!! αντε στο δια%^^%^& τωρα που τους θυμηθηκα!!:evil:

SUPER το γαλλικο Ειρηνη,, το εκανα μονη μου 3 φορες το καλοκαιρι στα νυχια των ποδιων!

Μπράβο Χριστιάνα μου! Οσο μπορείτε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Λιγάκι βερνίκι μόνες μας, ένα ψευτο-φτιάξιμο... όλα μας ανεβάζουν τη διάθεση! Μπράβο! :P

777885dugw57gt25.gif

Μπράβο Χριστιάνα μου! Οσο μπορείτε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Λιγάκι βερνίκι μόνες μας, ένα ψευτο-φτιάξιμο... όλα μας ανεβάζουν τη διάθεση! Μπράβο! :P

των ποδιων το καλοκαιρι τα εχω οπωσδηποτε περιποιημενα!!

των χεριων τα παραμελησα καπως τελευταια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...